Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Steaua Bucureşti
12-11-2009, 10:43 PM
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Petre Marin: "Mi-aş dori enorm să cîştig titlul, mai ales că la vară s-ar putea să plec"

Petre Marin, fundaşul Stelei, spune că ar mai vrea să evolueze în tricoul Stelei minimum un sezon.

"Mă gîndesc să mai joc pînă pe la 37-38 de ani, dacă pot şi mai mult. Îi mulţumesc lui Dumnezeu că am rămas sănătos pînă acum. În fiecare dimineaţă mă trezesc cu aceeaşi pofta de fotbal. Mă simt ca la 20 de ani", a spus Petre Marin la GSP TV.

...despre viaţa extrasportivă: "Şi mie îmi place în club, în restaurant. Trebuie să ştii cînd să ieşi. Nu trebuie să o faci după un meci important, cînd ai antrenament dimineaţa următoare. Nici nu trebuie să exagerezi, să stai pînă dimineaţă. Acum există şi mai multe tentaţii pentru jucători faţă de perioadă cînd eram eu tînăr"

...despre Cristi Tănase: "Am vorbit şi cu Cristi Tănase. Primul lucru pe care i l-am zis a fost: «Tase, trebuie să ai grijă de tine de acum înainte, să nu se mai întîmple». Pînă nu te arzi, nu crezi. Eu mi-aş dori ca el să nu fie amendat, poate va fi iertat"

...despre finalul carierei: "Eu vreau să îmi închei cariera la Steaua, am spus-o de cînd am venit în Ghencea. Dacă nu se poate, asta e, ne vedem de treaba noastra"

...despre suporteri: "Mi-e dor de atmosfera din Ghencea. Sper să joc măcar pînă în vară. Mi-aş dori să mai prind acea atmosferă senzaţională făcută de suporteri în Ghencea. Aş vrea să marchez din acţiune, mi-e dor de un astfel de gol"

...despre şansele la titlu:
"Avem şansa noastră la titlu. Dacă ar veni suporterii din nou alături de noi, titlul ar fi mult mai aproape de noi. Mi-aş dori enorm să cîştig titlul în Ghencea, mai ales că din vară s-ar putea să plec"

GSP

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
12-11-2009, 10:44 PM
Argăseală: "Tănase nu a arătat încă cine este în fotbalul românesc"

Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, are încă încredere în Cristi Tănase, în ciuda escapadei sale de acum două zile într-un club de manele, unde a petrecut pînă la 5:00 dimineaţa.

"Tănase nu a arătat încă cine este în fotbalul românesc. A jucat puţin la naţionale, iar la Steaua încă nu a avut şansa să demonstreze. Trebuie să înţeleagă că nu jucătorul Tănase cu viaţa aceasta extrasportivă poate fi jucătorul pe care îl aşteaptă toată lumea", a spus Valeriu Argăseală la sportro.

GSP

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
12-11-2009, 10:45 PM
Mihai Stoichiţă: "Dacă Tănase a plîns, înseamnă că are caracter! E recuperabil"

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a prefaţat jocul cu Internaţional Curtea de Argeş din ultima etapă a turului de campionat şi spune că acesta e cel mai dificil joc din acest an pentru roş-albaştri.

"Mă bucur dacă Internaţional va juca ofensiv contra noastră, e bine dacă va fi spectacol. Le-am zis băieţilor că e cel mai greu meci al anului pentru noi, deoarece încărcătura meciului este foarte mare pentru Steaua. Asta poate duce la scurtcircuite între băieţi, trebuie să fim calmi pentru că asta e foarte important în acest moment. Să nu ne pripim şi să nu fim prea entuziaşti, vreau să ţin o contabilitate logică la Steaua, nu avreau să am probleme cu Fiscul fotbalistic", a spus Stoichiţă la GSP TV.

Tehnicianul s-a referit şi la escapada nocturnă a lui Cristi Tănase şi spune că mijlocaşul transferat de la FC Argeş îşi va demonstra valoarea în următoarele jocuri ale grupării din Ghencea.

"Nu l-am certat, am tras nişte concluzii amare pe care şi el le-a înţeles. Cred că bucuriile de seară vor trece pe planul doi, iar cele fotbalistice vor ocupa locul întîi acum. Ca antrenor, am obligaţia să am grijă de fotbalişti şi să nu le dau în cap la prima eroare. Tănase e un fotbalist de valoare şi e păcat să nu încercăm să-l recuperăm, vom face totul ca asta să se întîmple.Dacă a plîns, înseamnă că are caracter şi ne poate ajuta mult în viitor. În fiecare dimineaţă cînd primesc revista presei, am cîte un Distonocalm la mine şi-l iau ca să nu cad din picioare", a declarat Stoichiţă.

GSP

12-13-2009, 03:06 PM
Dumitru: "Am plecat de la Steaua ca sa le arat ca eu tineam echipa"

Fosta glorie a Stelei, Lita Dumitru, sustine ca a plecat de la gruparea din Bulevardul Ghencea in urma unui conflict cu Anghel Iordanescu, insa cu scopul de a le arata conducatorilor ca toata echipa se baza pe el, nu pe vreun alt fotbalist.

Fostul international a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca nu a aparat corect sansele "ros-albastrilor" in finala Cupei Romaniei din anul 1980, cand "militarii" au pierdut finala cu scorul de 1-2, in fata Politehnicii Timisoara. Lita Dumitru a precizat, insa, ca nu a vandut meciul, ci a facut totul din proprie initiativa, pentru a arata ca echipa nu "merge" fara el.

"Mai bine nu mai ajungeam la Timisoara. A fost una din marile mele greseli,. Prima greseala a fost ca am plecat de la Steaua, dupa ce m-am certat cu Iordanescu. Eu am vrut sa le demonstrez conducatorilor ca nu Iordanescu, nu Sames sau altii au facut Steaua echipa care e acum, ci Lita Dumitru. Intrasem cu un an inainte in discutii cu Poli Timisoara. Eu nu stiam ce inseamna sa faci o facultate. La 30 de ani nu mai esti pregatit de facultate, nu mai ai cum sa inveti si sa fii si prezent la orele de chimie, la laboratoare, la tot. Am intrat in discutii ample cu ei dupa ce am plecat de la Steaua. Am vorbit cu ministrul care se ocupa de Steaua si nu a vrut sa imi dea drumul, iar el nu avrut. Nu am vandut meciul de Cupa cu Timisoara, asa cum ma acuza toti stelistii. Pot sa spun, insa, ca nu am jucat corect. Asta da. Am dat o pasa de gol, apoi nu am mai facut nimic tot meciul. M-am pus pe extrema dreapta si ii spuneam fundasului Visan cum incerc sa il driblez si ii spuneam cum sa imi ia mingea. Am pierdut vreo 30 de mingi atunci in fata lui Visan. Am vrut sa le demonstrez ca eu tin echipa. In '80 am plecat si pana in '85 nu au mai luat niciun titlu. Abia apoi a venit generatia lui Lacatus", a declarat Lita Dumitru, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol".

12-14-2009, 04:29 PM
Stoichiţă: "Puteam marca mai mult, dar Curtea de Argeş a avut un înger păzitor în poartă"

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a declarat, duminică, după meciul câştigat în faţa lui Internaţional Curtea de Argeş, scor 3-2, că echipa sa se putea impune la o diferenţă mai consistentă, dar portarul advers, Marius Popa, a fost un înger păzitor pentru argeşeni.

"E greu de vorbit după un astfel de meci, jucătorii au fost puţin relaxaţi şi le-am spus că nu trebuie să facă greşeli în linia de mijloc, iar tocmai lucrul acesta s-a întâmplat, pentru că de acolo a plecat primul lor gol. Puteam marca mai mult, dar cei tari rămân în picioare. Ei au avut un înger păzitor în poartă", a spus Stoichiţă.

Tehnicianul îl consideră pe Juan Toja vinovat pentru primirea primului gol, marcat de Băcilă, după ce a depăşit cu uşurinţă patru adversari: "La primul lor gol a fost o greşeală a lui Toja, pentru că a vrut să joace ca un mijlocaş ofensiv, la pauză i-am spus că nu e în America de Sud să îl aplaude lumea pentru nu ştiu ce fază. Trebuie să facă spectacol în careul advers, nu în zona aceea de siguranţă de la mijloc".

Referitor la schimbul mai dur de replici pe care l-a avut cu omologul său de pe bancă adversă, Ştefan Stoica, Stoichiţă a spus ironic: "Nu am avut niciun dialog cu nimeni, eu mai vorbesc singur de multe ori. Au fost doar nişte declaraţii mai belicoase ale lui înaintea meciului, care nu mi s-au părut corecte. Oricum, eu sunt dintr-o altă generaţie, care nu are niciun merit în fotbal".

Antrenorul echipei de pe locul 2 a vorbit şi despre revenirea lui Emeghara, după un an şi nouă luni, dar şi despre prestaţia lui Tănase, care în acestă săptămână a fost surprins petrecând într-un local până spre dimineaţă: "Sunt mulţumit de revenirea lui Emeghara mai ales din punct de vedere psihologic. A simţit gustul ierbii, iar asta îi dă încredere. E mare lucru că a jucat o repriză într-un meci destul de intens. Tănase a jucat foarte bine când a intrat, iar păcatele nu şi le-a spălat doar cu golul, a făcut şi o mare risipă de energie. Am avut o discuţie dură cu el în această săptămână şi i-am explicat că viaţa nu e plăcută doar la 20 de ani, ci şi după 30. Dacă înţelege asta, va fi un mare fotbalist".

Stoichiţă îşi doreşte trei transferuri în pauza de iarnă: "Putem fi o echipă mult mai bună, asta dacă mai aducem doi-trei jucători de valoare. Vreau un fundaş central, vreau un mijlocaş şi un atacant ca să îmi omogenizez echipa. În seara asta am fost nevoit să îl joc pe Tănase vârf, pentru că nu am avut ce să bag. La mijloc, Andrei Ionescu şi Bicfalvi încă nu fac faţă la acest nivel, nu cred că puteam câştiga de la 2-2 dacă îi bagam pe ei".

În ceea ce priveşte posibilitatea ca Fenerbahce să fie exclusă din cupele europene, iar Steaua să profite de pe urma acestei decizii, Stoichiţă a spus: "Eu unul nu cred că Fener îşi permite aşa ceva la banii pe care îi are, buget de 70 de milioane numai pentru fotbal. Şi dacă ar fi câştigat un milion din respectivul meci, astea sunt găinării. Trebuie să încercăm să obţinem o victorie în Liga Europa, dar voi fi din nou nevoit să fac multe improvizaţii, pentru că nu îi pot folosi pe Ovidiu Petre, Pleşan şi Petre Marin".

Steaua a învins, duminică, pe teren propriu, pe Internaţional Curtea de Argeş, scor 3-2, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii I şi va termina turul la egalitate de puncte cu campioana de toamnă, dar cu un golveraj inferior.

12-14-2009, 04:30 PM
Emeghara: "E bine că am terminat pe primele locuri şi sper să ne menţinem acolo"

Fundaşul Stelei, Ifeanyi Emeghara, s-a declarat foarte bucuros că a revenit pe teren după un an şi nouă luni de pauză, cauzată de o accidentare la meniscul extern al genunchiului drept: "Sunt foarte fericit că m-am întors pe teren după atâta timp, am trecut prin vremuri dificile, dar sper să îmi fie din ce în ce mai bine. Am avut un meci foarte dificil azi, chiar dacă am condus cu 2-0, dar contează că ne-am impus. E bine că am terminat pe primele locuri şi sper să ne menţinem acolo. Deocamdată, iau lucrurile încet, încerc să joc cât mai mult, iar dacă voi fi convocat la naţionala Nigeriei pentru CM 2010, e bine, dacă nu, mă concentrez doar pentru Steaua".

Steaua a învins, duminică, pe teren propriu, pe Internaţional Curtea de Argeş, scor 3-2, într-un meci din etapa a 17-a a Ligii I şi va termina turul la egalitate de puncte cu campioana de toamnă, dar cu un golveraj inferior.

12-14-2009, 05:57 PM
Stoichita, antrenorul viitorului?

Presedintele echipei Steaua Bucuresti, Valeriu Argaseala, considera ca tehnicianul "ros-albastrilor", Mihai Stoichita, este construit pe tipul "antrenorului viitorului", care este unul diplomat.

Conducatorul gruparii din Bulevardul Ghencea a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca a participat la un seminar al tehnicienilor din Europa, desfasurat in luna septembrie, in Grecia, iar parerea generala de acolo a fost ca diplomatia este caracteristica de baza a antrenorului viitorului.

"In septembrie a avut loc in Grecia un seminar al antrenorilor din Europa, in care s-a pus problema tipului de antrenor. Erau numai probleme legate de modul de a efectua antrenamentele, de comportamentul antrenorului in relatia cu jucatori si cu conducerea. S-a prefigurat tipul antrenorului viitorului. Raspunsul a fost ca antrenorul viitorului e unul diplomat. Asta are Stoichita si prin asta cred ca a adus echilibrul. Am vazut un gest incalificabil al unui suporter care il injura ca la usa cortului pe Mihai, dupa ce batusem si eram la egalitate . Stoichita stiti ce a facut? S-a intors si a batut din palme. Cred ca aici are Mihai plusul, ca are o diplomatie extraordinar de mare. Nu trebuie sa neglijam si aportul lui pandur. In tandem cu Stoichita a colaborat foarte bine. Am vorbit cu ei si i-am vazut cat de preocupati erau de jocul din seara asta. La cald au vrut sa spuna care este punctul de vedere", a declarat Valeriu Argaseala, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol".

12-14-2009, 05:58 PM
Argaseala: "Tanase o sa fie jucatorul pe care Steaua se poate baza"

Presedintele echipei Steaua Bucuresti, Valeriu Argaseala, are incredere in mijlocasul Cristian Tanase si afirma ca, incepand din primavara, acesta va deveni fotbalistul pe care "ros-albastrii" se pot baza.

Oficialul a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca jucatorul adus in Ghencea in vara, de la FC Arges, nu a fost inca amendat cu suma de 30.000 de euro pentru escapada nocturna de saptamana trecuta, insa aceasta masura va fi discutata in cadrul urmatoarei sedinte a Consiliului de Administratie.

"Nu cred ca Tanase trebuie sa faca eforturi foarte mari ca sa dovedeasca ca stie fotbal, pentru ca el e fotbalist foarte bun. Sa nu uitam ca el vine dupa o lunga perioada de inactivitate. Cred ca din primavara incolo o sa fie jucatorul pe care Steaua se poate baza. Nu am avut un Consiliu de Administratie, inca. Discutia vizavi de amenda de 30.000 de euro a lui Cristian Tanase o vom avea in cadrul sedintei consiliului de Administratie", a declarat Valeriu Argaseala, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol".

"Eme (n.r. fundasul de banda stanga Ifeanyi Emeghara) intamplator a intrat la inceputul reprizei a doua. El trebuia sa nu intre decat cateva minute sau deloc, in functie de cum evolua partida. Dar s-a accidentat Baciu si i-a luat locul acestuia in teren. Emeghara a dovedit ca nu a uitat fotbalul si e bine pentru moralul lui ca si-a dat seama ca poate sa joace fotbal in continuare", a mai spus presedintele echipei Steaua Bucuresti.

12-14-2009, 06:10 PM
Dragomir: "Stoichita e formidabil!"

Presedintele Ligii Profesioniste de Fotbal, Dumitru Dragomir, il admira pe antrenorul Stelei, Mihai Stoichita, despre care spune ca este cea mai buna mutare pentru gruparea "ros-albastra".

"Corleone" a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca tehnicianul gruparii din Bulevardul Ghencea este artizanul rezultatelor bune obtinute de Steaua si este sigur ca pana si publicul va veni de partea lui "Lippi", chiar daca acum ii este ostil.

"Steaua a facut o mare afacere ca l-a adus pe Stoichita. De aici pleaca chintesenta rezultatelor Stelei. E un om serios, care a invatat multa carte. Are experienta, antreneaza de ani de zile. Stie sa faca liniste intre jucatori, opreste conflictele si stie sa castige vestiarul. E formidabil, el a preluat chiar si conflictele dintre suporteri si patron. Il felicit pe Stoichita. O sa vedeti ca tot publicul se da de partea lui Stoichita, pentru ca il simte profesionist. Noi nu avem un public idiot, ci unul destept. E un pic inrautatit, de cativa d-astia, dar isi da seama. Si Panduru are multa minte. Becali a facut o alegere dementiala. Nu stiu daca intamplator sau nu, dar a facut o super afacere pentru ca i-a adus pe astia doi. Stoichita aplauda si cand e injurat si suporta injuraurile chiar si la victorie", a declarat Dumitru Dragomir, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol".

12-14-2009, 06:47 PM
Stoichita: "Daca Tanase vrea si asculta, o sa fie bine"

Tehnicianul echipei Steaua Bucuresti, Mihai Stoichita, este incantat de faptul ca mijlocasul Cristian Tanase si-a revenit si a avut o evolutie excelenta in meciul cu International Curtea de Arges, cand a inscris si golul al treilea al "ros-albastrilor", in victoria cu 3-2 in fata lui International Curtea de Arges.

"Lippi" a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca toata lumea incearca sa il ajute pe mijlocasul adus in vara, de la FC Arges, pentru ca este foarte important peste Steaua, asa cum si clubul "militar" este pentru el.

"Faptul ca Tanase a avut o prestatie excelenta e un plus. Nu conteaza numai golul ci faptul ca el a facut extrem de clar lucrurile in teren. Daca baiatul vrea si asculta, o sa fie bine. Toata lumea vrea sa il ajute, pentru ca in primul rand avem nevoie de el. E important pentru noi suntem si noi importanti pentru el", a declarat Mihai Stoichita, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol".

"Probabil ca Emeghara va fi din retur 100% intrat in joc", a adaugat antrenorul echipei Steaua Bucuresti.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
61 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut