Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Steaua Bucureşti
01-10-2010, 02:04 PM
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Nicoliţă poate aduce 5 milioane de euro Stelei

Un eventual transfer al mijlocaşului formaţiei din Ghencea, Bănel Nicoliţă, poate reprezenta a doua mutare profitabilă parafată de clubul de Steaua după cedarea lui Mirel Rădoi la Al Hilal.

O posibilă destinaţia a lui Nicoliţă, care astăzi împlineşte 25 de ani, poate fi Al Nasr Dubai, formaţia care l-a transferat în această iarnă de la Steaua şi pe Ionuţ Rada.

"Degeaba îl vor ei acum, le-am spus că doar din vara pot să îl ia pe 5 milioane de euro. Au fost de acord cu suma", a spus Gigi Becali, conform revistavip.net

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-10-2010, 02:04 PM
Emeghara: "Avem tot ce ne trebuie pentru a fi campioni!"

Fundaşul Stelei Ifeany Emeghara a vorbit despre şansele la titlu ale grupării din Ghencea şi spune că elevii lui Mihai Stoichiţă au toate motivele să spere că se vor impune în duelul cu CFR Cluj, Dinamo sau Unirea Urziceni.

"Avem tot ce ne trebuie pentru a lua titlul. Anul trecut s-a dus, e un an nou, trebuie să facem tot ce depinde de noi pentru a cîştiga din nou campionatul. Sper să am un an bun, să fiu sănătos şi să pot să iau parte la cît mai multe dintre jocurile Stelei", a spus Emeghara.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
01-10-2010, 02:05 PM
Pleşan e dorit de ultima clasată din Ligue 1 după ce şi codaşa din Serie A l-a ofertat!

Cotat de Gigi Becali la numai 100.00 de euro, Mihăiţă Pleşan ar putea ajunge la ultima clasată din Ligue 1, Grenoble, care doreşte să-şi întărească lotul pentru un final decent de sezon în campionatul francez.

Cu o singură victorie în 19 etape de campionat, Grenoble caută cu disperare jucători care să accepte condiţiile oferite de gruparea de pe Stade des Alpes. În afară de Pleşan, francezii şi-l mai doresc pe atacantul chilian Sebastian Pinto, aflat în trecut pe lista de achiziţii a Stelei.

Sport.fr informează că oficialii clubului din Ligue 1 vor înainta în următoarele ziel o propunere concretă roş-albaştrilor, pentru ca apoi să negocieze termenii colaborării cu jucătorul care mai este dorit şi de Siena, echipa de pe ultimul loc din Serie A.

01-10-2010, 02:07 PM
Dayro Moreno: "Nu mai suport România!"

Dayro Moreno i-a zis lui Stoichiţă că ţara e de vină pentru declinul carierei sale şi că de aceea nu se va mai prezenta la Steaua.

Un singur stelist a lipsit nemotivat la primul antrenament din 2010: Dayro Moreno. Cel mai recent motiv pentru care e supărat columbianul? Îl dezvăluie Mihai Stoichiţă: "Mi-a spus că nu-i place România! I-am replicat: «Păi, bine, mă băiatule, dar cînd ai venit aici şi ai luat lovelele, ţi-a plăcut ţara asta?»".

Atacantul de 23 de ani, cu doar trei meciuri ca titular în sezonul precedent, şi-a negociat revenirea la Once Caldas, gruparea columbiană de la care Steaua l-a cumpărat acum doi ani. Planul lui a eşuat însă, întrucît sud-americanii nu şi-au permis să achite clubului din Ghencea 500.000 de euro, reprezentînd preţul solicitat de români.

Ce se va întîmpla cu Dayro în continuare? Stoichiţă, omul care l-a readus la prima echipă după exilul la "satelit" pe care i-l impusese Bergodi, nu e dispus să-i mai acorde credit: "Am încercat să vorbesc cu el, am făcut tot ce mi-a stat în putinţă, dar în clipa asta chiar simt că nu mai am soluţii pentru el! I-am spus-o: «Tu nu te gîndeşti că mi-am asumat răspunderea faţă de oamenii ăştia din club atunci cînd te-am luat de la Steaua II şi te-am făcut să joci iar în Liga I?»".

450.000 de euro a încasat Dayro Moreno în cei doi ani pe care i-a petrecut în România. În acest interval, a marcat 12 goluri în campionat

1,5 milioane de euro i-a plătit Steaua lui Once Caldas pentru Dayro. Cînd a fost adus, la începutul lui 2008, reprezenta cel mai scump fotbalist din istoria clubului

60.000 de euro pe an cîştigă Dayro acum, de trei ori mai puţin decît avea atunci cînd a semnat cu Steaua, el acceptînd acum trei luni micşorarea cerută de Becali

01-10-2010, 02:07 PM
"E superfotbalist!"

Stoichiţă i-a făcut o radiografie lui Iovov, susţinînd că e mai bun decît atunci cînd l-a avut elev la Litex şi cînd a marcat 17 goluri în 20 de meciuri, în 2000-2001.

- Domnule Stoichiţă, cum au decurs tratativele cu Iovov?
- Am discutat cu el foarte mult, e un băiat deosebit şi cred că vom ajunge la o înţelegere. Sîmbătă mă voi duce personal în Bulgaria ca să definitivez transferul. Nu cred că vor fi probleme şi sînt convins că-l vom lua.

- Cu ce v-a convins acest fotbalist de insistaţi atît de mult pentru el?
- E extraordinar, eu cînd am zis că aduc jucători, atunci toată lumea să ştie că aduc fotbalişti de echipa naţională, nu glume de jucători. În plus, eu îl cunosc foarte bine, l-am avut la Litex Loveci, e adevărat, acum vreo 9 ani, cînd el era mai tinerel şi cînd l-am adus de la TSV Munchen 1890. Păi, băiatul ăsta îmi dădea gol sau goluri în fiecare meci. A marcat vreo 17 goluri în 19-20 de meciuri, asta înseamnă să fii atacant adevărat. Chiar e o soluţie perfectă după ce a plecat Dayro.

- Dar are 32 de ani...
- Nu e problemă, eu mereu am spus, iar în cazul lui Iovov garantez că aşa e, că un atacant de rasă trecut de 30 de ani e ajuns la maturitate maximă, e vîrsta optimă la care poate da randamentul ideal. E un fotbalist cu reale calităţi ofensive şi poate fi folosit în mai multe zone din teren, dar ca atacant oferă cel mai bun randament.

01-10-2010, 02:08 PM
Ienei: "La Steaua trebuie transferaţi titulari, rezerve sînt destule!"

Emeric Ienei a comentat campania de achiziţii a Stelei de pînă acum şi spune că stafful tehnic al roş-albaştrilor este cel mai potrivit pentru a se exprima asupra potenţialului pe care îl au noii jucători ai grupării din Ghencea. Ienei consideră că Jelev poate fi un om de bază în defensivă şi se întreabă care sînt motivele din cauza cărora a fost cedat Ionuţ Rada la Al Nasr.

"Antrenorii sînt cei care hotărăsc cine vine şi cine pleacă de echipă, aşa e peste tot sau aşa ar trebui să fie. Nu ştiu de ce a plecat Rada, e un jucător bun care a fost titular în prima parte a campionatului şi s-a dovedit a fi extrem de util. Cînd aduci un fotbalist, trebuie să fie un titular, pentru că rezerve ai suficiente chiar în lotul tău. Jelev e matur, are un joc bun de cap şi e un transfer folositor, poate fi un cîştig pentru Steaua. Nu pot să-mi fac în acest moment o părere despre lot, trebuie să văd cum se mişcă într-un joc. Pînă atunci, Stoichiţă şi Panduru ştiu cel mai bine ce trebuie să facă, ei cunosc efectivul şi posibilităţile lui. Probabil că există o strategie, se vor mai face unele mutări pînă începe campionatul", a spus Ienei pentru gsp.ro.

01-10-2010, 02:08 PM
"Iovov s-a văzut cu prietenul Stoichiţă, nu a negociat cu Steaua"

Managerul lui Levski Sofia, Georgi Ivanov, spune că atacantul formaţiei bulgare, Hristo Iovov, a fost în România doar pentru a-l vedea pe prietenul său Mihai Stoichiţă şi nu pentru a negocia un contract cu Steaua.

Ivanov dă asigurări că atacantul nu o va părăsi pe Levski în această iarnă şi spune că Iovov va continua la club chiar şi după ce se va retrage din activitate.

"Iovov rămîne la Levski, viitorul său este legat de clubul nostru chiar şi după ce îşi va încheia cariera profesionistă. Hristo a venit în România pentru a se întîlni cu prietenul său Stoichiţă, nu pentru negocieri cu Steaua, eu aşa ştiu", a spus Ivanov, citat de agenţia de presă Focus.

01-10-2010, 02:09 PM
Arthuro a marcat după o pauză de 442 de zile!

Fostul atacant al Stelei, Arthuro, este hotărît să scape de ghinionul care l-a urmărit în ultimul an. Trecut pe la Terek şi Flamengo după ce s-a despărţit de roş-albaştri, brazilianul a ajuns la începutul stagiunii în Segunda Division, la Celta Vigo.

Nici aici nu s-a dovedit mai inspirat în faţa goalkeeperilor adverşi decît a demonstrat că este pe vremea cînd evolua în România. Arthuro a marcat miercuri după 442 de zile într-o partidă oficială, precedenta sa reuşită producîndu-se pe 21 octombrie 2008 în confruntarea pe care Steaua a pierdut-o pe teren propriu în grupele Champions League contra francezilor de la Lyon, 3-5.

"Am avut un an foarte greu, dar am hotărît să las totul în urmă şi să încep o nouă etapă înc ariera mea. Sper ca aceste moment favorabil să se prelungească, am nevoie de continuitate pentru a-i convinge pe cei de la Celta că sînt un fotbalist bun. Ştiam că munca îmi va fi răsplătită pentru că aşa se întîmplă mereu în viaţă", a spus Arthuro, care a egalat pentru Celta în minutul 44 al turului optimilor de finală ale Cupei Spaniei cu Villareal (1-1).

01-10-2010, 02:11 PM
Kapetanos: "Trecem la munca de jos"

Golgeterul Ligii I în prima parte a campionatului, Pantelis Kapetanos ştie ce trebuie făcut pentru ca Steaua să termine stagiunea în fotoliul de lider.

"Ne aşteaptă un retur extrem de dificil, o să trecem la munca de jos. Sîntem în topul clasamentului şi tocmai de aceea trebuie să muncim şi mai mult decît am făcut-o pînă acum. Doar aşa vom cîştiga titlul", a declarat atacantul grec.

01-10-2010, 02:13 PM
Onicaş, fundaş central?

Stoichiţă se gîndeşte la o soluţie de avarie în cazul în care Steaua nu va reuşi să mai transfere vreun stoper.

Transferul fundaşului rwandez Edwin Ouon încă nu a fost rezolvat, însă Mihai Stoichiţă ştie deja soluţia la care va apela în caz de forţă majoră, dacă nu va mai reuşi să aducă un alt stoper. E vorba despre Mihai Onicaş, care a fost folosit pînă acum la prima echipă numai pe postul de mijlocaş central defensiv.

"Are ceva din Mirel Rădoi. Nu e foarte înalt, dar e bătăios, pune osul la bătaie la orice duel. El a mai jucat pe acest post cînd era la echipa a doua şi eu îl văd fundaş central, iar Mihai Stoichiţă mi-a spus că are aceeaşi părere" a fost declaraţia lui Becali prin care patronul a dezvăluit planul antrenorului în privinţa alcătuirii liniei de apărare.

Onicaş va împlini 20 de ani la finalul lunii şi e înalt de 1,80 metri, cu doar un centimetru peste Mirel Rădoi, care a debutat în tricoul Stelei la 19 ani, ca fundaş central,

19 meciuri a jucat Onicaş în acest sezon, în toate competiţiile, de fiecare dată ocupînd postul de mijlocaş central defensiv

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
53 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut