Ştiri Steaua Bucureşti
01-02-2010, 01:45 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Szekely: "Nu cred că reducerea forţată a salariilor este o soluţie bună!"
Janos Szekely a acordat un interviu pentru site-ul stelisti.ro, in care a comentat problema reducerilor salariale, si-a pus dorintele pentru 2010 si a explicat ce l-a deranjat in anul care tocmai s-a incheiat. Mijlocasul de 26 de ani a tinut apoi sa le transmita un mesaj suporterilor stelisti prin intermediul site-ului.
- stelisti.ro: Janos, esti in primii 3 fotbalisti ai Stelei, conform suporterilor care au votat pe stelisti.ro. Cum a fost 2009 din punctul tau de vedere? - In primul rand, vreau sa le multumesc suporterilor pentru sprijinul sincer pe care mi l-au acordat si sustinerea avuta din partea lor. Referitor la 2009, pentru mine, a fost unul bun, dar sper ca 2010 sa fie cel mai bun din cariera mea si sa ne aduca titlul cu numarul 24! - Ai avut si insatisfactii profesionale in anul care s-a incheiat? - Pot spune ca nemultumit si foarte dezamagit am fost la finalul campionatului precedent, in care am ocupat o pozitie in clasament care nu face cinste acestui club atat de important. - Are Steaua nevoie de transferuri pentru a lua campionatul? - Eu cred ca si cu acest lot se poate bate la castigarea campionatului, chiar daca ne-ar putea ajuta cateva transferuri. - Cum vezi tu reducerea fortata a salariilor? - Nu cred ca asta ar fi o solutie buna. Cu atat mai mult, cred ca daca s-ar discuta cu jucatorii, cunoscand situatia financiara existenta, si nu numai in fotbal, s-ar ajunge la o reducere de comun acord. - Apropo de bani. Cat de importanta este pentru tine partea financiara? - Personal, ca de altfel pentru fiecare jucator profesionist, este importanta partea financiara, fiindca avem o perioada destul de scurta de activitate. Dar mult mai important este ceea ce imi doresc sa realizez pe teren, pentru ca suporterii cu asta vor ramane in minte, nu cu cat am avut eu sau altcineva salariu. - La cat la suta din potentialul tau ai fost in tur? - Eu consider ca la 70%. - Publicul s-a indepartat considerabil de echipa, mai ales pe finalul anului... - Eu cred ca publicul va creste numeric de la meci la meci in retur. Prin jocuri si prin rezultate vom readuce oamenii in tribune. - Ati avut rezultate destul de bune in campionat, dar foarte slabe in cupele europene. Care este adevarata valoare a Stelei? - Valoarea este cea aratata in marea parte a campionatului. - Un mesaj pentru suporteri la inceputul lui 2010 prin intermediul stelisti.ro? - Le transmit sa fie alaturi de noi in acest retur de campionat si sa ne sustina, pentru ca avem mare nevoie de ei. Alaturi de fani putem castiga orice meci! Le promit ca vom face tot ce ne sta in putinta ca sa castigam titlul! Site-ul stelisti.ro iti prezinta cifrele lui Szekely din tur: 1. In campionat - 15 partide (13 ca titular) - 1142 de minute - 5 goluri - al doilea marcator, dupa Kapetanos - 5 pase de gol 2. In Cupa Romaniei - 2 meciuri, ambele ca titular - 185 de minute 3. In cupele europene - 10 partide (10 ca titular) - 691 de minute - 1 gol 2.018 minute a jucat Szekely in total pentru Steaua in tur, fiind pe locul 3, dupa Nicolita si Petre Marin http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
01-02-2010, 01:47 PM
|
|||
|
|||
Gigi Becali: "La început de 2010 îmi cer scuze în faţa lui Hagi!"
Finanţatorul Stelei, Gigi Becali, a intrat în noul an alături de familie, în Poiana Braşov. În prima declaraţie de an nou, Becali a vorbit pentru GSP.ro despre planurile sale din 2010, dar în aceaşi timp şi-a cerut scuze faţă de cei cărora le-a greşit în 2009.
"Am intrat într-un 2010 sper mai bun, alături de familie şi de prieteni la Poiana Braşov. Îmi doresc să fiu mai bun, să fac pace cu toată lumea şi să-mi cer iertare celor pe care i-am supărat în 2009. Îmi cer scuze în faţa lui Hagi pentru că am greşit faţă de el, dar eu nu pot să ţin supărarea în mine. Am jignit multă lume, am greşit, îmi cer scuze. Vreau să mă împac cu Hagi, sînt dispus să dau mîna cu el în orice clipă şi-l aştept mereu la Steaua, la fel ca pe toate gloriile echipei", a spus Gigi Becali pentru gsp.ro. Acesta îşi doreşte ca în noul an, Steaua să cîştige titlul cu numărul 24 din istoria clubului roş-albastru. "Să luăm titlul. Trebuie să ne mobilizăm, să fim o echipă, să luptăm împreună şi să cîştigăm toate meciurile pe care le mai avem de disputat în acest campionat. Sînt sigur că la final Steaua se va bucura din nou, după o pauză destul de lungă", a mai precizat Becali. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
01-02-2010, 01:52 PM
|
|||
|
|||
"Sunt sigur că Steaua va lua titlul"
Dorin Goian nu este de acord cu Gigi Becali, cel care l-a pus pe Ghionea pe lista de transferuri. Patronul Stelei a declarat că l-ar da pe fundaşul Stelei şi pentru 200 de mii de euro. Fostul fundaş din Ghencea le cere fanilor să fie alături de Toja şi compania. Goian e sigur că Steaua va fi campioană la sfârşitul sezonului!
"Nu ştiu de ce spuneţi că Ghionea s-a schimbat în rău. L-am urmărit şi mi s-a părut că este constant, lider pe teren! Echipa trebuie lăsată în pace, pentru că este pe primul loc. Eu sunt sigur că vor lua campionatul. Gigi Becali spune ceva acum, peste două zile spune altceva", a declarat Dorin Goian la Sport.ro "Încă mă gândesc la naţională. Dacă Răzvan Lucescu va avea nevoie şi va crede că se poate baza pe mine, eu voi răspunde prezent şi bucuros tot timpul", mai spune Goian. "Aş vrea să văd suporterii Stelei revenind la stadion. Am văzut o atmosferă stranie în Ghencea, în ultimul timp. Jucătorii merită să aibă alături fanii", a încheiat Goian la Sport.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
01-02-2010, 02:14 PM
|
|||
|
|||
"Aș vrea să văd suporterii revenind la stadion! E o atmosferă stranie în Ghencea!"
După ce patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat că pentru anul viitor își propune să ajungă la un acord cu suporterii pentru a crea o atmosferă propice performanței în Ghencea, fostul jucător al grupării "roș-albastre", Dorin Goian, se pliază pe ideea lui Becali.
Jucătorul lui Palermo afirmă că și-ar dori ca suporterii Stelei să revină la stadion, deoarece atmosfera dezolantă din ultimul timp nu este în avantajul nimănui și cu atât mai puțin în avantajul fotbaliștilor Stelei. "Aş vrea să văd suporterii Stelei revenind la stadion. Am văzut o atmosferă stranie în Ghencea, în ultimul timp. Jucătorii merită să aibă alături fanii", a declarat Dorin Goian la Sport.ro. "Încă un campionat şi să fie pace! Să fac pace cu suporterii, asta îmi doresc pentru 2010. Îmi amintesc de perioada în care scoteam capul la lojă şi auzeam cântecele alea frumoase, creştea inima în mine. Acum, de trei ani încoace, tot ce aud e m... Becali", a spus Becali la gsptv. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
01-02-2010, 02:14 PM
|
|||
|
|||
Petre Marin şi-a pus 3 dorinţe pentru 2010!
Petre Marin nu s-a plictisit de fotbal chiar dacă joacă de 16 ani la cel mai înalt nivel. Ar fi vrut să joace în străinătate, dar nu a ieşit nici din Bucureşti. A jucat la Sportul, Naţional, Rapid şi Steaua şi a câştigat două titluri cu gruparea din Ghencea.
"Cel mai fericit ar fi să câştigăm titlul 24, să îmi prelungesc contractul cu un an de zile şi să jucăm din nou în Champions League. Singura echipă pe care mi-aş dori să o întâlnesc în Ligă e FC Barcelona", a spus Petre Marin pentru ProTV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
01-02-2010, 02:18 PM
|
|||
|
|||
Bicfalvi, Ionescu şi Tudose, aproape de Alba Iulia!
Dacă la capitolul achiziţii Steaua nu a ieşit în evidenţă cu niciun transfer în această pauză competiţională, plecările jucătorilor din Ghencea încep să se înmulţească. Astfel, după ce Ionuţ Rada a semnat cu Al Nassr Dubai, iar Dayro Moreno este foarte aproape de o revenire la Once Caldas, alţi 3 jucători ar mai putea părăsi gruparea "roş-albastră" în această iarnă. Este vorba despre Eric Bicfalvi, Andrei Ionescu şi Alexandru Tudose.
Cei 3, care oricum nu mai făceau parte din planurile lui Mihai Stoichiţă, ar putea fi împrumutaţi până la finalul acestui sezon la Unirea Alba Iulia. În tentativa de a scăpa de retrogradare, formaţia antrenată de Adrian Falub a înaintat o ofertă Stelei pentru Bicfalvi, Ionescu şi Tudose. Suma oferită de formaţia din Cetatea Marii Uniri se învârte în jurul a 150.000 de euro, bani deloc de neglijat pentru Gigi Becali. Patronul "roş-albaştrilor" este tentat să accepte oferta, dar are dubii în privinţa cedării lui Alexandru Tudose, deoarece la capitolul fundaşi centrali Mihai Stoichiţă stă foarte prost, manifestându-şi deja intenţia de a achiziţiona doi stoperi. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
01-02-2010, 02:21 PM
|
|||
|
|||
"Bănel poate fi vândut şi cu 10 milioane de €!"
După ce l-au transferat pe Ionuţ Rada, şefii de la Al Nassr au mai pus ochii pe un stelist. Este vorba de Bănel Nicoliţă, pentru care aceştia oferă 2.5 milioane de euro. Cum Becali a anunţat că mijlocaşul său poate pleca abia la vară, doar o ofertă mult mai consistentă l-ar putea convinge pe patronul Stelei să renunţe la Bănel.
Cosmin Olăroiu, fostul antrenor al lui Nicoliţă la Steaua, a comentat oferta venită pe adresa fotbalistului şi crede că acesta poate fi vândut şi cu 10 milioane de euro într-un moment bun. "Bănel Nicoliţă este un jucător valoros. El poate fi vândut pe 5 milioane de euro, dar la fel de bine poate fi dat şi cu 2 sau 10 milioane. Depinde de momentul în care va fi vândut", a declarat Cosmin Olăroiu pentru Sport.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
01-03-2010, 01:16 PM
|
|||
|
|||
Ioan Becali: "Kapetanos e singurul jucător al Stelei care merită salariu mare!"
Ioan Becali, fostul agent FIFA, crede că grecul Pantelis Kapetanos este singurul jucător al Stelei care merită mai mult de 10.000 de euro pe lună salariu, cota maximă impusă de Gigi Becali.
"Kapetanos este singurul jucător de la Steaua care merită să aibă salariul mai mare decît cota de 10.000 de euro pe lună. Merită toţi banii, el trage echipa în faţă. Credeţi că Gigi Becali n-ar vrea să vîndă, dar dacă nu sînt oferte. Valoarea jucătorilor români a scăzut în ultimii ani", a spus Ioan Becali la GSPTV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
01-03-2010, 01:17 PM
|
|||
|
|||
Jucătorii încurcaţi de Stoichiţă, pe lista Stelei!
Steaua caută întăriri pentru retur, iar ultimele ţinte ale roş-albaştrilor sunt doi jucători care evoluează la Sheriff Tiraspol, fosta adversară din grupele Europa League.
Internaţionalul togolez Abdoul-Gafar Mamah e fundaş dreapta, însă poate evolua şi în centru şi e soluţia găsită de stelişti pentu înlocuirea lui Pawel Golanski, intrat în ultimele şase luni de contract. În vârstă de 24 de ani, Mamah se pregăteşte acum pentru Cupa Africii, care va debuta pe 10 ianuarie 2010. Celălalt jucător dorit de Steaua e atacantul sârb Vladimir Volkov (23 de ani), care a înscris trei goluri pentru Sheriff în acest sezon. ProTV anunţă că Mihai Stoichiţă a primit deja acceptul lui Gigi Becali să trateze pentru fotbaliştii campioanei Moldovei. Conform sursei citate preţul celor doi se ridică la un milion de euro. În mod paradoxal, oamenii doriţi acum în Ghencea sunt fix cei pe care tehnicianul Stelei i-a "confundat" cu ocazia întâlnirii directe dintre cele două formaţii, de pe 2 decembrie. Pe lista Stelei se află în continuare fundaşul rwandez al lui AEL Limassol, Edwin Ouon, pentru aducerea căruia vor fi demarate tratative începând de luni. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
01-03-2010, 01:17 PM
|
|||
|
|||
Tănase: "2009 a fost cel mai bun an!"
Mijlocaşul Stelei, Cristi Tănase afirmă că anul 2009 a fost unul foarte bun pentru el, reuşind să debuteze la echipa naţională şi să se transfere la Steaua şi îşi exprimă speranţa că 2010 va fi cel puţin la fel de plin de realizări. Tănase îşi doreşte să ajungă cu echipa din Ghencea în Champions League şi să nu-şi dezamăgească patronul care a avut încredere în el.
Fotbalistul argeşean a vorbit şi despre scandalul în care a fost implicat alături de prietena sa, Iulia, spunând că acest lucru l-a ambiţionat suplimentar în demersul său de a demonstra că este un fotbalist care merită un loc în lotul Stelei. "Îi mulţumesc mult patronului că are încredere în mine, eu trebuie să-l răsplătesc cu jocuri bune şi să nu-l dezamăgesc. Acel scandal m-a ambiţionat enorm, nu regret şi nu voi regreta niciodată că am ales să vin la Steaua. 2010 sper să fie un an de Champions League pentru Steaua. Avem o trupă bună şi asta s-a văzut din ultimele jocuri. 2009 a fost cel mai bun an, am jucat la natională şi m-am transferat la Steaua. Sper ca 2010 să fie la fel de bun. Am trecut şi prin momente grele în toamnă când eram accidentat. Stăteam în tribună şi mă gândeam, mă intrebam cum am avut eu ghinion să mă accidentez, dar trebuie să treci peste aceste momente grele", a declarat Cristi Tănase pentru Realitatea TV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
72 Musafir(i)
72 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut