Grupa H (Grupa Stelei): Steaua, Fenerbahce, FC Twente, Sheriff Tiraspol
10-19-2009, 04:21 PM
|
|||
|
|||
RE: Grupa H (Grupa Stelei): Steaua, Fenerbahce, FC Twente, Sheriff Tiraspol
Gaziantepspor-Fenerbahce 2-1, în etapa a 9-a
Adversara Stelei din Grupa H a Ligii Europa, Fenerbahce Istanbul, a pierdut, duminică, în deplasare, în faţa lui Gaziantepspor, scor 1-2, într-un meci din etapa a 9-a a campionatului Turciei, ultimul joc dinaintea confruntării cu roş-albaştrii, de joi, informează site-ul oficial al clubului.
Golurile au fost marcate de fostul jucător al Rapidului, Julio Cesar (84, 90+4), pentru gazde, respectiv Şenturk (26), pentru Fenerbahce. Antrenorul Christoph Daum a folosit următoarea formulă: Volkan - Gokhan (Bekir 82), Onder, Bilica, R. Carlos - Mehmet Topuz (Ozer 89), Emre, Cristian, Vederson (Andre Santos 76) - Kazim - Şenturk. Echipa pregătită de Cristoph Daum a pierdut primul meci din actualul sezon, dar rămâne pe primul loc în clasament, cu 24 de puncte. Fenerbahce Istanbul este următorul adversar al Stelei în Grupa H a Ligii Europa, din care mai fac parte Twente Enschede şi Şerif Tiraspol. Roş-albaştrii vor primi vizita turcilor la 22 octombrie, pentru ca la 5 noiembrie să se deplaseze la Istanbul, pentru meciul retur. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-19-2009, 09:09 PM
|
|||
|
|||
Daum: "Vom arăta cu Steaua ce capacitate avem!"
Tehnicianul echipei Fenerbahce, Christoph Daum, a declarat, după înfrângerea, cu scorul de 2-1, din meciul cu Gaziantepspor, că formaţia sa îşi va arăta capacitatea în confruntarea cu Steaua, din Liga Europa, informează spor3.com.
"Vom învăţa din acest meci (n.r. - din partida cu Gaziantepspor) şi vom deveni mai puternici. Acum urmează meciul cu Steaua, ne vom arăta atunci capacitatea", a spus Daum. Formaţia Fenerbahce a fost învinsă, duminică, în deplasare, cu scorul de 2-1 (0-1), de Gaziantepspor, într-un meci din etapa a IX-a a campionatul Turciei, ultimul dinaintea întâlnirii cu Steaua, din Liga Europa. Fenerbahce are programat meciul tur cu Steaua, din grupa H a Ligii Europa, joi, 22 octombrie, la Bucureşti. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-20-2009, 03:42 PM
|
|||
|
|||
Emre: "Ne vom concentra asupra Stelei, care e un adversar tare!"
Mijlocaşul Emre Belezoglu a declarat că jucătorii formaţiei Fenerbahce trebuie să uite de înfrângerea cu Gaziantepspor, scor 1-2 (1-0), din etapa a IX-a a campionatul Turciei, şi să se concentreze la meciul din Liga Europa cu Steaua, un adversar puternic, informează cotidianul Takvim, citat de Mediafax.
"Nu trebuie să fim foarte afectaţi după înfrângerea cu Gaziantepspor, trebuie să uităm acel meci şi să ne concentrăm pe jocul cu Steaua. Vom întâlni un adversar tare. Suntem o echipă bună şi trebuie să trecem peste această perioadă cu meciuri grele", a spus Emre. Conform presei turce, atacantul spaniol Daniel Guiza nu va fi folosit la Bucureşti din cauza unei accidentări, în timp ce mijlocaşul brazilian Alex va fi menajat pentru a fi apt sută la sută la derbiul cu Galatasaray. Fenerbahce are programat meciul tur cu Steaua, din grupa H a Ligii Europa, joi, 22 octombrie, la Bucureşti, iar partida retur va avea loc la 5 noiembrie, la Istanbul. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-21-2009, 03:45 PM
|
|||
|
|||
30 de suporteri turci au aşteptat-o pe Fenerbahce la Aeroportul Henri Coandă
Delegaţia grupării turce Fenerbahce Istanbul a sosit în aceasta dimineata in România, în vederea partida pe care echipa antrenată de Christoph Daum o va susţine, joi, în compania Stelei, în etapa a treia a grupei H a Ligii Europa.
Jucătorii turci au fost aşteptaţi la Aeroportul Aurel Vlaicu de aproximativ 30 de fani de la Asociaţia Suporterilor Fenerbahce din România. Antrenorul Daum a primit un buchet de flori de la fani la sosirea la Bucureşti. Lotul echipei Fenerbahce deplasat în România pentru meciul cu Steaua: Volkan Demirel, Volkan Babacan, Mert Gunok, Lugano, Bilica, Onder Turacî, Roberto Carlos, Gokcek Vederson, Gokhan Gonul, Baroni, Emre Belozoglu, Selcuk Şahin, Deniz Barîş, Ali Bilgin, Andre Santos, Kazîm, Mehmet Topuz, Ugur Boral, Ozer Hurmacî, Semih Şenturk. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-22-2009, 03:43 PM
|
|||
|
|||
Daum: "Steaua este un nume răsunător, dar am venit aici pentru cele trei puncte"
Antrenorul lui Fenerbahce, Christoph Daum, a declarat, miercuri, că Steaua este una dintre cele mai importante formaţii din fotbalul european, dar va face tot posiblul pentru a-i surprinde tactic pe adversari, deoarece îşi doreşte să obţină victoria.
"Aştept cu emoţii meciul de joi, ne bucurăm de această partidă împotriva Stelei, un nume răsunător în fotbalul european, câştigătoare a Cupei Campionilor. Vom întâlni o echipă care joacă bine şi stă bine din punct de vedere fizic, dar voi încerca să inventez o surpriză la care adversarul să nu se aştepte. Am venit aici pentru cele trei puncte chiar dacă va fi dificil să le obţinem", a spus Daum, în cadrul unei conferinţe de presă. Germanul speră ca elevii săi să nu mai repete erorile comise în partida cu Gaziantepspor, când au fost învinşi în ultimele minute de joc. "În ultima vreme am neglijat mai multe aspecte, de asta am şi pierdut cu Gaziantepspor, aşa că sper să le rezolvăm mâine. Principiul meu este să câştigăm fiecare meci, vrem un rezultat bun", a precizat acesta, adăugând că are încredere că jucătorii săi se vor mobiliza exemplar pentru meciurile cu Steaua şi Galatasaray. Tehnicianul susţine că a urmărit jocurile Stelei în ultima perioadă, dar şi pe vremea când pregătea FC Koln: "Am văzut că Steaua a schimbat de mai multe ori sistemul tactic, vom vedea mâine ce va încerca împotriva noastră. Nu vreau să vorbesc despre niciunul dintre jucătorii adverşi, pentru că dacă aş comenta despre Kapetanos, ar putea străluci Nicoliţă şi tot aşa. Nu dăm atenţie numai unui singur jucător, ci întregii echipe. Mâine, cine ştie, poate Zapata va fi extraordinar. Oricum, eu am mai urmărit Steaua şi când eram la Koln, pentru că i-am vrut pe Goian şi Rădoi, dar, din păcate, niciuna dintre tranzacţii nu s-a realizat". În timpul conferinţei, tehnicianul a vorbit şi despre patronul Stelei, Gigi Becali, însă l-a confundat cu vărul acestuia, Ioan Becali. "Gigi este prietenul meu, a făcut multe pentru fotbalul românesc. A transferat mulţi jucători în Europa şi vrea să ajute Steaua să revină acolo unde îi e locul, în topul Europei. Îi doresc mult succes şi noroc în continuare. Cel de la Steaua e vărul prietenului meu? Dar, oricum, nu joacă el pe teren", a afirmat acesta, amuzându-se de gafa făcută. Fundaşul Gokhan Gonul îşi doreşte ca Fenerbahce să se revanşeze în faţa Stelei, după ce a fost eliminată în sezonul 1997-1998 al Cupei UEFA de roş-albaştri: "Venim după 12 ani în România, după ce în 1997 am fost învinşi, dar acum avem o nouă echipă care vrea victoria. În general, echipele turceşti nu prea au avut noroc în România, dar noi suntem Fenerbahce şi vrem să câştigăm. Ne gândim în primul rând la acest joc, iar apoi ne vom concentra pe derby-ul cu Galatasaray". Partida dintre Steaua şi Fenerbahce, din Grupa H a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20:00, pe stadionul din Ghencea. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-22-2009, 03:44 PM
|
|||
|
|||
Şenturk a părăsit accidentat antrenamentul lui Fenerbahce şi e incert pentru jocul cu Steaua
Atacantul Semih Şenturk a părăsit după numai o jumătate de oră antrenamentul oficial al lui Fenerbahce dinaintea partidei cu Steaua, după ce a acuzat probleme la glezna dreaptă şi a devenit incert pentru jocul de joi, din Grupa H a Ligii Europa.
Internaţionalul turc în vârstă de 26 de ani a mai avut probleme similare şi la antrenamentele din ultimele zile. În altă ordine de idei, înaintea şedinţei de pregătire, jucătorii lui Fenerbahce i-au cântat "La mulţi ani" medicului echipei, în timp ce tehnicianul Stelei, Mihai Stoichiţă, şi Dumitru Dumitriu au vizionat întreg antrenamentul din tribună. Pentru partida cu Steaua, Cristoph Daum a convocat următorii jucători: Volkan Demirel, Volkan Babacan - Mert Gunok, Lugano, Bilica, Onder Turaci, Roberto Carlos, Gokcek Vederson, Gokhan Gonol, Baroni, Emre Belezoglu, Selcuk Sahin, Deniz Baris, Ali Bilgin, Andre Santos, Kazim, Mehmet Topuz, Ugur Boral, Hurmaci Ozer şi Semih Şenturk. Partida dintre Steaua şi Fenerbahce, din Grupa H a Ligii Europa, se va disputa joi, de la ora 20:00, pe stadionul din Ghencea. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-23-2009, 04:17 PM
|
|||
|
|||
Şerif Tiraspol-Twente Enschede 2-0, în Grupa H
Campioana Moldovei, Şerif Tiraspol, a învins, joi seară, pe teren propriu, scor 2-0, formaţia olandeză Twente Enschede, în al treilea meci al celor două echipe în Grupa H a Ligii Europa, din care face parte şi Steaua, informează site-ul UEFA.
Gazdele au deschis scorul în minutul 41, prin Balima, şi l-au majorat în al patrulea minut de prelungire, graţie reuşitei rezervei Franca. Şerif: Namaşco - Mamah, Tarknişvili, Nadson, Rodriguez - Corneencov, Rouamba - Balima, Erokin (Arbănaş 90+3), Diedhiou (Volkov 66) - Kuciuk (Franca 77). Antrenor: Leonid Kuciuk. Twente: Boschker - R. Stam, Wisgerhof, Douglas, Carney - Brama (Tiote 59), K. Perez (Parker 58), Janssen - Stoch (De Jong 78), Nkufo, Ruiz. Antrenor: Steve McClaren. În celălalt meci al Grupei H, Steaua a pierdut, acasă, în faţa lui Fenerbahce cu scorul de 0-1. Clasament: 1. Fenerbahce 6p, 2. Twente 4p, 3. Şerif 4p, 4. Steaua 2p. Etapa viitoare va avea loc la 5 noiembrie şi programează partidele Fenerbahce-Steaua şi Twente-Şerif. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-23-2009, 04:27 PM
|
|||
|
|||
Daum: "Am controlat meciul, dar puteam fi învinşi de Steaua"
Antrenorul lui Fenerbahce, Christoph Daum, a declarat, joi, că echipa sa a dominat total jocul cu Steaua, dar putea fi învinsă, pentru că roş-albaştrii au avut multe ocazii de gol, pe care însă nu au reuşit să le concretizeze.
"Îmi felicit echipa pentru că a jucat foarte bine, în condiţiile în care am avut multe lipsuri. În ciuda tuturor absenţelor, reuşim să plecăm la Istanbul cu cele trei puncte. În prima repriză am pierdut foarte multe baloane, din cauza cărora Steaua şi-a creat multe contraatacuri, care s-au soldat cu ocazii pe care noi i le-am oferit. Românii au avut un portar foarte bun. Am controlat meciul, dar puteam fi învinşi", a spus Daum. Tehnicianul german consideră că lupta pentru calificarea în 16-imile Ligii Europa rămâne deschisă: "Victoria arată calitatea şi forţa echipei. Vreau să mulţumesc Stelei pentru gestul făcut la finalul meciului, când ne-a aplaudat. Lupta pentru calificare rămâne deschisă, orice echipă poate merge mai departe. Steaua e o echipă nouă, tânără, care face investiţii pentru viitor. În meciurile pe care le-a jucat, şi-a creat multe ocazii de gol, iar dacă pe viitor va reuşi să fructifice din ele, va fi bine pentru ea". Întrebat ce părere are despre fotbalul din România, Daum a răspuns: "Fotbalul românesc a suferit schimbări importante în anii care au trecut. Înainte, toate echipele mari erau din Bucureşti, acum au apărut şi echipe din provincie, care au succes în Europa. Cred că fotbalul românesc va avea multe succese dacă va continua în aceeaşi manieră. Prevăd un viitor strălucitor". Steaua a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 de gruparea turcă Fenerbahce Istanbul, într-un meci din etapa a 3-a a Ligii Europa, şi se află pe ultimul loc în clasamentul Grupei H, cu doar două puncte acumulate şi fără vreun gol înscris. În celălalt meci al Grupei H, Şerif Tiraspol s-a impus, pe teren propriu, în faţa lui Twente Enschede, scor 2-0. Clasament: 1. Fenerbahce 6p, 2. Twente 4p, 3. Şerif 4p, 4. Steaua 2p. Etapa viitoare va avea loc la 5 noiembrie şi programează partidele Fenerbahce-Steaua şi Twente-Şerif. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-23-2009, 04:28 PM
|
|||
|
|||
Roberto Carlos: "Steaua este o echipă tânără, cu multă calitate în joc, este foarte cunoscută în Europa"
Fundaşul stânga al lui Fenerbahce, Roberto Carlos, consideră că Steaua se poate califica mai departe, în ciuda faptului că ocupă ultimul loc în grupă: "Steaua este o echipă tânără, cu multă calitate în joc, este foarte cunoscută în Europa. Noi am câştigat pentru că am evoluat mai bine. Nu pot spune dacă Steaua este mai slabă sau mai puternică decât atunci când am jucat împotriva ei cu Real Madrid, ce pot să spun însă este că l-am recunoscut pe Nicoliţă şi am vorbit mult cu el. Nu ştiu cine are cele mai multe şanse de calificare mai departe, dar vreau ca Fenerbahce să termine pe primul loc. Mai sunt trei partide şi Steaua se poate califica. Le doresc să meargă mai departe, dar să nu câştige cu noi. Oricum, va fi greu să ne bată pe teren propriu. Nu că am fi noi invincibili, dar pentru că atmosfera va fi una fantastică. Suporterii noştri vor crea un iad şi este aproape imposibil să pierdem".
Steaua a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 de gruparea turcă Fenerbahce Istanbul, într-un meci din etapa a 3-a a Ligii Europa, şi se află pe ultimul loc în clasamentul Grupei H, cu doar două puncte acumulate şi fără vreun gol înscris. În celălalt meci al Grupei H, Şerif Tiraspol s-a impus, pe teren propriu, în faţa lui Twente Enschede, scor 2-0. Clasament: 1. Fenerbahce 6p, 2. Twente 4p, 3. Şerif 4p, 4. Steaua 2p. Etapa viitoare va avea loc la 5 noiembrie şi programează partidele Fenerbahce-Steaua şi Twente-Şerif. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-23-2009, 04:29 PM
|
|||
|
|||
Kazim Kazim: "Trebuie să ne gândim în primul rând la noi şi să câştigăm toate partidele care ne-au mai rămas"
Autorul golului victoriei lui Fenerbahce, Kazim Kazim, a afirmat că Steaua este o echipă puternică pe teren propriu, dar nu crede că îi poate pune probleme echipei sale în jocul retur: "Trebuie să ne gândim în primul rând la noi şi să câştigăm toate partidele care ne-au mai rămas. Cine va merge mai departe în afară de noi nu este problema noastră. Steaua este o echipă dificilă pe teren propriu, dar s-a văzut că noi avem jucători cu mai multă experienţă. Cred că lor le va fi imposibil să ne bată pe propriul teren, pentru că nu vor juca doar împotriva noastră, ci şi împotriva a 40.000 de fani care vor cânta încontinuu şi vor crea o atmosferă fantastică. Dacă ar fi să remarc pe cineva de la Steaua, acela ar fi, cu siguranţă, portarul, care a fost incredibil. Cred că doar în faţa mea a reuşit să pareze vreo patru şuturi, dar a avut şi alte parade extraordinare".
Steaua a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 de gruparea turcă Fenerbahce Istanbul, într-un meci din etapa a 3-a a Ligii Europa, şi se află pe ultimul loc în clasamentul Grupei H, cu doar două puncte acumulate şi fără vreun gol înscris. În celălalt meci al Grupei H, Şerif Tiraspol s-a impus, pe teren propriu, în faţa lui Twente Enschede, scor 2-0. Clasament: 1. Fenerbahce 6p, 2. Twente 4p, 3. Şerif 4p, 4. Steaua 2p. Etapa viitoare va avea loc la 5 noiembrie şi programează partidele Fenerbahce-Steaua şi Twente-Şerif. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
5 Musafir(i)
5 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut