Ştiri Universitatea Craiova
10-19-2009, 06:48 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
Universitatea ameninţă cu neprezentarea la meciul de Cupă, dacă nu primeşte arbitri străini
Universitatea Craiova este decisă să nu se prezinte la meciul de Cupă, cu Poli Iaşi, dacă Federaţia nu va delega arbitri străini la partida de miercurea viitoare.
"S-au acumulat prea multe în ultimul timp. Vrem arbitri străini la acest meci, deoarece mereu au fost probleme la Iaşi cu arbitrii români. Amintesc aici episoadele Corpodean în primăvara şi în această toamnă, acele probleme cu tuşierul Sebastian Gheorghe. Regulamentul competiţiei spune clar că nu este nevoie de acordul ambelor cluburi de a aduce arbitri străini, aşa că suntem la mâna Federaţiei. Avem acordul preşedintelui CCA, Vasile Avram, cel care a spus că, dacă Federaţia va accepta, va rezolva cerinţa Ştiinţei. Dacă Federaţia nu va aproba, probabil că au interese să ducă Iaşiul spre finală, ţinând cont că ei vor găzdui în vară finala competiţiei. Dacă Federaţia nu va da acordul să ne trimită arbitri străini, luăm în calcul foarte serios neprezentarea la acest meci. Este un meci important pentru noi, se joacă într-o manşă şi vrem să se joace numai pe teren. Chiar dacă vor greşi arbitrii străini, ştim că nu o vor face cu intenţie", a declarat directorul sportiv al Ştiinţei, Vlad Roşca. Directorul sportiv a afirmat că şi gestul lui Eugen Trică se datorează arbitrajelor din ultimul timp de care a beneficiat Ştiinţa: "Ieşirea lui Trică a fost de neînţeles, însă, când vezi că un coleg îţi pleacă pe targă la spital şi revine cu piciorul în ghips (n. r. - Andrei Prepeliţă) şi culmea la acea fază tot el primeşte cartonaş galben, se acumulează multe şi poţi avea astfel de ieşiri. Cu toţii regretăm acest gest, însă nu trebuie să se tragă acum în Trică şi să se spună despre el că este răul fotbalului românesc. El pune prea mult suflet în tot ceea ce face şi poate din cauza asta a avut acea reacţie. Arbitrii români sunt labili, nu impun respect în faţa jucătorilor, cu excepţia lui Tudor, care nici el nu trece prin cea mai bună perioadă, restul arbitrilor au multe lacune." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-19-2009, 08:23 PM
|
|||
|
|||
Eugen Neagoe: "Am jucat slab, nu am facut nimic din ce ne-am propus"
Antrenorul Universitatii Craiova, Eugen Negoe, a fost foarte dezamagit de evolutia elevilor sai in partida pierduta in deplasare la Astra, scor 1-3, spunand ca acestia nu au reusit nimic din ceea ce isi propusesera inaintea meciului.
"Am jucat destul de slab, nu am facut nimic din ce ne-am propus. Au fost foarte multe greseli individuale, care la acest nivel sunt inadmisibile. Universitatea Craiova isi poate reveni foarte repede, dar numai prin victorii. Putem castiga impotriva oricarei formatii, dar la fel putem sa si pierdem in fata oricui. Am primit gol repede si a fost greu sa revenim, chiar daca repriza a doua am controlat-o, in mare parte", a declarat Eugen Neagoe pentru Sport Total FM. Referitor la gestul lui Eugen Trica, care a incercat sa-l loveasca pe arbitrul Alexandru Deaconu in momentul in care cel din urma i-a aratat cartonasul galben, tehnicianul Craiovei a spus: "Nu vreau sa comentez gestul lui Trica. Este un baiat care pune mult suflet, dar nu trebuia sa faca acest lucru, stiindu-l pe Deaconu. Eu cred ca n-a vrut sa-l loveasca, asa a interpretat arbitrul." Craiovenii nu au putut fi incurajati de proprii suporteri, acestora nefiindu-le permisa intrarea pe stadion intrucat ploiestenii nu au vandut bilete in ziua partidei, acest lucru fiind semnalat si de Eugen Neagoe, cel care a adaugat si alte practici rusinoase ale conducerii Astrei: "Urat din partea gazdelor ca au apelat la aceste lucruri marunte care nu se mai fac. Probabil nu stiu ca suntem in 2009, ca am intrat in Uniunea Europeana si ar trebui sa ne respectam toti. Am avut si noi probleme ieri, au incercat sa ne blocheze toate terenurile, sa nu ne putem antrena, dar acest lucru nu a avut de-a face cu ce s-a intamplat in teren. Ne-au lasat un gust foarte amar." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-19-2009, 08:56 PM
|
|||
|
|||
"De ce să mă prezint în Cupă? Să bat drumul degeaba până la Iaşi?"
Război pe toate fronturile în Liga lui Mitică. Iancu îi atacă pe cei de la CFR şi spune că sunt de rea credinţă dacă nu vor arbitri străini! Mititelu urmează exemplul Timişoarei şi anunţă că nu se va prezenta la meciul din Cupă cu Poli Iaşi
"De ce să mă prezint la Cupa României, să bat drumul până la Iaşi degeaba? Se cunoaşte calitatea arbitrilor, e rea credinţă şi e un prost management", a declarat Adrian Mititelu la gsptv. Patronul Ştiinţei spune că a hotărât împreună cu alte şase echipe să fie arbitrat de străini, dar de câştigat câştiga tot cine trebuie! "Am făcut demersuri, noi, Timişoara şi alte 5 echipe, pentru a fi arbitraţi de străini. Degeaba ne-am hotărât noi, pentru că tot cine trebuia a câştigat", a mai declarat Mititelu, care spune că Ştiinţa are şase puncte pierdute pe mâna arbitrilor! http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-19-2009, 10:00 PM
|
|||
|
|||
Andrei Prepeliţă a semnat un nou contract, valabil până în vara anului 2014
Mijlocaşul Andrei Prepeliţă a semnat, luni, o nouă înţelegere cu Universitatea Craiova, valabilă cinci sezoane, până la finalul ediţiei 2013-2014, după ce actualul contract îi expira în vara lui 2011.
Fotbalistul în vârstă de 24 de ani a fost achiziţionat de Universitatea în vara anului 2007, de la FC Argeş, în schimbul a aproximativ un milion de dolari. Prepeliţă s-a accidentat în partida cu Astra Ploieşti şi a fost diagnosticat cu entorsă, fiindu-i imobilizat genunchiul, şi urmează să lipsească timp de câteva zile de la antrenamentele echipei pregătite de Eugen Neagoe. În altă ordine de idei, Corneliu Papură a fost instalat în funcţia de antrenor principal al satelitului Primăvara Craiova, unde i-a luat locul lui Daniel Mogoşanu, retrogradat de la prima echipă odată cu numirea lui Eugen Neagoe. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-20-2009, 03:36 PM
|
|||
|
|||
Olteanul Trică, suspendare mică
Mijlocaşul Universităţii va fi judecat doar pentru injurii şi gesturi nesportive, astfel că va sta maximum trei etape pe bară
În minutul 87 al meciului pe care "U" Craiova l-a disputat duminică împotriva Astrei Ploieşti, Eugen Trică a avut o ieşire nervoasă care îl putea costa grav. Ţinta, arbitrul Alexandru Deaconu, nu l-a iertat şi i-a arătat direct cartonaşul roşu. Până aici toată lumea ştie ce s-a întâmplat. Deşi mulţi au considerat că fotbalistul a intenţionat să îl lovească pe centralul partidei, se pare că raportul acestuia din urmă nu conţine o asemenea informaţie. Din acest motiv, Trică va fi judecat pentru injurii şi gesturi jignitoare, fapte care se încadrează la articolul 63, alineatul 1, litera f. În dreptul pedepsei pentru o asemenea faptă stă scris clar: suspendare între doua şi trei etape. În plus, mijlocaşul va avea parte şi de circumstanţe atenuante, pentru că, atât după meci, personal, cât şi ieri, la telefon, şi-a cerut scuze faţă de Deaconu. Astfel, cea mai probabilă pedeapsă va fi suspendarea pentru două meciuri. Ionel Ganea a fost suspendat 24 de etape pentru că, acum două sezoane, l-a strâns de gât pe asistentul Dorin Mudura. Gesturile au fost mai violente, dar şi măsura cu care s-a judecat a fost alta. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-20-2009, 04:05 PM
|
|||
|
|||
Papură, de luni antrenorul Primăverii
Începând de luni, Corneliu Papură este noul antrenor al echipei Primăvara. Fostul jucător al Universităţii a susţinut deja primul antrenament cu echipa secundă.
Papură va sta pe bancă la meciul de vineri, ora 15, cu ALRO Slatina, partidă care la sfârşitul săptămânii fusese programată sâmbătă, din cauză că duelul Universitatea - FC Vaslui se disputa vineri. Astfel, meciul alb-albaştrilor a fost reprogramat, la fel şi partida de Liga a III-a a fost modificată. Papură a mai antrenat echipa-satelit în urmă cu un an şi jumătate. De asemenea, tehnicianul Daniel Mogoşanu va rămâne la dispoziţia clubului alb-albastru. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-20-2009, 04:05 PM
|
|||
|
|||
Brigadă din Spania la meciul Universitatea - Vaslui
Meciul dintre Universitatea Craiova şi FC Vaslui va fi condus de o brigadă de arbitri din Spania.
Astfel, la centru va fi Ibericul Antonio Rubinos Pérez, arbitru care în acest weekend a fost protagonistul unui scandal în Spania. La finalul meciului dintre Xerez şi Villarreal, Rubinos Perez a fost înjurat de Robert Pires, după ce arbitrul nu a acordat henţ la o fază la care cei de la Xerez au înscris golul victoriei. Pires l-a numit "fiu de curvă" pe tunelul de la vestiare şi francezul riscă acum o sancţiune dură. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-20-2009, 04:06 PM
|
|||
|
|||
Prepeliţă, indisponibil 15 zile
Accidentat duminică, Andrei Prepeliţă este indisponibil pentru următoarele două meciuri, cu Vaslui, în campionat, respectiv Poli Iaşi, în Cupă.
Mijlocaşul Ştiinţei este suspect de o întindere a ligamentelor şi va trebui să ia o pauză de 15 zile. El s-a accidentat în minutul 33, când, după o ciocnire cu Paulinho, a ieşit accidentat, fiind lovit puternic la genunchiul drept şi transportat la spital. În urma acestui duel, Prepeliţă a fost avertizat cu cartonaş galben. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-20-2009, 04:08 PM
|
|||
|
|||
"Nu regret nicio clipă aducerile lui Bădoi, Vali Badea şi Trică"
Preşedintele Universităţii, Adrian Mititelu, este mulţumit de Vali Bădoi, Vali Badea şi Eugen Trică şi nu se căieşte că i-a adus în această vară la Ştiinţa.
"Nu regret nicio clipă aducerile lui Bădoi, Vali Badea şi Trică. Nu uitaţi că dintr-un lot de 25 de jucători doar cinci fotbalişti au peste 25 de ani. Cei care îi contestă pe aceştia habar nu au de fotbal! Ei dau din gură, pentru că să dai din gură e gratis!", a declarat astăzi Adrian Mititelu, potrivit craiovamaxima.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-20-2009, 04:09 PM
|
|||
|
|||
"În principiu, partida Poli Iaşi - Universitatea va fi arbitrată de o brigadă de arbitri români"
Preşedintele Comisiei Centrale a Arbitrilor, Vasile Avram, a declarat că nu va da curs solicitării Universităţii, prin care solicita delegarea unei brigăzi de arbitri străini la meciul din Cupă, cu Poli Iaşi.
"În principiu, partida Poli Iaşi - Universitatea Craiova va fi arbitrată de o brigadă de arbitri români. Am primit o adresă din partea Clubului Universitatea Craiova, prin care solicita arbitri străini la meciul din Cupă, cu Poli Iaşi. Nu am primit nimic din partea formaţiei Poli Iaşi şi nici organizatorul competiţiei nu este de acord, pentru că trebuie să oblige arbitrii să îmbrace echipamentul dat de organizator, iar arbitrii pe care noi îi solicităm vin cu echipamentele lor, ale ţărilor de provenienţă, cu ecusoane FIFA sau mai ştiu eu cum. Există o hotărâre pentru competiţia Ligii I, prin care, dacă cele două echipe îşi dau acordul ca meciul să fie arbitrat de o brigadă străină, iar cererea se face cu şapte zile înainte, ea trebuie respectată, dar numai pentru Liga I. Pentru Cupa României, încă nu există nicio hotărâre de acest gen. Astfel, dacă un club va cere acest lucru, cum este cazul Universităţii, nu se face niciun demers pentru ca la acel meci să fie delegată o brigadă de arbitri străini", a declarat Vasile Avram. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
24 Musafir(i)
24 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut