Chestionar: Va reuşi Steaua să treacă de grupe?
Da
Nu
[Arată rezultate]
Notă: Acesta este un chestionar public, alţi utilizatori vor putea vedea ce aţi votat.
Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa H (Grupa Stelei): Steaua, Fenerbahce, FC Twente, Sheriff Tiraspol
12-03-2009, 05:49 PM
RE: Grupa H (Grupa Stelei): Steaua, Fenerbahce, FC Twente, Sheriff Tiraspol
Kuciuk: "Steaua a greşit mult în apărare şi puteam marca de mai multe ori, dar am avut ghinion"

Antrenorul echipei Şerif Tiraspol, Leonid Kuciuk, a declarat, miercuri, după jocul cu Steaua, scor 0-0, că moldovenii ar fi putut câştiga această partidă pe fondul greşelilor făcute de roş-albaştri, însă e bucuros că formaţia sa păstrează şanse de calificare în primăvara europeană.

"Mi-a plăcut meciul şi pot spune că am avut ghinion în unele momente, pentru că Steaua a greşit mult în apărare. Am jucat agresiv şi am presat adversarul. Totuşi, Steaua este o echipă bună, care poate pune probleme oricui. Şansele noastre de calificare nu sunt doar teoretice, ci şi practice. Avem speranţe până în ultima etapă, chiar dacă mulţi nu prea ne dădeau nicio şansă la început", a spus Kuciuk, citat de Jurnal.md.

Echipa antrenată de Mihai Stoichiţă a terminat, miercuri, la egalitate partida cu moldovenii de la Şerif Tiraspol, scor 1-1, şi a pierdut astfel orice şansă de calificare în 16-imile de finală ale Ligii Europa.

În celălalt meci al grupei, Fenerbahce a reuşit să se impună la limită, scor 1-0, pe terenul lui Twente, prin golul marcat de Diego Lugano. Clasamentul Grupei H după disputarea a cinci etape: 1. Fenerbahce 12p (calificată), 2. Twente 7p, 3. Şerif Tiraspol 5p, 4. Steaua 3p.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Grupa H (Grupa Stelei) - ballack - 08-28-2009, 05:17 PM
RE: Grupa H (Grupa Stelei) - AndreiDumitrescu - 08-31-2009, 02:17 PM
RE: Grupa H (Grupa Stelei) - AndreiDumitrescu - 09-01-2009, 06:02 PM
RE: Grupa H (Grupa Stelei): Steaua, Fenerbahce, FC Twente, Sheriff Tiraspol - Sebi Raducu - 12-03-2009 05:49 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
38 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut