Ştiri Steaua Bucureşti
12-24-2009, 02:45 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Cedat gratis de Steaua, Sorin Ghionea a fost refuzat de Dinamo
După ce patronul l-a pus la zid, susţinînd că îi va da şi o hîrtie prin care să se transfere gratis la orice echipă, inclusiv la Dinamo, Sorin Ghionea a reacţionat.
"Vreau să rămîn şi să iau titlul! Vom vedea ce îmi rezervă viitorul, dar eu nu sînt disperat să plec", a zis Ghionea. Căpitanul de 29 de ani al Stelei nu este insa nici pe placul şefilor din Ştefan cel Mare: "Am auzit ce a spus patronul Stelei, că ni-l dă fără pretenţii financiare, însă nu sîntem interesaţi de el. Acum doi ani l-am vrut, însă el a avut nişte pretenţii extraordinare". Sorin Ghionea se afla pe lista cu fotbalistii stelisti al caror contract este mai mare de 120.000 de euro, adica peste plafonul salarial anual maxim impus de conducere. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-24-2009, 02:47 PM
|
|||
|
|||
Mihăiţă Pleşan: "Poate nu începem campionatul!"
Mijlocaşul roş-albaştrilor s-a supărat foc pe decizia CEx conform căreia cluburile pot reduce unilateral contractele.
- Mihăiţă, cum ţi se pare propunerea Comitetului Executiv de luni, în urma căreia vi se pot înjumătăţi salariile fără să vi se ceară acordul? - Absolut incredibil, e o aberaţie totală! Eu tot mai sper că nu se va pune în aplicare aşa ceva... Dacă nu se va renunţa la ideea asta, o să le fac o propunere celor care au hotărît: Jucaţi voi în locul nostru! - Sună a început de grevă... - Păi, s-ar putea ajunge şi aici, de ce nu?! O să vorbim între noi, jucătorii, şi vom vedea la ce concluzie ajungem. Cum să mă duc mîine la stadion şi să aflu că nu mai cîştig nimic sau aproape nimic?! În contractul meu, şi nu doar în al meu, scrie clar nu mi se poate micşora venitul dacă nu sînt ambele părţi de acord! "Nu mai vreau în Liga 2" - De ce eşti aşa supărat, cîtă vreme tu eşti obişnuit să ţi se micşoreze contractul? - E adevărat că în 2009 am pierdut vreo 30 la sută din bani, dar asta s-a întîmplat după ce mi-am dat explicit acordul în acest sens. E o mare diferenţă! - Altfel, de la 2010 ce aştepţi? - Ca să mai şi glumim puţin, îmi doresc să nu mai fiu cel mai mediatizat fotbalist din Liga a II-a. Mi-a ajuns aproape o jumătate de an la echipa secundă! Acum nu-mi doresc decît să fiu sănătos şi să revin în prim-plan. La 26 de ani, cred că mai am ceva de spus în fotbalul românesc. Şi şefii au avut de suferit Nu numai jucătorii Stelei se află în vizorul lui Gigi Becali privind reducerea salariilor. Preşedintele Valeriu Argăseală şi directorul economic Iulian Ghiorghişor au fost deja anunţaţi de către patron că vor avea de suportat o diminuare substanţială a contractelor. De la 12.000 de euro pe lună, cît aveau, s-a ajuns la doar 5.000 € pe lună salariu. 180.000 de euro era salariul anual al lui Pleşan cînd a semnat cu Steaua 120.000 de euro pe sezon e contractul actual al lui Pleşan, micşorat în luna septembrie, după exilul la Steaua II 6,40 e media notelor obţinute de Pleşan în cele 8 partide de Liga I disputate în acest sezon. El e devansat doar de Dayro, Zapata şi Kapetanos http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-24-2009, 03:16 PM
|
|||
|
|||
Edwin Ouon: "Aş veni la Steaua!"
Ales de Stoichiţă de pe o listă de 3 "ciprioţi", rwandezul Edwin Ouon spune că ar accepta oferta Stelei.
În căutarea unui fundaş central puternic, Mihai Stoichiţă a avut de ales dintre trei fotbalişti din prima ligă cipriotă: Jeremie Rodrigues (NEA Salamina), Samuel Neva (Apollon Limassol) şi Edwin Ouon (AEL Limassol). După ce i-a "cîntărit" cîteva zile, timp în care a vizionat mai multe DVD-uri cu prestaţiile celor trei, "Lippi" a decis să-l ceară conducerii pe Ouon. "Gigi, îl ştiu de cînd am antrenat în Cipru. Ne putem baza pe el. E polivalent, îl putem folosi şi pe dreapta, şi în centru", i-a transmis Stoichiţă patronului din Ghencea. În vîrstă de aproape 29 de ani, Edwin are naţionalitate rwandeză, dar e născut în Franţa şi are şi cetăţenie franceză, deci nu va fi socotit extracomunitar. La 1 ianuarie va intra în ultimele 6 luni de contract şi, pentru a nu-l pierde gratis la vară, şefii lui AEL l-ar da pe un preţ pe placul lui Becali, undeva sub 300.000 de euro. Cum a aflat de interesul roş-albaştrilor, Ouon şi-a anunţat impresarul că vrea să schimbe aerul: "Vreau în România, vreau la Steaua! E o şansă mare să revin într-un fotbal ce performează în Europa. Dacă se vor înţelege cluburile, cu mine nu vor fi probleme să batem palma". Titular indiscutabil În cele 11 partide pe care le-a disputat în turul campionatului, Ouon a fost de fiecare dată titular şi integralist. O singură dată a plecat mai devreme de pe teren, cînd a fost eliminat. În afara acestui "roşu" a mai încasat două "galbene". CARTE DE VIZITĂ » născut la 26 ianuarie 1981 » are 1,87 metri şi 77 de kilograme » a mai trecut pe la Red Star (Franţa, 1998-1999), la Cagliari (Italia,1999-2002, fără a evolua în vreun meci), Antwerp (Belgia, 2002-2005), Germinal Beerschot şi Oostende (Belgia, 2005-2006), Mazzaron (Spania, 2006-2007), Aris Limassol (2007-2008) şi AEL Limassol (2008-prezent) 2 selecţii are Ouon la prima reprezentativă a Rwandei http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-24-2009, 05:15 PM
|
|||
|
|||
Bibişkov, dorit de Levski Sofia
Krum Bibişkov, atacantul de care Steaua doreşte să se despartă, ar putea ajunge înapoi în Bulgaria, la Levski Sofia.
Atacantul adus în vară de Steaia de la Litex Loveci nu a convins, iar formaţia din Ghencea este dispusă să-l lase să plece fără a solicita nici o sumă de transfer. 7Sport.net relatează că Levski Sofia doreşte să efectueze cel puţin 5 transferuri în pauza de iarnă, iar Bibişkov este una din cele două variante pentru poziţia de atacant. Celălat vîrf dorit este Miroslav Manolov, de la Cherno More Varna, însă Bibişkov are un atu în faţa compatriotului său: transferul său nu ar costa nimic, pe când Manolov are un contract valabil cu gruparea de la Marea Neagră. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-24-2009, 05:17 PM
|
|||
|
|||
Cedat gratis de Steaua, Sorin Ghionea a fost refuzat de Dinamo
După ce patronul l-a pus la zid, susţinînd că îi va da şi o hîrtie prin care să se transfere gratis la orice echipă, inclusiv la Dinamo, Sorin Ghionea a reacţionat.
"Vreau să rămîn şi să iau titlul! Vom vedea ce îmi rezervă viitorul, dar eu nu sînt disperat să plec", a zis Ghionea. Căpitanul de 29 de ani al Stelei nu este insa nici pe placul şefilor din Ştefan cel Mare: "Am auzit ce a spus patronul Stelei, că ni-l dă fără pretenţii financiare, însă nu sîntem interesaţi de el. Acum doi ani l-am vrut, însă el a avut nişte pretenţii extraordinare". Sorin Ghionea se afla pe lista cu fotbalistii stelisti al caror contract este mai mare de 120.000 de euro, adica peste plafonul salarial anual maxim impus de conducere. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-24-2009, 09:14 PM
|
|||
|
|||
"Sportul mi l-a suflat la mustaţă pe Hagi"
Fostul selecţioner Gheorghe Constantin susţine că fostul lider al "Generaţiei de Aur", Gheorghe Hagi, ar fi putut ajunge în Ghencea încă din 1983.
"Eu am vrut să-l iau pe Hagi de la Luceafărul şi să-l aduc la Steaua dinainte să semneze cu Sportul, dar i-a băgat cineva în cap să meargă acolo pentru facultate. I-am zis: «Gică, dacă vii la noi îţi dăm grad de ofiţer şi o să ai leafă mai mare. Oricum n-ai să profesezi tu ca economist niciodată", dar nu m-a ascultat», a rememorat "Profesorul", care regretă încă faptul că n-a apucat să joace în vremurile de astăzi: "Nu îmi pare rău numai de bani, ci şi faptul că am pierdut şansa de a mă afirma într-un campionat din străinătate. Eu am fost lăsat să plec la Kayserispor abia la 37 de ani. Am avut şi alte oferte, puteam să fug în Anglia încă din 1956, dar n-am fost aventurier de felul meu. După ce m-am lăsat de fotbal, am fost timp de două luni şi jumătate antrenor la Fenerbahçe, dar m-au chemat apoi în ţară şi nu mi-au mai dat drumul! Cine ştie pe ce deştept l-o fi măcinat atunci invidia...". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-24-2009, 09:21 PM
|
|||
|
|||
Steliştii au împărţit cadouri de Crăciun
Jucătorul Ionuţ Rada şi preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, au vizitat miercuri 23 decembrie Mănăstirea Christiana şi fundaţia Metropolis, unde au împărţit cadouri de Crăciun bătrînilor şi copiilor aflati în îngrijirea acestor centre.
Această acţiune face parte din campania socială desfăşurată de clubul Steaua de-a lungul timpului, în care au mai fost incluse parteneriate cu diferite organizaţii caritabile precum Hospice - Casa Speranţei. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-25-2009, 11:20 AM
|
|||
|
|||
Tănase a călcat din nou pe bec! A petrecut cu Iulia pînă dimineaţa
Cristi Tănase, mijlocaşul Stelei, s-a întors acasă în Piteşti alături de iubita sa, Iulia Tăbăcaru, pentru a petrece Crăciunul în familie.
"Îmi place cozonacul şi sincer bunica face nişte cozonaci foarte buni. Am o bunică frumoasă şi microbistă, nu pierde un meci", spune Cristi Tănase, conform realitatea. Totuşi, reporterii de la cancan susţin că el şi-ar fi încălcat promisiunea făcută conducătorilor şi suporterilor din Ghencea şi a petrecut din nou pînă dimineaţa alături de iubită. Acesta ar fi fost surprins sîmbătă într-un club de manele. Martorii povestesc că după ce au consumat nişte vin, cei doi au ieşit pe ringul de dans, iar mai apoi Iulia a început să danseze pe o masă. Cei doi ar fi repetat episodul şi marţi într-un alt local, dar de data această în compania lui Cătălin Doman. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-25-2009, 11:21 AM
|
|||
|
|||
Ghionea: "A venit timpul să fiu eu Moşu'"
Sorin Ghionea, căpitanul Stelei, sărbătoreşte în acest an primul Crăciun alături de fiul său, Mihai Matei, şi spune că a venit clipa ca el să fie Moş Crăciun.
"Pînă acum l-am aşteptat pe Moşu', acum eu trebuie să intru în rol Dacă prinde o mingiuţă în mînă, o duce la gură imediat. Face acum năzdrăvănii cît pentru doi ani" , a spus Sorin Ghionea la Antena 1. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-25-2009, 11:22 AM
|
|||
|
|||
Hagi: "Steaua e într-o perioadă delicată, şi-a pierdut puţin din respect, din carismă, din disciplină"
Gică Hagi e de părere că Steaua trece printr-o perioadă dificil, care îi afectează şi imaginea.
"Steaua e într-o perioadă delicată, şi-a pierdut puţin din respectul, carisma, din numele foarte mare, din disciplină. Steaua a fost un club disciplinat, jucătorii au fost disciplinaţi. Momentul ăsta e un moment foarte delicat, dar nu vreau să creez polemică. În Europa League au jucat slab, au avut şi meciuri importante pierdute în campionat, au cîştigat puncte cu echipele mici. Totuşi, Panduru şi Stoichiţă fac în momentul ăsta o treabă foarte bună", a declarat Hagi. Acesta a vorbit şi despre mijlocaşul Cristi Tănase: "Trebuie să aibă mare grijă în viaţă pentru că de el depinde. Interesul tău e mai important decît orice altceva dacă vrei să devii mare fotbalist. Are calităţi să devină fotbalist mare. Nu-l cunosc pe Tănase dinăuntru. Lumea din fotbal poate ştie că am vrut să-l iau la 18 ani la Timişoara. E un fotbalist complet, are ambele picioare, capabil să facă ambele faze bine. E tînăr, dar trebuie încă să pună cărămizi, cărămizi, trepte, trepte ca să devină valoros". Întrebat cînd va antrena din nou, Hagi a răspuns: "Cred că o să vină ziua în care o să mă apuc iar de antrenorat. Eu muncesc foarte mult. Ca antrenor am avut anumite experienţe, bune sau mai puţin bune. Ce va fi în viitor vom vedea. Important e că eu sînt angrenat acum într-o chestie care înseamnă pentru mine mult mai mult decît să fii antrenor. Oricum, ştiu că dacă o să antrenez o să merg acolo unde am şanse să cîştig, aşa am fost crescut". Subiectul Gigi Becali rămîne însă tabu pentru Hagi: "Nu vreau să redeschid subiectul că nu are sens. Sîntem acum de sărbători, nu are rost". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
55 Musafir(i)
55 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut