Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Steaua Bucureşti
11-22-2009, 06:14 PM
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
"Redeschidem Peluza Nord!"

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, anunţă redeschiderea Peluzei Nord şi explică modul în care suporterii interzişi vor putea intra pe teren în viitor.

"Redeschidem Peluza Nord! O sa fie un protocol intre Liga Suporterilor si club, iar fanii vor avea si responsabilitati, si drepturi. Atunci putem discuta de la egal la egal, intre persoane juridice. Pana acum nu puteam face acest lucru! O sa avem discutii despre toti cei care au fost interzisi. O sa vina cei din Liga Suporterilor si o sa ne spuna cine este si cine nu interzis. Daca Liga greseste, o sa plateasca pentru asta", a spus Valeriu Argaseala.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
11-22-2009, 07:47 PM
"Argăseală l-a ţepuit şi pe Lovin la bani"

După ce Mihăiţă Neşu, Mirel Rădoi şi Dorin Goian au fost ţepuiţi de oficialii Stelei, după transferurile lor în străinătate, a venit rândul unui alt jucător roş-albastru să fie păcălit. Florin Lovin mai avea şi el de luat un salariu, dar Valeriu Argăseală l-a convins să semneze o hârtie conform căreia renunţă la orice pretenţie financiară.

"Lovin mai avea şi el de primit un salariu de la Steaua, dar a semnat acea hârtie, conform căreia renunţă la pretenţiile financiare, la promisiunile lui Argăseală. Nu a mai primit nicun ban. Exact aşa îşi respectă Steaua jucătorii", a explicat Goian pentru Prima TV.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
11-22-2009, 08:25 PM
Fanii Stelei au scris mesaje contra lui Becali pe buletinele de vot pentru alegerile prezidenţiale

Suporterii echipei Steaua au postat, duminică, pe site-ul oficial al fanilor, mai multe poze cu buletine de vot pentru alegerile prezidenţiale pe care erau scrise mesaje împotriva patronului echipei din Ghencea, informează site-ul FCSteaua.ro.

Suporterii Stelei au decis să-l conteste pe Gigi Becali într-un mod mai puţin obişnuit, iar duminică, după ce au mers la vot, au postat pe site-ul oficial al fanilor roş-albaştri mai multe poze cu buletine de vot pe care erau mesaje anti-Becali.

Astfel, pe buletine se puteau citi mesaje precum "Vinde, pleacă, mori" sau "Pleacă din Ghencea", dar şi mesaje obsecene la adresa patronului din Ghencea.

De asemenea, pe acelaşi site, suporterii ironizează numele partidului pe care îl conduce Gigi Becali şi spun că vor merge la vot pentru a vota PNG, însă au adaptat denumirea formaţiunii politice care nu se mai numeşte Partidul Noua Generaţie, ci "Pleacă Naiba din Ghencea" sau "Pleacă-N Groapă".

Buletinele de vot pe care suporterii au scris mesaje anti-Gigi Becali nu vor fi luate în considerare şi vor fi anulate de membrii comisiilor de vot, pentru că scrierea de mesaje pe acestea nu este permisă.

11-23-2009, 08:13 PM
Interzis la disco! Petrecăreţii ajung la Steaua II

Ultima ispravă a lui Dayro Moreno, care a fost surprins recent de paparazzi abia ţinându-se pe picioare la ieşirea dintr-un club bucureştean, i-a determinat pe conducătorii clubului să ia măsuri drastice.

Columbianul a primit un ultim avertisment şi a rămas cu acelaşi salariu de până acum, de 5.000 de euro pe lună, în ciuda faptului că i se promisese o mărire în urma evoluţiilor bune din ultima vreme.

Faptul că Dayro a sărit calul îi va afecta însă şi pe colegii săi. Astfel, şefii din Ghencea au luat decizia de a le interzice elevilor lui Mihai Stoichiţă să mai piardă nopţile prin cluburi şi discoteci, cu excepţia ieşirilor organizate cu acceptul conducerii.

"La noi nu există probleme în privinţa vieţii extrasportive precum cele de la Dinamo, însă nici nu putem risca să murdărim imaginea clubului prin apariţia altor poze de paparazzi prin ziare. Nu le putem cere băieţilor să stea numai în casă, dar trebuie să înţeleagă că nu poţi face performanţă fără sacrificii. Cine nu înţelege riscă sancţiuni dure, care pot duce chiar şi la excluderea din lot", ne-a explicat un oficial stelist.

Nici excesele alimentare nu mai sunt tolerate în Ghencea, fotbaliştii fiind cântăriţi regulat sub supravegherea managerului sportiv Basarab Panduru, care a decis să taxeze fiecare kilogram în plus cu 500 de euro.

"Fotbaliştii nu mai au voie să bea cola sau să mănânce pizza şi alte produse de fast-food", ne-a precizat aceeaşi sursă din conducere.

"Milităria" lui Dan Petrescu, care a dat roade la Unirea Urziceni, este unul dintre motivele care i-au determinat pe stelişti să adopte acest set de reguli.

11-23-2009, 09:00 PM
Emerich Ienei: "Nu o văd pe Steaua pe podium la finalul campionatului"

Fostul antenor al Stelei, Emerich Ienei, a observat deficienţele din centrul apărării Stelei şi spune că golul doi al Astrei îi poate fi imputat columbianului Robinson Zapata. De asemenea, tehnicianul care a adus Cupa Campionilor în Ghencea nu o vede pe Steaua pe podium la finalul campionatului:

"Cel puţin golul al doilea îi aparţine lui Zapata, el este vinovat pentru primirea lui, a fost gol de portar. Steaua a avut mari dificultăţi în centrul apărării, acolo cred că trebuie făcute modificări în pauza de iarnă. Mi s-a părut că jucătorii Stelei s-au mulţumit cu puţin în acest meci, iar cînd faci asta, puţin vei şi primi. A fost o prestaţie slabă, în faţa unei echipe bunicele. Din păcate, nu o văd pe Steaua între primele trei echipe la finalul campionatului. Voi ţine cu Vasluiul lui Marius Lăcătuş în acest sezon, iar la meciul dintre cele două echipe voi sta împărţit", a spus Emerich Ienei la televiziunea sportro.

11-23-2009, 09:01 PM
Zapata: "Nu am evoluat slab, însă nu ne-a ieşit aşa cum am vorbit la pauză"

Portarul Stelei, Robinson Zapata, a afirmat, dupa esecul formatiei sale, 1-2 cu Astra Ploiesti, ca nu se poate vorbi de un joc slab al sau si al coechipierilor sai.

"Stiam ca va fi un meci foarte greu, asa a si fost. In prima repriza am jucat bine, dar trebuia sa mentinem ritmul si in a doua parte. Am pierdut un meci pe care l-am avut in mana. Nu am evoluat slab, insa nu ne-a iesit asa cum am vorbit la pauza", a spus portarul de 31 de ani.

Intrebat daca isi reproseaza golul al doilea, Zapata a spus: "Paun a prins un sut senzational, a reusit un gol foarte frumos".

11-23-2009, 09:05 PM
Helmuth Duckadam: "Cred că Steaua trebuie să se mulţumească din nou doar cu un loc în Europa League"

Fostul mare portar al Stelei, Helmuth Duckadam, s-a declarat dezamăgit de eşecul Stelei în faţa Astrei, declarînd în schimb că Zapata nu poate fi învinuit pentru golurile primite.

"Sînt dezamăgit de rezultat, jucătorii au intrat pe teren parcă prea încrezători. Nu ştiu ce s-a întîmplat după o primă repriză foarte bună, ar fi trebuit să forţeze încă din prima parte şi să încheie jocul atunci. Steaua suferă în centrul apărării, se vede clar că fundaşii sînt dezavantajaţi atunci cînd se joacă în viteză, pe jos. Cred că vor trebui din nou să se mulţumească doar cu un loc în Europa League, dar nici acesta nu este sigur, vor trebui să tragă pînă la final pentru a-l obţine. Zapata nu este vinovat la goluri, fără el Steaua nu ar fi ajuns atît de sus în clasament", a spus Helmuth Duckadam la televiziunea sportro.

11-23-2009, 09:05 PM
Mihai Stoichiţă: "Nimic nu este normal la Steaua în acest moment"

Antrenorul Stelei a dat vina pe teren pentru eşecul de pe terenul Astrei, spunînd că punctele pierdute astăzi vor conta în economia campionatului. De asemenea, tehnicianul a dezaprobat atitudinea suporterilor, care şi-a continuat războiul cu conducerea.

"A fost foarte greu să jucăm pe acest teren. Punctele erau foarte importante pentru noi. Nu vedeţi, la pauză eram pe primul loc, acum nu mai sîntem. Nu e normal că suporterii şi-au continuat conflictul cu patronul şi conducerea, nimic nu este normal la Steaua în acest moment", a spus Mihai Stoichiţă la GSPTV.

11-24-2009, 04:18 PM
Mihai Stoichiţă: "A fost un meci ciudat, dar nu consider rezultatul o surpriză"

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a declarat, luni, că meciul cu Astra "a fost ciudat", iar elevii săi, deşi au avut jocul în mână, au plătit pentru greşelile comise.

"A fost un meci ciudat, pe care l-am avut în mână, dar în care am făcut greşeli tehnice. Nu ne-a ajutat nici terenul, iar la fotbal când greşeşti, plăteşti. Nu-i nimic pierdut, putem repara totul duminică. Aşa ne place nouă, să evoluăm sub presiune. Nu consider că a fost o surpriză, pentru că această formaţie a bătut şi Rapidul, şi Timişoara, şi alte echipe", a spus Stoichiţă, după înfrângerea înregistrată de formaţia sa la Ploieşti.

Tehnicianul s-a declarat dezamăgit că elevii săi "irosesc extraordinar de multe ocazii" şi a opinat că accidentarea lui Pleşan "a fost o pierdere care a contat, chit că şi Tănase a jucat bine".

Cât priveşte echipa adversă, Stoichiţă a apreciat că a doua reuşită a lui Păun din acest meci a fost "golul vieţii lui".

Steaua a fost învinsă luni, în deplasare, de Astra Ploieşti cu scorul de 2-1, după ce a condus la pauză, şi a înregistrat prima înfrângere în campionat după sosirea lui Mihai Stoichiţă. Roş-albaştrii au deschis scorul în minutul 18, prin golul lui Kapetanos, însă Astra a întors meciul prin reuşitele lui Georgian Păun (52, 90).

11-24-2009, 08:00 PM
Mihai Stoichiţă: "Vom fi sub presiune!"

Stoichiţă s-a agitat continuu 90 de minute, dar a rămas stană de piatră la faza din ultimul minut la care Păun a îngenuncheat-o pe Steaua. După fluierul de final, a avut puterea să bată palma cu cei de pe bancă, însă propria galerie l-a luat la ţintă, cerîndu-i să plece de pe banca echipei. Iritat, "Lippi" a dat explicaţiile eşecului la 10 minute după terminarea jocului.

- Domnule Stoichiţă, de ce a scăpat Steaua din mînă meciul?
- A fost o partidă foarte ciudată, pe care am pierdut-o inexplicabil în urma a două greşeli. A mai fost şi terenul foarte prost pe care s-a jucat, plus greşeli tehnice din partea jucătorilor.

- Ce le-aţi spus jucătorilor la pauză, cînd era 1-0 pentru Steaua?
- Să gestioneze bine situaţia, să rămînem la fel de concentraţi. N-am mai reuşit însă să ducem la capăt acţiunile de atac, am risipit cu mare uşurinţă tot ce am construit. Am dominat, am avut mai multe ocazii, dar anulăm tot cînd se întîmplă ce s-a întîmplat la primul lor gol.

- Adică?
- E inadmisibil să încasezi gol din centrul careului, perpendicular pe axul porţii.

- Şi golul doi?
- Acolo, Păun a prins şutul vieţii lui.

- Schimbarea Pleşan - Tănase v-a dat peste cap planurile tactice?
- Bineînţeles! A fost o pierdere importantă ieşirea lui Mihăiţă deoarece am fost nevoit să improvizez cu Tănase în centrul terenului şi, chiar dacă el n-a jucat rău, a fost totuşi o improvizaţie. În plus, Pleşan ar fi ştiut să închidă jocul.

- Becali ce v-a zis după meci?
- (Nervos)... Dar ce credeţi, că eu stau pe firul roşu cu el? E normal să fie supărat, că doar nu mă aştept să radieze de fericire că am pierdut meciul.

- Urmează derby-ul cu Vaslui şi duelul personal cu Lăcătuş.
- Nu va fi nici o confruntare între mine şi Marius, ci între Steaua şi Vaslui. Le-am şi zis jucătorilor să ridice capul, că pot repara tot ce am stricat chiar etapa viitoare. Totuşi, de-acum vom fi sub o mare presiune. Revenind la Lăcătuş, am văzut că a fost aclamat şi azi, deşi nu era la meci, sper că va fi şi în Ghencea. Marius e simbolul Stelei, e acel vultur de pe stema clubului, chiar dacă îmi aduc aminte că în returul trecut pînă şi el a fost contestat de fani.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
11 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut