Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Steaua Bucureşti
09-17-2009, 06:37 PM
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
"Nu-i subestimaţi pe moldoveni, puteţi avea surprize"

Fostul antrenor al Stelei, Mihai Stoichiţă, spune că roş-albaştrii trebuie să-i ia în serios pe moldoveni şi avertizează asupra potenţialului echipei din Tiraspol înaintea confruntării din această seară.

"Am cîştigat şi cu Steaua şi cu Sheriff şi campionatul, şi Cupa. Nu i-am mai văzut de mult timp pe moldoveni, dar ştiu de ce bază materială dispun şi ce oameni agreează cei din club. Au nişte condiţii foarte bune de pregătire, nici jucători slabi nu se poate spune că au. Nu trebuie ca jucătorii Stelei să se relaxeze pentru că se pot trezi cu surprize. Experienţa noastră internaţională e mult superioară, ei sînt la prima participare în faza grupelor. Să vedem ce se întîmplă diseară, important e să avem 3 puncte după prima etapă", a spus Stoichiţă la GSP TV.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-17-2009, 08:38 PM
Ţiţi Dumitriu: "Steaua nu are dreptul să se gîndească la finală cu un asemenea lot"

Fostul tehnician al echipei din Ghencea a prefaţat cele patru meciuri ale echipelor româneşti în grupele Europa League, referindu-se în special la partida Stelei. De asemenea, Dumitriu a comentat evoluţia Unirii Urziceni din meciul de aseară, cu FC Sevilla, din grupele Ligii Campionilor.

"S-a văzut că Urziceniul nu are experienţă şi nu putea să facă o surpriză foarte mare. Nu cred că putea aborda altfel acest meci. Eu nu cred că Steaua va avea probleme. A jucat destul de bine în partea doua cu Mediaş iar echipa e în creştere. Lotul actual nu le dă dreptul steliştilor să se gîndească la fazele importante ale competiţiei, nici atît la finală. Dinamo trebuie să demonstreze că nu a fost o întîmplare calificarea şi să demonstreze că fotbalul rommânesc este peste cel austriac. Cluj va avea o misiune dificilă, pentru că danezii formază un grup unit şi foarte puternic. Timişoara are numai 40 % şanse de calificare", a spus Ţiţi Dumitriu la GSPTV.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
09-17-2009, 10:02 PM
Tătăruşanu, luat cu ambulanţa de la stadionul Stelei!

Ciprian Tătăruşanu a fost luat cu ambulanţa de la Stadionul Ghencea, în jurul orei 19:50, anunţă http://www.sport.ro.

Portarul Stelei era anunţat rezervă iî această seară, în meciul din Europa League contra lui Sheriff Tiraspol, dar în jurul orei 19:50, cu două ore şi 10 minune înaintea partidei, acesta a fost luat de ambulanţă! Goalkeeperul "roş-albaştrilor" s-a tăiat destul de grav la nas după ce un geam s-a spart, iar el a fost transportat imediat de salvare la spital!

09-17-2009, 11:30 PM
Ghionea era să rateze şi el meciul cu Sheriff!

Portarul echipei Steaua, Ciprian Tătăruşanu, a devenit inapt pentru partida cu Şerif Tiraspol, de joi, din grupa H a Ligii Europa, în urma unui incident minor din cantonamentul echipei, care s-a soldat cu spargerea unui geam, informează site-ul oficial al clubului.

Atât Tătăruşanu, cât şi Ghionea au suferit răni în urma accidentului. Portarul a suferit o plagă deschisă profundă la nivelul buzei superioare şi la maxilar, provocată de un ciob de sticlă care a ricoşat în urma spargerii geamului. Jucătorul a fost trimis de urgenţă la spital. În urma investigaţiilor, s-a constatat că Tătăruşanu se află în afara oricărui pericol, însă a devenit indisponibil pentru jocul cu Şerif Tiraspol.

Sorin Ghionea a suferit o plagă la nivelul frunţii şi a fost suturat la stadion. Căpitanul Stelei este apt de joc şi va incepe partida ca titular.

Meciul Steaua - Şerif Tiraspol va avea loc, joi, de la ora 22.05, şi va fi transmis de Pro TV. Partida se va disputa fără spectatori.

09-17-2009, 11:33 PM
Gigi Becali: "Tătăruşanu s-a tăiat din greşeală, nu a fost vorba de o descărcare nervoasă"

Patronul echipei Steaua, Gigi Becali, a dezvăluit împrejurările în care portarul Ciprian Tătăruşanu şi-a tăiat pometele. Oficialul din Ghencea a spus că incidentul nu are nici o legătură cu declaraţiile pe care el le-a făcut la adresa goalkeeperului.

"S-a trîntit o uşă în faţa lui, s-a spart geamul şi cîteva cioburi l-au tăiat pe faţă. Sunt destul de adînci rănile şi nu va evolua în această seară. Nu cred că are vreo legătură cu ceea ce am spus eu, nici nu cred că s-a supărat", a explicat Gigi Becali la GSPTV.

Incidentul s-a petrecut cu doar trei ore inainte de partida programata in aceasta seara, cu Sheriff Tiraspol. Medicii au sosit repede la stadion, i-au acordat primul ajutor lui Tatarusanu, după care l-au transportat la spital.

Tatarusanu era anuntat rezerva in aceasta seara. Titular cu moldovenii de la Sheriff va fi Robinson Zapata.

09-18-2009, 03:40 PM
Gigi Becali: "I-am transmis lui Bergodi că am încheiat colaborarea"

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, joi, că i-a transmis antrenorului Cristiano Bergodi, prin intermediul lui Renzo Rossi, că nu vor mai colabora în Ghencea, deoarece nu poate trece peste faptul că italianul l-a dat afară din vestiarul echipei la pauza meciului cu Şerif Tiraspol.

"I-am spus lui Renzo Rossi să îi transmită lui Bergodi că e momentul să ne strângem mâna şi gata. Din punctul meu de vedere am încheiat colaborarea. El era în conferinţa de presă şi nu am apucat să îi spun. Îi voi spune mâine ce m-a deranjat, ne întâlnim. A fost un gest de umilinţă pentru mine, atitudinea pe care a avut-o faţă de mine la pauză, când am fost la vestiar", a spus Becali, la Sport.ro.

Becali a detaliat apoi întâmplarea de la pauză. "La pauză am fost pentru prima dată în viaţa mea la jucători în vestiar. Eram nervos şi am vorbit doar puţin cu Andrei Ionescu. Lui Bergodi nu i-a convenit că m-am dus eu pe acolo, aşa că am plecat. Patronul poate să discute cu angajaţii oricând, asta e ideea mea. Nu le spuneam mare lucru. Dacă apăream acolo îşi dădeau şi ei seama că e groasă situaţia", a spus Gigi Becali, la GSP TV.

"Când am intrat eu, Bergodi nu era nervos. Era uşa deschisă la vestiar şi de aia m-am dus. Nu era toată echipa acolo, nu vorbea nimeni, iar când am intrat, Bergodi a avut o reacţie nepotrivită. Sunt foarte supărat pe maniera lui de abordare a situaţiei. Nu a fost vorba de ceartă între noi, gesturile au fost umilitoare. Poate trec peste asta cu scuze în faţa echipei. Nici dacă era 3-0 pentru noi, nu uitam ce s-a întâmplat", a mai spus Becali.

Întrebat ce ar fi putut cauza reacţia nervoasă a lui Bergodi, finanţatorul Stelei a răspuns, în glumă: "El dădea nişte indicaţii tactice foarte preţioase şi l-am deranjat. Îmi pare extraordinar de rău. M-am dus eu la vestiar şi de aia nu au înţeles jucătorii ce le-a explicat el. De aia nu am câştigat".

Gigi Becali a vorbit în final şi despre maniera de joc a formaţiei din Ghencea şi a precizat că nu îşi explică rezultatul cu Şerif: "Andrei Ionescu a dormit pe teren, a plutit. Onicaş a fost mort. Szekely a fost în nota lui, Nicoliţă nu a jucat nici el bine, dar singur nu poţi să faci nimic. Bogdan Stancu a mai mişcat şi el ceva, Surdu a fost cam accidentat. Am jucat după ureche, la mijloc nu am construit nimic. Şerif Tiraspol nu a jucat nimic, sunt prea slabi. Nici dacă îi lăsam cu poarta goală nu dădeau gol. Dacă Dinamo bate, FC Timişoara face egal cu Ajax, CFR bate, eu ce să mai zic? Mi-e ruşine şi mi-e jenă după acest meci".

Echipa antrenată de Cristiano Bergodi a remizat, joi seară, pe teren propriu, cu moldovenii de la Şerif Tiraspol, scor 0-0, într-o partidă din Grupa H a Ligii Europa, care s-a jucat fără spectatori. În celălalt meci al Grupei H, dintre Fenerbahce şi Twente, olandezii s-au impus, scor 2-1, prin golurile marcate de Nkufo (75, 80), în timp ce golul turcilor a fost reuşit de Mehmet Topuz (71).

Etapa următoarea din această grupă va avea loc la data de 1 octombrie, atunci când sunt programate partidele Twente Enschede-Steaua şi Şerif Tiraspol-Fenerbahce Istanbul.

09-18-2009, 03:42 PM
Site-ul UEFA: "Şerif a înnăbuşit ambiţiile Stelei"

Site-ul oficial al UEFA notează după egalul dintre Steaua şi Şerif Tiraspol, scor 0-0, din primul meci al celor două formaţii în Grupa H a Ligii Europa că echipa lui Cristiano Bergodi a fost "lipsită de inspiraţie" în faţa unui adversar care s-a organizat bine pe faza defensivă.

"Şerif a celebrat cu o remiză albă prima prezenţă a unei echipe din Moldova în grupele unei competiţii europene intercluburi. Lipsa spectatorilor din tribune a contribuit la un debut placid de meci, iar băncile celor două echipe s-au dezmorţit abia când Rada a irosit prima ocazie a meciului, în minutul 8. Apoi, până la finalul primei reprize, cu puţine excepţii, lupta s-a dus la mijlocul terenului. Cum era de aşteptat, Steaua a încercat să înscrie prima, dar atacanţii ei au fost lispsiţi de inspiraţie. În final, Şerif, care în ultimele 11 deplasari în cupele europene a încasat doar o singură dată mai mult de un gol, a obţinut un punct meritat", scrie sursa citată.

Site-ul UEFA mai notează că "în a doua repriză ambele echipe au încercat mai mult în ofensivă, însă schimbările făcute de cei doi antrenori nu au avut impactul scontat".

Steaua a remizat, joi seară, pe teren propriu, cu moldovenii de la Şerif Tiraspol, scor 0-0, într-o partidă din Grupa H a Ligii Europa, care s-a jucat fără spectatori.

09-18-2009, 03:44 PM
Bergodi: "Sunt principalul vinovat pentru rezultatul din meciul cu Şerif"

Antrenorul Stelei, Cristiano Bergodi, a declarat, joi, după jocul cu Şerif Tiraspol, scor 0-0, că formaţia din Ghencea a făcut un joc foarte slab, iar el este principalul vinovat pentru rezultatul înregistrat în primul joc din grupele Ligii Europa.

"A fost un meci încâlcit, nu am jucat bine pentru că nu ne-a lăsat adversarul. Rezultatul nu e chiar dezastruos, am câştigat un punct. Mergem înainte fără supărare, este greu, dar trebuie să tragem de noi şi să trecem peste el. Nu cred că elevii mei i-au subestimat pe cei de la Şerif. Eu sunt principalul vinovat pentru rezultat, deoarece nu am reuşit să mobilizez băieţii. Nu am avut ocazii, cei de la Şerif s-au dublat foarte bine. Calificarea în primăvara europeană încă se joacă. Sunt convins că şi altor echipe le va fi greu cu moldovenii", a spus Bergodi.

Tehnicianul a adăugat că prezenţa suporterilor în tribune ar fi fost foarte importantă, pentru că "ei ar fi împins echipa de la spate cu încurajările lor".

Bergodi nu a vrut să comenteze incidentul de la pauza meciului, atunci când patronul Gigi Becali s-a dus la vestiare pentru a vorbi cu jucătorii, iar italianul nu l-a lăsat să facă acest lucru. "La pauză u s-a întâmplat nimic. Sunt lucruri care nu se pot opri. Eu încerc să îmi fac munca şi doar atât. Din păcate sunt lucruri care mă lasă cu gura căscată. Nu este o justificare pentru ce s-a întâmplat azi cu echipa", a afirmat antrenorul, care nu a comentat nici atunci când a fost întrebat dacă se teme pentru postul său: "Eu îmi văd de treabă, sunt antrenor. Am venit aici cu sufletul deschis şi încerc să implementez nişte reguli, să impun respect. Am încercat să fac o atmosferă bună în vestiar. Am înţeles prea bine cum este în România, dar cu toate aceastea nu vrea să intru cu nimeni în polemică. Sunt plătit pentru a-mi face treaba".

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, joi, că i-a transmis antrenorului Cristiano Bergodi, prin intermediul lui Renzo Rossi, că nu vor mai colabora în Ghencea, deoarece nu poate trece peste faptul că italianul l-a dat afară din vestiarul echipei la pauza meciului cu Şerif Tiraspol. "I-am spus lui Renzo Rossi să îi transmită lui Bergodi că e momentul să ne strângem mâna şi gata. Din punctul meu de vedere am încheiat colaborarea. El era în conferinţa de presă şi nu am apucat să îi spun. Îi voi spune mâine ce m-a deranjat, ne întâlnim. A fost un gest de umilinţă pentru mine, atitudinea pe care a avut-o faţă de mine la pauză, când am fost la vestiar", a spus Becali.

Steaua a remizat, joi seară, pe teren propriu, cu moldovenii de la Şerif Tiraspol, scor 0-0, într-o partidă din Grupa H a Ligii Europa, care s-a jucat fără spectatori. În celălalt meci al Grupei H, dintre Fenerbahce şi Twente, olandezii s-au impus, scor 2-1, prin golurile marcate de Nkufo (75, 80), în timp ce golul turcilor a fost reuşit de Mehmet Topuz (71).

Etapa următoarea din această grupă va avea loc la data de 1 octombrie, atunci când sunt programate partidele Twente Enschede-Steaua şi Şerif Tiraspol-Fenerbahce Istanbul.

09-18-2009, 03:45 PM
Robinson Zapata: "Sper că Bergodi nu va fi dat afară, a dat o identitate echipei"

Portarul Robinson Zapata a declarat, joi, după remiza cu Şerif Tiraspol, că a primit informaţia că antrenorul Cristiano Bergodi a fost demis de la Steaua după conflictul cu Gigi Becali, dar speră să nu fie adevărată, deoarece este un tehnician foarte bun.

"Am auzit şi eu că domnul Bergodi ar fi fost demis, dar nu aş vrea să fie aşa. Sper că nu va fi dat afară, a dat o identitate echipei. Am vrut să câştigăm acest meci, dar nu am reuşit să avem prea multe ocazii. Nu s-a pus problema că i-am subestimat pe cei de la Şerif, dar cred că nu am avut răbdarea necesară pentru a ne impune", a spus Zapata.

Steaua a remizat, joi, scor 0-0, pe teren propriu cu Şerif Tiraspol, în prima etapă a Ligii Europa, iar la finalul jocului, Gigi Becali a anunţat că tehnicianul Cristiano Bergodi a fost demis.

09-18-2009, 03:47 PM
Andrei Ionescu: "Ne cerem scuze faţă de toţi suporterii pentru modul în care am jucat"

Mijlocaşul Andrei Ionescu a părut surprins de decizia patronului: "Nu ştiu ce s-a întâmplat cu Bergodi, chiar nu ştiu ce să zic. Noi avem nevoie de meciuri bune în continuare pentru a căpăta încredere. Suntem dezamăgiţi de cele două puncte pierdute, a contat mult şi că fanii nu au fost alături de noi. Ne cerem scuze faţă de toţi suporterii pentru modul în care am jucat."

Steaua a remizat, joi, scor 0-0, pe teren propriu cu Şerif Tiraspol, în prima etapă a Ligii Europa, iar la finalul jocului, Gigi Becali a anunţat că tehnicianul Cristiano Bergodi a fost demis.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
64 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut