Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Universitatea Craiova
10-07-2009, 03:42 PM
RE: Ştiri Universitatea Craiova
Bornescu îşi poate rezilia contractul doar în schimbul a aproximativ 200.000 de euro

Portarul Mircea Bornescu a ajuns la un acord cu patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, pentru rezilierea contractului în schimbul a aproximativ 200.000 de euro, însă numai dacă se va transfera la o echipă din străinătate, a declarat, marţi, agentul FIFA, Florin Manea.

"Am discutat cu domnul Mititelu şi ne-am înţeles ca Bornescu să îşi poată rezilia actuala înţelegere, însă numai în schimbul unei sume de bani. Nu se pune problema să meargă la Rapid sau la oricare echipă din România, înţelegerea e valabilă numai dacă Mircea se va transfera la o formaţie din străinătate. Suntem în discuţii cu mai multe echipe, să vedem care e dispusă să plătească suma de reziliere", a spus Manea.

Surse din cadrul clubului au precizat că Mititelu i-a cerut lui Bornescu suma de 200.000 de euro pentru a-i rezilia contractul, aceeaşi pe care o anunţase şi în cazul unui transfer în perioada de mercato.

Aflat în ultimul an de contract, Mircea Bornescu a fost anunţat de Adrian Mititelu în urmă cu aproape patru luni să îşi caute un nou angajament, suma de transfer fiind de 500.000 de euro. În cele din urmă, goalkeeper-ul nu a reuşit să ajungă la niciun acord cu vreun club, chiar dacă sumă pretinsă de Mititelu a scăzut la 200.000 de euro şi a intrat în conflict cu formaţia din Bănie, în ultimele două luni pregătindu-se la baza Pro Rapid.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-07-2009, 07:28 PM
"E un pervers!"

Adrian Mititelu îl atacă pe Nicolo Napoli şi vrea răzbunare în meciul Ştiinţei cu Astra.

Adrian Mititelu numără zilele pînă la confruntarea de la Ploieşti, cînd vrea să cunoască satisfacţia răzbunării pe fostul antrenor al Craiovei, Nicolo Napoli. "Mi-aş da un an din viaţă să o învingem pe Astra! E cel mai greu meci al nostru din acest tur, avînd în vedere ce ambiţie are Napoli să ne bată", spune patronul Ştiinţei.

El a acuzat modul în care s-a comportat italianul în finalul sezonului trecut, la despărţirea de Universitatea. "Am fost foarte supărat pe Napoli! Deşi mă cunoaşte foarte bine şi ştie că nu aş putea să înşel fotbalul, în perversitatea lui a lăsat să se înţeleagă prin anumite declaraţii că ultimele meciuri ale noastre din sezonul trecut au fost dubioase. L-am invitat la "oficială" la ultimul meci, cu FC Vaslui, cînd tot stadionul i-a scandat numele. După joc, s-a dus şi i-a făcut curte lui Porumboiu să-l ia la Vaslui, cred că s-a bucurat că noi am pierdut", a declarat finanţatorul grupării din Bănie la Radio Oltenia Craiova. Napoli nu a putut fi contactat ieri pentru a comenta.

"Napoli e un băiat deştept, inteligent, dar cam greoi. Ne cunoaştem foarte bine, s-ar putea să-i mai dau o şansă să antreneze Craiova în viitorul apropiat" - Adrian Mititelu, patron U Craiova

"Poate că dacă nu aş fi fost demis cu trei etape înainte de final, echipa s-ar fi calificat în Europa. La Craiova nu mă mai întorc, pentru că am fost tratat rău de Mititelu" - Nicolo Napoli, pe 17.06.2009 în Gazeta de Sud

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
10-07-2009, 07:30 PM
Bilanţ dezastruos pentru Mogoşanu la Primăvara

Patru meciuri, patru înfrîngeri şi nici un gol marcat sînt cifrele din dreptul "satelitului" Ştiinţei de cînd Daniel Mogoşanu a fost numit "principal" la gruparea din Liga a III-a.

A patra înfrîngere cu Mogoşanu pe bancă a Primăverii s-a consemnat azi, în meciul de pe teren propriu cu Armata Craiova, 0-1. În "primul" 11 trimis azi pe teren s-au regăsit şi Misici, Jackie Nicolae, Firţulescu şi Ologu, fotbalişti care au făcut parte de multe ori şi din lotul primei echipe. Cu cinci punte în opt etape, Primăvara ocupă în prezent locul 15 în Seria C4. Lider e "satelitul" lui FC Argeş, cu 19 puncte.

Rezultatele de pînă acum ale lui Mogoşanu la Primăvara:
Triumf Bîrca - Primăvara 2-0
Primăvara - FCM Alexandria 0-1
Progresul Corabia - Primăvara 3-0
Primăvara - Armata Craiova 0-1

10-07-2009, 07:34 PM
"În acest an am pierdut cel puţin opt puncte din cauza arbitrajului“

Preşedintele Ştiinţei, Adrian Mititelu, a declarat pentru realitatea.net că este convins că gruparea alb-albastră va ajunge pe unul dintre primele trei locuri ale clasamentului.

Finanţatorul craiovean a mai afirmat că Universitatea a pierdut cel puţin opt puncte din cauza arbitrajului: "Deocamdată e pe 12, arbitrii au contribuit şi ei să ajungă acolo, dar va fi în primele trei. Sunt realist! Valoarea ei este să fie între primele trei. În acest an, am pierdut cel puţin opt puncte din cauza arbitrajului, iar din cauza ratărilor, vreo 10."

Adrian Mititelu este de părere că Eugen Neagoe a adus un plus la echipă şi, odată cu venirea lui, s-a spart seria ghinioanelor: "În primă fază, Eugen Neagoe a venit cu norocul şi cred că are ceva în plus, ceva pozitiv: a reuşit să întrerupă seria ghinioanelor."

Aşa cum a mai declarat şi aseară, patronul Universităţii nu mai vrea să deschidă discuţii cu privire la echipa naţională.

"Nu comentez! Lucescu poate să răspundă. Eu nu vreau să fiu duşmanul echipei naţionale", a afirmat Adrian Mititelu.

10-07-2009, 07:34 PM
FC Astra Ploieşti - Universitatea Craiova, duminică, 18 octombrie

Liga Profesionistă de Fotbal a stabilit programul celei de-a X-a etape a Ligii I . Astfel, Universitatea va juca duminică, 18 octombrie, în deplasare la FC Astra Ploieşti.

10-07-2009, 07:35 PM
Florin Costea, în topul golgheterilor, cu cinci goluri marcate

Atacantul Universităţii Florin Costea se află iar în topul celor mai buni marcatori ai Ligii I. Decarul Ştiinţei ocupă poziţia a doua a clasamentului, cu cinci goluri, înscrise după cele XI etape disputate.

Pe primul loc se află rapidistul Mugurel Buga, în timp ce pe poziţia a treia se bat la egalitate de puncte jucătorul formaţiei Pandurii Târgu Jiu, Alexandru Păcurar, şi Ovidiu Herea, de la Rapid, cu câte patru reuşite de fiecare.

Sezonul trecut, Florin Costea a primit trofeul de golgheter. El a reuşit să înscrie de 17 ori în campionatul precedent, la fel ca atacantul Timişoarei, Gigel Bucur.

Vezi imagini video cu cele cinci reuşite ale lui Florin Costea.

10-07-2009, 07:36 PM
Dimineaţa - antrenament în Parcul "Nicolae Romanescu", după-amiaza - pe "Zoltan Crişan"

După ce aseară au susţinut primul antrenament, astăzi alb-albaştrii au intrat în programul de semicantonament, cu două şedinţe de pregătire pe zi.

Astfel, programul a început cu un antrenament fizic în Parcul "Nicolae Romanescu", prânz şi odihnă, iar în această după-amiază au o şedinţă de pregătire pe Arena "Zoltan Crişan". Dacă ieri s-a antrenat separat, astăzi căpitanul Dorel Stoica a intrat în programul normal al echipei, pregătindu-se separat doar australianul Baird.

De asemenea, portarului Merlier i s-a alăturat astăzi Mecea, goalkeeperul care ieri a fost în poartă la meciul Primăvara - Armata Craiova, scor 0-1.

"Chiar dacă mai sunt aproape două săptămâni până la meciul cu Astra, pentru noi este un joc foarte important şi am început deja pregătirile. Sperăm ca la meciul de sâmbătă, cu Gloria Bistriţa, să avem parte de vreme bună, pentru a nu risca eventuale accidentări. Chiar dacă este doar o partidă amicală, aşteptăm spectatorii lângă echipă. Numai împreună cu ei putem reveni în partea superioară a clasamentului", a declarat team managerul Universităţii, Silvian Cristescu.

10-07-2009, 07:36 PM
"Este o tâmpenie"

Oficialii Clubului CSM Rm. Vâlcea neagă informaţiile apărute în mass-media conform cărora ar fi încercat să vândă Stelei procentul de 25 deţinut dintr-un eventual transfer de la Universitatea Craiova al lui Florin Costea.

"Am auzit şi eu că ar fi apărut în presă că vrem să vindem procentul la Steaua, dar este o tâmpenie, nici măcar prin cap nu mi-a trecut aşa ceva. Apoi, de ce să cumpere alt club procentul dintr-o eventuală revânzare a lui Costea, pentru că deocamdată ar cumpăra nimic", a spus directorul general al CSM, Florin Verigeanu.

Şeful din Zăvoi a explicat cum stă situaţia în cazul procentului de 25 deţinut de CSM dintr-un eventual transfer al internaţionalului român.

"Conform contractului încheiat cu Universitatea Craiova, trebuie să primim 500.000 de euro până la data de 10 octombrie, dar nu cred că se va întâmpla asta. Nu are nici Craiova bani acum, aşa că, probabil, tranzacţia va pica şi vom relua negocierile cu Adrian Mititelu în iarnă. Şi noi ne dorim să dăm procentul din Florin Costea la Craiova, pentru că suntem într-o situaţie financiară dificilă", a completat Verigeanu.

10-08-2009, 08:07 PM
"Am vorbit acum o lună cu Răzvan Lucescu şi mi-a spus că îi place foarte mult de Costea"

Ionuţ Luţu, jucătorul formaţiei Jiul Petroşani şi fost component al Universităţii, este de părere că Florin Costea merita să fie chemat la lot pentru “dubla” cu Serbia şi Feroe, dar este convins că Răzvan Lucescu nu l-a uitat pe decarul Ştiinţei şi îl va convoca la partidele viitoare.

"Costea merita să fie convocat la echipa naţională, nu ştiu ce s-a întâmplat de nu a fost selecţionat. Am vorbit acum o lună cu Răzvan Lucescu şi mi-a spus că îi place foarte mult de Costea. Probabil că la următoarele meciuri va fi convocat", a afirmat Luţu, exclusiv pentru editie.ro.

Cât despre el, Hagi-Luţu a afirmat că se simte bine la Jiul Petroşani, însă gândul lui este tot la Universitatea.

"Mă simt bine aici. Joc la Petroşani cu gândul la Universitatea. Mai stau doi - trei ani şi mă întorc acasă, la echipă!", a declarat Luţu.

10-08-2009, 08:08 PM
"La meciul cu Astra, Costea va da patru goluri"

Atacantul Universităţii, Florin Costea, a reuşit cu hat-trick-ul de sâmbătă, din meciul cu Unirea Alba Iulia, să doboare un record vechi de trei ani.

Autorul unui hat-trick pentru Ştiinţa în sezonul 2002-2003, la meciul FC Bacău - Universitatea Craiova, scor 2-3, Ionuţ Luţu speră ca atacantul Ştiinţei, Florin Costea să depăşească actuala performanţă şi în următorul meci să înscrie de patru ori.

"Mă bucur foarte mult pentru Florin Costea pentru hat-trick-ul din meciul cu Alba Iulia. Mă aşteptam ca Florin după dublele din sezonul trecut să reuşească tripla şi cred că la următorul meci va da patru goluri. Este un băiat foarte talentat. Am urmărit partida. Îmi place foarte mult cum joacă echipa. Se observă şi o schimbare după venirea lui Eugen Neagoe. Este de-al nostru de acolo, oltean. Sunt sigur că, până la finalul turului, Universitatea nu va mai pierde niciun meci, iar la finalul campionatului se va clasa pe un loc de Cupele Europene. Cât despre Costea, v-am spus sunt sigur că la meciul cu Astra va da patru goluri", a declarat Luţu, în exclusivitate pentru editie.ro.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
8 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut