Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Rapid Bucureşti
10-27-2009, 10:01 PM
RE: Ştiri Rapid Bucureşti
Hizo: "Bornescu a făcut un meci bun şi mi-a demonstrat că are un caracter uriaş!"

Tehnicianul Rapidului are cuvinte de laudă pentru noul portar al giuleştenilor, Mircea Bornescu, după evoluţia din meciul cu Steaua. Bornescu a scăpat Rapidul de înfrîngere în Ghencea, după ce a avut şase intervenţii salvatoare din şapte.

"Bornescu a fost foarte bun la meciul cu Steaua şi am avut mare încredere în el. Mircea a primit oferte multe şi mi-a zis să stau liniştit pentru că nu vrea să plece la altă echipă, ci că îşi doreşte să joace pentru Rapid. Am primit multe mesaje că impresarii vorbeau cu alte echipe, şi Bornescu are un caracter uriaş! În momentul cînd mi-a spus că nu va pleca la altă echipă, a fost ca un contract pentru mine. Dacă Bornescu era legitimat înaintea meciului cu CFR Cluj, tot Marinescu apăra în meciul din Giuleşti", a spus Hizo la DigiSport, la FanatikShow.

"Nu ştiau nici măcar secunzii că Marius Constatin va juca titular cu Steaua!"
Viorel Hizo a dezvăluit în premieră la FanatikShow că nimeni din lotul şi stafful Rapidului nu ştiau că Marius Constantin va juca titular în derby-ul cu Steaua! Hizo a mai precizat că l-a anunţat după ce l-a certat 20 de minute, chiar duminică dimineaţă cînd a făcut un antrenament special doar pentru el.

"Mi-a venit ideea după meciul cu CFR Cluj să-l bag pe Marius. Era jocul cu Steaua şi trebuia să-l bag, să-i dau mai multă libertate lui Lazăr. A jucat foarte bine în prima repriză, în a doua a avut ceva probleme de sănătate. Am încercat că folosesc pe altcineva, nu le-am zis nici măcar secunzilor. L-am folosit doar eu cum am vrut, nimeni n-a ştiu. Nu s-a prins nimeni, nici el, nici măcar jucătorii. L-am chemat pe Marius la mine înainte antrenamentului, l-am certat 20 de minute şi după aia i-am zis că e titular! Am ţinut totul secret pentru că nu am vrut să se mai afle. Marius este un jucător bun, în care am mare încredere şi sînt foarte mulţumit de el în meciul cu Steaua. În ziua jocului am făcut un antrenament dimineaţă, unul tactic special pentru Marius Constantin! Am făcut acest antrenament în ziua meciului doar pentru el", a dezvăluit Hizo.

"E o mîndrie pentru mine că n-am pierdut în faţa Stelei!"
Viorel Hizo a dezvăluit că a discutat cu patronul clubului, George Copos, după meciul cu Steaua. Tehnicianul spune că este mîndru că a reuşit al treilea meci consetiv fără să plece învins de către stelişti, de două ori ca antrenor al Rapidului şi o dată ca antrenor al celor de la FC Vaslui.

"Domnul Copos m-a felicitat după meci, a felicitat echipa, a spus că au jucat foarte bine şi nu am pierdut meciul. Mi-a zis că e bine că ne continuăm seria de 7 ani fără înfrîngere în Ghencea. Pentru mine ca antrenor este o mîndrie că în ultimele trei meciuri pe care le-am jucat în faţa Stelei nu le-am pierdut. Am avut două meciuri în deplasare, dar am reuşit să facem meciuri bune de fiecare dată", a spus Hizo la FanatikShow, la DigiSport.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-27-2009, 10:08 PM
Mircea Bornescu: "Nu sînt penibil să spun că sînt rapidist de mic!"

Mircea Bornescu, portarul Rapidului, crede că arbitrii meciului cu Steaua nu l-au observat pe Vladimir Bozovici, atunci cînd au fluierat în primă fază ofsaid la golul Stelei.

"Eu cred că arbitrul nu l-a văzut pe Bozovici, iar acesta a ridicat fanionul. Centralul a văzut şi a fluierat ofsaid, dar apoi şi-a dat seama că a greşit. Eu l-am văzut cu mîna ridicată că a fluierat ceva, n-am fost atent la el, eram mai mult la minge. După aceea l-am văzut că arată spre centru. Mulţi dintre jucătorii noştri s-au oprit cînd au auzit fluierul", a spus Mircea Bornescu la "Băieţii de la 7", la Telesport.

» ...despre contractul cu Rapid: "Nu sînt penibil să spun că sînt rapidist de mic! Eu toată viaţa mea o să spun astfel, am jucat la Craiova şi n-o să vorbesc niciodată de rău de cei de acolo. Îi respect şi pe suporteri şi pe jucători, dar şi conducerea. N-are importanţă cum am plecat de acolo, Craiova este în sufletul meu"

» ...despre despărţirea de Craiova: "Cît am stat la Craiova, am încercat să dau totul pentru echipă. Dacă sînt oameni care mă apreciază, înseamnă că am reuşit cît de cît să fac ceea ce mi-am propus. Le mulţumesc! Poate am greşit şi eu în relaţia cu conducerea, poate am fost şi eu orgolios"

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
10-27-2009, 10:13 PM
Mircea Bornescu: "Aveam nevoie de acest derby cu Steaua!"

Mircea Bornescu, portarul Rapidului, spune că îşi dorea foarte mult să revină pe teren, după ce atîtea luni s-a antrenat singur.

"Aveam nevoie de acest meci, de un derby cu Steaua! M-am antrenat de unul singur atîtea luni şi îmi doream foarte mult să revin. Mi-a fost foarte greu să revin, să mă descurc fără un antrenor. Bucuria mea este foarte mare în acest moment, sînt foarte fericit că mă aflu din nou în poartă. M-am simţit bine la Craiova, am jucat cît am putut de bine. Mi-am făcut datoria faţă de oraş. Mi-a părut tare rău că am plecat de la Craiova, nu îmi imaginam o astfel de despărţire. Băieţii m-au îmbrăţişat, le părea foarte rău că plec", a spus Mircea Bornescu la Zona Verde, la GSP TV.

"Un portar trebuie să îşi motiveze coechipierii, să le dea încredere"
Mircea Bornescu, portarul Rapidului, explică rolul important al unui goalkeeper în jocul unei echipe.

"Un portar trebuie să fie tare psihic. El trebuie să dea încredere coechipierilor. Eu sînt capabil să îi motivez, să le ridic moralul. Portarii de experienţă se automotivează. Marii jucători au ratat penalty-uri, dar au revenit. La fel este şi la portari. Cred că şi eu am puterea să revin în joc dacă aş greşi. Trebuie să ai tăria de caracter să recunoşti cînd greşeşti şi să mergi mai departe. Cînd am pierd cu Timişoara cu 3-1, acela a fost cel mai greu meci pentru mine, Gigel Bucur mi-a dat gol din corner. Cel mai fericit meci a fost cel în care am învins Dinamo cu 2-0", a spus Mircea Bornescu la Zona Verde, la GSP TV.

"Aş vrea să bat penalty-uri pentru Rapid"
Mircea Bornescu, portarul Rapidului, spune că îşi doreşte să execute penalty-uri pentru noua sa echipa, dar doar dacă Viorel Hizo îi va cere acest lucru.

"Domnul Hizo mi-a spus să fiu Mircea Bornescu pe care îl ştie el. Cred că puteam să evit golul, dacă nu respingeam mingea în bară. Sînt mulţumit de evoluţia mea, dar şi de rezultat. Mi-a fost un pic teamă, e greu să revii într-un meci cu Steaua pentru un portar. Aş vrea să bat din nou penalty-uri. Dacă domnul Hizo mă va lăsa să execut, nu îl voi refuza. Am ratat un singur penalty, iar de atunci nu am mai executat deloc. Am marcat două goluri din penalty în Liga I, restul sînt în Liga II", a spus Mircea Bornescu la Zona Verde, la GSP TV.

Vezi mesajul trimis de Bornescu care l-a convins pe Copos să îl aducă la Rapid
Mircea Bornescu, portarul Rapidului, a rememorat la Zona Verde mesajul pe care i l-a trimis lui George Copos, cel care l-a convins pe patronul giuleştenilor să îl aducă la Rapid.

"Interesul Rapidului exista de mai mult timp pentru mine. M-am întîlnit întîmplător cu domnul Sichitiu, iar el mi-a spus că ar fi încîntat să ajung să apăr la Rapid. Pe fir mai apăruse o ofertă de la un alt club din România, dar eu vorbisem deja cu Rapidul. I-am trimis un mesaj domnului Copos şi i-am spus că îmi doresc să joc la Rapid, dar dacă nu se poate voi înţelege. Acel mesaj l-a convins să mă ia la Rapid", a spus Mircea Bornescu la Zona Verde, la GSP TV.

10-27-2009, 10:17 PM
Reparat în 10 minute

Cesinha s-a refăcut în Portugalia după ce stătuse accidentat două luni în Bucureşti.

Carlos Cesinha (29 de ani) răsuflă uşurat! După două luni de pauză în care a evoluat doar 29 de minute, la 1-4 cu CFR Cluj, brazilianul va putea juca din nou în ritm susţinut. Pierzîndu-şi speranţele în medicii din România, sud-americanul a plecat vineri în Portugalia pentru un consult amănunţit.

După doar o vizită la un cabinet privat al unui doctor japonez, Cesi s-a refăcut miraculos: "Am aflat că, de fapt, problema mea nu era la picior, ci la spate. I-am spus ce simptome am şi m-a făcut bine în 10 minute. Nu-mi vine să cred! Aveam aceste dureri de 6 luni, iar în România mi s-au dat tot felul de verdicte, că nici nu ştiam ce să mai cred".

Cesinha va mai sta în Portugalia încă o zi pentru a încheia tratamentul prin acupunctură şi spune că în momentul în care va reveni la Rapid se va putea pregăti la intensitate maximă: "Abia aştept să joc iar. Nu mai am probleme, sînt ca nou". Suspectat că s-a dat lovit, mijlocaşul va aduce cu el dovezi că accidentarea sa a fost reală: "Am hîrtii care dovedesc asta!
Nu vreau să mai zică despre mine cei de la club că nu am vrut să joc".

10-28-2009, 07:14 PM
George Copos: "Ianis Zicu poate juca doar în Giuleşti!"

Giuleştenii îl aşteaptă înapoi pe mijlocaşul "cîinilor", Ianis Zicu, dorit şi de Dan Petrescu la Unirea Urziceni.

Ianis Zicu e obsesia alb-vişiniilor, care l-au avut doar un sezon (2006-2007), dar au rămas îndrăgostiţi de el. George Copos a anunţat ieri că mijlocaşul devenit indezirabil la Dinamo e aşteptat în Grant: "Zicu poate juca doar în Giuleşti! Sîntem interesaţi să-l aducem înapoi şi nu mă surprinde deloc pasa proastă prin care trece în Ştefan cel Mare, am anticipat asta încă de acum doi ani, cînd ni l-au luat. Păcat că «deştepţii» nu s-au gîndit deloc la binele jucătorului. Dacă-l aducem înapoi, îl facem iar fotbalist de echipa naţională!".

Ca să-l deturneze pe Ianis din "Groapă", rapidiştii au un concurent serios: campioana Unirea Urziceni, unde Giovanni Becali a încercat să-l ducă încă din vară. Dan Petrescu e fan Ianis, despre care aprecia acum doi ani: "Cu Zicu în formă maximă, Dinamo e imposibil de bătut în Liga I!".

Salariul actual al fotbalistului, 200.000 de euro pe sezon, e unul accesibil şi pentru Rapid, şi pentru Urziceni. În Giuleşti, şi suporterii îl cer înapoi pe machedon. L-au întîmpinat cu răceală acum doi ani, dar de data asta insistă pentru revenirea lui.

12 goluri a marcat Zicu în cele 30 de partide disputate în tricoul Rapidului în campionat, acum două sezoane

10-28-2009, 07:14 PM
Fernandes, Cesinha şi Herea nu fac deplasarea la Mioveni

Rapid nu va putea conta pe serviciile a trei jucători pentru "optimile" Cupei României: Herea, Cesinha şi Ricardo Fernandes.

Mijlocaşul rapidist Ovidiu Herea acuză dureri de spate şi echipa medicală speră să-l poată recupera pînă la meciul cu Oţelul Galaţi, din etapa a 12-a a Ligii I, care se va disputa duminică, de la ora 18:00 (în direct la GSP TV). Ricardo Fernandes acuză probleme musculare şi e nevoit să ia o pauză de aproximativ trei săptămîni, iar Cesinha continua şedinţele de recuperare în Portugalia.

10-28-2009, 07:16 PM
Copos: "Marius trebuie să demonstreze că merită să continue la Rapid"

Marius Constantin a impresionat prin evoluţia sa de la meciul cu Steaua, dar mai are mult de muncă pînă să-i convingă pe rapidişti că merită să-i fie prelungit contractul.

"Marius a jucat foarte bine, vom discuta cu el despre prelungirea contractului, însă trebuie să demonstreze că merită să continue la Rapid. Prin evoluţii, prin atitudine, prin caracter", a spus Copos pentru Cancan.

"Lazăr să-şi revizuiască purtarea!"
Într-un interviu acordat pentru cotidianul "Cancan", patronul Rapidului, George Copos, îl critică pe căpitanul Costin Lazăr pentru că nu a rămas pe banca de rezerve după ce a fost schimbat de Hizo la meciul cu Steaua, ci a ales să plece direct la vestiare: "Această situaţie va trebui gestionată de Hizo, iar eu nu mă voi implica. Lazăr va trebui să dea socoteală pentru acel gest, este inadmisibil ce a făcut. Hizo va avea grijă de el. Şi, pe această cale, îi transmit lui Lazăr să-şi revizuiască purtarea, va trebui să aibă grijă pe viitor pentru că nu este normal ce a făcut. Trebuia să vină să ia loc pe banca şi, în calitate de căpitan, să-şi susţină echipa de pe margine".

10-28-2009, 07:30 PM
Mircea Bornescu: "Sper sa vina si convocarea la nationala"

Portarul Mircea Bornescu, cea mai recenta achizitie a clubului de fotbal Rapid Bucuresti,a vorbit in exclusivitate cu reporterul Sport365 despre debutul sau la Rapid, dar si despre viitorul sau la nationala.

Reporter: Cum ai simtit debutul la Rapid tocmai la derbiul cu Steaua?
Mircea Bornescu: Concentrat, am fost extrem de concentrat pe teren si aproape ca nu am vazut nimic din ceea ce s-a intamplat in jur.

Reporter: Cum vezi situatia de la Craiova?
M.B.: As prefera sa nu comentez situatia de la Craiova, eu sunt acum la Rapid unde sper sa fac o figura frumoasa.

Reporter: Vei avea aceeasi relatie buna si cu suporterii rapidisti?
M.B.: Da, sunt convins ca voi avea o relatie foarte buna si cu suporterii Rapidului.

Reporter: Cum ai fost primit in sanul Rapidului?
M.B.: Foarte bine, m-am acomodat imediat aici si imi place mult echipa.

Reporter: Crezi ca se va repeta cazul tau si cu Dorel Stoica, acesta a primit acordul conducerii sa isi caute o noua echipa?
M.B.: Nu stiu ce sa zic, as prefera sa nu discut despre ceea ce s-a intamplat.

Reporter: Odata cu revenirea pe teren crezi ca vine si convocarea la nationala?
M.B.: Eu asa sper sa vina, insa deocamdata important este ca eu sa imi fac treabala echipa si apoi voi vedea ceea ce se va intampla. Bineinteles ca daca va veni convocarea eu o voi onora cu cea mai mare placere.

Reporter: Ce ne poti spunde despre viitoarea partida a Rapidului?
M.B.: Urmeaza meciul din Cupa Romaniei cu International pe care noi sper sa il castigam, de fapt sunt sigur ca ne vom califica in faza urmatoare.

10-28-2009, 10:45 PM
Hizo spune că Rapid trebuie să fie atentă deoarece Internaţional este "o nucă tare"

Antrenorul Rapidului, Viorel Hizo, a declarat, miercuri, că elevii săi trebuie să trateze cu maximă seriozitate meciul cu Internaţional Curtea de Argeş, din optimile Cupei României, deoarece argeşenii alcătuiesc o formaţie valoroasă.

"În jocul din campionat ne-am convins că Internaţional e o nucă tare. Ne-a pus destule probleme în Giuleşti, chiar şi atunci când evolua cu un om mai puţin. Trebuie să fim extrem de atenţi, pentru că, sunt convins, cu atât mai mult nu ne va fi uşor acum, când echipa lui Ştefan Stoica are un moral bun după ce a depăşit handicapul rezultatelor nefavorabile de pe teren propriu. Cupa României este calea cea mai uşoară spre Liga Europa şi de aceea tratăm aşa cum se cuvine această competiţie", a spus Hizo pentru site-ul oficial al clubului.

Tehnicianul speră că în meciul de la Mioveni să rezolve problemele echipei giuleştene apărute în a doua repriză a meciului cu Steaua: "Noi trebuie să remediem probleme apărute în partea a doua a partidei cu Steaua, când m-au nemulţumit destule lucruri. Avem nevoie ca, după două jocuri fără victorie, să reluăm şirul rezultatelor pozitive, deşi sunt sigur că şi cu Internaţional, şi cu Oţelul, în campionat, vom avea de tras dacă vrem să câştigăm".

Pentru meciul cu Internaţional, programat joi de la ora 18:15, Viorel Hizo nu se va putea baza pe Cesinha, Ricardo Fernandes şi Herea, toţi accidentaţi.

10-29-2009, 05:37 PM
Rupţi de oboseală

Mai mulţi jucători i-au cerut lui Hizo să fie menajaţi în meciul de Cupă de azi.

Giuleştenii au explicaţia prestaţiei slabe din repriza a doua a meciului cu Steaua (1-1). Fotbaliştii i s-au plîns lui Hizo că se simt obosiţi. Cîţiva dintre ei i-au solicitat "Dulăului" să nu fie folosiţi astă-seară, contra lui Inter Curtea de Argeş: "Avem nevoie de o pauză, altfel nu ne revenim!". Printre ei, Buga, Spadacio şi Bozovici.

Muntenegreanul e cel mai afectat. A ratat aproape toată pregătirea din presezon, a intrat direct în meciuri şi acum a căzut fizic. "Am încercat să recuperez din mers pregătirea, dar acum mă simt din ce în ce mai obosit", le-a zis colegilor din echipă. Antrenorul a încercat să le explice elevilor săi că nu-i poate odihni pe toţi, fiindcă nu are la dispoziţie suficiente soluţii. Hizo n-o să aibă astăzi pe bancă nici un mijlocaş!

Doi dintre oamenii din linia mediană lipsesc din cauza accidentărilor: Herea, cu dureri la spate, şi Cesinha, în curs de refacere în urma unor probleme la coloană. Stoperul Ricardo Fernandes s-a rupt în Ghencea şi va sta trei săptămîni.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
41 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut