Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Rapid Bucureşti
11-02-2009, 03:33 PM
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Mircea Bornescu: "Vom da totul pe teren, indiferent de antrenor"

Portarul Rapidului, Mircea Bornescu, s-a ferit să comenteze despărţirea de Vioerl Hizo şi a declarat că va da totul pe teren, indiferent de cel care ocupă fotoliul de antrenor.

"Pentru jucătorii contează mai puţin cine e antrenor. Noi vom da totul pe teren pentru a avea rezultate, indiferent de cine stă pe bancă", a declarat goalkeeperul de 29 de ani.

Goalkeeperul din Giuleşti a vorbit despre meciul cu Oţelul Galaţi, cîştigat de echipa sa cu scorul de 3-0.

"Am făcut un meci bun, am avut alte ocazii mari. Îl felicit pe Dorinel, a alcătuit o echipă tînără şi puternică. Sînt sigur că în retur îi va merge şi mai bine", a spus Mircea Bornescu la "Recursul Etapei", pe GSPTV.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-02-2009, 03:35 PM
Ştefan Grigorie: "Batem şi în "Groapă"!"

Ştefan Grigorie a înscris golul al doilea, cu o lovitură de cap, şi o ameninţă pe Dinamo, fosta lui echipă.

- Ştefan, ştii cînd ai marcat precedentul gol?
- Chiar nu mai ţin minte, am şi uitat, ca să fiu sincer. Bine că am dat azi şi ne-am desprins, într-un moment în care Oţelul ne domina şi ne temeam că am putea fi egalaţi. Am jucat prost la începutul reprizei a doua şi gălăţenii puteau să profite.

- Acum mergeţi în Ştefan cel Mare. Ce înseamnă pentru tine revenirea acolo?
- Nimic fantastic. Am mai jucat contra lui Dinamo, m-am obişnuit deja să le fiu adversar "cîinilor". Noi trebuie să batem neapărat în Ştefan cel Mare, ca să confirmăm poziţia bună din clasament. Poate revenim pe primul loc! Eu, unul, văd Rapidul campioană, important e să nu ne lăsăm duşi de val, să nu ne lăudăm prea tare după vreo victorie.

- V-a priit despărţirea de Hizo?
- Adevărul e că nici n-am avut timp să ne dăm seama că s-a schimbat antrenorul. Pe bune! Păi, vineri a plecat nea Vio, iar duminică am avut meci cu Oţelul. Încă nu am conştientizat ce s-a întîmplat cu conducerea tehnică. Dar Nae Manea merită să antreneze aici, fiindcă e rapidist adevărat.

5 luni au trecut de la ultimul gol dat de Grigorie. Ex-dinamovistul marcase în Rapid-Otopeni (3-0), primul meci al lui Hizo pe banca giuleştenilor

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
11-03-2009, 03:47 PM
Viorel Hizo şi-a reziliat contractul cu formaţia giuleşteană

Tehnicianul Viorel Hizo şi-a reziliat, luni, înţelegerea cu Rapid, pe cale amiabială, după ce s-a înţeles în acest sens cu preşedintele CA al clubului, Ioan Taban.

"Ne-am întâlnit şi am reziliat contractul pe cale amiabilă, fără niciun fel de problemă. În afară de pretenţiile financiare obişnuite, nu a avut niciun fel de cereri. Probabil dânsul a decis să plece pentru că a fost foarte supărat fiindcă s-a ratat obiectivul, dar el nu e un antrenor care să lase o treabă neterminată. Aşa s-a întâmplat să fie, să plece în timpul campionatului", a declarat, luni, p Ioan Taban.

Acesta a precizat că directorul tehnic Nicolae Manea a preluat funcţia de antrenor principal până la finalul turului după care se va lua în discuţie continuarea cu el pe banca tehnică. "Am vorbit cu domnul Manea şi mi-a spus că vrea să preia echipa pentru cele şase etape care au rămas. Dar asta nu înseamnă că nu poate rămâne şi în retur. El s-a angajat să obţină nişte rezultate, iar noi le aşteptăm. Avem încredere în el", a mai afirmat Taban.

Hizo a depus o cerere de reziliere a contractului în cursul zilei de vineri, la numai o zi după eliminarea din Cupa României, în faţa nou-promovatei Internaţional Curtea de Argeş. După câteva ore de discuţii, s-a decis ca noul antrenor să fie Nicolae Manea, deoarece tehnicianul nu a putut fi convins să revină.

În vârstă de 61 de ani, Hizo a preluat formaţia giuleşteană înaintea etapei a 29-a a ediţiei trecute de campionat, însă nu a reuşit să o califice în Liga Europa. În acest sezon, cu acesta pe bancă, Rapid se află pe locul 3 în campionat, cu 19 puncte, la doar două puncte de lider, şi a fost eliminată din Cupa României, în faza optimilor, de Internaţional Curtea de Argeş.

11-03-2009, 03:48 PM
Hizo: "Nu mă mai întorc niciodată în Giuleşti atât timp cât George Copos e patron"

Fostul antrenor al Rapidului, Viorel Hizo, a declarat, luni, că nu se va mai reveni niciodată pe banca echipei atât timp cât clubul este condus de George Copos, şi a lăsat să se înţeleagă că a fost constrâns să ia decizia de a părăsi formaţia din Giuleşti.

"În niciun caz nu mă mai întorc la Rapid, cel puţin atât timp cât va fi patron domnul Copos. În această perioadă am şters prea multe cu buretele. Am fost şi împins să iau decizia de a renunţa. În vară au plecat foarte mulţi jucători şi s-au luat alţii din liga a treia. Chiar patronul echipei a recunoscut că a dat doar 20.000 de euro pe transferuri. Şi cu toate astea, am obţinut aceste rezultate, mai ales că jucătorii au fost neplătiţi. Chiar dacă nu pierdeam cu Internaţional în Cupă, tot venea un moment în viitorul apropiat când îmi dădeam demisia, deoarece s-au adunat prea multe", a spus Hizo.

Tehnicianul a mai afirmat că îi pare rău că părăseşte echipa alb-vişinie, mai ales că aceasta se afla pe un loc fruntaş în clasamentul Ligii I: "Sunt dezamgit că plec de la Rapid, e normal să-ţi pară rău când ai făcut o echipă din nimic. Am adus linişte la Rapid în toată această perioadă, nu s-a mai auzit nimic negativ despre echipă. Rapid a jucat întotdeauna pe teren, plus că a fost dezavantajată clar de Tudor în meciul cu CFR Cluj. Am obţinut rezultate extraordinare, am lăsat echipa pe locut 3, la egalitate de puncte cu primul loc. De ce să nu se descurce domnul Manea? Echipa e foarte bine pregătită".

Tehnicianul Viorel Hizo şi-a reziliat, luni, înţelegerea cu Rapid, pe cale amiabială, după ce s-a înţeles în acest sens cu preşedintele CA al clubului, Ioan Taban.

Hizo a depus o cerere de reziliere a contractului în cursul zilei de vineri, la numai o zi după eliminarea din Cupa României, în faţa nou-promovatei Internaţional Curtea de Argeş. După câteva ore de discuţii, s-a decis ca noul antrenor să fie Nicolae Manea, deoarece tehnicianul nu a putut fi convins să revină.

În vârstă de 61 de ani, Hizo a preluat formaţia giuleşteană înaintea etapei a 29-a a ediţiei trecute de campionat, însă nu a reuşit să o califice în Liga Europa. În acest sezon, cu acesta pe bancă, Rapid se află pe locul 3 în campionat, cu 19 puncte, la doar două puncte de lider, şi a fost eliminată din Cupa României, în faza optimilor, de Internaţional Curtea de Argeş.

În cariera sa, Hizo a pregătit echipa din Giuleşti timp de cinci mandate, începând cu octombrie 1993, şi a adunat un total de 106 de meciuri în primul eşalon. Dintre acestea, 56 au fost victorii, 15 remize şi 35 de eşecuri.

11-03-2009, 05:05 PM
Viorel Hizo: "Am şi eu unele principii, orgolii şi am fost deranjat de multe în ultima perioadă!"

Viorel Hizo şi-a reziliat luni contractul pe care-l avea ca antrenor principal cu Rapid. Tehnicianul a decis să părăsească echipa din Giuleşti după eliminarea din Cupa României, pentru că era unul dintre obiectivele sale personale la Rapid.

"Îmi pare rău că am plecat de la Rapid, dar, din păcate, mi-am încheiat misiunea, sînt dezamăgit pentru eliminarea din Cupa României. Nu-mi putea impune nimeni nici un obiectiv la lotul pe care-l aveam, dar a fost obiectivul meu să cîştig această competiţie. Nu i-am lăsat într-un moment greu, din contră erau pe locul 3 în campionat! A trebuit să fie cineva răspunzător pentru rezultatul de la Mioveni, aşa că am luat decizia de a pleca de la club", a spus Hizo pentru rapidisti.ro.

"Le mulţumesc suporterilor şi jucătorilor pentru aceste 6 luni minunate"
Viorel Hizo a ţinut să le mulţumească fanilor pentru susţinerea de care a avut parte în perioada cît a antrenat Rapidul.

"Le mulţumesc suporterilor pentru că au mereu alături de echipă, de mine şi de toată lumea care lucra la Rapid. Au demonstrat la foarte multe meciuri că sînt cea mai frumoasă galerie. Le mulţumesc şi jucătorilor pentru aceste 6 luni minunate, cu rele şi cu bune petrecute la Rapid şi le doresc mult succes în continuare", a spus Hizo pentru rapidisti.ro.

11-03-2009, 05:15 PM
Hizo: "I-am făcut echipă din nimic"

Viorel Hizo s-a despăroeit cu scandal de RapidDe ieri, Viorel Hizo (62 de ani) nu mai este, oficial, antrenorul Rapidului. Înlocuit cu Nae Manea, “Dulăul” povesteşte cum s-a petrecut despărţirea de club şi de patronul George Copos. Mai mult, Hizo spune că nu va mai lucra niciodată cu bosul holdingului ANA.

Libertatea: Aţi urmărit meciul cu Oţelul?
Viorel Hizo: Cum era să nu-i văd pe băieţi? Au evoluat foarte bine. Antrenorul e important, dar echipa a jucat tot ce a învăţat mai bine.

De ce aţi ales să plecaţi?
Este greu să vă spun. Am multe pe suflet, dar mai bine ar fi să tac.

Regretaţi că s-a terminat aşa?
Foarte mult! Am făcut o echipă de locul întâi din nimic. Am muncit împreună cu nişte jucători care s-au descurcat extraordinar. Ei au făcut foarte multe eforturi şi sacrificii şi e normal pentru mine, ca antrenor al lor, să regret.

Mai există cale de întoarcere?
Nu poate să existe, atâta timp cât lucrezi cu George Copos. Vă zic un lucru despre el. Ieri am reziliat contractul şi speram că putem avea o ultimă discuţie. Copos s-a ascuns însă într-un birou, doar ca să nu dea ochii cu mine. Asta spune foarte mult despre ce fel de persoană este.

Costin Lazăr a dedicat victoria cu Oţelul lui Viorel HizoGeorge CoposCe v-a deranjat la el?
I-am făcut o echipă cu 20.000 de euro, aşa cum a spus şi el, formaţie care acum este pe primul loc. El cum m-a recompensat? M-a forţat să plec. Dar nu am ce să-i mai cer lui Copos. Să fie sănătos!

Credeţi că Rapidul va bate, duminică, pe Dinamo?
Jucătorii ştiu să câştige, pentru că asta au fost învăţaţi.Ştiu ei foarte bine ce au de făcut.

George Copos v-a îndepărtat?
E greu să spun ce a vrut el să facă. Dânsul mai întâi face şi după aceea gândeşte, aşa e Copos... Aşa procedează de mulţi ani şi de aceea este criticat mereu.

11-04-2009, 04:08 PM
Biletele la derby-ul Dinamo-Rapid au preţuri cuprinse între 10 şi 60 de lei

Biletele pentru derby-ul etapei a 13-a, Dinamo-Rapid, se vor pune în vânzare miercuri şi vor avea preţurile cuprinse între 10 şi 60 lei, informează site-ul oficial al echipei dinŞtefan cel Mare.

Biletele la cele două peluze vor costa 10 lei, cele de la Tribuna a II-a (sector 19, sector 25) 15 lei, în timp ce tichetele de la Tribuna a II-a, sub copertină (sector 20, sector 21, sector 23, sector 24) sunt 30 de lei, iar cele de la Tribuna a II-a, sub copertină (sector 20, sector 24, rândurile 9, 10, 11), costă 40 de lei.

La Tribuna 0-II (sector 1, sector 2, sector 7, sector 8) bilete costă 30 de lei, iar cele de la Tribuna 0-I (sector 3, sector 4, sector 5, sector 6) 40 de lei.

Cele mai scumpe bilete sunt cele de la Tribuna 0-VIP (sector 4, sector 5) şi costă 60 de lei.

Copiii cu vârste până la 7 ani şi elevii până la 14 ani au acces gratuit numai însoţiţi de adulţi, la Peluza II, Sectorul 17, pe bilet fiind înscrisă menţiunea minor cu însoţitor. Elevii cu vârste peste 14 ani, studenţii, femeile şi pensionarii au reducere de 50% la Peluza I, Sector 35.

Biletele pentru acest meci se vor pune în vânzare miercuri, cu începere de la ora 10:00.

Derbyul Dinamo-Rapid este programat duminică, de la ora 20:00, pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

11-04-2009, 05:22 PM
Lutz Stache: "Vreau totul!"

Lutz Stache (54 de ani) promite că, o dată cu sosirea sa în Giuleşti, alb-vişiniii vor domina Liga I..

- Domnule Stache, cînd se va finaliza tranzacţia privind transferul pachetului majoritar de acţiuni al Rapidului?
- Negocierile s-au încheiat şi urmează să semnăm un precontract, în care vom stabili o dată pînă la care ambele părţi, atît eu, cît şi domnul Copos, trebuie să îndeplinim nişte condiţii. Nu cred că mai pot apărea surprize.

- A fost greu să negociaţi cu Copos?
- Deloc. Am numai cuvinte de laudă la adresa domniei sale. Dacă voi prelua Rapidul, îl voi aştepta mereu în tribună. Dînsul a făcut foarte multe pentru acest club, a investit bani mulţi şi pentru asta trebuie să-i mulţumim.

- Care va fi bugetul clubului?
- Mie îmi place să cîştig, deci vreau trofee. Campionatul, Cupa României şi să participăm în Champions League. Voi face orice pentru asta. Deocamdată nu pot spune care va fi bugetul echipei, el va fi stabilit ulterior.

"Renovăm stadionul"
- Ştiţi că arena din Giuleşti nu e omologată pentru partidele din Liga Campionilor?

- Bineînţeles, dar asta se va schimba curînd. Iniţial, vom renova stadionul, iar în viitor ne gîndim să construim unul nou, ultramodern, aşa cum merită fanii rapidişti. Nu va fi uşor, trebuie să discutăm cu cei de la Primărie şi de la Ministerul Transporturilor, dar e o problemă ce se poate rezolva.

- Vă gîndiţi să aduceţi un antrenor german din retur?
- Prima variantă rămîne un tehnician român, care să cunoască bine fotbalul din Liga I. Totuşi, e posibilă şi cealaltă variantă. Nu am stabilit chiar toate detaliile.

- Aţi fost la două meciuri ale Rapidului, cu CFR, cînd aţi stat la "oficială", şi cu Oţelul, partidă ce aţi urmărit-o de la peluză. Unde v-a plăcut mai mult?
- Categoric, în mijlocul suporterilor! Şi la meciurile lui Energie Cottbus tot în galerie îmi place să stau. Altfel vezi un meci de acolo, nu se compară cu nimic.

1 miliard de euro e averea lui Lutz Stache, conform presei din Germania

Se schimbă şi conducerea

O dată cu venirea lui Stache la Rapid, Laurenţiu Reghecampf va deveni preşedintele clubului, iar Mihai Voiculescu, partenerul de afaceri al neamţului în România, va primi un post în cadrul Consiliului de Administraţie, unde se va găsi şi un german cu experienţă. Organigrama clubului va suferi şi ea modificări prin crearea departamentului de marketing şi PR pentru o promovare mai bună a echipei.

11-04-2009, 05:31 PM
Scandal pe bilete!

Niciun derby fără conflicte. Asta pare să fie deviza granzilor Ligii I atunci când se apropie întâlnirile directe.

Rapidul se va deplasa duminică în "Ştefan cel Mare" pentru meciul cu Dinamo şi, aproape ca de fiecare dată, oficialii celor două cluburi nu se înţeleg când vine vorba de reciprocităţile de bilete.

Giuleştenii cer 760 de bilete pentru fanii alb-vişinii, în timp ce "câinii" oferă doar 400. De aici încep neînţelegerile. Oficialii din "Ştefan cel Mare" invocă faptul că oaspeţilor le sunt repartizate cinci procente din numărul total de locuri, adică 400 de bilete, ei la rândul lor urmând să le ofere acelaşi număr în retur. Totuşi, rapidiştii par să aibă de partea lor acelaşi regulament, cele cinci procente aplicate în cazul stadionului Dinamo însemnând exact numărul de locuri pe care le-au cerut.

11-04-2009, 05:32 PM
"Nu avem continuitate"

Costin Lazăr susţine că George Copos nu a mai vorbit cu jucătorii de la înfrângerea din Cupă.

Rapidul a rămas fără omul care a pus echipa pe picioare într-un moment în care nimeni nu le mai dădea nicio şansă. Căpitanul vişiniilor, Costin Lazăr, regretă acest lucru, dar speră ca Rapidul să continue seria evoluţiilor bune.

- Costin, a plecat domnul Hizo...
- Îmi pare rău pentru dumnealui. Mă aşteptam să facă acest lucru pentru că l-am văzut foarte supărat după înfrângerea de la Mioveni.

- Care e atmosfera în vestiar acum după plecarea dânsului?
- Evident că nu ne cade foarte bine pentru că aveam foarte multe lucruri de învăţat de la un om ca nea Viorel. Totuşi, atmosfera e bună şi trebuie să continue şi evoluţiile bune, chiar şi fără domnul Hizo, deşi va fi mai greu.

- Nu prea apucaţi să vă obişnuiţi cu un antrenor...
- La Rapid întotdeauna a fost o problemă cu continuitatea pe banca tehnică şi de asta nici n-am avut mari rezultate până acum. Am auzit că nea Nae e până în iarnă şi apoi vine altcineva. Nu vreau să spun eu mai multe, pentru că apoi voi fi acuzat că mă bag în treburi administrative.

- Aţi vorbit cu domnul Copos?
- Nu a vorbit deloc cu noi după plecarea domnului Hizo. Ne-a făcut praf, pe bună dreptate, după înfrângerea din Cupă şi atât. Era normal, având în vedere că Internaţional e o echipă care abia rezistă în Liga I.

-Vine meciul cu Dinamo. Ce aşteptări ai?
- Suntem obligaţi să ne luăm revanşa după sezonul trecut, atunci când ne-au bătut clar de două ori. Nu există mai mare motivaţie, decât să joci în "Ştefan cel Mare", împotriva lui Dinamo.

5 derby-uri Rapid-Dinamo are la activ Costin Lazăr în tricoul giuleştenilor, lipsind doar într-unul singur, cel din returul sezonului 2006-07

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
36 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut