Ştiri Astra Ploieşti
10-07-2009, 08:58 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Astra Ploieşti
Sorin Uţică: "Napoli nu are timp să-i răspundă lui Mititelu!"
După ce Adrian Mititelu l-a numit "pervers" pe antrenorul celor de la Astra Ploieşti, Nicolo Napoli, managerul sportiv, Sorin Uţică a dorit să facă cîteva precizări, referitoare la declaraţiile lui Mititelu.
"Îi transmitem domnului Adrian Mititelu să aibă aprecieri faţă de jucătorii echipei sale şi faţă de angajaţii dînsului. Noi nu atacăm pe nimeni şi nu vrem să intrăm în polemică cu nimeni din fotbalul românesc, pentru că respectăm spiritul fair-play al competiţiei! Respectăm Universitatea Craiova, la fel şi toate echipela participante, şi atîta timp cît declaraţiile sînt decente pentru oficialii staffului nostru nu avem nimic de comentat. Cînd sîntem atacaţi, sîntem nevoiţi să reacţionăm. Nu vrem să avem declaraţii războinice cu nimeni. În ceea ce-l priveşte pe domnul Napoli, acesta este preocupat să pregătească echipa pentru viitoarele jocuri de campionat, pentru a reuşi rezultate pozitive în următoarele partide, ci nu să-i răspundă unui oficial al altului club!", a precizat Uţică. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-07-2009, 08:59 PM
|
|||
|
|||
Revedere cu Rapid
Imediat după jocul de la Vaslui, antrenorul Astrei, Nicolo napoli a decis ca, profitând de pauza competiţională care urmează, prilejuită de acţiunile echipei Naţionale, să acorde câteva zile libere jucătorilor, pe care-i va aştepta un program foarte greu, în continuare.
După revenirea din "mini-vacanţă", miercuri, va urma un program de pregătire semicentralizată, cu antrenamente la stadionul "Astra" şi un joc amical, sâmbătă, la Bucureşti, cu Rapid. Astra va reîntâlni echipa lui Viorel Hizo, împotriva căreia a obţinut primul succes din liga I şi a marcat primele sale goluri, jocul amical urmând să fie programat, cel mai probabil, sâmbătă după-amiază, pe arena "Valentin Stănescu". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-09-2009, 11:14 PM
|
|||
|
|||
Amical anulat de accidentări
Duelul din campionat dintre Astra şi Rapid, câştigat de ploieşteni, nu se va repeta astăzi.
Astra Ploieşti nu va mai juca, astăzi, cu Rapid Bucureşti, amicalul programat de la orele 16.00, pe arena „Giuleşti”. Meciul a fost anulat la solicitarea antrenorului principal, Nicolo Napoli, după ce italianul a constatat că nu are mai mult de 14 jucători de câmp valizi! Reveniţi la antrenamente miercuri seară, astriştii nu au veşti prea bune din partea staff-ului medical, cel puţin pentru această săptămână, deoarece, dintre cei cinci fotbalişti accidentaţi, niciunul nu şi-a revenit pentru a fi apt de joc. În plus, mijlocaşul francez Kevin Hatchi a fost învoit câteva zile, pentru a-şi rezolva unele probleme personale, în ţara sa natală, iar atacantl Liviu Ganea este convocat la Naţionala de tineret, a lui Emil Săndoi, pentru meciurile cu letonia şi Rusia, astfel că Astra a fost obligată să anuleze acest amical. Ploieştenii şi-az cerut scuze echipei Rapid, pentru neplăcerea provocată de această decizie, care a stricat şi programul de pregătire al "alb-vişiniilor", Napoli explicând însă situaţia: "În condiţiile unui lot foarte restrând numeric, orice altă accidentare putea să ne aducă în situaţia de a nu mai putea încropi o echipă pentru meciul cu Universitatea Craiova. Sper ca, măcar Strătilă şi Stan să devină apţi de joc, iar Ganea să se întoarcă valid de la lot" – spune tehnicianul italian, care a programat un antrenament, în locul amicalului. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-09-2009, 11:17 PM
|
|||
|
|||
Napoli testează un ivorian
De astăzi, la antrenamentele Astrei Ploieşti se află şi un fost internaţional de tineret din Coasta de Fildeş, mijlocaşul defensiv de 24 de ani, Bamba Moussa. Jucătorul African are o poveste interesantă, el semnând în 2006 cu Sheffield United, unde nu a jucat însă niciun meci, din cauza problemelor pentru obţinerea permisiului de muncă, după care a plecat pentru două sezoane în China, la Chengdu (Shenzhen), une a jucat peste 60 de meciuri, în prima ligă chineză, marcând şi 12 goluri. În China, Moussa a jucat şi împotriva lui manchester United (aici în duel cu Ronaldo, în turneul din iulie 2007, efectuat de “diavoli” în China).
În ultimul an competiţional, Moussa a jucat în Ungaria la Ferencvaros, fiind unul dintre titularii echipei maghiare, pentru care a evoluat în 28 de meciuri, tehnicianul italian al Astrei urmând să ia o decizie în privinţa sa în câteva zile. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-15-2009, 04:04 PM
|
|||
|
|||
Preşedintele Comitetului Director, Marian Manea, a demisionat din funcţie
Preşedintele Comitetului Director al clubului de fotbal Astra Ploieşti, Marian Manea, a decis miercuri să demisioneze din această funcţie, explicând că a luat această hotărâre din motive personale.
"Am renunţat să mai conduc Comitetul Director al Astrei din motive pur personale. Vreau ca după această perioadă în care Astra a ajuns din Liga a III-a în primul eşalon valoric să fiu un simplu spectator şi să privesc cum, probabil, şi alţii ştiu să-şi facă meseria", a declarat, miercuri, Marian Manea. Potrivit unor informaţii neoficiale, Marian Manea a decis să plece fiind nemulţumit de unele decizii pe care le-a luat noul director general al clubului, Marcel Iancu. În plus, Iancu intenţionează, potrivit unor surse, ca în colaborare cu Adrian Mititelu, să îl aducă la Astra pe portarul Mircea Bornescu, decizie neagreată de Marian Manea, care gândise în alt mod strategia achiziţiilor. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-19-2009, 04:30 PM
|
|||
|
|||
Napoli: "Îi felicit pe băieţi pentru acest joc foarte bun"
Antrenorul Astrei, Nicolo Napoli, susţine că elevii săi au făcut unul dintre cele mai bune jocuri din acest sezon şi speră ca etapa viitoare să obţină prima victorie şi în deplasare, la Internaţional Curtea de Argeş. "Îi felicit pe băieţi pentru acest joc foarte bun, am avut o primă repriză în care am fi putut să marcăm de cel puţin patru ori. Elevii mei au făcut un joc aproape perfect astăzi, am încasat un gol atunci când nu se mai putea întâmpla nimic. Sunt mulţumit că echipa joacă din ce în ce mai bine şi acum vom merge la Mioveni să ne impune, să câştigăm primul nostru meci în deplasare", a opinat italianul, care a pregătit Universitatea Craiova în sezonul trecut.
Directorul general al formaţiei prahovene, Marcel Iancu, a anunţat că jucătorii lui Napoli şi-au primit toate restanţele financiare, iar imediat după succesul cu Universitatea "au încasat o primă suplimentară din partea patronului, pentru jocul foarte bun făcut". Formaţia pregătită de Nicolo Napoli, Astra Ploieşti, a reuşit, duminică, să învingă, pe teren propriu, scor 3-1, Universitatea Craiova şi a urcat pe locul 12 în clasamentul Ligii I. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-20-2009, 06:26 PM
|
|||
|
|||
Manea: Am plecat de la Astra Ploiesti pentru ca s-a schimbat politica de transferuri
Fostul preşedinte al Consiliului Director al clubului Astra Ploieşti, Marian Manea, a declarat, marţi, că motivul care a stat la baza demisiei sale a fost schimbarea politicii de transferuri.
"M-au încercat aceleaşi sentimente ca cum 11 ani, când am demisionat după ce la Astra, care la acea vreme reuşise prima promovare, s-a schimbat politica de transferuri. La scurt timp au fost transferaţi jucători scumpi ale căror contracte erau mult mai mari decât ale celor care promovaseră. La fel au stat lucrurile şi acum, ori eu n-am vrut să rup vestiarul. Astra a fost în discuţii avansate cu Bornescu, însă eu m-am opus achiziţionării lui. Bornescu ar fi avut un contract de patru ori mai mare decât restul lotului, iar cu aceeaşi bani am fi putut să acoperim un post deficitar, cum este cel de atacant. Liviu Ganea mai are două luni de contract, Djokici şi Miranda sunt şi ei împrumutaţi, nu portarul era o prioritate", a spus Manea. Marian Manea a precizat că Astra are nevoie de un preşedinte care să stea mai mult de opt ore la club. "Este nevoie de cineva care să reziste mai mult de opt ore în curtea clubului. Sunt curios să văd dacă se va pune în aplicare planul de restructurare a clubului, decis în ultima şedinţă a Consiliului Director, şi care vor fi consecinţele acestuia", a adăugat fostul oficial al clubului Astra. Manea a declarat că imediat după demisie a fost contactat de mai multe grupări, cea mai insistentă în cooptarea sa în staff-ul administrativ fiind Farul Constanţa: "Trei zile la rând am primit telefoane de la Farul, însă nu plec, n-aş vrea să produc un cutremur la Petrolul. Sunt de părere că Ploieştiul nu merită o echipă în Liga I, după felul în care se implică autorităţile în sport. Aş vrea să promoveze Petrolul, să văd ce va face atunci primarul". Fostul preşedinte al Comitetului Director al clubului Astra Ploieşti, Marian Manea, a demisionat din funcţie, în data de 14 octombrie, la doar o zi după decizia patronului Ioan Niculae de a-l instala pe Marcel Iancu în funcţia de director general. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-22-2009, 09:00 PM
|
|||
|
|||
Oficialii Astrei vor ca echipa să fie susţinută de galeria Petroluluiâ
Oficialul Astrei, Emanoil Savin doreşte să îmbunătăţească relaţia echipei prahovene de prim-eşalon cu concitadina Petrolul. Astfel, acesta a făcut apel şi la galeria "lupilor galbeni": "să fie alături de noi, să dea dovadă de înţelepciune, pentru că noi credem într-o bună colaborare în fotbalul ploieştean. Vreau să avem linişte şi armonie în fotbalul din Ploieşti" - a spus Savin, nefiind exclus ca, în prima perioadă de transferări, Astra să împrumute câţiva jucători la Petrolul, în discuţie fiind, în primul rând, fundaşul central Ionuţ Neagu.
http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-23-2009, 06:45 PM
|
|||
|
|||
Paulinho sta o etapa
Comisia de Disciplina a Ligii Profesioniste de Fotbal a judecat, in sedinta de miercuri dupa-amiaza, evenimentele din ultima etapa a Ligii I, pe ordinea de zi fiind si cartonasul rosu primit de mijlocasul Astrei, Paulinho, in meciul cu Universitatea Craiova. Astfel, dupa cele doua avertismente primite de la centralul Alexandru Deaconu, ultimul dintre ele pentru o presupusa simulare, care i-a adus implicit si eliminarea, fotbalistul Astrei a fost suspendat o etapa, in baza art.63, alin.2.1 din Regulamentul Disciplinar. In afara suspendarii, Paulinho a primit si o amenda de 740 lei, el urmand sa revina in garnitura condusa de Nicolo Napoli in meciul de miercuri, cu FC Timisoara, contand pentru Cupa Romaniei.
Foarte interesanta a fost si decizia luata de acelasi for al LPF in cazul jucatorului de la Universitatea Craiova, Trica Eugen, care, dupa ce a sarit sa-i dea cartonasul jos din mana, fiind eliminat, nu s-a ales decat cu o suspendare de 2 meciuri si o penalitate sportiva de 1000 lei, sanctiunea, una foarte blanda, fiind condamnata chiar de presedintele FRF, Mircea Sandu, care a afirmat ca "s-a comis o eroare, suspendarea trebuia sa fie de minimum 6 etape"! Fara secretar general Noua structura de conducere a Astrei este aproape definitivata. Astfel, craioveanul Marian Mihai Matei a fost confirmat drept organizator de competitii al clubului, in timp ce postul de secretar general ramane in continuare vacant. Cel vizat pentru a ocupa aceasta functie, dupa demisia lui Ionel Cretu, anume ziaristul Marius Mitran, a declinat, deocamdata, oferta echipei din cartierul de Vest al Ploiestiului. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-27-2009, 04:45 PM
|
|||
|
|||
Napoli: "Am echilibrat disputa, dar în partea secundă am lăsat adversarul să vină să joace"
Italianul Nicolo Napoli a afirmat că formaţia sa putea mai mult şi e puţin dezamăgit de mentalitatea arătată de jucători: "A fost o primă repriză echilibrată, în care gazdele au înscris la o fază în care ne-am lăsat uşor păcăliţi. Am echilibrat disputa, dar în partea secundă am lăsat adversarul să vină să joace. Sunt un pic supărat şi mi-aş fi dorit ca elevii mei să abordeze repriza a doua cu altă mentalitate".
Echipa antrenată de Ştefan Stoica a trecut, duminică, de Astra Ploieşti, scor 2-1, şi a obţinut astfel prima victorie pe teren propriu în actuala ediţie a Ligii I. În urma acestui rezultat, Internaţional a acumulat 15 puncte şi a urcat până pe locul 11, în timp ce Astra Ploieşti a rămas cu doar 12 puncte, pe poziţia a 14-a a clasamentului. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
3 Musafir(i)
3 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut