Ştiri Steaua Bucureşti
12-20-2009, 10:38 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Cum a trait Miodrag Belodedici Revolutia din Romania
Fosta glorie a Stelei, Miodrag Belodedici, a povestit ce a insemnat pentru el Revolutia din Romania, in conditiile in care acesta reusise sa fuga din tara cu un an inainte.
"Eu eram in Belgrad, am auzit televizor ca a inceput Revolutia in Romania. Foarte multi oameni care au fugit din Romania in Iugoslavia s-au dus in fata Ambasadei din Belgrad, au inceput sa strige, sa se bucure pentru oamenii din tara, numarandu-ma si eu printre ei. Am sustinut si noi Revolutia de acolo. Eram plecat de un an din Romania. Am plecat cu pasaport, le-am spus ca trebuie sa ma duc la o nunta in Iugoslavia, la rude, si am ramas acolo. Acum imi place ca putem sa mergem in orice tara, dar sunt multe alte lucruri care nu sunt bine", a declarat Miodrag Belodedici pentru Sport Total FM. Ca o dorinta a sa pentru 2010, cel supranumit "Caprioara" a spus, cu umor: "Imi doresc o autostrada Bucuresti - Bazias, sa-mi pot vedea familia mai des. Ultima oara am facut 7 ore si jumatate!" http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-20-2009, 10:46 PM
|
|||
|
|||
"Să se gîndescă la faptul că le vor lua locul lui Petre Marin, Ghionea sau Zapata"
Mihai Stoichiţă, antrenorul Stelei, spune că nu s-a gîndit în nici un moment la transferul lui Răzvan Cociş, pentru că nu crede că acesta ar fi dispus să părăsească Rusia pentru un salariu mult mai mic.
"Nu m-am gîndit în nici o clipă la Răzvan Cociş. Ideea unui transfer în Ghencea pică din start. El are deja o cotă, primeşte foarte mulţi bani, nu cred că vine el la Steaua pentru 120.000 de euro pe an. E un fotbalist bun, e un jucător care joacă la echipa naţională, normal că ar fi util echipei. Cociş nu mai are nevoie de promovare, iar eu cred că nu va părăsi spaţiul rusesc", a spus Mihai Stoichiţă la GSP TV. ...sfatul pentru tineri: "Tinerii Stelei trebuie să se gîndească la faptul că le vor lua locul în viitorul apropiat lui Petre Marin, Ghionea, Rădoi, Zapata" ...despre Bogdan Mara, jucător liber de contract: "M-ar interesa şi Bogdan Mara, e un jucător foarte bun. La partea cu salariul nu mă bag, acolo e treaba conducerii. Nu ştiu ce s-a întîmplat cu el, nu a mai prea jucat în ultimul timp" Miu si Ciocoiu dau pe fani! Mihai Stoichiţă a vorbit şi despre escapedele lui Cristi Tănase, spunînd că a mai avut de a face cu astfel de probleme şi înainte la Steaua. "Tănase rămâne să confirme pentru tot ce s-a investit în el. Tentaţiile zilelor noastre sunt mari, nu mai e ca pe vremea noastră. Nu aveam calculator, nu aveam lumină, nu aveam televizor. Acum sunt băieţi tineri, băieţi frumoşi, cu posibilităţi materiale. Sunt în centrul atenţiei şi e normal să existe tentaţii, înţeleg asta. Mă mai sunau ospătari din «Dorobanţi» şi îmi spuneau: «Vedeţi că Miu şi Ciocoiu dansează pe pian!». A doua zi i-am «omorât». Aveam meci cu Dinamo după şi am câştigat, dar Reghecampf era debusolat în primele 20 de minute", a spus Mihai Stoichiţă la GSP TV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-20-2009, 10:46 PM
|
|||
|
|||
Al treilea transfer ratat!
Cocis avea la Lokomotiv un salariu de aproximativ 600.000 de euro pe sezon
Liber de contract după despărţirea de Lokomotiv Moscova, mijlocaşul cere un salariu mult prea mare faţă de cei 120.000 de euro pe care e dispus patronul Stelei să îi ofere Considerat de Gigi Becali un jucător interesant, Răzvan Cociş (26 de ani) a intrat în atenţia Stelei. "L-aş vrea, dar depinde şi în ce condiţii. Dacă Becali pune ochii pe cineva, îl ia imediat", era sigur pe el patronul înainte de discuţia cu internaţionalul român. După despărţirea de Lokomotiv Moscova, Cociş refuză însă să ia în calcul propunerea din Ghencea, transmiţînd prin impresarul său că pretenţiile sale financiare sînt mult mai mari decît îi poate oferi Gigi Becali. "Răzvan nu se gîndeşte să se întoarcă în România pentru că nimeni nu îi poate oferi salariul pe care îl cere. Are aproape 27 de ani, iar cariera sa va fi continuată la un club de . Nu vrea să vină la Steaua!", a dezvăluit Tiberiu Petriş. Are ofertă de la arabi! În acest moment, Cociş are deja două oferte consistente din străinătate. "O echipă din Emiratele Arabe Unite, dar şi una dintr-un eşalon secund, dar aflată într-un campionat cu potenţial financiar ridicat îl doresc pe Răzvan", a mai spus agentul. Răzvan Cociş devine astfel al treilea transfer ratat de Gigi Becali în această iarnă, după cele ale lui Sburlea (FC Braşov) şi Ogăraru (Ajax). Are mîna fracturată! Despărţirea de Lokomotiv Moscova a fost cu ghinion pentru Cociş. De ce? La unul dintre ultimele antrenamente, mijlocaşul şi-a fracturat mîna. Răzvan a fost imediat operat la Cluj, fiindu-i introdusă o tijă în braţ. Fostul jucător al ruşilor va avea mîna imobilizată timp de şase săptămîni. În acest moment, el se află în vacanţă în SUA. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-20-2009, 10:48 PM
|
|||
|
|||
"E normal pentru un club european!"
Directorul de marketing al Stelei, Bobby Durbac, spune că acţiunea de a trimite scrisori de mulţumire fanilor este ceva obişnuit la marile cluburi europene
Gazeta de ieri a dezvăluit în premieră faptul că roş-albaştrii vor trimite abonaţilor o scrisoare şi un DVD pentru a le mulţumi că au fost aproape de echipă în acest sezon. Directorul de marketing, Bobby Durbac, spune că acest gest este un lucru normal pentru orice echipă mare din fotbalul european. "Am dorit să facem acest lucru încă din vară, dar nu am reuşit. Acum, cu ocazia sărbătorilor de iarnă, vrem să le transmitem fanilor noştri un mesaj din partea băieţilor. Mai urmează să trimitem mail-uri tuturor celor care au cumpărat din magazinul online, iar DVD-ul cu urările jucătorilor pentru suporteri va apărea în ajunul Crăciunului pe site. Nu este decît un pas normal, pe care Real Madrid, Milan şi alte cluburi foarte mari din Europa l-au făcut", a spus Bobby Durbac http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-20-2009, 10:51 PM
|
|||
|
|||
Kapetanos a fost desemnat de fanii care au votat pe stelisti.ro cel mai bun jucător al Stelei în 2009
Suporterii Stelei au putut desemna pe stelisti.ro, timp de 10 zile, prin vot, cel mai bun jucator din Ghencea in anul 2009. Cu o majoritate covarsitoare s-a impus grecul Pantelis Kapetanos, care este si golgeterul echipei in actualul sezon, cu 9 reusite.
Votează pe stelisti.ro cel mai bun jucător al Stelei în 2009! Kapetanos 7005 ( 52.27 %) Zapata 3554 ( 26.52 %) Szekely 939 ( 7.01 %) Nicolita 301 ( 2.25 %) Toja 278 ( 2.07 %) P. Marin 178 ( 1.33 %) Tiago Gomes 173 ( 1.29 %) Tanase 160 ( 1.19 %) B. Stancu 158 ( 1.18 %) Dayro Moreno 99 ( 0.74 %) Goian 98 ( 0.73 %) Surdu 95 ( 0.71 %) Rada 92 ( 0.69 %) Onicas 87 ( 0.65 %) Baciu 58 ( 0.43 %) Tatarusanu 52 ( 0.39 %) Golanski 37 ( 0.28 %) Ghionea 37 ( 0.28 %) Total : 13.401 voturi http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-20-2009, 10:51 PM
|
|||
|
|||
Boloni: "Steaua era o bandă de «ticăloşi rafinaţi», inteligenţi în joc, care găseau rapid soluţii"
Fostul mijlocas al Stelei din perioada anilor '80, Ladislau Boloni, a explicat de ce formatia din Ghencea practica in acea vreme un fotbal-spectacol.
"Cred ca aveam o linie de mijlocasi iesita de comun, scuzati-mi lipsa de modestie, care stapinea la perfectie technica de a imbina pasa scurta cu pasa lunga. Noi aveam mari individualitati, nu individualisti. Daca e sa glumesc putin, la gura pe care o avea Tudorel Stoica si cu subsemnatul, nici nu prea se putea altfel", a zis Boloni, conform fcsteauaro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-20-2009, 10:52 PM
|
|||
|
|||
Boloni: "Mircea Lucescu se plânge mereu că este furat de arbitri, se autovictimizează"
Fostul mijlocas stelist Ladislau Boloni, 56 de ani, in prezent antrenor la Standard Liege, a declarat ca Mircea Lucescu se "autovictimizeaza des" si a precizat ca se "mereu se plange ca este furat de arbitri".
"Lucescu are toata inzestrarea pentru a fi socotit nu un bun, ci un mare antrenor: fin tactician, dotat cu un ochi deosebit, curajos, foarte bun pedagog, manager exceptional. La toate astea, cu timpul, s-a adaugat o experienta impresionanta. Am fost colegi de camera, pe cind jucam amindoi la echipa nationala, si ii sint recunoscator pentru ceea ce a facut pentru mine", a spus Boloni pentru fcsteauaro. Apoi a continuat: "Insa nimeni nu este fara greseala, nici macar el. E pacat ca, la nivelul sau, se autovictimizeaza atit de des. Mereu se plinge ca este furat de arbitri, iar frazele sale incep mult prea des cu <<eu>>". Boloni a jucat 3 sezoane la Steaua (1984-1987), castigand 3 titluri, doua Cupe ale Romaniei, Cupa Campionilor si Supercupa Europei. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-20-2009, 10:52 PM
|
|||
|
|||
Hagi: "Costea a fost primul jucător pe care i l-am propus patronului când am fost la Steaua"
Fostul jucator si antrenor al Stelei, Gheorghe Hagi, a declarat ca i l-a propus patronului ros-albastrilor pe atacantul de 24 de ani al Craiovei, Florin Costea, inca de pe vremea in care antrena in Ghencea (2007).
"Am spus-o şi mai demult, îmi place Costea. Il stiu de cand era la Valcea. Si l-am propus apoi la Steaua. A fost primul jucător pe care i l-am propus patronului când am fost la Steaua, apoi si el a spus că îi place de Costea", a afirmat Hagi. "E un jucător care face diferenţa pe ultimii 30 de metri. Asta este calitatea lui şi o face foarte bine. Aşa făceam şi eu, şi Adrian Ilie. Sunt anumiţi jucători născuţi pentru atac. Jucatori care fac 80% faza de atac si 20% faza defensiva. Asa eram si eu cand eram tanar", a adaugat "Regele". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-20-2009, 10:53 PM
|
|||
|
|||
Panduru: "Cred că ar fi mai bine ca Dayro Moreno să plece de la Steaua"
Managerul general al Stelei, Basarab Panduru, a declarat ca, in opinia sa, ar fi bine ca atacantul columbian de 23 de ani Dayro Moreno sa plece din Ghencea, intrucat nu mai da randamentul scontat.
"Despre Dayro, cred ca ar fi mai bine sa plece. Totul s-a rupt in momentul in care nu a mai facut ceea ce trebuia. Adica nu a mai continuat lucrurile bune pe care le-a realizat dupa ce a revenit de la Steaua II", a zis Panduru la GSP TV. Dayro Moreno a venit la Steaua in ianuarie 2008, de la Once Caldas, pentru suma de doua milioane de dolari. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-20-2009, 10:53 PM
|
|||
|
|||
Ogăraru are trei zile să se decidă dacă vine în Ghencea
Gigi Becali, patronul Stelei, i-a transmis lui George Ogăraru că trebuie să se decidă dacă vine sau nu în Ghencea pînă de Crăciun.
Oferta financiară: 10.000 de euro lunar salariu, 5.000 de euro pentru fiecare meci jucat şi primă de 100.000 de euro pentru titlu. Transferul însă pare ca şi picat pentru că fundaşul dreapta al lui Ajax Amsterdam nu pare tentat să semneze un contract doar pentru 6 luni. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
15 Musafir(i)
15 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut