Chestionar: Va reuşi Steaua să treacă de grupe?
Da
Nu
[Arată rezultate]
Notă: Acesta este un chestionar public, alţi utilizatori vor putea vedea ce aţi votat.
Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Grupa H (Grupa Stelei): Steaua, Fenerbahce, FC Twente, Sheriff Tiraspol
10-23-2009, 04:28 PM
RE: Grupa H (Grupa Stelei): Steaua, Fenerbahce, FC Twente, Sheriff Tiraspol
Roberto Carlos: "Steaua este o echipă tânără, cu multă calitate în joc, este foarte cunoscută în Europa"

Fundaşul stânga al lui Fenerbahce, Roberto Carlos, consideră că Steaua se poate califica mai departe, în ciuda faptului că ocupă ultimul loc în grupă: "Steaua este o echipă tânără, cu multă calitate în joc, este foarte cunoscută în Europa. Noi am câştigat pentru că am evoluat mai bine. Nu pot spune dacă Steaua este mai slabă sau mai puternică decât atunci când am jucat împotriva ei cu Real Madrid, ce pot să spun însă este că l-am recunoscut pe Nicoliţă şi am vorbit mult cu el. Nu ştiu cine are cele mai multe şanse de calificare mai departe, dar vreau ca Fenerbahce să termine pe primul loc. Mai sunt trei partide şi Steaua se poate califica. Le doresc să meargă mai departe, dar să nu câştige cu noi. Oricum, va fi greu să ne bată pe teren propriu. Nu că am fi noi invincibili, dar pentru că atmosfera va fi una fantastică. Suporterii noştri vor crea un iad şi este aproape imposibil să pierdem".

Steaua a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 de gruparea turcă Fenerbahce Istanbul, într-un meci din etapa a 3-a a Ligii Europa, şi se află pe ultimul loc în clasamentul Grupei H, cu doar două puncte acumulate şi fără vreun gol înscris.

În celălalt meci al Grupei H, Şerif Tiraspol s-a impus, pe teren propriu, în faţa lui Twente Enschede, scor 2-0.

Clasament: 1. Fenerbahce 6p, 2. Twente 4p, 3. Şerif 4p, 4. Steaua 2p.

Etapa viitoare va avea loc la 5 noiembrie şi programează partidele Fenerbahce-Steaua şi Twente-Şerif.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 

Mesaje în acest subiect
RE: Grupa H (Grupa Stelei) - ballack - 08-28-2009, 05:17 PM
RE: Grupa H (Grupa Stelei) - AndreiDumitrescu - 08-31-2009, 02:17 PM
RE: Grupa H (Grupa Stelei) - AndreiDumitrescu - 09-01-2009, 06:02 PM
RE: Grupa H (Grupa Stelei): Steaua, Fenerbahce, FC Twente, Sheriff Tiraspol - Sebi Raducu - 10-23-2009 04:28 PM

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
44 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut