Grupa H (Grupa Stelei): Steaua, Fenerbahce, FC Twente, Sheriff Tiraspol
11-22-2009, 04:02 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa H (Grupa Stelei): Steaua, Fenerbahce, FC Twente, Sheriff Tiraspol
Daum afirmă că Beşiktaş le-a predat celor de la Fenerbahce "o lecţie de fotbal"
Antrenorul echipei Fenerbahce, Christoph Daum, a declarat după meciul cu Beşiktaş, scor 0-3, din etapa a 13-a, că adversarii le-au dat jucătorilor săi o lecţie de fotbal, mai ales în repriza secundă, atunci când au profitat de orice greşeală, informează presa din Turcia.
"Am făcut un meci destul de bun în prima repriză, dar am pierdut din cauza unor greşeli pe care le-am făcut în partea secundă. Cei de la Beşiktaş ne-au dat o lecţie în partea secundă când au speculat tot ce se putea. Am fi putut câştiga măcar un punct în acest joc, dar sunt sigur că pe viitor nu vom mai face aceleaşi erori", a spus Daum. Golurile celor de la Beşiktaş au fost marcate de Fink (54), Bobo (57) şi Inceman (83). Fenerbahce a evoluat cu un om mai puţin pe teren din minutul 75, atunci când atacantul Kazim Kazim a fost eliminat. Antrenorul lui Fenerbahce, Christoph Daum, a folosit următoarea formulă: Volkan Demirel - Gokhan, Lugano, Onder, R. Carlos - Mehmet Topuz (Semih 67), Emre (Vederson 55), Cristian, Andre Santos (Ozer 74) - Alex, Kazim Kazim. În urma acestui rezultat, Fenerbahce se menţine pe primul loc în clasament, cu 31 de puncte, la 3 puncte distanţă de Galatasaray, care are însă un meci mai puţin disputat. Fenerbahce se află în Grupa H a Ligii Europa alături de Steaua, Şerif Tiraspol şi Twente Enschede. Turcii au învins gruparea din Ghencea din ambele partide, ei reuşind să se impună cu scorul 1-0 în deplasare, respectiv cu 3-1 pe teren propiu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
38 Musafir(i)
38 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut