Ştiri Steaua Bucureşti
09-13-2009, 03:32 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Cristiano Bergodi: "Victorie pentru linişte"
Bergodi le cere jucătorilor săi concentrare maximă la Mediaş. Şi el, şi fotbaliştii simt presiunea patronului şi se tem de eventualele consecinţe.
Cu doar 7 puncte în 5 meciuri, steliştii ştiu că un eventual pas greşit la Mediaş i-ar arunca în gura patronului. Chiar Bergodi i-a avertizat: "Nu mai avem voie să facem paşi greşiţi! Cu Gaz Metan să fiţi incisivi din primul minut, pentru că vom da peste o echipă mult mai defensivă decît sezonul trecut. Vreau să înscrieţi mai repede decît aţi făcut-o cu Ceahlăul şi cu Oţelul să nu mai tremurăm pe final!". "Trebuie să jucaţi pentru a ne recăpăta liniştea la echipă. Nu vreau să subestimaţi adversarul nici o secundă!", le-a mai comunicat italianul. "Mister, de cînd aţi venit, am învăţat cum să jucăm împotriva echipelor mici, să nu ne împiedicăm aiurea. Vom lua toate cele 3 puncte!", i-au răspuns roş-albaştrii. "Important este că, în urma discuţiilor purtate cu ei, băieţii şi-au revenit repede psihic după derby-ul pierdut cu Dinamo" - Cristiano Bergodi, antrenor Steaua 6 puncte a luat Steaua în cele două meciuri jucate în deplasare, cu Ceahlăul (2-0) şi cu Oţelul (1-0) "1,8 milioane? Insuficient!" Dinu Gheorghe a dezvăluit suma propusă de Steaua pentru trecerea mijlocaşului Mihai Roman în Ghencea, explicînd totodată de ce a fost declinată oferta. "Roman este un jucător exponenţial pentru noi şi am decis să-l păstrăm. Steaua a oferit 1,8 milioane de euro pentru transferul său definitiv. Aceasta a fost cea mai atractivă propunere venită pe adresa jucătorului nostru", a spus preşedintele lui FC Braşov. Laude pentru Dayro Antrenorul echipei secunde a Stelei, Leo Strizu, spune că sud-americanul Dayro Moreno este foarte disciplinat la antrenamente şi arată o atitudine mult schimbată în bine faţă de stagiunea precedentă. "Dayro mă ajută mult, nu am ce să-i reproşez. Este atent la şedinţele de pregătire şi respectă orice indicaţie. Se vede că şi-a schimbat mentalitatea, nouă chiar ne-a adus un plus în joc", a explicat Strizu. "Bergodi nu rezistă pînă în iarnă" Ex-tehnician la Steaua, Ţiţi Dumitriu crede că italianul Bergodi va fi demis înainte de finalul turului. "În Ghencea se cer rezultate imediate, Bergodi nu are cum să realizeze ceva cu actualul lot. Aşa că nu cred că-l mai prinde iarna la Steaua. Cine dă banul decide! Becali îl va da afară dacă nu va face performanţă. Cînd ai jucători fără experienţă, nu poţi face mare lucru", a declarat Dumitriu la sport.ro. Ultimele noutăţi: » Steliştii se vor întoarce în Capitală imediat după meciul cu Gaz Metan, din această seară. Delegaţia roş-albaştrilor va decola din Sibiu la 23:30, urmînd să ajungă în Bucureşti la un sfert de oră după miezul nopţii. » Mihăiţă Pleşan, mijlocaş Steaua: "Acum că joc în eşalonul secund, încep să regret că am refuzat unele oferte din Liga I. Oricum, eu mă voi antrena foarte bine, iar dacă Bergodi va considera că e nevoie de mine, voi reveni în lotul mare". » Florin Lovin a suferit o ruptură de ligamente şi ar putea lipsi de pe teren în jur de şase luni. Fostul stelist s-a accidentat în minutul 6 al partidei pe care echipa sa, TSV Munchen, a cîştigat-o în faţa lui Greuther Furth. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
29 Musafir(i)
29 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut