Ştiri Steaua Bucureşti
12-18-2009, 09:53 AM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Ghionea: "Pentru noi, campionatul era primordial, dar voiam să mergem mai departe şi în Liga Europa"
Căpitanul Sorin Ghionea crede că formaţia din Ghencea putea să ajungă în 16-imile competiţiei dacă ar fi reuşit să se impună în momentele cheie.
"Pentru noi, campionatul era primordial, dar voiam să mergem mai departe şi în Liga Europa. Puteam reliza acest lucru dacă eram puţin mai atenţi. Mihai Stoichiţă a făcut o treabă foarte bună la Steaua, sper să continue de acum încolo la fel, a făcut un grup unit aici", a declarat acesta, care s-a mirat de numărul extrem de mic al spectatorilor: "E ciudat să fii dominat de fanii oaspeţilor în Ghencea, nu mi s-a mai întâmplat". Steaua a remizat, joi, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia olandeză Twente Enschede, într-un meci din ultima etapă a Grupei H a Ligii Europa, la care nu au fost prezenţi decât aproximativ 800 de spectatori, dintre care 500 de fani ai oaspeţilor. Clasamentul final al Grupei H: 1. FENERBAHCE 15p, 2. TWENTE ENSCHEDE 8p, 3. Şerif Tiraspol 5p, 4. Steaua 4p. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-18-2009, 01:39 PM
|
|||
|
|||
Meciul Steaua - Twente a fost transmis şi în Anglia
Cu toate că nu a avut o miză deosebită, meciul Steaua - Twente, contând pentru ultima etapă din grupele Europa League, a fost difuzat şi în Anglia, de către ITV4.
Comentatorii englezi au vorbit cu mult respect despre Steaua şi s-au mirat că pe stadion sunt atât de puţini spectatori. Ei au remarcat travaliul lui Nicoliţă, au elogiat calităţile de golgheter ale lui Kapetanos şi au spus că de serviciile portarului Zapata ar fi interesată şi echipa de primă ligă engleză Portsmouth (totuşi, sunt şanse reduse ca acesta să ajungă acolo, formaţia insulară având probleme financiare). Interesul britanicilor pentru meciul din Ghencea mai are o explicaţie: echipa olandeză este antrenată de Steve McClaren, fostul selecţioner al Angliei. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-18-2009, 01:47 PM
|
|||
|
|||
Fiecare kilogram în plus costă 500 de euro
Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, şi-a avertizat jucătorii: "Orice kilogram în plus vă costă scump".
Mihai Stoichiţă îşi obligă elevii să facă câte o oră de antrenament şi de Sărbători, iar orice surplus de greutate va fi taxat drastic de către antrenorul Stelei. Pentru jucătorii lui Mihai Stoichiţă, vacanţa nu înseamnă numai distracţie. "Lippi" le-a întocmit fotbaliştilor un program strict şi de Sărbători. Între 18 decembrie şi 7 ianuarie, steliştii au obligaţia de a face zilnic câte un antrenament de o oră, indiferent de locul în care-şi vor petrece vacanţa. taguri "După reunire vreau să trecem direct la treabă, nu mă apuc eu să scot atunci toxinele din voi. Ne aşteaptă un retur greu şi aş vrea ca fiecare dintre voi să conştientizeze acest lucru", le-a transmis "Lippi" roş-albaştrilor. Fiecare component al Stelei a primit câte un puls-tester, iar programul de pregătire include alergări, sesiuni de pregătire în sala de forţă şi alte exerciţii care diferă în funcţie de metabolismul fiecăruia. Jucătorii au fost, totodată, avertizaţi să nu facă abuz de sarmale şi de alte preparate din carne de porc, pentru că fiecare kilogram în plus va fi taxat drastic, amenda stabilită în acest sens fiind de 500 de euro. "Fiecare dintre jucători a primit o foaie şi trebuie să urmeze un anumit program, mai ales în ceea ce priveşte pregătirea fizică. Acest lucru îi va ajuta să le fie mai uşor la reunire. După aceea vom avea o perioadă de acomodare în ţară, apoi două cantonamente. În primul dintre ele facem tot ce ţine de pregătire, iar în al doilea ne axăm pe jocuri", ne-a explicat Stoichiţă. "Îmi voi da seama imediat dacă au respectat ceea ce le cer, pentru că vom efectua teste, iar preparatorul fizic îmi va spune care sunt problemele", a mai spus antrenorul. Alte amenzi aprobate de Stoichiţă - ieşit în cluburi fără acordul conducerii: minimum 5.000 € - jucat pocher în cantonament: 1.000 € - absenţa de la un antrenament: 1.000 € - cartonaşe roşii primite nejustificat: 500 € - vorbit la telefon în vestiar, la masă sau în sala de vizionare: 250 € - nefolosirea echipamentului de prezentare: 250 € - fumatul în incinta stadionului: 250 € - altercaţii cu coechipierii: 250 € - citirea presei în vestiar, la masă sau în sala de vizionare: 50 € - pariuri sportive: 50 € - intrarea în vestiar cu ghete murdare: 25 € - prezenţa la masă în papuci, fără ciorapi: 25 € http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-18-2009, 01:48 PM
|
|||
|
|||
Vrea să-i păstreze pe Ghionea şi pe Marin
Mihai Stoichiţă nu este de acord cu patronul Stelei, Gigi Becali, care a spus că vrea să se descotorosească cât mai repede de veteranii Petre Marin (36 de ani) şi Sorin Ghionea (30 de ani).
"De Bibişkov şi Grzelak ne vom despărţi sigur, dar, în rest, sper să nu fie alte plecări. Petre Marin e un profesionist, a rezistat la Steaua, deşi au fost aduşi mereu jucători care să-l înlocuiască. S-a pregătit mereu la acelaşi nivel şi acest lucru se vede, cred că mai poate juca lejer încă un an sau doi. Încerc să-l păstrez la echipă şi în sezonul viitor, avem nevoie de experienţă în echipă", a precizat tehnicianul. Stoichiţă s-a referit şi la cazul căpitanului din Ghencea: "Eu nu vreau să-l las pe Ghionea să plece. Am mare nevoie de el în continuare, însă trebuie să acceptăm şi faptul că şi-a făcut datoria pentru club, la fel ca şi Goian. Dacă va avea o ofertă tentantă, atunci probabil că se va gândi şi el la partea financiară". http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-18-2009, 01:49 PM
|
|||
|
|||
"Am făcut un meci bun, dar am avut în faţă o echipă puternică!"
Portarul Stelei, Robinson Zapata, a afirmat că echipa sa a făcut un meci bun contra olandezilor de la Twente, dar valoarea adversarului i-a împiedicat pe stelişti să căştige această confruntare. Columbianul este de părere că trupa din Ghencea a părăsit Europa League cu capul sus, iar acum toate gândurile steliştilor se îndreaptă către titlu.
"Am făcut un meci bun, din păcate nu am câştigat. Am încercat, dar am avut în faţă o echipă puternică. Dar cred că am ieşit cu fruntea sus. Ne pare rău că nu ne-am calificat în primăvara europeană. Avem echipă , suntem motivaţi şi cred că şi coechipierii mei se gândesc la titlu. Cu frigul mă obişnuiesc. Nu e frumos fără fani, e ca la un antrenament. Cu performanţe şi cu fotbal strălucitor sper să-i aducem lângă noi", a declarat Zapata pentru ProTV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-18-2009, 01:52 PM
|
|||
|
|||
După Ghionea, Golanski, Ochiroşii şi Dayro e gata de plecare!
Deşi Mihai Stoichiţă a anunţat că Steaua mai are nevoie de un jucător în fiecare compartiment, Gigi Becali nu se grăbeşte să cumpere vreun fotbalist şi mânat probabil de criza financiară, se grăbeşte să scape de câţiva. Aşa cum ProSport a anunţat astăzi, primii pe listă sunt Ghionea, Golanski şi Ochiroşii. Nu departe este însă şi fostul favorit al patronului, columbianul Dayro Moreno. Astfel, fosta sa echipă Once Caldas, a aşteptat ultimul meci al sezonului pentru a-i face lui Becali o ofertă pentru atacantul columbian. Informaţia este confirmată chiar de impresarul jucătorului.
"Once Caldas a aşteptat ultimul meci al Stelei în această iarnă, iar în finalul acestei săptămâni vor înainta, cu siguranţă, o ofertă. Ei ar dori un împrumut până în vară, cu o o clauză prin care să-l poată achiziţiona definitiv ulterior", a declarat , Munoz Castro. De asemenea, nici clubul columbian nu neagă interesul pentru Dayro, preşedintele declarând că la Once Caldas Moreno şi-ar recâştiga locul în echipa naţională, pierdut în timpul şederii din Ghencea. "Moreno nu a reuşit să se adapteze la Steaua, iar evoluţiile sale au avut de suferit din acest motiv. Sunt convins că o revenire aici l-ar putea ajuta foarte mult pentru a redeveni un fotbalist important şi pentru echipa natională", a spus Hernando Ramos, şeful lui Once Caldas. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-18-2009, 02:59 PM
|
|||
|
|||
Dayro Moreno este dorit de San Lorenzo
Atacantul columbian al echipei Steaua, Dayro Moreno, este dorit de formaţia San Lorenzo, preşedintele clubului argentinian, Rafael Savino, purtînd personal negocierile pentru jucătorul legitimat la gruparea "roş-albastră", informează cotidianul Ole.
Antrenorul echipei San Lorenzo, Diego Simeone, şi-l doreşte pe Dayro Moreno după plecarea atacantului argentinian Gonzalo Ruben Bergessio la gruparea din Franţa, AS Saint-Etienne. Pe lista clubului argentinian se mai află jucătorii Sebastian Rusculleda, Matías Gimenez, Walter Erviti, Emiliano Alfaro, Sebastian Abreu, Diego Infran şi Ismael Blanco. Cele mai mari şanse petnru un transfer la San Lorenzo le au Dayro Moreno şi Sebastian Rusculleda. Altfel, Dayro Moreno este unul dintre cei 500 de invitaţi speciali ai maratonului de fotbal al echipei Once Caldas. Formaţia columbiană, pentru care atacantul stelist a evoluat între 2003 şi 2007 organizează un maraton de 16 meciuri săptămâna viitoare la care sunt aşteptaţi să evolueze peste 500 de fotbalişti, informează La Patria. Turneul este organizat în scop caritabil pentru copiii din Villahermosa. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-18-2009, 03:00 PM
|
|||
|
|||
Pustiu istoric
Doar 350 de fani stelişti au venit aseară în Ghencea, mai puţini decît galeria lui Twente. A fost cea mai slabă asistenţă de la înfiinţarea Stelei!
Ghencea arăta aseară, cu cîteva minute înainte de startul meciului, de parcă urma să se joace o partidă cu porţile închise. Singura pată de culoare şi sursă de gălăgie, galeria lui Twente, vreo 400 de inşi îngrămădiţi într-un sector de la peluza a II-a. Steliştii, foarte puţini şi răsfiraţi, cîteva puncte în imensitatea albă a arenei acoperite de zăpadă. Niciodată în istoria meciurilor europene jucate de Steaua pe teren propriu spectatorii n-au putut fi număraţi aşa de uşor! Aseară, puzzle-ul a arătat aşa: 36 la peluza I, 12 la peluza a II-a, 135 la tribuna a II-a, 47 la tribuna I şi 123 la tribuna 0. Total: 353 de fani! Pînă ieri, cea mai slabă asistenţă se înregistrase în 1968, cînd veniseră 3.200 de oameni la meciul cîştigat cu Spartak Trnava, scor 3-1. -7 grade Celsius erau aseară în Bucureşti, la startul partidei din Ghencea http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
12-18-2009, 03:34 PM
|
|||
|
|||
deci am avut dreptate in mesajul postat in sectiunea grupei, cum ca atat de putina lume nu a mai fost niciodata la un meci in cupe.
in orice caz asistenta extrem de scazuta nu s-a datorat frigului, ci a situatiei negre prin care trece clubul Nu lasa pe maine ce poti face azi...lasa pe poimaine! |
|||
12-18-2009, 03:35 PM
|
|||
|
|||
Se poate datora si putin frigului. In sensul ca nu l-au mai injurat pe Becali, asa cum o faceau cand era cald...
http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
50 Musafir(i)
50 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut