Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Steaua Bucureşti
01-10-2010, 02:14 PM
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
"El ne trăgea în jos!"

Steliştii au remarcat că echipa aleargă mai bine de cînd nu mai e columbianul: "Le impunea şi celorlalţi ritmul lui lent".

Stoichiţă e fericit că Steaua se pregăteşte mai bine în 2010. Nu s-a schimbat specificul antrenamentelor, dar a dispărut Dayro Moreno din lot şi asta îl mulţumeşte pe antrenor.

"La alergări, jucătorii erau tentaţi să urmeze ritmul impus de columbian, care se afla permanent în coada plutonului. Moreno era alibiul perfect pentru cei care urmăreau să mai tragă chiulul. Erau tentaţi să-l urmeze pe el, nu pe unul ca Bănel Nicoliţă. Acum au rămas doar oameni serioşi şi asta e excelent!", povestesc surse din Ghencea.

"Era molipsitor!"
Antrenorul şi managerul Panduru au fost şocaţi de atitudinea lui Dayro încă de cînd l-au rechemat la prima echipă, adică din toamna lui 2009. "I s-a explicat că are nevoie de continuitate, de o lună, o lună şi jumătate de pregătire intensă, ca să atingă potenţialul maxim. A părut că înţelege, dar şi-a bătut joc, de fapt", zic apropiaţi ai lui Stoichiţă.

Aceleaşi surse susţin că tehnicianul şi restul şefilor de la Steaua au avut informaţii că escapadele nocturne ale lui Dayro au fost mai numeroase decît cele pe care le-au surprins paparazzii la finalul anului trecut: "Îi atrăgea şi pe alţii către stilul ăsta al lui, cu cluburi, cu distracţie. Toja era cel mai expus ca să-l urmeze!".

1 meci ca integralist are Dayro Moreno în acest sezon. În total, a bifat cinci partide în Liga I

Once Caldas sau Liga a II-a
Steaua a anunţat că e de acord să-l lase pe Dayro înapoi la Once Caldas, de unde l-a cumpărat cu două milioane de dolari, numai că gruparea din Columbia nu-şi permite deocamdată să plătească pentru transfer. Dacă revine în Ghencea, Moreno ar putea să joace din nou în Liga a II-a, pentru "satelitul" roş-albaştrilor, aşa cum s-a întîmplat şi în a doua parte a lui 2009. Atunci îl pedepsise Bergodi.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
01-10-2010, 02:15 PM
"Promite-mi că joc!"

Stoichiţă a fost ieri la Sofia, unde Iovov a cerut să i se garanteze că se va miza pe el. Steliştii anunţă că bulgarul e hotărît să accepte oferta.

Hristo Iovov nu vrea să aibă soarta lui Bibişkov. Bulgarul de 32 de ani cere să i se promită ca va fi considerat un fotbalist important în Ghencea. Asta i-a spus lui Mihai Stoichiţă ieri, la întîlnirea pe care cei doi au avut-o la Sofia. Antrenorul a mers acolo special să negocieze cu şefii lui Levski trecerea lui Iovov la Steaua.

De ce e jucătorul atît de interesat să evolueze cît mai mult? Pentru că viitorul lui depinde de o clauză existentă în acordul cu clubul din Ghencea. Dacă bifează minimum 75 la sută dintre partidele returului, deci măcar 13, contractul lui se prelungeşte automat pentru încă un an. Iovov s-ar alege, în această situaţie, şi cu o majorare salarială. Faţă de 10.000 de euro pe lună, cît a cerut pînă la vară, venitul lui ar ajunge la 12.500 de euro lunar. Aşadar, 60.000 de euro pentru retur şi încă 150.000 pentru sezonul 2010-2011.

Pe lîngă aceste sume fixe, atacantul ar lua şi bonusuri substanţiale în funcţie de performanţele echipei. Cîştigarea campionatului cu Steaua i-ar aduce 50.000 de euro, pe cînd accesul în Liga Campionilor de pe locul 2 şi în urma depăşirii tururilor preliminare l-ar face mai bogat cu 80.000 de euro.

Iovov e prea scump pentru Levski!
Transferul lui Iovov în Ghencea e mijlocit şi de situaţia financiară dificilă în care se găseşte actualul club al bulgarului, Levski Sofia. "Fac tot ce este posibil pentru a salva clubul din criza financiară prin care trece. Am vorbit cu mai mulţi jucători care au salarii mari pentru a le propune o reducere", a declarat Todor Batkov, patronul lui Levski. Iovov e jucatorul cu cel mai mare salariu din lotul lui Levski, avînd 120.000 de euro pe an.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
01-12-2010, 04:50 PM
Becali: "Am primit o ofertă de două milioane de euro pentru Kapetanos, 80 la sută pleacă"

Patronul Stelei, Gigi Becali, a declarat, luni, că Steaua s-ar putea despărţi de golgheterul Pantelis Kapetanos, pentru care clubul din Ghencea a primit o ofertă de două milioane de euro, însă nu a dorit să dezvăluie numele echipei care l-a ofertat pe grec.

"Pentru Kapetanos avem o ofertă de două milioane de euro. Se face în proporţie de 80 la sută. Să iei un jucător gratis şi să-l vinzi cu două milioane e ceva", a spus Becali, la GSP TV.

Becali a adăugat că antrenorul Mihai Stoichiţă "habar n-are" că îl va vinde pe Kapetanos, însă a ţinut să precizeze că "jucătorul nu pleacă până când Steaua nu aduce un atacant de mare valoare".

La capitolul achiziţii, Becali a anunţat că Steaua este foarte aproape să transfere "un mijlocaş de 26 de ani, de la echipa unde a jucat Beckham, parcă Mike Magee îl cheamă". "Nu ştiu prea multe lucruri despre el. Ştiu că este un mijlocaş care i-ar prinde bine Stelei. Îl veţi vedea când va veni cu noi în cantonament", a spus Becali.

Altfel, Becali a confirmat interesul pentru aducerea în Ghencea a lui Dacian Varga şi a lui Rui Duarte, explicând că pentru fundaşul lui FC Braşov ar fi dispus să plătească 500.000 de euro şi a recunoscut că formaţia pregătită de Viorel Moldovan vrea să-l împrumute până în vară pe Dayro Moreno.

01-12-2010, 07:17 PM
Duckadam vrea să dea jos burta

Helmuth Duckadam s-a apucat de pedalat pentru că vrea să slăbeascăPentru că s-a îngrăşat de Sărbători,eroul de la Sevilla face sport acasă

După ce nu şi-a refuzat nimic de Sărbători, Helmuth Duckadam vrea acum să slăbească. Fostul portar s-a apucat din nou de sport, la 50 de ani, stimulat şi de faptul că trebuie să fie mereu în formă, pentru a se juca cu fiica sa, Julianne, în vârstă de doar un an şi jumătate.

Marele Duckadam se antrenează câte o jumătate de oră pe zi, la bicicletă, după ce socrii i-au gătit iepure cu sos vânătoresc, cârnaţi şi alte produse de sezon. Helmi şi-a petrecut Sărbătorile alături de soţia sa, Alexandra, şi de fiica lor, Julianne.

Micuţa, extrem de jovială, a avut parte de toată atenţia campionului de la Sevilla şi a mamei sale, care au plimbat-o cu sania şi i-au pregătit o întâlnire specială chiar cu Moş Crăciun. După Anul Nou, cei trei s-au întors acasă, la Semlac, unde, cu toţii s-au apucat de exerciţii fizice, pentru a reveni la forma de dinainte de Sărbători. Astfel, în timp ce fostul portar pedalează la bicicletă, Julianne bate mingea, pregătindu-se parcă pentru o carieră într-un sport în care tatăl său a făcut istorie.

01-13-2010, 06:59 PM
Americanul Josh Tudela a ajuns în România şi va susţine probe de joc la echipa din Ghencea

Americanul Josh Tudela, aflat sub contract cu gruparea LA Galaxy, a sosit, marţi seară, în România, iar în perioada următoare va susţine probe de joc la Steaua, antrenorul Mihai Stoichiţă urmând să decidă dacă îl va păstra în lot.

"Prietenii mei mi-au spus câte ceva despre Steaua, dar nu am reţinut foarte multe. Sunt bucuros că am venit, iar de aici îl ştiu deja pe Toja, pentru că am fost adversari. Sper să mă ajute cu acomodarea şi să trec de perioada de pregătire cu bine", a spus Tudela, care nu a auzit de patronul Stelei, Gigi Becali.

Mijlocaşul va fi testat în România de antrenorul Mihai Stoichiţă, apoi tehnicianul va decide dacă jucătorul va face deplasarea cu echipa în primul stagiu de pregătire al Stelei, cel din Antalya, care se va desfăşura între 16 şi 27 ianuarie.

Josh Tudela are 25 de ani şi nu a evoluat niciodată pentru echipa naţională a SUA. În perioada petrecută la LA Galaxy, el a fost coleg cu englezul David Beckham. Joacă la LA Galaxy din anul 2007, timp în care a evoluat în doar 23 de partide, fără să marcheze vreun gol. În a doua parte a anului 2007, el a fost împrumutat la gruparea California Victory, pentru care a jucat doar 5 meciuri oficiale.

01-13-2010, 07:57 PM
Iovov a refuzat oferta Stelei şi va continua la Levski, dar pe un salariu mai mic

Directorul financiar al lui Levski Sofia, Constantin Bajdekov, a anunţat, miercuri, că mijlocaşul Hristo Iovov va continua la formaţia pregătită de Georgi Ivanov, deşi a fost ofertat de Steaua, şi chiar a acceptat diminuarea contractului, care e valabil până în vară, informează presa bulgară.

Alături de Iovov, au mai acceptat oferta conducerii Georgi Petkov şi Elin Topuzakov, iar oficialii încearcă să-i convingă şi pe restul jucătorilor. "Vom negocia şi cu restul. Scăderea va fi diferită pentru fiecare, iar la unii se va modifica programul de plată. Acesta va fi legat de numărul de jocuri în care vor fi folosiţi", a spus Bajdekov.

Fostul internaţional se află de marţi în cantonamentul lui Levski de la Kavarna, după ce în primele zile absentase, motivând o răceală puternică.

Iovov a primit o ofertă de la Steaua, pentru un contract valabil până la vară, cu opţiune de prelungire pe încă un an, însă acesta le-a transmis oficialilor că acceptă doar dacă prima înţelegere se va derula pe un sezon şi jumătate. "El vrea contract pe un an şi jumătate, dar la Steaua vor veni doar jucători pe şase luni, nu mai semnez cu nimeni pe perioade lungi. Trebuie să confirme", a spus, marţi seară, Gigi Becali.

Mijlocaşul în vârstă de 32 de ani s-a aflat săptămâna trecută în România, unde a discutat cu Mihai Stoichiţă, iar în weekend tehnicianul Stelei a mers la Sofia pentru a-l convinge să evolueze pentru gruparea din Ghencea.

01-15-2010, 09:12 PM
Dayro spre Timisoara ?

Steaua este aproape de a se desparti de columbianul Dayro Moreno care nu mai doreste sa continue la Steaua. Destinatia posibila FC Timisoara.

Desi era ca si transferat la Once Caldas si era dorit de Dinu Vama la Brasov iata ca Dayro Moreno poate ajunge la Timisoara.
,,Am avut o discutie cu Iancu, mi-a facut o oferta pentru Dayro eu am agreat-o, acum ei trebuie sa il convinga si pe jucator. Oferta este de 450.000 de euro + TVA.'' a declarat patronul Stelei in direct la gsptv.

Urasc prostia, dar compatimesc prostii !
01-15-2010, 09:36 PM
Roş-albaştrii vor juca amicale cu Lokomotiv Sofia şi Terek Groznîi în al doilea cantonament

Steaua are programate, în al doilea cantonament din pauza de iarnă, 5 meciuri amicale, iar printre adversarii roş-albaştrilor se numără echipe precum Lokomotiv Sofia, Terek Groznîi sau Bate Borisov, informează site-ul oficial al steliştilor.

Al doilea stagiu de pregătire este programat în Antalya, între 30 ianuarie şi 12 februarie, iar elevii antrenaţi de Mihai Stoichiţă vor juca amicale cu SC Vasas (Ungaria, 1 februarie), NK Rijeka (Croaţia, 5 februarie), Lokomotiv Sofia (Bulgaria, 7 februarie), Terek Groznîi (Rusia, 9 februarie) şi Bate Borisiv (Belarus, 11 februarie).

Primul cantonament al Stelei va avea loc tot în Antalya, iar staff-ul roş-albaştrilor va pleca înspre Turcia sâmbătă, la ora 10:00. În acest prim stagiu, steliştii au programat un singur meci de verificare, cu austriecii de la Red Bull Salzburg (26 ianuarie).

01-16-2010, 01:48 PM
Rada: «Am ajuns în paradis!»

Ionuţ Rada este foarte încântat de Dubai, oraşul în care va locul un an şi jumătate, perioada în care se derulează contractul cu Al Nasr.

Fundaşul Ionuţ Rada este în al nouălea cer după ce a lăsat Steaua pentru arabii de la Al Nasr Dubai. "Toate nebuniile din lume le găsesc aici", a mărturisit pentru Click! fotbalistul în vârstă de 28 de ani.

Soare, temperaturi de peste 20 de grade, plajă, clădiri impresionante, vegetaţie tropicală. Asta a găsit Ionuţ Rada în Dubai, oraşul care îl va găzdui un an şi jumătate.

"Când am ajuns aici m-am gândit că sunt în Paradis. În realitate, Dubaiul e mult mai frumos decât mi-am imaginat", a povestit Rada.

Programul destul de încărcat nu i-a permis să viziteze prea multe locuri, însă fundaşul român şi-a pus în gând să nu rateze niciun obiectiv turistic: "Am să bifez toate locurile despre care am auzit că merită să fie văzute. Am fost la vestitul hotel Burj al Arab, e impresionant. Am văzut şi cea mai înaltă clădire din lume, dar n-am apucat să urc".

Puţinul timp liber pe care îl are între cele două antrenamente zilnice şi-l petrece fie în compania preparatorului fizic al echipei, fie a handbalistului român Alin Şania.

"Acum trag tare să ajung la acelaşi nivel cu coechipierii mei. Seara ies la masă cu Şania, când îi permite programul, şi cu un grec de la club, care a studiat stomatologia la Bucureşti şi vorbeşte fluent româna", explică Ionuţ Rada.

01-16-2010, 03:20 PM
"Am acceptat pentru că vreau titlul!"

Într-un interviu acordat presei din Grecia, Pantelis Kapetanos vorbeşte despre posibila sa plecare de la Steaua, insistă că vrea să rămînă în Ghencea cel puţin pînă la finalul stagiunii şi spune că a acceptat chiar şi o micşorare salarială în vară pentru a continua alături de roş-albaştri.

"Mi-a luat ceva timp să mă adaptez în România, era pentru prima oară cînd plecam să joc în altă ţară şi o perioadă de acomodare era firească. Asta mai ales avînd în vedere că am ajuns la Steaua cînd pregătirile începuseră deja şi a trebuit să trag tare pentru a recupera diferenţa faţă de coechipieri. Acum mă gîndesc doar cum să fac să luăm titlul. Sînt la Steaua şi doar asta am în minte acum, vreau să rămîn aici cel puţin încă 6 luni. În vară mi s-a propus o micşorare salarială pe care am acceptat-o, mai am încă un an şi jumătate de contract cu echipa. Mă simt bine aici, lumea mă iubeşte şi, dacă voi înscrie cît mai multe goluri, am şansa să fiu chemat şi în echipa naţională", a comentat Kapetanos pentru Sportime.

Gazeta Sporturilor

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
28 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut