Ştiri Steaua Bucureşti
09-15-2009, 09:04 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Panduru: "Voi accepta să vin antrenor doar dacă Bergodi pleacă de bună voie!"
Noul director sportiv al clubului Steaua, Basarab Panduru, se pregăteşte să îşi intre în funcţie. Panti a mărturisit că nu a apucat încă să vorbească cu niciun jucător.
"Nu m-a sunat niciun jucător.... cum nu am fost sunat în ultimii 5 ani, de ce să mă sune acum? Nu mi-ar fi căzut bine dacă m-ar fi sunat.", a spus Panduru la Fanatik. Pandi spune că fără acordul antrenorului Cristiano Bergodi nu ar fi putut vreodată să accepte acestă funcţie. "Lumea crede că sunt disperat să vin, să fac. Dacă eram aşa, atunci mă duceam de sâmbătă la Gaz Metan. Am zis să vorbesc cu Bergodi, că dacă el nu mă vrea, atunci nu vin." , a punctat acesta. Panduru a vorbit şi despre zvonurile care au apărut precum el ar fi succesorul lui Bergodi la cârma Stelei. "Doar dacă Bergodi va fi dat afară, nu voi veni antrenor! Dacă el pleacă la o ofertă mai bună şi zice că 'Panduru şi-a făcut treaba' şi nu se supără, atunci e altă discuţie. Cum să vină la mine jucătorii şi să-mi spună de Bergodi? Mai bine să-l facă pe Bergodi să antreneze. Eu sunt mereu lângă Bergodi, trebuie ca el să ştie tot", a spus Panduru la Fanatik. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-16-2009, 03:56 PM
|
|||
|
|||
Cristiano Bergodi: "Sînt periculoşi!"
Tehnicianul Stelei spune că Sheriff este o echipă mult mai valoroasă decît Motherwell sau Saint Patrick's, fostele adversare din preliminarii
- Domnule Bergodi, cît de mult contează victoria de la Mediaş? - O victorie extraordinară prin care, în primul rînd, ne-am recăpătat moralul pierdut. Oricum, important este că băieţii capătă, pe zi ce trece, mai multă încredere în forţele lor, dar mai au pînă vor practica fotbalul dorit. - Va fi o victorie lejeră cu Sheriff Tiraspol? - Asta cred unii! Chiar faptul că este primul meci din grupă va îngreuna jocul, din cauza presiunii. E foarte important să debutăm cu o victorie. Sincer, mă tem de partidă. "Atenţie la Diedhiou, Tarkhnishvili şi Balima!" - Le-aţi urmărit jocul? - Da. Am urmărit pe DVD derby-ul lor cu FC Tiraspol, meci pe care l-au pierdut cu 1-0. De asemenea, confruntările pe care le-au avut în turul trei preliminar al Ligii cu Olympiakos. - Şi ce impresie v-au lăsat? - Alcătuiesc o echipă experimentată, care nu e rea deloc. Practică un sistem 4-2-3-1. Chiar joacă fotbal, nu va fi meci uşor. Nu se compară cu Motherwell sau cu Saint Patrick's. - Ce jucător v-a rămas întipărit în memorie? - Am văzut că au mulţi jucători de culoare. În primul rînd, atacantul togolez Diedhiou, care se remarcă prin viteză, căpitanul Tarkhnishvili şi Balima, mijlocaşul dreapta. - Ce probleme de lot mai aveţi? - În afară de Baciu, care s-a accidentat cu Dinamo la umăr, mai sînt probleme cu Golanski şi Surdu. Din păcate, nu cred că am să pot conta pe ei la meciul cu Sheriff. "Fac lotul cu două zile înainte!" Bergodi a decis ca, de-acum înainte, să anunţe lotul cu două zile înainte de meci şi nu cu una, aşa cum se obişnuia. "Nu le pică bine jucătorilor să vină cu bagaje, să intre în cantonament dimineaţa, să se pregătească şi în seara de dinaintea meciului să nu mai facă parte din planuri. Se demoralizează. Aşa că am decis să anunţ lotul cu două zile înainte", a explicat "Mister". "Panduru e sincer şi loial ca mine!" Tehnicianul Stelei apreciază numirea lui Basarab Panduru în funcţia de manager sportiv: "Panduru îmi seamănă. Este o persoană sinceră şi loială. Mi-a zis în faţă că nu vine să îmi vîneze locul de antrenor. Aveam nevoie de un manager care să stea lîngă echipă şi să menţină legătura cu cei din conducere. Ştie mult fotbal". "Faptul că, din nou, vom juca fără suporteri ne va afecta. Este păcat că sîntem nevoiţi să evoluăm într-o atmosferă sinistră" - Cristiano Bergodi, antrenor Steaua "Chiar dacă bătălia pentru calificarea din grupă se va da între Fenerbahce, noi şi Twente, nici Sheriff nu este o echipă de neglijat" - Cristiano Bergodi, antrenor Steaua 8 meciuri fără înfrîngere are Bergodi în Europa, 2 cu Rapid şi 6 cu Steaua 0 goluri a primit Steaua pe teren propriu în preliminariile Europa League (2-0 cu Ujpest, 3-0 cu Motherwell şi 3-0 cu Saint Patrick's) http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-16-2009, 03:57 PM
|
|||
|
|||
Steaua face presing la Paul Pîrvulescu
Şefii Stelei au pus ochii pe mijlocaşul lui Gaz Metan, Paul Pîrvulescu, şi au discutat zilele trecute cu oficialii trupei din Mediaş mutarea internaţionalului de tineret în Ghencea. Răspunsul a venit din partea preşedintelui Ioan Horoba.
"Pîrvulescu rămîne la Gaz Metan cel puţin încă un an. Deocamdată nu este pregătit pentru a face pasul spre Steaua. Nu că nu ar fi valoros, dar dacă ajunge la un club mare nu va fi titular din start", a spus preşedintele Gazului. Pîrvilescu a marcat un gol superb în Gaz Metan - Steaua 2-4, cu un şut cu efect la colţul scurt al porţii apărate de Ciprian Tătăruşanu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-16-2009, 04:00 PM
|
|||
|
|||
Ghencea e verde!
La o săptămînă după meciul România - Austria, gazonul şi-a revenit, Bergodi spunînd că Steaua va avea un atu în plus să cîştige.
Veste bună pentru Bergodi şi pentru jucătorii Stelei în vederea debutului în Europa League. Gazonul din Ghencea şi-a mai revenit şi arată mult mai bine decît în urmă cu doar 7 zile, atunci cînd s-a jucat România - Austria 1-1 şi cînd pe suprafaţa de joc era mai mult nisip decît iarbă. Administratorii gazonului au continuat în ultima săptămînă să arunce îngrăşămînt specific pe teren pentru a grăbi creşterea ierbii, astfel încît să dispară petele de pe teren. Ieri, cu două zile înaintea startului meciului cu Sheriff, mai existau doar mici porţiuni în care iarba lipsea. În rest, mai ales că tocmai fusese tuns, gazonul se prezenta foarte bine. După ce l-a văzut şi ieri, Bergodi s-a arătat încîntat şi chiar le-a spus jucătorilor că, mîine seară, vor avea încă un avantaj în confruntarea cu campioana Moldovei. "Sîntem o echipă cu mulţi jucători tehnici şi avem un joc rapid, deci ne avantajează un teren bun", a spus tehnicianul italian. "Incredibil cum a putut să-şi revină terenul în doar 5-6 zile. Se vede o îmbunătăţire clară. Iarba a crescut, iar din tribună chiar ai impresia că e un covor perfect. În maximum 10 zile o să fie impecabil" - Cristiano Bergodi http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-16-2009, 04:11 PM
|
|||
|
|||
Gigi Becali, fără semnal pe bancă!
Noul manager sportiv îi va lua locul pe bancă lui Marius Ianuli "Mache", nepot al lui Becali şi cel care era responsabil să-i transmită antrenorului ordinele din lojă.
Instalarea lui Panduru ca manager sportiv va provoca o mişcare spectaculoasă la echipa din Ghencea. Fostul decar al roş-albaştrilor va sta pe banca de rezerve la meciuri, alături de antrenor. Cine va fi cel care va sări din schema de 13 persoane, atît cît permite regulamentul pe banca tehnică? Marius Ianuli, team-managerul echipei. Cum Bergodi a spus clar că la Renzo Rossi şi la Mihai Teja nu renunţă, iar cei 7 jucători, plus medicul şi masorul sînt bătuţi în cuie, automat cel care va pierde locul pe bancă e Ianuli. Acesta e nimeni altul decît cel care în ultimii doi ani şi jumătate a făcut practic legătura dintre lojă şi antrenor, fiind sunat de fiecare dată de Gigi Becali, care-i dicta schimbările din timpul partidei. În urmă cu doi ani, Hagi a fost primul antrenor al Stelei care a dezvăluit la ce presiuni e supusă banca echipei. "Am rămas şocat cînd Mache a venit în timpul meciului şi mi-a zis că a fost sunat de patron să-l bag pe Zaharia. Este incredibil ce se întîmplă aici", a declarat Hagi în momentul în care a demisionat. Gafe pe bandă rulantă Marius Ianuli a fost, în ultimul an, autorul a patru gafe de proporţii. 1. A uitat de cartonaşul lui Goian. Înaintea debutului returului trecut nu l-a anunţat pe Lăcătuş că Goian n-are drept de joc în prima etapă. 2. În iunie, a ratat transferul lui Pepe Moreno, de care s-a ocupat exclusiv, şi pe care Steaua îl anunţase oficial pe site-ul clubului. 3. Înaintea meciului Steaua - Ujpest, nu l-a informat pe Bergodi că Golanski e suspendat pentru că fusese eliminat în Steaua - Fiorentina 0-1. "Acel meci a fost în 2008, acum sîntem în 2009, am crezut că nu mai e valabil" a fost explicaţia lui în faţa şefilor. 4. Nu s-a ocupat, împreună cu doctorul, să-i ia viza medicală lui Bicfalvi, Bergodi neputînd astfel să-l folosească în derby-ul cu Dinamo. Pentru această eroare a fost amendat. Presing la Pîrvulescu Şefii Stelei au pus ochii pe mijlocaşul lui Gaz Metan, Paul Pîrvulescu, şi au discutat zilele trecute cu oficialii trupei din Mediaş mutarea internaţionalului de tineret în Ghencea. Răspunsul a venit din partea preşedintelui Ioan Horoba: "Pîrvulescu rămîne la Gaz Metan cel puţin încă un an. Deocamdată nu este pregătit pentru a face pasul spre Steaua. Nu că nu ar fi valoros, dar dacă ajunge la un club mare nu va fi titular din start". "Jucătorii respiră uşuraţi" Recunoscut ca un antrenor dur, Basarab Panduru a fost prezentat ieri ca manager sportiv al Stelei şi a glumit la conferinţă pe seama renumelui său. "Cred că jucătorii sînt foarte liniştiţi acum, că au auzit că nu vin în Ghencea ca antrenor. Mi-am propus să pun umărul la cîştigarea unui nou titlu cu Steaua, de data aceasta din postura de conducător", a declarat Panduru. "Leucoplast pe gura lui Gigi" Marius Lăcătuş le transmite steliştilor să nu pună la suflet criticile patronului. "Gigi Becali face acele declaraţii tăioase pentru a-şi motiva jucătorii, dar uneori îşi iese din fire. Fotbaliştii nu trebuie să fie afectaţi, ci să intre pe teren şi să demonstreze că au valoare. Ce bine ar fi dacă i-am putea pune lui Becali leucoplast la gură după fiecare meci!", a spus fostul antrenor al clubului din Ghencea. "Valiza" amînată iar După ce Curtea Constituţională a respins excepţiile de neconstituţionalitate invocate de apărare, cazul "Valiza", în care inculpaţi sînt Gigi Becali, Victor Piţurcă şi Teia Sponte, a fost trimis din nou la Curtea de Apel Cluj. La termenul de ieri s-a prezentat doar unul dintre avocaţi, iar din cauza grevei magistraţilor cazul a fost amînat, pentru a treia oară. Următorul termen a fost fixat pentru 6 octombrie. În curînd, dosarul "Valiza" va ajunge la Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie, deoarece Curtea de Apel nu poate judeca un europarlamentar. 6 antrenori l-au avut pe Marius Ianuli pe bancă: Olăroiu, Hagi, Pedrazzini, Lăcătuş, Dorinel şi Bergodi http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-16-2009, 04:33 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-16-2009 04:34 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
"Ne ajunge şi un 1-0!"
Italianul le-a explicat steliştilor că partida nu va fi deloc una uşoară fără aportul publicului
Cristiano Bergodi gândeşte pragmatic debutul în grupele Europa League, unul pe care îl consideră extrem de important. După meciul cu St. Patrick's, care tot fără spectatori s-a disputat, prin tribunele din Ghencea va sufla vântul şi mâine. Aspect care l-a pus pe gânduri pe Cristiano Bergodi, în condiţiile în care nu vede deloc ca pe o formalitate întâlnirea cu moldovenii de la Sheriff. "Nu ne aruncăm în atac" La şedinţa tehnică de ieri, Cristiano Bergodi le-a ţinut jucătorilor un scurt discurs: "Nu trebuie să ne hazardăm, să nu ne aruncăm în atac. Cu calm, partida se va rezolva şi vom învinge. Să nu uităm că nu avem de partea noastră aportul publicului. Fără suporteri ne va fi foarte greu". Italianul a insistat apoi pe următoarea idee: "Nu trebuie să luăm gol pentru că nu ne va împinge nimeni de la spate către adversar, iar apoi ne va fi foarte greu să revenim". "Mi-a plăcut de voi la Mediaş" În cazul în care, la un moment dat, oaspeţii vor conduce pe tabelă, Bergodi le-a reamintit că trebuie să aibă atitudinea pe care au avut-o la Mediaş: "Parcă nu v-am recunoscut în prima repriză! M-aţi lăsat fără cuvinte! Când a marcat Bănel, nu ştiam ce să mai fac de bucurie. Ştiam că vom întoarce rezultatul şi că vom învinge, asta îmi dă dovada că suntem o echipă mare. O asemenea atitudine vreau de la voi şi la meciul cu Sheriff". Bergodi a încheiat cu un îndemn: "Ne trebuie calm şi seriozitate, întîlnim un adversar dificil, iar jocul poate fi câştigat şi cu 1-0. Cel mai important în această campanie este să începem cu dreptul. Cu o victorie ne putem face şi calcule, iar abordările pentru meciurile viitoare vor fi tratate altfel". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-16-2009, 04:35 PM
|
|||
|
|||
Plus 30.000 €, minus 3 goluri
Paradoxal, după ce a obţinut bani mai mulţi, căpitanul s-a întrecut în gafe.
În plină perioadă de criză în Liga I şi nu numai, există un jucător căruia i s-a mărit salariul. Este vorba despre Sorin Ghionea, care şi-a rotunjit veniturile anuale cu 30.000 de euro. Gigi Becali a decis ca, odată cu instalarea crizei financiare în România, să nu mai accepte salarii de peste 10.000 de euro pe lună. Probleme din acest punct de vedere au întâmpinat Tătăruşanu sau Szekely, care au refuzat în primă instanţă decizia patronului, dar au sfârşit prin a fi ameninţaţi cu trimiterea la echipa a II-a. Ghionea da, restul nu Chiar şi în aceste condiţii, conducerea Stelei a hotărât ca unele dintre salarii să fie mărite. A fost cazul lui Onicaş, căruia i s-a triplat salariul de 1.000 de euro lunar, dar şi unele speciale, cum a fost cel al lui Ghionea. Căpitanul a ajuns de la 180.000 de euro pe an, la 210.000 de euro. Motivul? Oferta din partea lui Livorno pentru fundaş, pe care conducerea roş-albaştrilor a refuzat-o în această vară la cererea lui Bergodi. Rezultatul: gafe în lanţ Paradoxal, din momentul în care conturile i s-au rotunjit, fotbalistul a început să gafeze în lanţ. Cu CFR Cluj, Ghionea l-a scăpat din marcaj pe Kone, care a marcat nestingherit după ce l-a ridiculizat pe căpitanul Stelei. Apoi, în returul de la Motherwell, fundaşul a fost depăşit lejer de mai multe ori de fotbaliştii scoţieni. Ultima eroare a lui Ghionea a fost chiar duminică, contra lui Gaz Metan, când a fost depăşit de Bud ca la amatori, rezultatul fiind un nou gol primit de Steaua. 210 mii de euro este salariul actual al lui Sorin Ghionea la Steaua http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-16-2009, 04:37 PM
|
|||
|
|||
Bergodi: "Am emoţii pentru meciul cu Şerif, dar trebuie să debutăm cu o victorie"
Antrenorul Stelei, Cristiano Bergodi, a declarat, miercuri, că prima partidă din grupele Ligii Europa cu Şerif Tiraspol este mai grea decât pare la prima vedere, iar jucătorii săi trebuie să fie concentraţi pentru a debuta cu un succes în cupele europene.
"Începem acest parcurs în Liga Europa şi am emoţii, dar avem această ambiţie ca la sfârşitul grupelor să ajungem în primăvara europeană. Va fi un meci foarte foarte greu, mai ales pentru că jucăm fără spectatori. Mulţi au spus că Şerif este o echipă de bătut, dar situaţia nu e chiar aşa. Băieţii sunt pregătiţi din toate punctele de vedere şi vor să înceapă grupa cu o victorie. Dacă prindem o zi bună, avem şanse mari. Nu vreau ca ei să intre relaxaţi pe teren. Să nu se înţeleagă însă că mi-e frică, pentru că nu mă tem decât de moarte. Nu mă mulţumesc cu un egal, vreau victoria", a spus Bergodi. Antrenorul a afirmat că moldovenii au slăbiciunile lor, însă sunt şi aspecte care îi dau motive de îngrijorare: "Ei stau foarte bine din punct de vedere fizic. Sunt foarte înalţi şi trebuie să avem mare grijă la fazele fixe. Au o apărare foarte bună şi nu au pierdut foarte multe jocuri. De asemenea, mai au alţi 3 sau 4 fotbalişti care sunt foarte buni şi pot face diferenţa. Trebuie să jucăm cu cap acest meci şi cea mai importantă e victoria, chiar dacă batem doar cu 1-0". Italianul a adăugat că mai are câteva dubii în privinţa primului "11" cu care va începe meciul, dar susţine că are încredere în toţi jucătorii, chiar dacă unii au jucat mai slab în ultimele meciuri. "Încă mă gândesc, pentru că trebuie să interpretez foarte bine jocul din punct de vedere tactic. Nu mă îngrijorează că Ghionea sau Ninu nu au jucat extraordinar cu Gaz Metan în campionat. Ninu o să fie şi joi în teren şi va avea o altă şansă. Trebuie să le dăm încredere, iar eu am încredere în toţi". Tehnicianul roş-albaştrilor a mai spus că are şi un motiv de reală bucurie înainte de disputa cu moldovenii: "Am văzut marţi gazonul şi se pare că a revenit la forma lui normală. Terenul este foarte bun şi ne bucurăm mult, pentru că acest lucru ne poate avantaja. Asta şi pentru că vom încerca să practicăm un joc la firul ierbii şi în viteză, cu care să îi punem în dificultate". Cristiano Bergodi a dezvăluit că piteşteanul Cristi Tănase a fost inclus pentru prima dată în lot pentru un meci oficial al Stelei, însă nu ştie dacă sau cât va evolua acesta. De asemenea, italianul a precizat că accidentarea lui Romeo Surdu nu a fost gravă şi, cel mai probabil, acest va fi în lot pentru partida cu moldovenii, iar asta însemna că un fotbalist va trebui să stea în tribună, întrucât a convocat 19 jucători pentru meciul din Liga Europa. Italianul a zâmbit atunci când a fost întrebat dacă Steaua poate câştiga Liga Europa, aşa cum vrea patronul Gigi Becali, dar a afirmat că finanţatorul roş-albaştrilor vrea doar să le dea încredere jucătorilor cu aceste declaraţii. "E prea devreme să spunem că vom câştiga trofeul. E abia primul meci. Patronul vrea doar să motiveze jucătorii, să îi facă pe aceştia să conştientizeze că au valoare să facă un parcurs cât mai lung. Sunt sigur că echipa va arăta din ce în ce mai bine", a conchis Bergodi. Meciul Steaua-Şerif Tiraspol, din cadrul Grupei H, se va disputa joi, de la ora 22:05, pe arena din Ghencea, dar fără spectatori. În aceeaşi fază, turcii de la Fenerbahce îi vor întâlni pe teren propriu pe olandezii de la FC Twente. În altă ordine de idei, antrenorul a glumit atunci când a fost întrebat ce şanse are Unirea Urziceni în partida de miercuri cu FC Sevilla din Liga Campionilor: "Unirea are 50% şanse de victorie, iar spaniolilor le-am dat jumătate doar pentru că joacă pe teren propriu, altfel...". Bergodi a adăugat că ialomiţenii formează un grup unit, care le poate pune probleme celor de la Sevilla, iar ibericii ar trebui să îi trateze cu respect pe români. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-16-2009, 04:38 PM
|
|||
|
|||
Ionuţ Rada: "Ne pare rău că jucăm fără suporteri, dar măcar gazonul va fi bun"
Fundaşul Stelei Ionuţ Rada a declarat, miercuri, că roş-albaştrii au nevoie de o victorie cu Şerif Tiraspol pentru a începe bine parcursul în cupele europene, dar a precizat că este foarte dezamăgit pentru că jocul se va disputa fără spectatori.
"Este un nou început pentru noi şi sperăm să debutăm cu dreptul. Trebuie să practicăm un joc foarte bun şi să fim concentraţi. Meciurile din cupele europene sunt altfel, pentru că nu ne cunoaştem foarte bine adversarul, dar trebuie să ne facem jocul nostru şi atunci nu vom avea probleme. Ne pare foarte rău că vom juca fără spectatori, dar măcar gazonul e mai bun şi sperăm ca acest lucru să fie un avantaj pentru noi", a spus Rada, care a adăugat că, din punctul lui de vedere, turcii de la Fenerbahce sunt cei mai tari adversari din Grupa H. Fundaşul a afirmat că în ultima perioadă a trecut printr-o perioadă grea, în care nu ştia dacă va pleca sau nu de la Steaua, dar e bucuros că totul s-a rezolvat în cele din urmă: "E bine că totul a revenit la normal, iar acum voi face totul pentru a-mi ajuta echipa. Nu am de demonstrat nimic nimănui, trebuie doar să îmi arăt mie că pot face faţă la acest nivel". Meciul Steaua-Şerif Tiraspol, din cadrul Grupei H, se va disputa joi, de la ora 22:05, pe arena din Ghencea, dar fără spectatori. În aceeaşi fază, turcii de la Fenerbahce vor întâlni pe teren propriu olandezii de la FC Twente. Pe de altă parte, Ionuţ Rada le-a urat succes celor de la Unirea Urziceni în confruntarea cu FC Sevilla din Liga Campionilor şi speră ca ialomiţenii să se autodepăşească la debutul în cea mai importantă competiţie inter-cluburi din Europa. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-16-2009, 09:22 PM
|
|||
|
|||
"Meciul cu Sheriff este un fel de încălzire pentru celelalte partide!"
Steaua întâlneşte mâine seară pe Sheriff Tiraspol, în cadrul grupelor Europa League. Chiar dacă pare cel mai accesibil adversar, Cristiano Bergodi vrea să-şi ţină elevii în priză şi le-a transmis că meciul va fi foarte greu, iar moldovenii nu trebuie luaţi de sus.
Emeric Ienei nu este însă de aceeaşi părere. Fostul tehnician al "roş-albaştrilor" consideră că echipa din Tiraspol este cel mai accesibil adevsar, iar jucătorii lui Bergodi ar trebui câştige cele trei puncte. "Ar fi foarte bune trei puncte cu Sheriff" "Trei puncte în primul meci ar fi foarte, foarte bune. Este un meci important, este un fel de încălzire pentru celelalte partide. Nu trebuie să-i subestimăm pe cei de la Sheriff, dar nu sunt atât de solizi cum sunt celelalte echipe. Steaua este ar putea ajungea la a şaptea victorie consecutivă. Sigur, nu a întâlnit echipe puternice, dar aşa îşi intră în mână. De aceea e mai bine să joace cu Sheriff primul meci", a spus Ienei la Sport.ro "Goian e foarte greu de înlocuit" După plecarea lui Goian, Steaua s-a confruntat cu mari probleme în defensivă. Tudose, Baciu, Ghionea şi Rada au greşit de foarte multe ori şi apărarea pare cel mai vulnerabil compartiment din echipa lui Bergodi. În asemenea condiţii, Emeric Ienei este de părere că oficialii din Ghencea au procedat bine atunci când au decis să nu-l lase să plece pe Rada.: "Dorin Goian este foarte greu de înlocuit. Sper ca Bergodi să găsească formula ideală. Este bine că nu i-au dat drumul lui Rada, mai ales că a plecat Goian. Ninu a demonstrat şi el că te poţi baza pe el, iar Petre Marin este cel mai constant fundaş" http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
59 Musafir(i)
59 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut