Ştiri Poli Timişoara
10-07-2009, 08:55 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Poli Timişoara
50 de ore în avion!
Imediat după meciul de la Mioveni cu Internaţional Curtea de Argeş, Nibombe s-a grăbit spre Bucureşti. Ieri-dimineaţă a avut avion, primul dintr-o serie senzaţională, de trei zile prin avioane şi aeroporturi.
Fundaşul a plecat spre Lomé, capitala statului Togo, pentru a răspunde convocării la naţională, la meciurile cu Camerun şi Japonia! Pentru asta, a schimbat două avioane, la Paris şi Ouagadugu, în Burkina Faso! A zburat peste 12 ore, la care se adaugă patru petrecute în escale. De aici, lotul togolez a plecat la Yaounde, în Camerun, pentru primul meci. Posibil ca echipa să aibă un charter, cu durata de zbor de aproximativ două ore. Cursă de linie directă nu există, cea mai rentabilă variantă fiind cu Air Maroc, prin Casablanca: efectiv, 10 ore de zbor, plus peste opt ore escala! Nebunia însă abia începe. Din Camerun, naționala statului Togo zboară tocmai în Japonia, la Tokyo! Zbor direct nu e! Cea mai scurtă variantă de linie durează peste 28 de ore, cu Swiss Air şi British! 21 în avion, alte şapte pe aeroporturile din Zürich şi Londra! Plus un posibil transfer între aeroporturile London City şi Heathrow! Pe lângă asta, ultimul zbor pare nimic: Tokyo - Timişoara, minimum 17 ore, prin Roma şi Viena cu Alitalia, Austrian şi Tarom, dar cel mai rentabil 21 de ore, prin Seul şi Viena, cu Korean şi Tarom. Ar costa 10.000 de euro! Cel mai rentabil, pentru că la rezervare, ieri, cel mai rapid ar fi costat triplu. De altfel, un om obişnuit ar da o mică avere pentru a parcurge acelaşi "circuit" pe varianta cea mai scurtă ca timp: peste 10.000 de euro! Cheltuielile pentru deplasările la lot sunt suportate de federaţii. Excursia lui Nibombe a început ieri şi se va termina vinerea viitoare, deci ocolul Pământului va fi făcut în 11 zile. În avion vor fi petrecute mai bine de două zile, peste 50 de ore. Plus încă una în aeroporturi. Oare va fi titular apoi Nibombe cu Ceahlăul? 11 ore cel puţin durează zborurile directe între Europa şi Tokyo "Nibombe căpitanul naționalei" este doar un mit. Fundașul este vice- căpitan pentru Togo, după Adebayor 7 companii aeriene va folosi Nibombe în "excursie" Cifrele excursiei 33 de mii de kilometri va parcurge Nibombe cu avionul în 11 zile. Circumferinţa Pământului este aproximativ 40.000 de kilometri 34 de mii de kilometri a parcurs Chivu cu Inter în vară. Dar într-o lună 10 mii de euro ar costa astăzi rezervarea biletelor pe acelaşi traseu cu Nibombe http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-09-2009, 03:56 PM
|
|||
|
|||
Alexa susţine că i s-a oferit o sumă de bani pentru a truca meciul cu Dinamo Zagreb
Mijlocaşul lui FC Timişoara, Dan Alexa, a declarat, joi, că înaintea meciului cu Dinamo Zagreb, din Grupa A a Ligii Europa, o persoană foarte cunoscută în Timişoara, căreia nu i-a rostit numele, i-a oferit o sumă de bani pentru a nu-şi apăra corect şansele în acel joc.
"A venit cineva la mine cu o săptămână înaintea meciului cu Dinamo Zagreb şi mi-a oferit o sumă de bani, dar am rezolvat imediat situaţia cu domnul Iancu. Nu rostesc numele persoanei în cauză, pentru că nu am nici o dovadă şi nu vreau să mai şi plătesc pentru asta. M-am simţit jignit şi am o repulsie extraordinară. Dacă se va continua cu acest caz, probabil acel om va avea mult de suferit, deoarece este cunoscut de foarte multă lume în Timişoara", a spus Alexa, la GSPTV. Finanţatorul Marian Iancu a afirmat că gruparea de pe Bega a reuşit să treacă peste eveniment şi a evidenţiat caracterul jucătorului care a refuzat propunerea: "Cunoaştem subiectul, dar nu pot spune nimic mai mult pentru că am o funcţie. Clubul a reuşit să treacă peste asta, mă bucur că suntem verticali. La ce se întâmplă în plan economic financiar, lumea e disperată. Clubul nu are mijloacele să demonstreze, ci doar să izoleze totul. E bine că am lucrat la caracterul fiecărui jucător. Am avut jucător cu o coloanaă vertebrală şi care a ştiut ce înseamnă fair-play-ul. Poate am făcut plângere, dar nu ajută. Poate există o anchetă în curs, dar cu certitudine lucrurile nu stau pe loc". Preşedintele Gheorghe Chivorchian a afirmat că doar antrenorul Ioan Ovidiu Sabău a avut cunoştinţă de propunerea făcută lui Alexa, deoarece clubul nu a vrut "să îi expună pe ceilalţi jucători". Conform Fanatik, persoana care i-ar fi oferit bani lui Alexa este fostul arbitru Sorin Altmayer, iar suma s-ar cifra la 500.000 de euro. FC Timişoara a pierdut cu scorul de 0-3 partida cu Dinamo Zagreb, disputată la 1 octombrie, pe teren propriu, în etapa a doua a Grupei A din Liga Europa. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-09-2009, 06:50 PM
|
|||
|
|||
"UEFA va face cercetări detaliate cu privire la spusele lui Alexa"
Secretarul general al LPF, Valentin Alexandru, a declarat că secretarul general al UEFA trebuie să sesizeze Comisia de Disciplină a forului continental, în cazul tentativei de mituire a căpitanului echipei FC Timişoara, Dan Alexa.
"Sunt un pic mirat. În situaţia aceasta, secretarul general al UEFA, în cazul în care nu există un apel, trebuie să sesizeze Comisia de Disciplină a UEFA, unde este domnul Lupescu (n.r. - Ionuţ Lupescu, directorul general al FRF) membru marcant. Se va face o cercetare şi se va vedea dacă lucrurile pot fi probate. Probabil că cercetarea UEFA va dura mai mult, nu doar o zi. Vor fi audieri, iar acolo procedurile sunt mai greoaie, dată fiind şi distanţa şi calitatea competiţiei. Probabil că noi vom fi un executant al deciziei UEFA, aşa cum s-a întâmplat şi în cazul depunctării celor de la Timişoara", a spus Alexandru, la gsptv. Căpitanul echipei FC Timişoara, Dan Alexa, a declarat, joi, că o persoană, căreia nu a dorit să-i dea numele, i-a propus o sumă de bani, cu circa o săptămână înainte de disputarea partidei cu Dinamo Zagreb, pentru a nu-şi apăra corect şansele în meciul din etapa a doua a Ligii Europa. Potrivit Fanatik, fostul arbitru Sorin Altmayer i-ar fi oferit unui jucător al echipei FC Timişoara suma de 500.000 de euro pentru a nu-şi apăra corect şansele la partida cu Dinamo Zagreb, scor 0-3, în etapa a doua a Grupei A a Ligii Europa. Conform sursei citate, Almayer ar fi reprezentantul "mafiei pariurilor". FC Timişoara a pierdut, în 1 octombrie, scor 0-3, partida disputată, pe teren propriu, cu Dinamo Zagreb, în etapa a doua a Grupei A a Ligii Europa, iar Alexa a evoluat pe toată durata partidei. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-09-2009, 07:01 PM
|
|||
|
|||
"Noi am crezut că e o glumă, dar Alexa era foarte afectat şi agitat"
După ce Marian Iancu a spus că nu vrea să implice FC Timişoara în scandalul referitor la faptul că Dan Alexa ar fi fost momit cu 500.000 de euro pentru a trânti meciul cu Dinamo Zagreb din Europa League, preşedintele clubului bănăţean, Gheorghe Chivorchian, a spus la digisport că Alexa i-a anunţat pe oficialii timişoreni în legătură cu "oferta" primită.
"A fost o problemă internă pe care Dan Alexa ne-a adus-o la cunoştinţă şi pe care am rezolvat-o", a declarat Chivorchian la digisport. Preşedintele lui FC Timişoara a spus că mijlocaşul Timişoarei este afectat de ceea ce i s-a întâmplat, dar a mai precizat că Alexa este fotbalist profesionist şi s-a comportat conform calităţii pe care o deţine. "Dan Alexa e căpitanul echipei, era normal să refuze cei 500.000 de euro. E un fotbalist profesionist şi s-a comportat ca atare. Noi am crezut că este o glumă, l-am simţit foarte afectat, foarte tensionat, foarte agitat. Chiar mă gândeam cum va reacţiona faţă de persoana care i-a propus acest lucru, pentru că îi cunosc temperamentul", a mai spus Chivorchian. Sursele digisport susţin că cel care i-ar fi propus afacerea lui Alexa, ar fi Sorin Altmayer. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-09-2009, 07:19 PM
|
|||
|
|||
Jackie Ionescu: "Echipa parcă nu era făcută de antrenor"
Cu cinci ore înainte de a izbucni scandalul blatului, Jackie Ionescu a acordat un interviu pentru ProSport, care în noua lumină poate însemna mult mai mult.
-Poli e o echipă prea defensivă în acest sezon. Are nevoie Timişoara de un antrenor mai curajos decât Sabău? -Nu putem spune că avem nevoie de alt antrenor din moment ce patronul crede că rezultatele sunt mulţumitoare. -Dar concepţia conducerii nu este una diferită de cea a antrenorului? -Spiritul clubului şi al oraşului cer un antrenor cu o concepţie şi o psihologie ofensivă. Conducerea clubului este ofensivă prin tot ceea ce face. Este, într-adevăr, o contradicţie între ambiţia investitorului şi a publicului şi stilul adoptat de Sabău până recent. "Alexa a încercat să ţină patru jucători" -În meciul cu Dinamo Zagreb a încercat să fie ofensiv şi aţi văzut ce a ieşit. -Formula de echipă din acel meci a fost una surprinzătoare. Părea că nu e făcută de un antrenor. Aruncase de-a valma jucători ofensivi şi a rarefiat mijlocul terenului. Alexa a încercat să ţină piept la patru mijlocaşi tehnici, pentru că Ionescu este un mijlocaş constructor şi nu putea face faţă la închidere. Până atunci, echipa juca ceva, aşa defensivă cum era, dar Sabău a schimbat-o radical tocmai împotriva celei mai periculoase echipe din grupă. S-a jucat cu focul. "Antrenorul trebuie să răspundă" -După meci, Sabău a spus că valoarea jucătorilor este de vină. -Nu mi se pare normal să învinuieşti jucătorii, mai ales să spui că nu au valoare. Valoarea vine şi din pregătirea pe care o face antrenorul. Ei nu joacă prost intenţionat. Atât de victorii, cât şi de înfrângeri trebuie să răspundă numai antrenorul. -Credeţi că vom vedea măcar o victorie a lui Poli în Europa în acest an? -Da, se poate câştiga. Sabău pare că a trecut definitiv la un stil mai ofensiv, să vedem dacă o ţine tot aşa. Surprinde însă schimbarea continuă pe care o face pe faza de atac. De exemplu, nu prea ştim ce joacă Goga. El are un post particular, pe partea stângă, avansat, cam ce joacă Mutu la echipa naţională. Când e folosit pe dreapta, aleargă mult, dar nu e la fel de eficient. Iar Artiom Karamyan joacă bine ca fundaş stânga, dar cu siguranţă dădea randament mai bun ca extremă. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-09-2009, 07:46 PM
|
|||
|
|||
Dan Alexa: "Să fim inteligenţi"
Dan Alexa se bucură de scandalurile de la Steaua şi Dinamo şi atenţionează că Poli trebuie să-şi păstreze concentrarea.
- Dan, au trecut mai bine de două luni de la startul sezonului. Mulţumit? - Se putea mult mai bine, asta este clar. Nu pot să trec încă peste umilinţa meciului cu Zagreb. Important este că sîntem în grafic, atît în campionat, cît şi în cupele europene. Meciul următor însă va fi foarte important. - Aveţi meciul cu Ceahlăul şi apoi confruntarea cu Anderlecht. - Da, exact. Este un meci decisiv pentru sezonul în curs şi pentru viitorul nostru. Decisiv pentru că dacă pierdem ieşim practic din Europa, dar dacă vom învinge atunci avem şanse reale. Acum avem şi o pauză, ultima ne-a prins foarte bine pentru că apoi am bătut pe Vaslui şi am făcut egal la Amsterdam. - Eraţi într-o situaţie dificilă. Victoria de la Mioveni v-a mai liniştit? - Era obligatoriu să învingem pentru a avea linişte în perioada următoare. Dacă greşeam acolo, era groaznic. A ieşit însă bine şi acum putem lucra asupra problemelor pe care le avem. - S-a tot vorbit că Sabău joacă defensiv, unii fani i-au cerut chiar demisia... - Noi am jucat defensiv cu echipele care se impunea acest lucru. Am vrut să jucăm ofensiv cu Zagrebul şi aţi văzut ce s-a întîmplat. - Relaţia voastră cu Sabău cum este? - Este o relaţie bazată în primul rînd pe respect. Fiecare ştie ce are de făcut, iar antrenorul nostru este un perfecţionist. Pe mine, de exemplu, nici nu mă interesează dacă un antrenor este apropiat de jucători. Atîta vreme cît cîştigăm şi cît mă aduce în cea mai bună formă sportivă pentru mine este cel mai bun antrenor, indiferent de cine este vorba. - Ce simţi cînd vezi ce se întîmplă pe la Steaua şi Dinamo? - Normal că mă bucur. Văd că nu este linişte şi nu se pot concentra. Este un exemplu şi pentru noi. Trebuie să fim atenţi, să ştim să depăşim momentele grele şi să fim uniţi. Şi aici mă refer la nivelele. La noi, nu are voie să se întîmple asemenea lucruri. Tocmai prin această unitate avem posibilitatea să profităm de problemele altora. Aşteaptă semnul lui Răzvan Dan Alexa a fost impresionat după ce a fost convocat la primul meci din mandatul lui Lucescu. Mijlocaşul aşteaptă şi acum semn de la selecţioner: "Din cîte am înţeles eram şi acum pe lista dumnealui. Important pentru mine este să fiu sănătos, să joc cît mai bine şi să am rezultate, pentru că aşa sînt convins că voi fi chemat din nou", a explicat Alexa. 7 cartonaşe galbene și unul roșu a încasat Alexa în toate competițiile în acest sezon Bilete scumpe cu Anderlecht După ce timişorenii şi-au manifestat dezacordul faţă de politica clubului de a vinde doar la pachet biletele pentru meciurile de pe teren propriu din Europa League, ieri, şefii lui Poli au scos la vînzare tichete separat pentru meciul cu Anderlecht din 22 octombrie. Preţul lor este mult mai piperat, decît dacă s-ar fi cumpărat la pachet. Astfel, la peluză, biletele costă 45 de lei, 90 de lei la tribunele I şi II, iar, la tribuna 0, 130 de lei. În schimb, pachetul de trei meciuri a fost vîndut cu preţuri între 100 de lei (peluze) şi 300 de lei (tribuna 0). Fără amical După două zile libere primite în urmă meciului cu Internaţional Curtea de Argeş, jucătorii lui Poli vor relua de astăzi pregătirea. Primul antrenament este programat la ora 16:30 la stadionul "Dan Păltinişanu". Deşi următoarea partidă oficială va avea loc abia sîmbăta viitoare, campionatul fiind întrerupt pentru meciurile echipei naţionale, Poli nu şi-a programat nici un amical în acest weekend. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-09-2009, 07:47 PM
|
|||
|
|||
Pariu pe atac
Gueye Mansour are încredere în colegii săi din ofensivă, care pot readuce Poli în topul celor mai prolifice echipe din campionat.
Atacantul lui Poli, Gueye Mansour (23 de ani), este la Stuttgart, unde continuă programul de recuperare după operaţia suferită la piciorul drept. Deşi era văzut drept o soluţie pentru întărirea ofensivei timişorene, Mansi nu vrea să rişte cu revenirea. "Am început alergările, în două-trei săptămîni o să încep şi exerciţiile cu mingea. Chiar dacă teoretic, aş putea reveni la sfîrşitul lui noiembrie, nu are rost să mă grăbesc şi să risc ceva mai grav. La startul pregătirii de iarnă, sigur voi fi apt sută la sută", a spus senegalezul. Poli a traversat o perioadă în care eficienţa atacanţilor a fost redusă, dar Mansour îi asigură pe suporteri că nu trebuie să îşi facă griji. "O să fie bine. Am văzut că acum au dat trei goluri la Curtea de Argeş, cred că s-au descătuşat. Sînt atacanţi foarte buni la Poli. Fiecare are uneori momente cînd nu reuşeşte să marcheze, dar ei trebuie să aibă încredere, să lucreze mai mult la antrenamente la poartă şi vor intra din nou în vînă", a mai spus Mansi, care le-a transmis colegilor săi din ofensivă sfatul pe care l-a primit de la Hagi. "Dacă eşti atacant bun, trebuie să fii în gura porţii şi din orice poziţie să şutezi la poartă. Dacă nu şutezi la poartă, nu ai cum să dai gol. Trebuie să ai încredere în tine. Eu l-am ascultat, cînd eram la Buzău, aşa au venit şi golurile", a conchis atacantul. "Batem Steaua şi Dinamo" Mansour e convins că Poli poate reuşi evoluţii bune în confruntările cu granzii din campionat. "Ştiu că, în curînd, vor veni şi Steaua şi Dinamo la Timişoara. Îmi pare foarte rău că o să ratez astfel de meciuri, la fel ca şi pe cele din cupele europene. Dar mă rog să fie bine, să cîştige echipa şi să dea cît mai multe goluri. Au un program foarte greu în continuare, însă zic că dacă ei vor reuşi un joc bun cu Anderlecht, îi batem apoi şi pe Steaua şi pe Dinamo", a spus Mansi. Forfait în primul meci Mansour a fost operat în urmă cu două luni la genunchiul drept după ruptura suferită la ligamentele încrucişate. Senegalezul s-a accidentat în primul meci amical susţinut de Poli în cadrul cantonamentului de pregătire din vară de la Debrecen. "Am avut foarte mare ghinion, dar asta este. Sper ca echipa să se poată califica în primăvara europeană ca să mai prind şi eu măcar un joc în Europa League", este dorinţa lui Mansour. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-09-2009, 07:48 PM
|
|||
|
|||
Bourceanu: "Sper ca la meciul cu Anderlecht să fie cel puţin 25.000 de spectatori"
Alex Bourceanu crede că Poli va putea învinge formaţia belgiană Anderlecht dacă publicul va veni în număr mare la stadion pentru a susţine echipa bănăţeană
"Întotdeauna pauza e bine venită, cred că e mai bine pentru noi că nu jucăm un meci amical, deja avem multe meciuri, e mai bine să ne antrenăm. Pînă acum cred că am făcut faţă cu brio, sîntem la un punct de lider în campionat, am avut rezultate bune şi în Cupe, mai puţin cu Dinamo Zagreb. Sper ca la meciul cu Anderlecht să fie cel puţin 25.000 de spectatori, e bine pentru echipă cînd se joacă cu stadionul plin. Vrem victoria cu Anderlecht, apoi situaţia se va ameliora pentru noi în grupă, dar pînă atunci nu putem vorbi de calificare. La Curtea de Argeş am făcut o repriză secundă bună, dacă vom juca aşa în toate meciurile, cred că vom avea rezultate bune. Ne gîndim la titlu, pentru că la lotul pe care îl avem şi la condiţiile de aici nu putem vorbi de alt lucru", a declarat Bourceanu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-09-2009, 07:49 PM
|
|||
|
|||
Cum plănuieşte Marian Iancu să micşoreze preţurile biletelor la meciurile Timişoarei!
Într-un comunicat publicat astăzi pe site-ul oficial al clubului Poli Timişoara, Marian Iancu explică modul în care conducerea doreşte să ofere fanilor preţuri accesibile în campionat, dar şi în cupele europene. Iată comunicatul oficial:
Ţinând cont de situaţia economico-socială dificilă prin care trece întreaga ţară şi analizând ultimele rezultate financiare cu privire la politica de marketing a vânzării de bilete, atât în competiţia internă, cât şi cea europeană, s-a evidenţiat obligativitatea de a se găsi o soluţie imediată, în interesul clubului, pentru a-şi menţine sursele bugetare, dar şi în cel al fanilor, de a le reduce costurile prezenţei lor pe stadion, pentru a-şi susţine echipa favorită. Pentru acest fapt, am decis să propunem Consiliului Local Timişoara consolidarea contractului în vigoare la suma iniţială de 2,5 milioane de euro/an, în rate lunare, timp de minimum 3 ani/maximum 5 ani. Am decis să propunem Consiliului Judeţean Timiş consolidarea contractului în vigoare, de un milion de euro/an, în două tranşe egale, plătibile în lunile iunie, respectiv decembrie, pentru un termen de minimum 3 ani/maximum 5 ani. Luând în calcul faptul că fără acele sume în plus, odată semnate cele două contracte apare o sursă sigură de susţinere a bugetului clubului, alături de sumele venite din reclame, drepturi TV, sponsori plus participarea acţionariatului, putem să reducem semnificativ costul biletelor, după cum urmează: ÎN CAMPIONAT: la peluze: 1 euro; la tribune: 2 euro. ÎN CAZUL PARTICIPĂRII ÎN EUROPA LEAGUE: la peluze: 5 euro, la tribune: 10 euro. ÎN CAZUL PARTICIPĂRII ÎN CHAMPIONS LEAGUE: la peluze: 10 euro, la tribune: 20 de euro. Vom propune ca atât contractele, cât şi preţurile de mai sus, să intre în vigoare din 1 ianuarie 2010 şi să fie valabile pentru o perioadă de 3-5 ani, în funcţie de cum vor fi aprobate de părţi. În cazul în care propunerile vor intra în vigoare, abonaţii actuali vor fi despăgubiţi. Continuarea pe site-ul oficial al clubului. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-09-2009, 07:50 PM
|
|||
|
|||
Marian Iancu: "Orice jucător al lui Poli refuza banii!"
Marian Iancu, patronul lui Poli Timişoara, a recunoscut în direct la Fanatik Show că este la curent cu faptul că un jucător al echipei sale a fost abordat pentru a nu-şi apăra corect şansele în meciul cu Dinamo Zagreb din grupele Europa League, pierdut cu scorul de 0-3.
"E un subiect pe care clubul îl cunoaşte, dar nu vreau să îl abordez. Noi ne-am luat toate măsurile şi ne-am izolat din toate punctele de vedere. Nu pot să implic clubul într-un asemenea scandal. Sînt puţine lucruri care mă pot şoca, dar mă bucur că în cadrul clubului există caracter. Clubul nu are mijloacele să demonstreze că jucătorul a fost abordat de cineva, dar mă bucur că există caracter. Lucrurile vor ieşi la iveală", a spus Marian Iancu la Fanatik Show la Digi Sport. » ...despre refuzul jucătorului: "Orice jucător al lui Poli Timişoara ar fi refuzat cei 500.000 de euro! Toţi cei din cadrul clubului sînt oameni de onoare!" http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
9 Musafir(i)
9 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut