Grupa H (Grupa Stelei): Steaua, Fenerbahce, FC Twente, Sheriff Tiraspol
10-01-2009, 02:55 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa H (Grupa Stelei): Steaua, Fenerbahce, FC Twente, Sheriff Tiraspol
McClaren afirmă că Twente trebuie să profite că "Steaua este o echipă în construcţie"
Antrenorul lui Twente Enschede, Steve McClaren, a declarat în conferinţa oficială din preziua meciului cu Steaua, din a doua etapă a Grupei H a Ligii Europa, că echipa sa este obligată să repete prestaţia din partida cu Fenerbache pentru a trece de formaţia română, informează site-ul clubului.
"Succesul nostru din meciul de debut în această competiţiei a impresionat nu numai în Olanda, dar şi în întreaga Europă. Cele trei puncte pe care le-am cucerit pe terenul lui Fenerbahce ne-au poziţionat într-o postură favorabilă. Datorită acestei victorii, acum suntem cotaţi drept favoriţii grupei. Cu toate acestea, joi va fi o cu totul altă partidă. Steaua este o echipă de calitate, cu mare tradiţie în cupele europene. În prezent, adversarul nostru are un lot alcătuit, cu câteva excepţii, din jucători tineri. Va trebui să profităm de faptul că adversarul nostru este o echipă aflată în construcţie", a spus tehnicianul englez. McClaren şi-a amintit şi de dubla manşă pe care a disputat-o împotriva Stelei pe vremea când pregătea pe Middlesbrough: "În meciul tur, din România, fanii gazdelor au creat o atmosferă fantastică. Jucătorilor mei le-a încheţat sângele în vine. Însă, returul a fost memorabil şi îmi aduc mereu aminte cu plăcere de acea partidă. Cred că va fi impsosibil ca acel scenariu să se mai repete şi joi. Pentru a obţine un rezultat pozitiv, trebuie să avem aceeaşi atitudine ca şi în meciul de la Istanbul". Vicecampioana Olandei, Twente Enschede, va primi, joi, vizita Stelei, în etapa a 2-a din Grupa H a Ligii Europa. În runda inaugurală, gruparea batavă a învins pe terenul lui Fenerbahce Istanbul cu scorul de 2-1, în timp ce roş-albaştrii nu au înregistrat decât o remiză "albă" cu Şerif Tiraspol, în Ghencea. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
36 Musafir(i)
36 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut