Ştiri Steaua Bucureşti
11-05-2009, 06:12 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Juan Carlos Toja: "Eu nu mă menajez!"
Columbianul Juan Carlos Toja nu e de acord cu patronul Gigi Becali, care a spus că nu îl interesează Europa League şi chiar i-a cerut antrenorului să-i menajeze pe unii dintre titulari.
Mijlocaşul Juan Toja (24 de ani) nu se teme de ceea ce va fi pe Sukru-Saracoglu şi dezvăluie tactica prin care roş-albaştrii pot produce un rezultat-supriză în faţa lui Fenerbahce, după eşecul din tur (0-1). - Juan, cît de greu va fi meciul după ce aţi pierdut în Ghencea? - Foarte, foarte greu! Fenerbahce e o echipă extraordinară, dar va trebui ca noi să ne facem treaba, să încercăm să jucăm aşa cum ştim mai bine şi să ne batem pentru orice duel. - Te temi la o presiune mare pe stadion? - Am văzut cum e să joci pe terenul lui Fenerbahce. Dar nu ne sperie nimic! Sîntem liniştiţi, vrem să muncim şi să ne îndeplinim obiectivul de a reuşi un rezultat pozitiv. "Să-i pasăm şi să-i presăm!" - Ce este mai important pentru tine, campionatul sau o calificare cît mai departe în Europa League? - Nu pot alege, pentru că le vreau pe amîndouă. Nimic nu este pierdut în Europa, iar în campionat sîntem acolo, sus. Mai avem multe meciuri... - Gigi Becali a spus că nu îl interesează decît campionatul. - Este doar părerea patronului, dar eu sînt profesionist şi mă interesează să cîştig orice meci. Nu cred că această declaraţie ne va afecta evoluţia de joi-seară. - Cum trebuie să jucaţi ca să speraţi la un rezultat mare? - Să avem o posesie cît mai mare, să pasăm mult şi rapid şi să presăm din primul minut pentru a nu-i lăsa pe turci să atace şi să îşi facă jocul. Trebuie să nu îi lăsăm să respire nici o clipă! http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
20 Musafir(i)
20 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut