Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Universitatea Craiova
11-29-2009, 10:40 AM
RE: Ştiri Universitatea Craiova
Neagoe: "Putea foarte bine ca meciul să se termine 0-0"

Antrenorul Eugen Neagoe a pus din nou înfrângerea pe seama arbitrajului defavorabil.

"CFR n-a avut nicio ocazie în prima repriză. Putea foarte bine ca meciul să se termine 0-0. A fost un joc echilibrat, dar, din păcate, ne-au văduvit din nou greşelile de arbitraj. Vom încerca să facem mai mult în partidele care urmează", a declarat Eugen Neagoe, care a precizat că nu îşi simte postul ameninţat.

Antrenorul oltenilor a acuzat mai multe decizii ale centralului Haţegan şi a afirmat că elevii săi i-au spus că a fost henţ la primul gol.

CFR Cluj s-a impus, sâmbătă, pe propriul teren, în faţa Universităţii Craiova cu scorul de 2-0 şi a revenit, cel puţin temporar, pe primul loc al Ligii I.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-29-2009, 10:41 AM
Mititelu: "Nu-mi amintesc un joc atât de prost ca ăsta"

Patronul oltenilor, Adrian Mititelu, l-a criticat pe Eugen Neagoe după meci şi s-a arătat nedumerit de tactica aleasă de antrenor.

"Nu-mi amintesc un joc atât de prost ca ăsta. Avem jucători de atac cum n-are nimeni şi ne batem joc de ei. E o prostie fără margini să joci tactica asta. N-am înţeles ce a vrut să facă în meciul ăsta. Jucătorii n-au nicio vină, li s-a cerut o partitură străină", a spus Mititelu.

CFR Cluj s-a impus, sâmbătă, pe propriul teren, în faţa Universităţii Craiova cu scorul de 2-0 şi a revenit, cel puţin temporar, pe primul loc al Ligii I.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
11-29-2009, 08:33 PM
Neagoe, aproape de demitere

Antrenorul Craiovei, Eugen Neagoe, este la un pas sa fie demis dupa rezultatele slabe inregistrate de echipa din Banie in ultimele etape, relateaza trimisul Sport365.

In aceasta seara, Consiliul Director al Universitatii Craiova s-a intrunit pentru a discuta pe marginea demiterii lui Eugen Neagoe, datorita rezultatelor slabe inregistrate de echipa craioveana in ultimele etape. Universitatea Craiova se afla in acest moment pe pozitia a 11-a a Ligii I, cu 2 puncte peste locul 15, retrogradabil.

Conform unor surse din interiorul clubului oltean, printre variantele propuse de Adrian Mititelu pentru banca tehnica a formatiei din Banie se afla Emil Sandoi sau Victor Piturca, relateaza corespondetul Sport365.

11-29-2009, 10:42 PM
"Am ajuns aici pentru că n-am finalizat negocierile cu Piţurcă"

După înfrângerea de la Cluj, Adrian Mititelu a făcut o analiză a prestaţiei echipei sale şi spune că în ciuda unor erori de arbitraj, greşelile nu au influenţat decisiv scorul final.

Patronul oltenilor consideră că acest sezon este compromis şi îşi reproşează că nu a făcut în vară o împrospătare a lotului. Mititelu crede că unul din motivele pentru care Ştiinţa a ajuns în această situaţie este că negocierile cu Victor Piţurcă nu au fost concretizate.

"Ce să mai spun după un asemenea meci? Am jucat slab. Au fost şi probleme cu arbitrajul, dar în acest meci nu mai putem spune că am pierdut din cauza arbitrajului. Prestaţia noastră a fost total sub potenţialul nostru. Motivele înfrângerii sunt multe. Poate şi o proastă gestionare din partea mea, poate şi din modul de abordare a competiţiei. Nu am putut să fac un pas mai important în vară, să dau drumul la 2-3 jucători şi să împrospătez lotul. Unii jucători nu au putut trece peste finalul campionatului trecut, când am ratat participarea în cupele europene. Am ajuns aici şi pentru că nu am reuşit să finalizez negocierile cu Victor Piţurcă! Prima variantă e să vină Piţurcă din iarnă, dar mai am şi alte două variante. Dacă tot am dat greş anul acesta, trebuie să ne folosim de partea plină a paharului şi să facem o schimbare de strategie şi să regândim viitorul echipei. Cel mai rău e să pui antrenor un amic, pentru că din prieteni ajungem duşmani. Neagoe mai are două meciuri, sper să le câştige, pentru a nu fi în pericol.", a declarat Mititelu la Sport.ro.

11-29-2009, 10:43 PM
Trică: "Puţine echipe vor cîştiga în Gruia"

Fostul decar al "vişiniilor" a ţinut să le mulţumească fanilor din Gruia pentru primirea de care a avut parte în această seară.

"Mi s-a părut că a fost un henţ la primul gol. Puţine echipe se vor impune pe terenul lui CFR Cluj, o echipă care are forţa să cîştige campionatul. Era normal să fiu primit aşa în Gruia pentru ceea ce am făcut pentru această echipă. La fel ar fi fost primit şi Andone şi Fabbiani", a comentat Trică.

11-30-2009, 04:48 PM
Ştiinta-mobilul însoţeşte echipa la Severin

Magazinul mobil al Universităţii va fi prezent mâine la Severin, oraş în care Ştiinţa va juca un meci amical în compania formaţiei FC Drobeta Turnu Severin, prilej de inaugurare a noii arene "Municipal".

Ştiinţa-mobilul se va afla la Sadionul 'Municipal' si va sta la dispoziţia doritorilor de suveniruri, cu începere de la ora 10 .

Partida Universitatea Craiova - FC Drobeta se va disputa mâine, de la ora 13.

11-30-2009, 09:50 PM
Universitatea Craiova inaugurează mâine, de la ora 13, noul stadion "Municipal"

Intrat într-un amplu proces de modernizare încă din toamna anului trecut, Stadionul "Municipal" din Severin îşi va redeschide, mâine, pe 1 Decembrie, porţile.

Arena va găzdui un meci amical între Universitatea Craiova şi FC Drobeta, partida urmând a începe la ora 13, iar intrarea va fi liberă. Primarul Municipiului Severin, Constantin Gherghe, este convins că publicul va umple tribunele stadionului în care s-au alocat, de la bugetul local, aproape patru milioane de euro.

"De ziua noastră, a românilor, pe 1 Decembrie, la ora 13, inaugurăm această frumoasă arenă de fotbal. Aşteptăm toţi severinenii, toţi mehedinţenii şi toată suflarea din împrejur să vadă meciul Universitatea Craiova - FC Drobeta. Intrarea va fi gratuită", a afirmat Constantin Gherghe.

Alături de alb-albaştri se va afla la Severin şi magazinul mobil al Universităţii. Ştiinta-mobil va sta la dispoziţia suporterilor încă de la ora 10 la Stadionul "Municipal". Fanii îşi vor putea achiziţiona suveniruri cu însemnele grupării alb-albastre.

11-30-2009, 09:50 PM
Universitatea Craiova va întâlni luni, 7 decembrie, de la ora 20.45, formaţia Steaua Bucureşti. Partida va fi difuzată în direct pe ANTENA 1

12-01-2009, 08:41 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 01-23-2010 12:41 AM de Sebi Raducu.)
Drobeta Turnu Severin-Univ. Craiova 0-7, într-un meci amical la care au asistat 20.000 de spectatori

Universitatea Craiova a învins, marţi, divizionara secundă Drobeta Turnu Severin, scor 7-0, într-un meci amical disputat cu ocazia redeschiderii stadionului Municipal din Severin, la care au fost prezenţi 20.000 de spectatori

Golurile craiovenilor au fost marcate de Florin Costea (16), Mihai Costea (24), Firţulescu (47), Wobay (53), Dina (60), Roman (75, 81).

Eugen Neagoe a folosit următoarea echipă: Lung (46 Merlier) - Bărboianu, Găman (Mitchell 66), Barbu, Buşu - Stoica (Şoavă 40), Nicolae (Bădoi 46), Firţulescu (Roman 71) - Wobay (Dina 54), Fl. Costea (Badea 48), M. Costea (Trică 76).

La meci au asistat 20.000 de spectatori, intrarea fiind liberă, însă treptat, odată cu mărirea diferenţei de scor în favoarea oaspeţilor, aproximativ 5.000 de persoane au părăsit arena. Înaintea startului partidei au ţinut discursuri primarul oraşului Drobeta Turnu Severin, Constantin Gherghe, preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, şi preşedintele Universităţii Craiova, Adrian Mititelu. La eveniment au mai participat şi vicepreşedintele FRF, Adalbert Kassai, directorul Şcolii de Antrenori din cadrul FRF, Mircea Rădulescu, dar şi preşedintele Craiovei Maxima, actualul preşedinte onorific al Universităţii, Corneliu Andrei Stroe.

Adrian Mititelu a anunţat că Universitatea îşi va disputa meciurile de acasă din returul actualului sezon pe arena severineană şi că din vara anului 2010 se va începe construirea unui nou stadion în Craiova. Preşedintele LPF, Dumitru Dragomir, a felicitat gazdele pentru investiţia în renovarea stadionului, spunând că aşteaptă promovarea formaţiei Drobeta în prima ligă, pentru ca stadionul să beneficieze şi de meciuri la un nivel înalt.

Stadionul Municipal a intrat în renovare în toamna anului 2008, proces care a presupus montarea a aproximativ 20.000 de scaune, a unei tabele de marcaj de ultimă generaţie, dar şi modernizarea vestiarelor. În primăvară urmează să se monteze şi nocturna, întreaga investiţie a municipalităţii din oraşul de la Dunăre ridicându-se la aproximativ 4 milioane de euro.

12-01-2009, 08:41 PM
Mititelu: "Vreau victorie cu Steaua, e singura echipă mare pe care nu am învins-o"

Patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, a declarat, marţi, că meciul cu Steaua este special pentru că gruparea din Ghencea este singura "echipă mare" neînvinsă de alb-albaştri, dar şi pentru a demonta zvonurile legate de aranjarea ultimei partide directe.

"Sper să batem cu cel puţin cu 1-0, dar important este să o învingem, pentru a ne satisface orgoliul, Steaua fiind singura echipă din rândul celor mari pe care nu am învins-o de când am preluat echipa. Craiova o să arate un alt joc faţă de meciul de la Cluj, le-am cerut jucătorilor ca amicalul cu Drobeta să fie o repetiţie serioasă în vederea meciului cu Steaua", a spus Adrian Mititelu, la finalul meciului amical cu Drobeta Turnu Severin.

Preşedintele grupării din Bănie s-a referit şi la zvonurile conform cărora partida Steaua-Universitatea Craiova, scor 2-1, din returul ediţiei 2008-2009, ar fi fost "strategică": "Au fost tot felul de zvonuri neadevărate în rândul unei părţi a suporterilor în ceea ce priveşte meciurile cu Steaua de până acum, dar nimic nu este mai important pentru Craiova decât să învingă Steaua sau Dinamo".

Universitatea Craiova va întâlni Steaua, luni, de la ora 20:45, într-un meci din etapa a 16-a a Ligii I.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
30 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut