Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
11-18-2009, 03:12 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Echipa nu va fi programată cu Rapid dacă nu achită o datorie către o firmă de impresariat
Clubul Pandurii Tg. Jiu trebuie să achite suma de 500.000 de lei către o firmă de impresariat până marţea viitoare, la ora 15:00, altfel nu va fi programat în campionat la meciul cu Rapid, din etapa a 15-a a Ligii I, au declarat, surse din cadrul LPF.
Firma de impresariat SC Unic AV Sport SRL Bistriţa a depus un memoriu la Liga Profesionistă de Fotbal împotriva formaţiei gorjene prin care îşi cerea drepturile financiare, iar Comisia de Soluţionarea a Litigiilor i-a dat câştig de cauză, dar, în acelaşi timp, s-a adresat şi Departamentului de Competiţii din cadrul forului pentru a soma echipa din Liga I să îşi plătească datoriile. LPF a decis ca Pandurii să primească termen până marţi, 24 noiembrie, pentru a achita suma respectivă către firma de impresariat, în caz contrar ei neputând să dispute jocul cu Rapid. Partida dintre Pandurii Tg. Jiu şi Rapid, din runda a 15-a a campionatului intern, trebuie să se joace la finalul lunii noiembrie, programul acelei etape nefiind însă stabilit. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-19-2009, 06:55 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 01-23-2010 12:41 AM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
Temelescu susţine că nu există riscul ca echipa să nu fie programată la meciul cu Rapid
Vicepreşedintele echipei Pandurii Tg. Jiu, Viorel Temelescu, a declarat, joi, că partida cu Rapid se va disputa, pentru că s-a ajuns la un acord cu firma de impresariat în privinţa datoriei pe care gorjenii o au către aceasta.
"Nu există riscul să fim neprogramaţi, sigur o să jucăm cu Rapidul. Lucrurile între noi şi firmă sunt lămurite. Este vorba despre un contract de impresariat, însă nu este vorba de suma vehiculată în presă. Trebuie să mai ducem o hârtie la Ligă şi totul este rezolvat", a spus Temelescu. Clubul Pandurii Tg. Jiu trebuie să achite suma de 500.000 de lei către o firmă de impresariat până marţea viitoare, la ora 15:00, altfel nu va fi programat în campionat la meciul cu Rapid, din etapa a 15-a a Ligii I, au declarat, miercuri, surse din cadrul LPF. Firma de impresariat SC Unic AV Sport SRL Bistriţa a depus un memoriu la Liga Profesionistă de Fotbal împotriva formaţiei gorjene, prin care îşi cerea drepturile financiare, iar Comisia de Soluţionarea a Litigiilor i-a dat câştig de cauză, dar, în acelaşi timp, s-a adresat şi Departamentului de Competiţii din cadrul forului, pentru a soma echipa din Liga I să îşi plătească datoriile. LPF a decis ca Pandurii să primească termen până marţi, 24 noiembrie, pentru a achita suma respectivă către firma de impresariat, în caz contrar ei neputând să dispute jocul cu Rapid. Partida dintre Pandurii Tg. Jiu şi Rapid, din runda a 15-a a campionatului intern, trebuie să se joace la finalul lunii noiembrie, programul acelei etape nefiind încă stabilit. În altă ordine de idei, referitor la declaraţiile patronului Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, care a spus că la un meci dintre Pandurii Tg. Jiu şi CFR Cluj, scor 2-1, din anul 2008, Iuliu Mureşan ar fi mers la pauză în vestiarul gorjenilor şi le-ar fi oferit 50.000 de euro pentru a pierde jocul, Temelescu a afirmat: "Astea sunt bancuri. În vestiarul echipei nu intră nimeni. Nici atunci, cu siguranţă, nu a fost nimeni. La nervi, oricine poate să spună orice. În mod cert, nu ni s-au oferit bani. Totul s-a jucat pe teren şi am câştigat". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-22-2009, 12:21 PM
|
|||
|
|||
Obiectivul lui Cardoso este să fie integralist
Brazilianul Alexandre Cardoso e unul dintre cei mai exotici jucători ai echipei gorjene şi asta nu pentru că e de o altă culoare ci mai ales că, învăţând destul de bine limba română, poate comunica acum cu oricine şi poate dezvălui multe dintre frumuseţile vieţii din Brazilia. Deşi nu are timp prea mult de mers acasă, Cardoso se gândeşte deja la vacanţa care se apropie, la temperaturile de peste 40 de grade de acasă şi la plaja din Copacabana. Până atunci brazilianul vrea să-şi păstreze portul de titular şi să fie integralist şi la finalul turului.
Alexandre Cardoso e unul dintre puţinii integralişti de la Pandurii din acest tur. Doar Chibulcutean, Stângă şi Cardoso au jucat toate minutele din acest sezon în cele 14 etape care au trecut deja, dar în cazul brazilianului a existat şi o situaţie aparte, când a fost nevoit să joace chiar şi accidentat. La meciul cu Dinamo, deşi avea o ruptură musculară, Cardoso a dorit neapărat să joace şi a şi reuşit un meci bun, el înscriind golul egalării: "N-am lipsit nici un meci până acum în acest tur dar am jucat şi cu probleme medicale la meciul cu Dinamo. Dar la acel meci am jucat bine, a fost doar o ruptură mai mică dar acum mă doare mai rău decât mă durea la meciul cu Dinamo", a spus Cradoso. A jucat titular la toate echipele Eroul pandurilor din acest meci a povestit ieri că vrea ca mereu să joace 90 de minute acesta fiind obiectivul său personal. "Aşa este mereu şi vreau să joc dacă se poate de fiecare dată tot meciul şi să fiu integralist. Vreau să joc tot campionatul integralist, acesta este obiectivul meu personal. Eu de regulă muncesc mult şi de aceea vreau să şi joc şi vreau să arăt de fiecare dată mai mult. Dar e mult mai bine dacă sunt 100 % apt de joc. Vreau să ajut echipa cât pot mai mult". Până să vină la Pandurii, Cardoso reuşea să joace meci de meci la toate echipele la care a evoluat, având pare de puţine accidentări la formaţiile la care a evoluat: "Tot timpul mi-a plăcut să joc cât mai mult şi la toate echipele la care am fost am jucat de regulă titular, meci de meci. Am jucat mai puţin atunci când am venit prima dată la Pandurii, pentru că titularul postului de fundaş stânga era Djakpa. Şi înainte de asta, când eram în Portugalia, la Estrela Amdora, am avut o scurtă perioadă când am fost accidentat. Am avut o contuzie şi timp de nouă meciuri nu am mai jucat dar asta numai la început. În rest, în cariera mea de până acum, am jucat titular cele mai multe meciuri". Cardoso crede că obţinerea acestui post de titular depinde mult de antrenor şi de felul în care acesta te percepe în funcţie de registrul tactic folosit: "În general vorbind, de multe ori eu cred că postul de titular mai depinde şi de modul cum te priveşte antrenorul, dacă el te place şi te încadrezi în registrul lui tactic, atunci e OK." Deşi îi place să joace titular meci de meci, Cardoso recunoaşte că nu e deloc uşor: "Nu e deloc uşor să joci mult, mai ales din punct de vedere fizic. De aceea am zis să muncesc mult şi la antrenamente. Mi-am zis că atâta timp cât mai pot, de ce să nu o fac? Când nu o să mai pot, atunci o să stau pe margine sau mă las de fotbal." "La Iaşi o să facem un meci bun" Pandurii n-au mai câştigat nici un meci din ultimele opt jocuri oficiale din campionat şi cupă iar Cardoso nu are o explicaţie acestui fapt. „Şi eu aş vrea să ştiu să răspund la întrebarea ce se întâmplă cu echipa de nu mai câştigă de opt meciuri. Am jucat bine acum, mai ales la ultimul meci, dar în repriza a doua. Şi totuşi n-am câştigat. Eu aş vrea să nu stea lucrurile aşa”, spune Cardoso care speră ca lucrurile să se schimbe odată cu venirea noului antrenor: "Sper însă ca acum odată cu venirea noului antrenor, lucrurile să se schimbe. Antrenorul cred că e mulţumit de ceea ce am făcut dar şi el vrea să câştigăm. Echipa a lucrat foarte bine, se vede o oarecare diferenţă, iar în vestiar ne dorim parcă mai mult să câştigăm. Cred că la Iaşi o să facem un meci bun şi o să ne întoarcem cu trei puncte de acolo. Cu spiritul care este prezent acum la echipă, vom termina bine acest tur de campionat". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-22-2009, 12:23 PM
|
|||
|
|||
Robert Bălăeţ a sărbătorit împlinirea a 35 de ani alături de Pandurii
Născut la 18 noiembrie 1974 la Târgu Jiu, Robert Bălăeţ a sărbătorit miercuri împlinirea a 35 de ani. Fostul portar al echipei Pandurii a pus anul acesta ghetele în cui fiind numit la începutul acestui sezon director sportiv al clubului.
Robert Bălăeţ a absolvit Facultatea de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii Constantin Brâncuşi din Târgu Jiu şi a jucat fotbal din anul 2001 la Petrolul Ţicleni şi Pandurii Târgu Jiu. Într-un interviu acordat recent Robert Bălăeţ preciza că îi place să fie statornic, el jucând aproape întreaga carieră de fotbalist doar pentru Pandurii: "Îmi place să fiu statornic şi să stau acolo unde sunt dorit de cei din jur. Peste tot pe unde am jucat, am încercat să dau ce e mai bun din mine şi să fac tot ce se poate pentru binele echipei. Eu unul am făcut fotbal de plăcere pentru că altora le tremurau genunchii de frică şi eu abia aşteptam să înceapă meciul." Fostul portar se recunoaşte însă ghinionist dar speră ca acest ghinion să-l ocolească acum când a renunţat să mai joace: "Am fost ghinionist în poartă dar sper să nu fiu la fel ca şi conducător. Aveam perioade de cinci şase meciuri în care jucam şi apoi veneau accidentări de cinci sau şase luni care mă scoteau din circuit." În ceea ce priveşte noua funcţie pe care o ocupă la Pandurii, Robert Bălăeţ spune că pentru el este ca o provocare nouă să se ocupe acum de problemele organizatorice de la Pandurii: "Este o provocare faptul că am acceptat să fac parte din conducere. Ca fotbalist am avut o carieră lungă şi era timpul să încerc altceva, dar să fiu şi în preajma echipei la care am activat atâţia ani. Mărturisesc că pentru mine este o onoare să fac parte din conducerea şi sper să ajut cum pot mai bine acest club, dar mai ales echipa. Şi când eram fotbalist aveam o responsabilitate deosebită ca portar, dar atunci asta era meseria şi trebuia să o fac. Acum, după perioada de acomodare, pot să spun că este ceva mai greu să faci parte din conducerea unui club, decât să fi fotbalist. Sunt multe lucruri care, atunci când eram jucător, nu le prea înţelegeam. Cred că nu oricine poate să facă faţă în lumea fotbalului mare la nivel de conducere." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-22-2009, 12:25 PM
|
|||
|
|||
Atacantul columbian Cesar Cardozo este în probe la Pandurii
Pandurii caută să îşi completeze de pe acum lotul pentru returul campionatului şi aduc tot mai mulţi jucători în probe. Compartimentul vizat de conducere este atacul, acolo unde atacanţii au doar două goluri marcate în cele 13 etape scurse din campionat. Deşi antrenorul Liviu Ciobotariu nu are încă timp de a observa jucători, precizând că se va axa pe campionat în ultimele patru etape din tur, conducerea continuă să aducă jucători care se pregătesc cu Pandurii. Ieri a sosit la Târgu Jiu un alt atacant, Cesar Cardozo, jucător de 21 de ani care a mai evoluat în Columbia la Once Caldas.
La antrenamentul echipei Pandurii a luat parte ieri după-amiază un atacant din Columbia, Cesar Augusto Cardozo. Jucătorul de 21 de ani a fost adus la Târgu Jiu de impresarul Adi Ilie acesta precizând că este un tânăr de perspectivă care e produsul unei şcoli de fotbal particulare din Columbia, Inmedent La Red. Cesar Cardozo a evoluat ultima dată în campionatul Columbiei, la Once Caldas, echipă de la care a venit Dayro Moreno la Steaua. A întârziat la probe din cauza vizei Cardozo a fost remarcat prima dată la Copa La Patria, o competiţie periodică organizată de şcoala de fotbal unde s-a format, atacantul columbian marcând 9 goluri în 10 partide. Atacantul are 21 de ani, 1,88 m şi 86 kg şi spune că vrea să joace la o echipă din Europa, declarând pe site-ul competiţiei la care a luat parte anul acesta, încă din luna septembrie, că va veni să dea probe la Pandurii. Acesta a fost descoperit de cei de la Once Caldas la "Cupa Patriei", competiţie la care participă tineri talentaţi din Columbia. Atacantul s-a aflat sub contract cu columbienii doar pentru şase luni, timp în care a evoluat doar la un singur meci. Preşedintele Marin Condescu a precizat că jucătorul se află doar pentru o perioadă de probă la Pandurii, urmând ca antrenorul Liviu Ciobotariu să se decidă dacă îl va păstra în lot: "Columbianul e un tânăr de perspectivă pe care îl avem pentru o perioadă la probe. Urmează ca antrenorul să decidă dacă este un jucător util echipei". Atacantul era în atenţia clubului târgujian de mai multă vreme, presa columbiană scriind încă din luna septembrie că a plecat la Pandurii. Impresarii acestuia, Adi Ilie şi Radu Popescu au precizat că formalităţile de obţinere a vizei au fost destul de greoaie şi de aceea s-a întârziat aducerea lui la probe. Columbianul Cardozo este al doilea atacant sosit în probe La Pandurii în această săptămână după slovenul Patrick Bordon care se află deja la al doilea antrenament cu echipa. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-22-2009, 12:25 PM
|
|||
|
|||
Meciul de la Iaşi îi trezeşte amintiri neplăcute lui Tilincă
Atacantul Cosmin Tilincă va juca la meciul de la Iaşi, acolo unde în urmă cu un an a suferit cea mai gravă accidentare din cariera sa. După ce în urmă cu un an marcase ultimul său gol, Tilincă a avut o perioadă neagră în carieră, revenind cu greu după accidentarea respectivă, la cam o jumătate de an, şi apoi fiind neglijat de fostul antrenor care a apelat doar foarte rar la serviciile sale. Etapa trecută însă Tilincă a făcut un joc foarte bun şi a şi marcat, dorind acum să continue la iaşi şi în meciurile care vor urma seria de reuşite.
Reporter: A venit în sfârşit şi golul pentru tine la ultimul meci, vor urma altele? Cosmin Tilincă: Să sperăm, pentru că de aceea am vrut să fiu atacant ca să marchez. Vom vedea ce va fi de acum înainte, mai sunt patru meciuri de disputat şi sper să marchez cât mai multe goluri. Reporter: Cum e să te întorci la Iaşi, la locul în care ai suferit cea mai gravă accidentare de până acum? Cosmin Tilincă: Am mai fost şi în cupă dar acum merg din nou în campionat. Dar a trecut aproape un an de la acel meci în care eu m-am accidentat. Pentru mine a fost un meci şi bun şi rău acela de acum un an. Bun pentru că am marcat un gol dar şi rău pentru că a venit acea accidentare care m-a ţinut cam şase luni pe bancă. Îmi pare rău că nu mi s-au dat mai multe şanse după ce am revenit din nou la echipă după acea accidentare. Dar asta a fost viaţa, sper ca acum să fiu mai ferit de accidentări şi să joc mai mult pentru că un jucător are nevoie de meciuri şi de continuitate ca să fie la potenţial maxim. Reporter: O să fie un nou început acum pentru tine prin faptul că ai marcat? Cosmin Tilincă: Nu, un nou început a fost atunci când mi-am revenit după accidentarea aceea şi a urmat o perioadă mai grea în care n-am fost aşa de mult folosit. Dar sper ca de acum înainte să joc şi să fiu pe placul antrenorului. Normal că dacă nu respect ceea ce îmi spune şi nu dau goluri nu am cum să joc. Nu poţi juca dacă nu înscrii pentru că acesta e obiectivul atacanţilor. Reporter: Voi atacanţii vă simţiţi în vreun fel ameninţaţi de jucătorii de atac care tot vin la probe? Cosmin Tilincă: Concurenţa e binevenită dacă se face corect. Cel puţin eu nu mă supăr dacă e unul mai bun şi va juca înaintea mea. Dacă el dă goluri mai multe şi joacă mai bine, jos pălăria. Dacă nu, normal că atunci nu îmi convine. Dar venirea lor ne motivează mai mult şi sper să jucăm noi mai bine, cei care suntem deja la echipă. Reporter: Cum ţi se pare acum programul de jocuri de pe final de tur al echipei? Cosmin Tilincă: E puţin încărcat cu acest joc de la Iaşi, pentru că dacă se juca în weekend cum era programat puteam spune că e un program normal dar a venit acel caz de gripă porcină de la Iaşi şi ei nu s-au antrenat şi au reuşit astfel să amâne meciul. Puţin psihic ne afectează acest lucru dar noi suntem pregătiţi să jucăm şi apoi să vedem şi cu Rapidul cum va fi. Ne afectează pentru că eram şi acum pregătiţi să jucăm, dar unii fac ce vor. Reporter: Cât de important e acest meci de la Iaşi pentru voi? Cosmin Tilincă: Ca orice meci e foarte important. Ei sunt în spatele nostru, normal e un meci de şase puncte pentru că dacă îi batem rămân acolo jos şi noi ne mai depărtăm. La fel şi cu Rapid, Timişoara sau Alba Iulia, sunt meciuri foarte importante Reporter: Mai e nevoie de şapte puncte pentru a încasa primele la final de tur.... Cosmin Tilincă: Deocamdată suntem în grafic, tot timpul am fost acolo pe locul zece sau pe 11 dar în general am fost în obiectiv. Sperăm că şi la final vom fi la fel când se trage linie. Toate sunt la fel, ne dorim victoria şi acasă şi în deplasare şi sperăm să şi reuşim. Este mai greu meciul cu rapid pentru că presiunea e mai mare pentru că jucăm în faţa suporterilor. Ei îşi doresc victorii şi noi la fel, dar vom vedea la ora jocului. Reporter: Conducerea spune că ar fi obligatoriu să nu pierdeţi la Iaşi şi să câştigaţi cu Alba Iulia? Cosmin Tilincă: E ceva realizabil, mai ales că mai poţi ciupii câte un punct şi cu rapid şi de la Timişoara. Eu cred că toate meciurile sunt importante. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-22-2009, 12:27 PM
|
|||
|
|||
Ar vrea să-şi încheie cariera la Pandurii
Fotbalistul cu cele mai multe minute jucate în fiecare an pentru Pandurii, fundaşul central Alin Chibulcutean, este integralist până acum, în cele 13 etape ce au trecut.
Acesta sărbătoreşte împlinirea a 31 de ani prin muncă, după amiază având programat un antrenament. Venit în 2006 la Târgu Jiu, de la Gloria Bistriţa, Chibulcutean a reuşit o performanţă cu care nu mulţi sportivi se pot lăuda. În cele trei sezoane de când evoluează sub tricoul pandurilor, acesta a absentat din teren doar la două meciuri, fiind de departe jucătorul cu cele mai multe prezenţe în formaţia pandurilor. Stâlpul apărării gorjene este legat de oraşul lui Brâncuşi din mai multe motive, de aceea şi-ar dori să-şi încheie cariera la Pandurii. Chibulcutean a reuşit primul său gol în Liga I la echipa gorjeană, unde a bifat 100 de prezenţe. De asemenea, el a absolvit cursurile Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport Târgu Jiu. "Nu este un eveniment special pentru mine. Mă simt bine la 31 de ani, exact ca la 28, atunci când am venit la Pandurii. Nu mă gândesc deocamdată să-mi închei cariera, eu vreau să continuu cât mai mult, pentru că mă simt bine. În primul rând, important este să fiu sănătos. Mai am contract un an şi jumătate cu Pandurii, dar vreau să mai continuu şi după această perioadă", a precizat acesta. Deşi postul de fundaş este unul riscant, Chibulcutean nu poate fi socotit un jucător dur, mai ales că a absentat în trei ani doar de la două jocuri: "Nu ştiu dacă am un secret. Cred că am fost sănătos, am fost ferit de accidentări, dar nici nu am avut concurenţă pe post. Am marcat un singur gol în prima ligă, poate că o să mai înscriu. Cu Eugen Neagoe nu urcam în careu la fazele fixe, rămâneam pe faza defensivă, însă cu Sorin Cârţu am făcut acest lucru. Şi cu Liviu Ciobotariu urc în careul advers, chiar am vorbit zilele trecute cu el, se mira că am marcat doar un gol." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-22-2009, 12:28 PM
|
|||
|
|||
"Mergem la victorie"
De ziua sa de naştere, Alin Chibulcutean îşi doreşte cadou o victorie în partida de la Iaşi, unde simte că echipa sa va reuşi un rezultat pozitiv.
"Important este ca echipa să câştige. O să le vină rândul şi atacanţilor să înscrie. Nu e vorba că atacul este în criză, cu toată echipa se întâmplă ceva, este o problemă mai veche. S-a marcat foarte puţin în acest sezon, dar eu simt că la Iaşi o să se schimbe ceva. Am încredere în colegii mei că se vor concentra şi vom reuşi să punem punct perioadei mai dificile. Este un joc important, pentru că nu am mai bătut de şapte etape şi avem nevoie de cele trei puncte. Sper să facem o figură frumoasă", a spus acesta. Alin Chibulcutean a trecut prin multe în cariera sa de jucător, de aceea nu-l mai surprinde nimic. Nu îl sperie nici măcar faptul că la Iaşi este unul dintre cele mai mari focare de gripă porcină din ţară. "Nu îmi este frică de gripă. Este o gripă ca în fiecare an, doar că are altă denumire. Mai sunt patru etape, avem nevoie de puncte, de aceea cred că nu ar fi bine ca antrenorul să menajeze pe cineva la acest joc. Important este să nu pierdem, în funcţie de cum se va desfăşura jocul, poate că ne va mulţumi şi un egal, dar noi mergem la victorie. În primul rând, ne gândim la jocul de la Iaşi, după aceea vom vedea ce se va întâmpla cu Rapid, dar cred că putem face faţă ambelor partide. Nu ne afectează deloc problemele ce au apărut în ultima perioadă, se rezolvă până la urmă. Avem o conducere care va şti să gestioneze situaţia", a precizat acesta. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-23-2009, 06:17 PM
|
|||
|
|||
Liviu Ciobotariu îşi doreşte cel puţin un punct cu Politehnica Iaşi
Antrenorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Liviu Ciobotariu, a declarat, luni, că s-ar mulţumi ca echipa să obţină o remiză în partida cu Politehnica Iaşi, mai ales că acest joc va avea o miză specială, având în vedere numărul mic de puncte al celor două grupări.
"La Iaşi ne aşteaptă un examen foarte important având în vedere situaţia ambelor echipe în clasament. Noi suntem pregătiţi pentru acest joc, important este să ne prezentăm foarte bine. Am încredere în băieţi şi sper să obţinem un rezultat pozitiv. Eu joc la victorie, dar fiind un meci în deplasare nici egalul nu este rău. Toate meciurile sunt foarte importante. S-ar putea să fie un joc mai special pentru că situaţia din clasament le presează pe ambele echipe. Ne dorim un rezultat pozitiv pentru moral", a spus Liviu Ciobotariu la conferinţa de presă organizată înaintea partidei cu Politehnica Iaşi. Pandurii Târgu Jiu va întâlni Politehnica Iaşi, marţi, în deplasare, de la ora 17:00, într-un joc din etapa a 14-a a Ligii I. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-23-2009, 06:18 PM
|
|||
|
|||
Condescu: "Mergem să câştigăm, este un meci dificil, însă vom reuşi să obţinem un rezultat bun"
Preşedintele grupării din Târgu Jiu, Marin Condescu, s-a arătat optimist în ceea ce priveşte jocul cu Poli Iaşi: "Mergem să câştigăm, este un meci dificil, însă vom reuşi să obţinem un rezultat bun".
Oficialul gorjenilor a fost completat de secretarul general al clubului, Daniel Băloi: "Avem speranţa că nu vom pierde, iar dacă vom câştiga va fi foarte bine. Ultimele rezultate ne obligă să nu pierdem la Iaşi şi să învingem Unirea Alba Iulia în ultima etapă. Se simte presiunea de câteva etape, toate echipele fac puncte, aşa că avem nevoie de victorie ca de aer". Pandurii Târgu Jiu va întâlni Politehnica Iaşi, marţi, în deplasare, de la ora 17:00, într-un joc din etapa a 14-a a Ligii I. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
16 Musafir(i)
16 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut