Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
11-06-2009, 12:08 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Pandurii Târgu-Jiu
Milanco Raskovic: "Sunt singur că voi da multe goluri şi chiar din penalti!"
Singurul atacant de la Pandurii care a şi înscris în acest sezon, Milanco Raskovic, a ratat la meciul cu FC Braşov un penalti. Colegii şi antrenorii i-au fost alături şi l-au încurajat pentru a trece mai repede peste această problemă şi i-au primis că-l vor lăsa să bată şi următorul penalti de care va beneficia echipa gorjeană. Raskovic a apreciat că la acest ultim meci Pandurii a fost mai ofensivă şi a avut mai multe ocazii de a marca prin venirea mijlocaşilor mai aproape de atacanţi.
Reporter: Ce se întâmplă acum cu echipa, nu mai înscrieţi acum nici din penalti? Milanco Raskovic: Am ratat şi sunt dezamăgit de penaltiul ratat dar în acest moment cred că voi înscrie data viitoare. La următorul penalti pe care ni-l va acorda arbitrul nu voi da mingea la nimeni şi îl voi executa tot eu. Dacă ratez, ratez şi asta e. Dar nu cred, sunt singur că voi mai da goluri şi chiar din penalti. Îi voi spune ceea ce gândesc şi domnului antrenor şi el mi-a spus ceva după meci în legătură cu acest penalti şi are dreptate. Important e să uit acea ratare acum şi să mă concentrez pe meciul cu Bistriţa. Rep.: Ce s-a întâmplat la meciul de la Braşov? M.R.: În legătură cu meciul de la Braşov eu cred că s-a văzut că am jucat mult mai bine dar am pierdut cele trei puncte. Am spus de multe ori că nu e important cum jucăm ci să luăm punctele. Nu contează nici cine înscrie ci doar să luăm punctele. La finalul campionatului nu vor conta decât punctele pe care le ai şi pentru asta jucăm. La Braşov ei au înscris în ultimul minut înainte de pauză şi pe o greşeală. Nu a fost o minge venită dintr-o acţiune elaborată şi totuşi au înscris. În repriza a doua am vorbit cu colegii şi antrenorii pentru că ne doream foarte mult o victorie. Ştiam că e un meci dificil dar ne doream foarte mult victoria. Dar ei au înscris un gol frumos iar noi am avut acea şansă de a reveni în meci dar eu am ratat. Rep.: Ţi-a reproşat antrenorul greşeala de la acea ratare? M.R.: Nu, nu a spus asta dar am fost singur că voi înscrie şi de aceea nu am vrut să las pe nimeni să bată. Era desemnat Hidişan să bată pentru că nu era Păcuarar fiind suspendat, dar el ieşise deja aşa că am luat eu decizia să bat. Am luat mingea pentru că am vorbit deja cu antrenorul înainte de meci că acela care se simte mai în formă să bată loviturile libere şi penaltiurile. În acel moment am simţit că eu voi înscrie şi de aceea am luat mingea, dar nu am reuşit. Rep.: Ai o rană la cap, e de la acest meci? M.R.: FC Braşov a avut câteva libere foarte periculoase, eu mi-am luat jucătorul în marcaj şi ceilalţi la fel dar ei au făcut un paravan pentru alt jucător care venea din spate şi cineva m-a lovit la cap. M-a durut puţin dar voi trece peste asta. Rep.: Cu noul antrenor s-a schimbat ceva tactic pentru echipă, sunt mijlocaşii mai aproape de atacanţi? M.R.: Da. Am spus că am jucat mai bine decât la alte meciuri, mijlocaşii au venit mai aproape de mine, a avut ocazii Grecu apoi Dedu apoi Dedu mi-a pasat mie. Şi am avut trei ocazii de a înscrie faţă de alte meciuri la care aveam doar una. În acest moement sunt sigur că echipa e mult mai ofensivă. Rep.: Aţi reuşit să vă adaptaţi stilului de lucru al noului antrenor? M.R.: E de puţin timp aici dar are nevoie de timp să ne cunoască mai bine şi noi pe el. În meciurile care vor urma vom vedea cum ne vom adapta. Rep.: Spuneai că urmează un meci dificil cu Bistriţa, cum vă veţi descurca? M.P.: Sunt de acord că trebuie să marcăm, vom avea un meci foarte greu acum. Dar nu contează cine înscrie ci e important să câştigăm acest meci. Avem probleme şi cu jucători suspendaţi însă nu contează cine joacă ci doar ca aceia care intră pe teren să dea totul şi cred că vom lua toate cele trei puncte. Rep.: Vă apasă cele şase meciuri fără victorie? M.R.: E normal să fie aşa şi să fie presiune. La un club mare presiunea e la fiecare meci. E bine că aveam această presiune. Dacă ai inimă şi curaj vei câştiga jocul, dacă nu vei pierde. Dacă nu ai asta nu ai nimic. Se vede şi la echipele mari cum e Manchester că se luptă pentru fiecare minge. Sunt jucători care câştigă mult dar ei nu se gândesc la asta ci pun suflet la fiecare meci. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-06-2009, 12:10 AM
|
|||
|
|||
Liviu Ciobotariu: "Vrem să ne concentrăm pentru meciul cu Gloria Bistriţa"
Antrenorul Liviu Ciobotariu le-a cerut jucătorilor să uite meciul cu FC Braşov pentru că LPF a programt foarte repede următoarea partidă, urmând ca Pandurii să joace cu Gloria pe teren propriu vineri după-amiază. "Vrem acum să uităm foarte repede acest meci de la Braşov şi să ne concentrăm doar pentru acest meci de vineri. Am încredere în echipa mea şi cred că ne vom mobiliza foarte bine pentru a câştiga cele trei puncte cu Bistriţa" a mai precizat antrenorul care consideră jocul cu Gloria Bistriţa foarte important: "Mai avem patru zile doar până la următorul meci. Este un joc foarte important pentru că jucăm acasă în faţa propriilor suporteri iar noi nu am mai cunoscut victoria de cteva etape bune. E clar că ne dorim foarte mult victoria."
Liviu Ciobotariu crede că echipa sa a pierdut meciul din etapa trecută în două momente cheie care au fost decisive, ultimul minut al primei reprize în care s-a luat gol precum şi faza penaltiului tratat de Raskovic: "Am început bine jocul dar n-am continuat la fel de bine. Eu cred că au fost două momente deosebit de importante în acest meci şi mă refer la ocaziile pe care le-am creat în prima repriză prin Grecu şi Dedu. Dacă reuşeam să înscriem noi probabil că altfel ar fi stat lucrurile. A venit acel minut 45 în care ne-au dat gol pe o neatenţie a noastră, pe un contraatac, de fapt pe un corner al nostru ne-au surprins ei pe contraatac şi am primit gol. Al doilea moment important cred că a fost penaltiul ratat. Puteam să reintrăm în joc în partea a doua a meciului, la 2-0 dacă reuşeam să înscriem din acel penalti. După ratare echipa a căzut moral şi n-am mai reuşit să înscriem sau să ne revenim." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-06-2009, 12:14 AM
|
|||
|
|||
S-a definitivat lotul pentru meciul cu Gloria Bistriţa
Antrenorul Liviu Ciobotariu a definitivat azi lotul pentru meciul cu Gloria Bistriţa, jucătorii intrând în cantonament de la ora prânzului la Hotel Sport. Din lot fac parte: Stanca, Mingote, Popete, Kutlacic, Rusu, Chibulcutean, Cardoso, Grecu, Stancu, Stângă, Hidişan, Lazic, Nalaţi, Dedu, Raskovic, Tilincă, Stromajer şi Păcurar. Problemele de lot sunt destul de mari la Pandurii, pentru că Martinovic şi Murgan, jucători de bază, vor fi suspendaţi.
"Am soluţii pentru postul de fundaş central. Sunt variante mai multe de înlocuire, Rusu e una dintre ele dar putem apela şi la jucătorii de la echipa a doua, de aia sunt plătiţi să joace pentru Pandurii" a precizat antrenorul care se va baza la acest meci şi pe Chibulcutean care acuză unele probleme medicale: "Chibulcutean e un jucător de mare caracter. A avut şi el o mică problemă medicală dar nu avem timp acum să ne văităm de micile accidentări. E un joc foarte important pentru noi în care nu avem altă variantă decât victoria." Pentru acest meci antrenorul Liviu Ciobotariu poate conta pe Păcurar care a fost suspendat etapa trecută: "Ne-a lipsit Alex Păcurar la Braşov, pentru mine şi pentru echipă e un plus faptul că îl am pe Păcurar apt de joc pentru meciul cu Gloria." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-06-2009, 05:28 PM
|
|||
|
|||
Antrenorul Liviu Ciobotariu a fost invitat oficial de FRF la meciul amical Polonia – România
Pe adresa clubului Pandurii a sosit azi o invitaţie oficială din partea Federaţiei Române de Fotbal pentru ca antrenorul Liviu Ciobotariu să însoţească delegaţia oficială a României la meciul amical dintre naţionala României şi cea a Poloniei.
Tehnicianul pandurilor va face parte din delegaţia României la acest meci în care naţionala pregătită de Răzvan Lucescu va întâlni la Varşovia, pe data de 14 noiembrie, naţionala Poloniei. Noul tehnician al Pandurilor, Liviu Ciobotariu, este în atenţia oficialilor FRF fiind considerat ca unul dintre cei mai buni antrenori din noul val, directorul general al FRF, Ionuţ Lupescu fiind cel care a transmis invitaţia pentru meciul amical dintre Polonia şi România. Liviu Ciobotariu va reveni în ţară imediat după partidă, pe 15 noiembrie, pentru a pregăti meciul pe care Pandurii îl vor susţine în etapa a XVI-a cu Poli Iaşi. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-06-2009, 05:29 PM
|
|||
|
|||
Copii de la Pandurii s-au calificat la Memorialul Gheorghe Ola
Ambele grupe de copii ale clubului Pandurii Lignitul Târgu Jiu înscrise la Memorialului "Gheorghe Ola", 1999 şi 2000, s-au calificat la turneele de zonă ale după ce au câştigat faza judeţeană. Grupa 2000, antrenată de Constantin Frimu, a obţinut trei victorii categorice şi speră la o calificare mai departe, la turneul final. Elevii lui Frimu au trecut în faza judeţeană de Viitorul Bumbeşti Jiu cu scorul de 11-2, LPS Târgu Jiu cu scorul de 10-2 şi Energia Rovinari, scor 10-1.
Copiii născuţi în 1999, antrenaţi la Pandurii de Doru Mihuţ, au trecut în semifinalele fazei judeţene de Energia Rovinari cu scorul de 4-1, iar în finală au dispus de LPS Târgu Jiu cu scorul de 6-1. Anul trecut grupa 1999 a terminat pe locul 4 la turneul final al Memorialului "Gheorghe Ola". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-06-2009, 09:33 PM
|
|||
|
|||
Cârţu: "Toate arbitrajele au avut o tentă anti-Pandurii"
Fostul antrenor al Pandurilor, Sorin Cârţu a reacţionat şi el vizavi de delegarea la meciul Pandurii-Gloria Bistriţa a arbitrului Paul Unimatan. Astfel, Sorinaccio nu înţelege de ce la jocul de mâine de la Târgu Jiu a fost numit Unimatan, nimeni altul decât cel care în opinia tehnicianului a dezavantajat Pandurii în jocul de la Piatra Neamţ.
"Nu ştiţi ce a făcut acest băiat la Ceahlăul? A fost incredibil ce a făcut acolo. Din punctul meu de vedere este o delegare ciudată care trebuia evitată. La ce a făcut la meciul de la Ceahlăul nu cred că mai are tupeul să facă ceva. Nu este o delegare normală, dar ce să faci? Eu am tot vorbit de arbitraje", a comentat Cârţu. Tot tehnicianul mai spune că în acest sezon fosta sa echipă a fost constant dezavantajată. "Ştiţi ce? Toate arbitrajele din acest campionat au fost într-un anumit stil. O tentă anti Pandurii meci după meci", a încheiat Cârţu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-07-2009, 05:41 PM
|
|||
|
|||
Ciobotariu se declară dezamăgit după remiza înregistrată de Pandurii în jocul cu Gloria Bistriţa
Antrenorul formaţiei Pandurii, Liviu Ciobotariu, a declarat, vineri, că este dezamăgit de remiza obţinută acasă cu Gloria Bistriţa, scor 1-1, pentru că echipa sa a ratat foarte multe ocazii şi a dominat partea secundă, însă a avut ghinion.
"Am început mai slab în prima repriză, pentru că jucătorii mei au fost timoraţi la început şi nu înţeleg de ce. Partea a doua a jocului ne-a aparţinut în totalitate, am avut vreo 20 de situaţii de gol, dintre care 7-8 au fost ocazii clare. Practic, în repriza a doua a fost o singură echipă pe teren. Pot spune că sunt dezamăgit, nu supărat. Puteam câştiga acest meci, însă am avut ghinion. Chiar am avut ghinion", a declarat Liviu Ciobotariu, vineri, după meciul Pandurii-Gloria Bistriţa, scor 1-1. Antrenorul Pandurilor a lăudat "dăruirea totală şi angajamentul maxim" de care au dat dovadă jucătorii săi, însă s-a declarat nemulţumit de lipsa de concentrare la finalizare, precum şi de neatenţia de care elevii săi au dat dovadă la primirea golului, care în opinia sa putea fi evitat. Ciobotariu şi-a criticat atacanţii folosiţi în acest meci şi a apreciat că aceştia au fost "neinspiraţi" în meciul cu Gloria Bistriţa, însă a ţinut să precizeze că jucătorii nu au tratat meciul cu superficialitate. Formaţia Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul jucat, vineri, pe propriul teren cu Gloria Bistriţa, în uvertura etapei a 13-a a Ligii I. Bistriţenii au deschis scorul în minutul 18, prin reuşita lui Keita, în timp ce formaţia gazdă a egalat în minutul 84, prin golul lui Tilincă. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-07-2009, 07:01 PM
|
|||
|
|||
Liviu Ciobotariu: "Trebuia sa castigam la pas, insa am avut probleme la finalizare"
Noul tehnician al Pandurilor, Liviu Ciobotariu a declarat in exlusivitate pentru Sport Total FM, ca remiza obtinuta in fata propriilor suporteri in compania celor din Bistrita, a fost un rezultat destul de bun stiind ca echipa suferea la capitolul finalizare. Tehnicianul a laudat prestatia bistritenilor, insa considera ca echipa sa putea invinge fara probleme daca ar fi reusit sa fructifice ocaziile, foarte dese, avute in special in repriza secunda.
"In meciul cu Bistrita, au fost doua reprize total diferite. Am inceput mai slab si am primit acel gol, insa in repriza secunda ne-am creeat foarte multe ocazii si am reusit sa egalam. S-a terminat egal, dar puteam castiga la pas acest joc. Bistrita este o echipa buna, iar faptul ca au scos rezultate bune in compania Stelei si Dinamo spune multe. Ieri, s-au organizat foarte bine in faza defensiva si ne-a fost greu, insa daca aveam mai multa sansa puteam castiga destul de lejer. Noi suferim foarte mult in faza ofensiva si mi s-a adus la cunostinta acest lucru. Am de lucru la acest compartiment, insa sunt multumit ca ne cream ocazii de gol, chiar daca nu marcam mai des. Sper sa ne concentram mai mult si sa inscriem mai des. Vom avea meciuri foarte dificile, iar echipele sunt foarte echilibrate. Voi avea doua saptamani pentru a cunoaste mai bine echipa si de a forma o strategie pentru meciul de la Iasi. Nu vreau sa-mi spun parerea despre parcursul echipelor romanesti din Europa pentru ca eu cred ca unele echipe nu si-au dat sufletul pe teren si nu este placut pentru fotbalul romanesc.", a declarat Liviu Ciobotariu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-09-2009, 09:29 PM
|
|||
|
|||
Marin Condescu: "Îmi pare rău că nu am câştigat cele trei puncte dar nu sunt dezamăgit de echipă"
Preşedintele Marin Condescu a declarat după meciul cu Gloria Bistriţa că punctul obţinut nu reprezintă puţin la modul cum s-a prezentat echipa în prima repriză: "Nu este puţin un punct la acest meci. După cum a arătat prima repriză e un punct câştigat. Din păcate nu am avut nici un fel de atitudine în prima repriză dar am jucat bine în repriza a doua. În prima repriză nu am avut voinţa jucătorilor de la Gloria Bistriţa. La ei fiind cuţitul la os au jucat totul sau nimic. În repriza a doua am jucat bine dar am avut ghinion. A avut inspiraţie portarul lor şi ghnion jucătorii noştri dar e un punct câştigat. Îmi pare rău că nu am câştigat cele trei puncte dar nu sunt dezamăgit de echipă. Nu avem ce reproşa arbitrajului pentru că au fost două erori minore la tuşă dar centralul a corectat una dintre ele şi a arbitrat foarte bine. Nu cred că golul lor a fost din ofsaid, a fost prostia noastră. Nu avem ce reproşa arbitrului de centru."
În ceea ce priveşte perioada prin care trece acum echipa, Marin Condescu a explicat că Pandurii poate trece mai uşor de Rapid decât de Gloria şi îşi poate îndeplini obiectivul: "Echipa are 16 puncte şi merge înainte. Nu suntem în criză, suntem în obiectiv. Mergem mai departe şi luptăm. Putem bate şi Rapidul. De ce mai aducem alţi atacanţi, Tilincă nu e atacant? A ratat mult dar a jucat bine. A fost şi lipsă de şansă şi forma foarte bună şi norocul portarului celor de la Gloria. Dar atitudinea celor de la Bistriţa a fost pozitivă mai ales în prima repriză. Sunt cu cuţitul la os şi au venit să câştige cel puţin un punct şi au reuşit. Dacă până acum nu prea aveam ocazii şi nu puteam spune ceva acum am avut patru faze de singur cu portarul. Cred că e un rezultat echitabil acest 1-1. Cred că va fi un meci mai uşor cu Rapid decât acesta cu Gloria Bistriţa." http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
11-10-2009, 09:30 PM
|
|||
|
|||
Oficialii de la Pandurii sînt de acord cu amînarea meciului cu Poli Iaşi
Secretarul general al clubului Pandurii Tg Jiu, Daniel Băloi, a comentat situaţia de la Poli Iaşi şi a spus că echipa sa este de acord cu amînarea meciului direct
"Deocamdata nu avem nimic oficial, însă e clar ca Buta este bolnav. Noi nu vrem să ne expunem jucătorii, însă decizia va fi luată de cei abilitaţi. Dacă Poli IaŞi a cerut amînarea acestui meci cu noi, ar fi bine să fie amînat pentru a evita alte probleme ştiind că în Iaşi este un focar al gripei porcine", a declarat secretarul general al pandurilor, Daniel Băloi. "Dumitru Dragomir spunea că, dacă vor fi depistaţi trei jucători cu gripa porcină se poate opri campionatul. Este o veste care ne îngrijorează. La noi în echipa nu sunt probleme, din păcate nu a apărut acel vaccin pe piaţă aşa că nu am avea cum să ne protejăm. Să sperăm că noi vom fi ocoliţi", a mai punctat Băloi. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
2 Musafir(i)
2 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut