Ştiri Universitatea Craiova
09-27-2009, 08:04 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
Ştiinţa a revenit în Bănie
Dacă deplasarea la Timişoara s-a făcut cu avionul, alb-albaştrii s-au întors de la Timişoara, astăzi, în Bănie cu trenul.
Din cauza restricţiilor de viteză, dar şi a faptului că în timpul călătoriei a fost tras de două ori semnalul de alarmă, InterCity-ul care a transportat stafful Universităţii a ajuns la Craiova cu aproximativ o oră întârziere. Aseară, Ştiinţa a remizat pe "Dan Păltinişanu", scor 1-1, împotriva formaţiei FC Timişoara. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-27-2009, 08:05 PM
|
|||
|
|||
"Am dat dovadă de spirit de echipă"
Eugen Neagoe a declarat astăzi că a încercat să-şi îmbărbăteze elevii după finalul dezamăgitor de la Timişoara. Tehnicianul consideră remiza de pe Bega una nedreaptă.
"Nu pot să spun că mi-a trecut din supărare. Am încercat să-i încurajez pe băieţi, cred că au dat dovadă de sacrificiu, de spirit de echipă. Din păcate, n-am reuşit să ne întoarcem cu cele trei puncte, zic eu meritate. Se vede clar unde a fost Silvică, chiar i s-a înnegrit piciorul, Trică la fel. După aspectul jocului, cred că meritam cele trei puncte.", a declarat Neagoe. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-27-2009, 08:07 PM
|
|||
|
|||
"A fost fault clar"
Goalkeeperul Ştiinţei, Silviu Lung, a afirmat că a fost lovit destul de dur de Mera la faza golului egalizator şi nu-şi explică greşeala arbitrului. Portarul a spus că echipa ar fi meritat să revină acasă cu toate punctele:
"Am primit o lovitură destul de urâtă şi îmi pare rău că arbitrul nu a observat. A fost fault clar. Regulamentul spune că portarul nu are voie să fie incomodat în careul de şase metri. Eu nu numai că am fost incomodat, am fost şi lovit şi tras. Am prins mingea, iar apoi am fost lovit tare. Îmi pare rău că din această cauză am primit gol şi nu am putut să venim cu cele trei puncte de la Timişoara. Este păcat că o eroare de arbitraj ia din munca unei echipe. Egalul este totuşi un nou început pentru noi, am practicat un joc bun şi meritam să ne întoarcem cu cele trei puncte. Sperăm să învingem în meciurile următoare.", a declarat Lung. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-27-2009, 08:10 PM
|
|||
|
|||
Eugen Trică: "Ce joacă Timişoara? Craiova e clar peste ei, trebuia să batem ieri"
Mijlocaşul Univeristăţii Craiova, Eugen Trică, a comentat evoluţia oltenilor în partida cu Poli Timişoara şi spune că echipa antrenată de Ioan Ovidiu Sabău nu l-a impresioant cu nimic.
"Uitaţi-vă cum pierdem punctele. La Iaşi trebuia să cîştigăm, cu Rapidul am primit un gol din offside, iar acum din nou ratăm aiurea victoria. Univeristatea Craiova e cea mai frumoasă echipă din România, să nu-şi bată nimeni joc de ea, arbitrii ar face bine să ne lase în pace. Bine că am făcut copii devreme, dacă Mera mă lovea mai sus cine ştie ce păţeam. De ce e aşa de lăudată Timişoara? Cu Şahtior s-au apărat, sîntem clar peste ei şi noi, asta s-a văzut clar în jocul de ieri. Mă uit şi la fraţii Karamian, văd că au început să înjure în româneşte. Nu pot să-şi vadă de treaba lor?", a spus Trică la GSP TV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-28-2009, 05:49 PM
|
|||
|
|||
Silvian Cristescu: Vom cere excluderea din arbitraj a lui Marian Bordean
Managerul clubului Universitatea Craiova, Silvian Cristescu, a declarat, duminică seară, că gruparea olteană va cere excluderea din arbitraj a centralului Marian Bordean, după prestaţia acestuia din meciul cu formaţia FC Timişoara, din etapa a VIII-a a Ligii I.
"Ce a făcut Bordean , nici înainte de '89 nu se făcea. El nu are ce căuta în arbitrajul românesc, acum trei ani Crăciunescu l-a şi exclus. Am avut un gol valabil la Iaşi, am avut un penalti cu Rapid, iar ce s-a întâmplat acum a pus capac la toate. Noi o să facem un memoriu către Comisia Centrală a Arbitrilor, deoarece vrem să fie echitate pentru toată lumea. Vom face memoriu şi vom cere excluderea din arbitraj a lui Bordean. Nu mi se pare normal ca Ovidiu Haţegan, arbitru FIFA, să fie rezervă, iar acest neica-nimeni să oficieze un astfel de derbi şi să-l facă praf", a spus Cristescu. Oficialul Universităţii consideră că elevii lui Eugen Neagoe au făcut o primă repriză senzaţională : "Îmbucurător pentru noi este că am făcut o primă repriză senzaţională. Craiova aşa ar trebui să joace, agresiv, cu inventivitate. Am dominat Timişoara în prima repriză la toate capitolele. În repriza a doua a intervenit centralul şi a intrat el în rol". Formaţia FC Timişoara a remizat, sâmbătă, pe teren propriu, scor 1-1 (0-1), în faţa echipei Universitatea Craiova, într-o partidă contând pentru etapa a VIII-a a Ligii I, golurile fiind marcate de Mera, în minutul 61, pentru gazde, respectiv Mihai Costea, în minutul 43, pentru formaţia oaspete. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-28-2009, 08:11 PM
|
|||
|
|||
Promoţie pentru fanii Universităţii
Începâd de astăzi, toţi cei care vor cumpăra în această săptămână produse în valoare de minim 150 lei de la magazinul Universităţii, aflat pe strada Sf. Dumitru, nr. 1, vor trebui să se prezinte cu bonul fiscal la biroul de publicitate al cotidianului "Ediţie Specială", aflat la aceeaşi adresă, pentru a primi un bilet la tribuna a II-a, pentru partida de sâmbătă, cu Unirea A. Iulia.
http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-28-2009, 09:17 PM
|
|||
|
|||
Adrian Mititelu: "Avram, dă-ţi demisia! Eşti un om de doi lei"
Preşedintele Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, i-a cerut în direct la Fanatik Show demisia preşedintelui CCA, Vasile Avram, fiind nemulţumit de arbitrajul centralului Marius Bordean de la partida pe care echipa sa a susţinut-o sîmbătă la Timişoara (1-1).
"Îţi baţi joc de noi, dă-ţi demisia din fruntea CCA! Ai fost pus special acolo. Credeam că e ceva de capul tău, dar m-am înşelat, eşti un om de doi lei!. Ai fost un tuşier de duzină, care făcea numai nenorociri. Am fost umiliţi total la Timişoara pentru că ne-ai trimis un arbitru necalificat, pe Bordean, care are probleme mari. De ce nu l-ai delegat la Braşov? De ce l-a ţinut pe Haţegan pe tuşă la meciul nostru? Problema nu este aceea că arbitrul nu are valoare, ci că toate greşelile au fost făcute împotriva noastră. În fiecare an arbitrii ne fură cîte 15-20 de puncte", a spus Adrian Mititelu, aproape în lacrimi, la Fanatik Show, pe Digisport. Răspunsul lui Marius Avram a fost următorul: "Nu-mi dau demisia decît atunci cînd o va face şi domnul Mititelu din fruntea clubului Universitatea Craiova. Buba dura de mai mult timp în arbitrajul românesc şi am avut ghinionul să se spargă tocmai acum, în capul meu". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-29-2009, 10:39 PM
|
|||
|
|||
Universitatea - Unirea A. Iulia, ora 21.45, GSP TV
Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit programul şi televizările etapei a IX-a a Ligii I. Universitatea va întâlni sâmbătă, pe "Ion Oblemenco" formaţia FC Unirea A. Iulia. Partida se va desfăşura cu începere de la ora 21.45 şi va fi transmisă în direct pe GSP TV.
http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-29-2009, 10:41 PM
|
|||
|
|||
S-au pus în vânzare biletele pentru meciul de sâmbătă cu Unirea Alba Iulia
Oficialii Universităţii au anunţat că s-au pus în vânzare biletele pentru partida de sâmbătă, de la ora 21.45, de pe "Ion Oblemenco", cu Unirea Alba Iulia.
Preţul acestora este: 20 lei - Peluze; 30 lei - Tribuna II; 40 lei - Tribuna I; 50 lei - Tribuna 0. Tichetele pot fi procurate de la casele bilete, aflate la intrarea în Complexul Sportiv "Ion Oblemenco" şi de la biroul de publicitate al cotidianului "Ediţie Specială", aflat pe strada Sf. Dumitru, nr. 1. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-29-2009, 10:41 PM
|
|||
|
|||
Arbitri străini, la meciurile cu Vaslui şi Urziceni
După "măcelul" la care au fost supuşi la Timişoara, atunci când brigada de arbitri, în frunte cu Marian Bordean, a furat Universităţii două puncte, conducerea Ştiinţei a luat legătura cu două dintre echipele de top din România, Urziceni şi Vaslui, pentru ca meciurile directe să fie conduse de arbitri din străinătate.
"Am vorbit aseară cu domnul Porumboiu, de la Vaslui, şi domnul Narcis Răducan, de la Urziceni, şi am căzut de acord ca atât meciurile din tur, din etapele 11 cu Vaslui şi 12 cu Urziceni, dar şi cele din retur să fie conduse de arbitri de afară. Chiar azi vom trimite adresa la CCA în care specificăm că vrem brigadă de Premier Class, în cel mai rău caz de categoria a doua. Cred că este timp suficient ca reprezentanţii CCA să găsească cea mai bună soluţie, să nu mai fie fel şi fel de scuze, aşa cum a făcut domnul Vasile Avram aseară, după emisiunea de la Digi Sport. În cadrul emisiunii, a spus că Universitatea nu a înştiinţat CCA cu privire la arbitrul Bordean şi că am cerut schimbarea acestuia cu mai bine de 30 de ore înainte de startul jocului. După ce a ieşit din emisiune, domnul Avram a verificat la CCA dacă am trimis adresa şi cei de acolo i-au confirmat că am trimis faxul, dar au uitat să-i aducă la cunoştinţă. Imediat, a revenit cu telefon pentru a-şi cere scuze şi a spus că va lua măsuri cu cei de la comisie, însă noi rămânem cu buza umflată şi fără puncte. Să nu uite domnul Avram, îi reamintim noi. La Braşov, în etapa a patra, la primul gol al gazdelor, a fost fault în atac, şi fiul dânsului, cel care a arbitrat, a recunoscut. La Iaşi, în etapa a şasea, am avut gol valabil la 0-0 şi alte două faze semnalizate aiurea de acelaşi asistent Gheorghe, din Suceava. Acasă, cu Rapid, acum o etapă, Rapid a marcat golul doi din ofsaid, iar la 3-2 pentru Rapid am avut penalti, la henţul lui Matic. Acum, la Timişoara, şi-au bătut joc de noi. Să ne anunţe şi pe noi când vom avea arbitraje corecte. Avem cel puţin şapte - opt puncte pierdute pe greşeli de arbitri", a spus directorul sportiv al Universităţii, Vlad Roşca. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
14 Musafir(i)
14 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut