Ştiri Universitatea Craiova
09-21-2009, 05:12 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Universitatea Craiova
Mititelu, Gigi din Bănie
Adrian Mititelu a fost de departe cel mai înjurat om sâmbătă seara, pe "Ion Oblemenco". Fanii şi-au strigat nemulţumirea faţă de patron încă din primul minut al meciului cu Rapid, fapt ce l-a scos din sărite pe Mititelu.
Scandalul dintre finanţatorul Craiovei şi suporteri a atins cote nebănuite. Sătul să fie înjurat, Mititelu a preluat modelul prietenului său, Gigi Becali, spunând că va lăsa echipa suporterilor. "E ruşinos ca o aşa-zisă galerie să mă înjure încă din minutul 1. Pentru ce? Pentru că am investit 20 de milioane de euro, pentru că nu am vândut niciun jucător şi mi-am ţinut de cuvânt?! Că n-am luat campionatul, Europa League?! Nu am avut şansă, e vina mea? Să vină suporterii să conducă echipa. Dacă ar fi cumpărat 10.000 de abonamente, aş fi intrat în dialog cu ei. S-au vândut 500 de abonamente, asta nu acoperă nici măturatul la stadion", a tunat Mititelu. Patronul a trecut şi la ameninţări, spunând că nu va mai pune bilete în vânzare: "Voi îngheţa vânzarea biletelor şi a abonamentelor, vă dau cuvântul meu! Să stea acasă! Ăsta sunt eu, "M..e Mititelu"? Să le fie ruşine, n-au niciun drept să vină să-mi spună cum să conduc echipa. De-acum vor intra pe stadion doar cei 500-700 de abonaţi!". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-21-2009, 05:14 PM
|
|||
|
|||
Bad boy Costea
Florin Costea, vedeta Craiovei, o ţine din scandal în scandal. După ce s-a certat cu coechipierii şi cu patronul, i-a jignit aseară şi pe fanii echipei!
Craiova - Rapid, minutul 23. Este 2-0 pentru oaspeţi şi puţinii suporteri prezenţi în tribune încep să-i apostrofeze pe jucătorii Ştiinţei. Printre cei mai fluieraţi este Florin Costea, mereu nemulţumit de pasele colegilor şi extrem de apatic în joc. Dacă ceilalţi jucători bagă capul în pământ şi îşi văd de joc, Costea cedează. Se întoarce către grupul de suporteri de la peluza nord şi le arată semne obscene, atrăgând un cor de huiduieli care a însoţit fiecare atingere a balonului de către golghteterul Universităţii din sezonul trecut. Balaj vede scena şi îi arată imediat cartonaşul galben lui Costea, pentru gestul său. Însă acesta din urmă nu se potoleşte. La finalul primei reprize, face aceleaşi gesturi nervoase şi către tribuna I, moment în care Balaj intervine din nou, îl trage deoparte pe jucător şi îi spune să se calmeze, însă fără rezultat. Aproape de intrarea în tunelul de acces către vestiare, Florin continuă războiul cu publicul şi numai intervenţia hotărâtă a directorului executiv Dan Stălinescu, care îl împinge efectiv pe Costea în tunel, linişteşte spiritele. "Spectatorii sunt de vină!" La vestiare, mai mulţi fotbalişti se plâng de atmosfera din tribune, însă Costea cel mare este cel mai vehement. "Din cauza spectatorilor, patru-cinci jucători nici n-au mai vrut să intre în repriza a doua cu Rapid. Florin Costea chiar mi-a zis că nu se poate juca într-o asemenea atmosferă, cînd eşti înjurat din minutul 1", a explicat patronul Adrian Mititelu, după meci. Este recidivist Florin Costea nu se află la prima ieşire nervoasă la adresa propriilor suporteri. În primăvară, pe 15 mai, la un meci cu Gloria Buzău, atacantul a intrat într-o dispută verbală cu spectatorii care-l înjurau şi le-a arătat obrazul. De altfel, Costea este cel mai problematic component al lotului, în cei patru ani de când joacă la Universitatea trecându-şi în palmares două plecări de la echipă, două excluderi din lot şi mai multe certuri cu colegii şi conducerea. 2 goluri a marcat Florin Costea pentru U Craiova în cele şapte etape scurse din acest campionat http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-21-2009, 07:49 PM
|
|||
|
|||
Neagoe: "Mă întorc cu plăcere la echipa la care m-am consacrat, vom reveni în top"
Tehnicianul Eugen Neagoe a fost prezentat luni, în cadrul unei conferinţe de presă, ca noul antrenor principal al Universităţii Craiova şi a declarat că este încrezător în şansele echipei de a reveni între primele formaţii ale clasamentului.
"Am acceptat repede oferta făcută duminică seară. Mă întorc cu plăcere la echipa la care m-am consacrat. Mă bucur că am revenit acasă şi sper să am acelaşi rezultate bune pe care le-am avut ca jucător. Sunt convins că nu va fi uşor, dar sper să realizăm ce s-a propus în ultimii ani. Cu siguranţă, vom ajunge acolo unde ne e locul. Sper să aduc o emulaţie în rândul jucătorilor şi să readucem suporterii la stadion. Voi începe să lucrez la psihicul băieţilor, care e afectat după ultimele rezultate", a spus Neagoe. Eugen Neagoe a fost instalat în funcţia de antrenor principal al Universităţii Craiova, semând o înţelegere valabilă până la finalul sezonului. Fostul fotbalist al grupării din Bănie în anii '90 a mai pregătit în cariera sa de antrenor pe Pandurii Târgu Jiu şi Drobeta Turnu Severin, iar ultima oară a fost la formaţia cipriotă Asil Lisy, de la care a demisionat în urmă cu numai o săptămână. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-21-2009, 07:51 PM
|
|||
|
|||
Mititelu: "Sper ca Neagoe să nu fie la fel de ghinionist ca Mogoşanu şi să aibă mai mult noroc"
Patronul Adrian Mititelu a anunţat că Daniel Mogoşanu nu era decât interimar la echipă şi speră că numirea lui Neagoe să fie una inspirată.
"În acest caz, nu cred că se poate spune că am schimbat antrenorul, pentru că Mogoşanu a fost doar interimar. Eu speram să confirme, dar este un antrenor ghinionist. Sper ca Neagoe să nu fie la fel şi să aibă mai mult noroc. Cu siguranţă, el ştie ce are de făcut. A mai antrenat în Liga I şi acum poate să demonstreze că poate face performanţă cu un lot valoros. A venit pe un an de zile şi eu zic că suntem în grafic pentru a îndeplini obiectivul, unul realist care reflectă valoarea lotului. Vrem în primele patru şi să jucăm finala Cupei României", a anunţat conducătorul. Eugen Neagoe a fost instalat în funcţia de antrenor principal al Universităţii Craiova, semând o înţelegere valabilă până la finalul sezonului. Fostul fotbalist al grupării din Bănie în anii '90 a mai pregătit în cariera sa de antrenor pe Pandurii Târgu Jiu şi Drobeta Turnu Severin, iar ultima oară a fost la formaţia cipriotă Asil Lisy, de la care a demisionat în urmă cu numai o săptămână. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-21-2009, 07:52 PM
|
|||
|
|||
Cristescu: "Sper caa suporterii să revină la stadion şi să le oferim rezultate"
Numit team manager al clubului odată cu venirea lui Neagoe, Silvian Cristescu a afirmat că el a fost tot timpul alături de echipă.
"Nu e decât o revenire fizică a mea, pentru că am fost alături de echipă mereu. Mi-a venit să plâng când am văzut doar 3.000 de fani la meciul cu Rapid, sper să revină la stadion şi să le oferim rezultate", a declarat Cristescu. Eugen Neagoe a fost instalat în funcţia de antrenor principal al Universităţii Craiova, semând o înţelegere valabilă până la finalul sezonului. Fostul fotbalist al grupării din Bănie în anii '90 a mai pregătit în cariera sa de antrenor pe Pandurii Târgu Jiu şi Drobeta Turnu Severin, iar ultima oară a fost la formaţia cipriotă Asil Lisy, de la care a demisionat în urmă cu numai o săptămână. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-21-2009, 10:16 PM
(Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-21-2009 10:18 PM de Sebi Raducu.)
|
|||
|
|||
Neagoe a efectuat azi primul antrenament ca antrenor al Universităţii Craiova
Eugen Neagoe a susţinut astăzi, de la ora 17, primul antrenament din postura de principal cu echipa alb-albastră. Şedinţa de pregătire a început cu o discuţie, la care au participat staff-ul tehnic şi jucătorii Ştiinţei.
A fost o şedinţă relativ uşoară, asta pentru că mâine alb-albaştrii vor întâlni Bistriţa II în şaisprezecimile Cupei României. După ce “Geană” le-a împărtăşit dorinţele sale, Stoica şi compania au rămas pe mâna preparatorilor fizici pentru câteva minute de încălzire, după care Neagoe le-a stabilit programul de antrenament, ce a constat în exerciţii fizice, sprinturi, stretching, dar şi exerciţii cu mingea şi miuţe. Pe tot parcursul antrenamentului, Eugen Neagoe a urmărit jucătorii îndeaproape. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-22-2009, 07:10 PM
|
|||
|
|||
Alexandru Piţurcă: "I s-a realizat un vis"
Numirea lui Eugen Neagoe în funcţia de antrenor principal la Universitatea Craiova este privită cu ochi buni de atacantul Alexandru Piţurcă. Fost jucător atât la Craiova, cât şi la Pandurii, acesta spune că atuul principal al tehnicianului este legătura strânsă pe care o are cu jucătorii:
"Nu poate decât să mă bucure numirea lui Neagoe ca antrenor la Craiova. Este un antrenor tânăr, care ştie să îţi dea încrederea neceasară. Eu zic că au făcut o alegere foarte bună, pentru că are un cuvânt de spus ca antrenor. Am avut o perioadă bună cu el la Pandurii şi sunt sigur că se va impune şi la Craiova. Cred că a acceptat să meargă acolo în primul rând pentru că este oltean, iar de Universitatea Craiova este legat sufleteşte. I s-a realizat un vis", a declarat acesta. Actualul jucător al Braşovului speră ca de această dată "Geană" să stea mai mult pe banca echipei din Bănie şi să ducă Craiova cât mai departe: "A mai fost la Craiova antrenor, însă o perioadă scurtă. Pe atunci nu a avut la dispoziţie un lot valoros ca acum, însă tinerii pe care i-au promovat au crescut mult. În primul rând, Neagoe ştie să îşi apropie jucătorii, să ţină vestiarul unit şi cred că va reuşi acest lucru şi la Craiova. Sunt convins că jucătorii care sunt acolo vor avea o relaţie bună cu el. Este un antrenor care o să le convină jucătorilor." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-22-2009, 07:11 PM
|
|||
|
|||
Ştiinţa-mobilul însoţeşte echipa la Timişoara
Magazinul mobil al Ştiinţei va face vineri a doua deplasare din acest sezon. Acesta se va afla la Timişoara, oraş în care Ştiinţa va juca sâmbătă în compania formaţiei lui Ioan Ovidiu Sabău, în cadrul etapei a VIII-a a Ligii I.
Ştiinţa-mobilul va sta la dispoziţia doritorilor de suveniruri, vineri şi sâmbătă, între orele 9 şi 20, în faţa hotelului Perla, situat pe strada George Dragomir, nr. 7-9. Partida Poli Timişoara - Universitatea Craiova se va disputa sâmbătă, de la ora 21, meci transmis în direct de GSP TV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-22-2009, 07:12 PM
|
|||
|
|||
Model inedit de eşarfă în magazinul Universităţii
De câteva zile, suporterii pot achiziţiona produse noi din magazinul oficial al Clubului Universitatea Craiova, printre care un model inedit de eşarfă (cu două feţe) cu însemnele Universităţii, preţul fiind de 30 lei bucata.
De asemenea, încă de la începutul lui septembrie s-a pus în vânzare echipamentul Universităţii din sezonul trecut. Suporterii îl vor putea găsi la magazinul oficial al clubului alb-albastru, aflat pe strada Sf. Dumitru, nr. 1. Acesta se găseşte în trei variante: alb, albastru şi negru, cu mânecă scurtă sau lungă, fiecare tricou având inscripţionat pe spate numele jucătorilor. Preţurile echipamentelor sunt: Tricouri purtate de jucători: 120 lei Tricouri noi: 160 lei Şort purtat de jucători: 50 lei Şort nou: 100 lei http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
09-22-2009, 07:16 PM
|
|||
|
|||
Ungureanu: "Rămîn la dispoziţia clubului"
Director tehnic la Ştiinţa pînă la numirea lui Eugen Neagoe în locul lui Mogoşanu, Nicolae Ungureanu aşteaptă să i se dea o sarcină în cadrul clubului.
El nu se regăseşte în noua formulă a staff-ului tehnic. "N-am discutat nimic cu Neagoe deocamdată. Eu sînt legat sub contract de Universitatea şi rămîn la dispoziţia clubului", a precizat azi Nae Ungureanu pentru craiovamaxima.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
20 Musafir(i)
20 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut