Ştiri Unirea Urziceni
12-31-2009, 01:02 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Unirea Urziceni
Dinu Gheorghe: "Noi am supravieţuit fără Răzvan, o va face şi Unirea fără Dan Petrescu"
Preşedintele echipei FC Braşov, Dinu Gheorghe, a comentat plecarea lui Dan Petrescu de pe banca tehnică a Unirii Urziceni, spunînd că echipa ialomiţeană rămîne încă în lupta pentru titlu, deşi a pierdut cel mai important om.
"Eu nu am ce să discut cu Răzvan, am discutat eu el ieri. Îmi va rămîne mereu prieten şi era normal ca Federaţia să nu accepte ca el să anterneze Unirea. Şi noi am cerut Federaţiei ca el să rămînă la Braşov pînă la începutul acestei campanii. Am fost refuzaţi şi mi se părea normal ca Unirea să fie refuzată. E greşeala celor de la Urziceni că au interpretat cum au vrut spusele lui Mircea Sandu. Se discută acum atîta despre Răzvan Lucescu. Dacă cei de la Urziceni au probleme aşa de mari, de ce nu l-au ţinut pe Dan Petrescu pînă la finalul campionatului? Oricum, dacă a plecat el nu înseamnă că echipa se va prăbuşi. Au tot ce trebuie să se bată la titlu şi în acest an. Noi am supravieţuit fără Răzvan Lucescu, o va face şi Unirea fără Dan Petrescu. Noi nu ne permitem să îl luăm pe Pleşan şi, în plus, sîntem asiguraţi în linia de mijloc", a spus Dinu Gheorghe la GSPTV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
49 Musafir(i)
49 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut