Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Steaua Bucureşti
09-07-2009, 10:40 AM
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
"Perlă" în mocirlă

La un an distanţă de debutul său în grupele Ligii Campionilor, cu Bayern, Dayro a luptat ieri, cu Steaua II, pentru un egal în faţa Dunării Galaţi.

În urmă cu un an evolua pe Ghencea, în Liga Campionilor, cu Bayern Munchen, în faţa a 25.000 de spectatori (0-1). Ieri, columbianul pe care Gigi Becali a plătit două milioane de euro, a evoluat la orele prînzului, în faţa unui stadion gol şi pe un gazon îmbibat cu apă, transpirînd din greu pentru un 0-0 scos în faţa Dunării Galaţi.

"Dayro, să marchezi!"
După încălzirea efectuată pe o ploaie torenţială, Dayro a plecat la vestiare primul. Înainte de ieşirea de pe gazon, columbianul şi-a făcut celebra cruce. "Dayro, să dai gol azi!", i-au strigat mai mulţi copii din tribună. Dayro a zîmbit amar, apoi a intrat în cabină. Nu a dorit nici la acest meci să ia tricoul cu numărul 10, preferînd să i-l lase lui Vali Simion, el alegîndu-şi numărul 20.

A arat terenul
Columbianul a fost folosit titular de către Leo Strizu în partea stîngă a liniei mediene. Acesta a făcut risipă de efort, semn că doreşte să-l impresioneze cît mai repede pe Bergodi. Dayro a făcut cîteva alunecări pe gazonul mocirlos, care i-au lăsat fără cuvinte pe puţinii spectatori. "Acum două luni întîi îşi aranja părul şi apoi, dacă avea chef, alerga. Acum se bagă în contre cu fotaliştii din Liga a II-a", comentau aceştia.

A ţinut doar 70 de minute
Leo Strizu l-a înlocuit pe Dayro cu 20 de minute înainte de final, sesizînd că jucătorul terminase benzina. "Mai are de muncă pînă să poată juca integral un meci", spune Leo Strizu. Dar columbianul pare să aibă răbdare.

"Mă bucur că Dayro mă ascultă la antrenamente, iar la jocuri pune în aplicare exact ce îi cer. A alergat extraordinar şi în atac, şi în apărare. E foarte bine atît pentru el, cît şi pentru viitorul Stelei" - Leo Strizu, antrenor Steaua II

"Voi reveni!"
Dayro zice că se pregăteşte cu gîndul de a ajunge din nou la prima echipă şi promite să demonstreze că Becali n-a plătit degeaba două milioane de dolari pe el

- Dayro, ai jucat 70 de minute, cum a fost?
- Bine. Să nu uităm că nu am reînceput de multă vreme pregătirea. Cred că sînt pe drumul cel bun.

- A fost un întreg scandal pe marginea includerii tale pe lista UEFA.
- Eu spun doar atît, că voi demonstra că Gigi Becali n-a aruncat două milioane de dolari pe fereastră atunci cînd m-a cumpărat. Mai am însă mult de muncă pînă voi fi la capacitate maximă.

- Cum se împacă un jucător care anul trecut era vedetă la prima echipă, cu statutul de jucător la Liga a II-a?
- Nu e absolut nici o problemă că mă antrenez şi joc la Steaua II. Acum, aceasta este echipa mea şi trebuie să fac tot ce depinde de mine să o ajut să cîştige. Normal că fiecare antrenament de aici, fiecare joc îl fac cu gîndul că mă voi reîntoarce la prima echipă, dar mai întîi trebuie să demonstrez că merit.

Fişier(e) ataşate Thumbnail(uri)

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-07-2009, 11:37 AM
Bicfalvi: "Important pentru noi este să terminăm turul pe podium!"

Convocat la echipa nationala de tineret a Romaniei pentru meciul cu Moldova, programat maine, in preliminariile Euro 2011, Eric Bicfalvi a comentat pentru site-ul stelisti.ro situatia in care se gaseste Steaua, formatie ce se afla pe locul 9, la 4 puncte de liderul FCM Brasov, dupa 5 etape.

"Gaz Metan Medias este o echipa buna, mai ales ca evolueaza pe teren propriu. Trebuie sa avem mare grija. Campionatul este lung si nu putem trage inca de pe acum concluzii. Important este sa terminam turul pe podium, apoi in retur se vor schimba multe", a spus mijlocasul de 21 de ani pentru stelisti.ro.

Cu referire la doctorul Radu Paligora, care a fost sanctionat de club pentru ca Bicfalvi nu a avut carnetul de sanatate vizat pentru meciul cu Dinamo, jucatorul a afirmat: "Oricine poate gresi. Doresc sa ii multumesc domnului doctor ca m-a pus asa de repede pe picioare, dupa ce am suferit acea accidentare la ligamentul colateral intern. In mod normal, se sta doua luni dupa o astfel de problema".

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
09-07-2009, 11:47 AM
Mirel Rădoi: "Steaua nu mai are valoare!"

Mirel Rădoi e recunoscut drept un fotbalist care ocoleşte cât de mult poate presa. După meciul cu Franţa a decis totuşi să ne acorde un interviu, care s-a scris de la sine. Am descoperit un Mirel comunicativ şi dispus să evite convenabilul "No comment".

-De ce nu-ţi plac ziariştii?
-(râde). Nu am nimic cu ziariştii. Mie nu-mi place să apar în presă. Ştiu că se spune că presa te ridică şi poate să te şi coboare, dar eu prefer să cred că meciurile mă ridică sau mă coboară.

-Cum e să faci pereche cu Cristi Chivu în centrul apărării? Presa franceză v-a lăudat.
-E în primul rând o onoare să joc alături de el. Apoi, îmi este mult mai uşor lângă Chivu, pentru că este un fotbalist fenomenal. Pot spune că e cea mai bună pereche pe care am făcut-o vreodată cu cineva în centrul apărării, deşi am jucat şi cu Gică Popescu, şi cu Belodedici, şi cu Miu, şi cu Goian...

-Ce vă ajută în acest sens pe tine şi pe Cristi?
-Cred că faptul că suntem apropiaţi ca vârstă şi că ne înţelegem bine şi în afara terenului.

-Puteam obţine mai mult din meciul cu Franţa?
-E greu de spus. Am obţinut un rezultat onorabil, deci trebuie să-l trecem la lucrurile pozitive realizate de naţională. Mai mult, adică o victorie, e greu de evaluat dacă o puteam obţine.

-Steaua pare în cădere. Acuzele se îndreaptă spre staff.
-Nu cred că acolo cele mai mari probleme le face doctorul sau team-managerul. La Steaua sunt probleme mult mai grave!

"Argăseală nu e tamponul potrivit între patron şi jucători"
-Adică?

-Faptul că echipa nu are un lot foarte valoros. Sau nu-l mai are! Au rămas doar patru jucători din echipa de anul trecut. Nu poţi să spui după acele meciuri cu formații de mâna a treia din calificările pentru Europa League că Steaua de acum are valoare. Realitatea e alta!

-Şi care este realitatea?
-Aceea că Bergodi este un antrenor priceput, dar că se va chinui. Îi va fi foarte greu să încropească o echipă competitivă cu ce are de acum acolo, iar această situaţie nu e de scuzat pentru Steaua. E, în primul rând, greu cu acel lot să te baţi pe mai multe fronturi. Apoi, suporterii trebuie să aibă răbdare pentru a se putea construi ceva.

-E nimerit Valeriu Argăseală pentru postul de preşedinte al clubului?
-Pentru postul de preşedinte strict poate că e nimerit, dar ca persoană care să stea ca un tampon între patron şi echipă nu e tocmai potrivit. Jucătorii s-au simţit de multe ori abandonaţi din acest punct de vedere.

-Revenind la subiectul "România", crezi că ne vom califica la Euro 2012?
-Ne va fi mult mai uşor decât în campania aceasta, pentru că jucătorii vin cu mai multă seriozitate la lot, cu entuziasm şi cu dorinţa de a da totul.

E îngrijorat de potenţialul său
Ca fotbalist într-o ţară arabă, dar convocat meci de meci la echipa naţională, Mirel Rădoi se gândeşte că diferenţa de valoare dintre fotbalul din Arabia Saudită şi cel european i-ar putea aduce un regres.

-Nu te îngrijorează faptul că joci într-o ţară arabă, departe de fotbalul mare, astfel că îţi poate aduce un regres?
-Ba da, mă gândesc că această conjunctură îmi poate afecta în viitor potenţialul. Când vin la lot, mă uit de fiecare dată la colegii mei şi mă gândesc cum sunt eu în raport cu ei, care joacă în Europa. Să ştiţi însă că fotbalul arab nu este chiar atât de slab pe cât se crede în România.

-Ai avut oferte în perioada petrecută la Al-Hilal?
-Am avut o ofertă, dar nu i-am dat curs. Salariul nici măcar nu se apropia de cel de la Al-Hilal şi, oricum, arabii nu au vrut să-mi dea drumul, pentru că sunt venit de puţin timp la echipa aceasta, am devenit jucător de bază şi mai am multe de spus acolo. Sunt foarte mulţumit la Al-Hilal.

-Descrie-ne ceva cu care nu te-ai putut adapta în fotbalul arab.
-(râde şi apoi stă un pic pe gânduri). Faptul că, fiind atât de cald acolo, apa la duşuri nu e niciodată atât de rece pe cât aş vrea. Eu fac duşul de după antrenament mai rece. De aceea, înainte de a face duş, trebuie să mă bag în gheaţă!

1,2 milioane de dolari este salariul lui Mirel Rădoi la Al-Hilal

"Ceea ce mă miră la fotbalul arab este faptul că, fiind atât de cald acolo, apa la duşuri nu e niciodată atât de rece pe câte aş vrea", Mirel Rădoi, fundaș Al-Hilal

"Chivu e un fotbalist fenomenal. Cu el fac cea mai bună pereche, chiar dacă am mai jucat cu Belo sau Goian", Mirel Rădoi

"Piţurcă are concepţiile lui despre fotbal, diferite de ale lui Răzvan, şi atât. Nu-i pot compara", Mirel Rădoi

09-07-2009, 02:36 PM
Tiago Gomes a marcat două goluri pentru Hercules în partida cu Betis

Fostul mijlocaş al Stelei, Tiago Gomes, a marcat, duminică seară, două goluri pentru Hercules Alicante în meciul cu Betis Sevilla, scor 3-2, în timp ce Ionel Dănciulescu nu a fost reţinut în lot deoarece nu s-a refăcut după accidentarea de la piciorul stâng, informează site-ul grupării spaniole.

Tiago Gomes a marcat în minutele 26 şi 53, însă a fost şi avertizat cu cartonaş galben în repriza secundă.

Pe de altă parte, transferat în această săptămână la echipa pregătită de Esteban Vigo, atacantul Ionel Dănciulescu s-a aflat în tribună la meciul cu Betis, fiind în recuperare după accidentarea de la piciorul stâng.

Hercules Alicante se află după două etape pe locul 4 în liga secundă spaniolă, cu 4 puncte acumulate.

Într-un alt meci al etapei, Salamanca a încheiat la egalitate pe teren propriu cu Celta Vigo, scor 1-1, golul gazdelor fiind înscris de fostul rapidist Ranko Despotovic, atacantul fiind împrumutat pentru un sezon de la Murcia.

09-08-2009, 11:43 AM
Promisiunea lui Gigi!

Becali spune că îl va aduce la prima echipă pe Dayro Moreno pentru că aceasta a fost promisiunea pe care i-a făcut-o după ce columbianul a acceptat reducerea salariului.

Trecerea lui Dayro Moreno pe lista UEFA pentru Europa League nu va rămîne singura decizie pe care Gigi Becali o va lua peste capul lui Bergodi. Ieri, într-un interviu exclusiv acordat GSP TV, patronul a spus că îl va promova pe columbian la prima echipă în scurt timp.

De ce s-a implicat
"Eu i-am făcut o promisiune băiatului în momentul în care el a revenit la echipă. I-am propus o micşorare drastică de salariu, de la 15.000 de euro pe lună la doar 5.000, iar el a acceptat. În acel moment, i-am spus că îmi iau angajamentul că îl voi readuce la echipa mare atunci cînd va fi pregătit" , a spus Becali.

Cum l-a băgat pe lista UEFA
Patronul Stelei a povestit apoi şi cum s-a implicat în alcătuirea listei pentru grupe: "Ei, la club, acolo, au făcut o listă şi apoi a venit Argăseală cu ea la mine. L-am întrebat: «Ovidiu Petre e apt?» Mi s-a zis că ar putea juca doar în ultimele 3 meciuri, cîte 15-20 de minute. Şi atunci le-am zis: «Pentru ce e pe listă? Scoateți-l și puneți-l pe Dayro!». Dacă tot i-am zis lui Dayro că trebuie să tragă tare că-l vom lua înapoi la echipa mare, atunci, hai să ne ţinem de treaba asta!".

102 zile au trecut de cînd Dayro a jucat ultima dată în tricoul primei echipe: Steaua - U Craiova 2-1, pe 29 mai 2009, în penultima etapă a campionatului trecut

33 LA SUTĂ din fanii care au votat în primăvară într-un sondaj stelisti.ro l-au considerat pe Dayro cea mai mare "țeapă" a ultimelor campanii de achiziții. Următorii în top au fost Semedo (28%), Carlos (16%) și Andrey (10%)

"Eu nu pot să-mi bat joc de Dayro şi să-l las la echipa a doua, că doar nu sînt nebun să ţin la Steaua II un jucător de două milioane de dolari" - Gigi Becali

09-08-2009, 11:45 AM
Romeo Surdu: "Sigur vom lua un trofeu”

Romeo Surdu explică startul slab de campionat al Stelei, spune că Dinamo a făcut antijoc în Ghencea, dar recunoaşte că trupa lui Bergodi nu este încă pregătită.

Cu două zile înaintea partidei cu Austria, Romeo Surdu a vorbit pentru site-ul stelisti.ro şi Gazetă despre evoluţia din meciul cu Franţa, de la Paris, cînd a irosit o mare ocazie spre finalul primei părţi. Totodată, atacantul de 25 de ani a comentat şi situaţia Stelei, aflată pe locul 9 în campionat, la patru puncte de liderul FC Braşov.

- Romeo, n-ai avut şansă în meciul cu francezii...
- Aşa este. Mi-a părut rău, fiindcă într-un asemenea joc, dacă ai o astfel de ocazie şi o iroseşti, nu te mai întîlneşti cu ea. La asta m-am gîndit imediat după ce am ratat.

- Ce v-a spus Răzvan Lucescu?
- Tactica a fost să îi lăsăm pînă la 35 de metri de poartă, apoi să facem pressing. Unicul nostru atu era grupul, pentru că ei au individualităţile. Francezii alcătuiesc o echipă redutabilă, însă am fi putut totuşi să învingem.

"Avem tineri fără experienţă"
- Să revenim la campionat. Steaua a început slab acest sezon.

- Nu am avut un start prea bun, poate şi pentru că echipa este în construcţie. Avem mulţi jucători tineri, fără prea mare experienţă. Însă trebuie să ne facem treaba şi să ne adunăm, nu e timp de pierdut.

- În primele trei etape pe teren propriu v-au bătut şi Unirea, şi Dinamo. Te aşteptai?
- Nu, dar acesta este fotbalul, mereu imprevizibil. Nu uitaţi însă că am egalat CFR-ul într-un moment delicat, ceea ce înseamnă că avem potenţial. Şi apropo de Dinamo, aţi văzut ce au făcut ei în Ghencea...

- Ce anume?
- Circ. Au stat pe jos, au tras de timp... Însă, pînă la urmă, victoria lor a fost meritată, pentru că au jucat mai bine ca noi.

"Să nu ne depărtăm de podium!"
- Gigi Becali v-a trasat trei obiective: titlul, cupa şi Liga Europa. Este prea mult?

- Cel mai important lucru este să îţi propui să atingi un ţel, iar eu sînt optimist. Cu siguranţă vom obţine un trofeu la finalul acestui sezon, mai ales că avem timp să creştem în joc şi să remediem ceea ce nu merge bine în acest moment.

- Pentru finalul turului ce îţi propui?
- Dacă nu vom fi lideri, măcar să nu ne clasăm prea departe de podium, adică la o distanţă de maximum 3-4 puncte. Apoi, în retur revin coechipierii care sînt accidentaţi şi vom arăta altfel. Şi să nu uităm de perioada de cantonament din iarnă, în care ne vom cunoaşte mai bine şi vom deveni mai omogeni. Cred că asta ne lipseşte acum.

8 dintre cele 20 de goluri ale Stelei în acest sezon au fost izbutite prin contribuţia directă a lui Surdu, care a înscris de 3 ori şi a dat 5 assist-uri

"Le mulţumim fanilor că au fost alături de noi! Ştiu că meciul cu Dinamo le-a lăsat un gust amar, dar îmi doresc să reparăm ce nu a fost bine şi să le readucem zîmbetul" - Romeo Surdu, atacant Steaua

"Meciul cu Gaz Metan,de sîmbătă, nu va fi ușor. Toate echipele vor să ne bată și fac orice pentru a-și atinge scopul" - Romeo Surdu, atacant Steaua

09-08-2009, 11:53 AM
Situaţia medicală la zi în Ghencea

Ghionea: S-a pregătit normal ieri, e refăcut după semientorsa la gleznă şi va juca la Mediaş.

Baciu: A efectuat ieri exerciţii la sala de forţă, avînd umărul bandajat. E out încă 3-4 săptămîni.

Toja: A ieşit la antrenament, dar s-a pregătit separat de restul echipei.

Tănase: Va intra de mîine sau de joi la antrenamente alături de echipă, are şanse minime să debuteze la Mediaş.

Bogdan Stancu: Nu s-a pregătit aseară, a fost doar la sala de forţă, avînd o rană mai veche la picior din cauza unei ghete care l-a "bătut".

09-08-2009, 07:08 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-08-2009 07:10 PM de Sebi Raducu.)
Bergodi: "Roman are tupeu. dar nu inca de Steaua!"

Cristiano Bergodi crede ca jocul Steei va creste dupa ce va intra si Cristi Tanase. Antrenorul Stelei il contrazice din nou pe Gigi Becali si spune ca nu crede ca Mihai Roman este inca de Steaua.

"Sper ca Dayro sa inteleaga mesajul lui Gigi Becali si sa fie un lucru pozitiv pentru el faptul ca a fost trecut pe lista de Europa League. Cred ca fata Stelei se va schimba cu Tanase in teren. Ar fi un plus pentru echipa. La inceput nu poate face lucruri exceptionale. Se va integra cu timpul. Roman e un jucator curajos, cu tupeu. Cu mult curaj. Daca faci un meci bun in Romania esti comparat cu Maradona. E prea devreme sa spui ca este un jucator care merita la Steaua" a spus Cristiano Bergodi pentru Sport.ro si http://www.sport.ro.

09-08-2009, 08:51 PM
Lăcătuş: "Mă feream să îi spun lui Gigi echipa pentru că o zicea la televizor şi iar apărea că mi-o face el"

Marius Lăcătuş, fostul antrenor al Stelei, crede că italianul Cristiano Bergodi beneficiază de un lot mai slab decît cel pe care l-a avut el la dispoziţie.

"Eu am avut un lot mai bun decît cel pe care îl are la dispoziţie Cristiano Bergodi. Îi aveam la început pe Mirel Rădoi, pe Dorin Goian, lotul era mult mai sudat. El are o misiune mai grea", a spus Marius Lăcătuş la Fanatik Show la Digi Sport.

» ...despre Janos Szekely: "Mi-e teamă că Szekely va ceda. El este un jucător de moral şi dacă Gigi va continua să îl atace, va ceda"

» ...despre Dayro Moreno: "Poate e o strategie şi cu Dayro. S-au dat bani mulţi pe el şi poate vor să-l bage în cîteva meciuri din Europa League şi să-l vîndă poate şi pe mai mulţi bani".

» ...despre Mihai Roman: "Îmi place Roman, are viteză, tehnică şi răutate. Nu ştiu totuşi dacă el se va adapta la capitală"

» ...despre Răzvan Lucescu: "Eu nu vreau să comentez. Nu mi s-au părut normale reacţiile la adresa lui. Trebuie să-l lăsăm să-şi facă treaba cum ştie el mai bine. Dacă ne apucăm după 3 meciuri fără înfrîngere să dăm în el, cînd o pierde ce să facem? Îi luăm gîtul?"

» ...despre meciul cu Franţa: "Trebuie să recunoaştem că am avut şi puţină şansă. Nu cred că se aştepta cineva să vină Răzvan cu bagheta magică să bată Franţa. Ei sînt un adversar redutabil"

» ...despre Romeo Surdu: "Marea revelaţie la Steaua este revenirea lui Romeo Surdu. El cred că a devenit surd la declaraţiile patronului. E jucător de moral şi el. Cînd a venit prima dată a intrat în colimator pentru că greşea din cauza emoţiilor, iar acum îi este scandat numele meci de meci"

» ...despre Gigi Becali: "Mă feream să îi zic lui Gigi Becali cu cine joc pentru că el apărea la televizor şi spunea. După iar spunea toată lumea că îi face Gigi echipa lui Lăcătuş"

09-08-2009, 09:12 PM
Renzo Rossi: "Dayro? Să demonstreze că merită atenţia lui Bergodi!"

Asistentul lui Cristiano Bergodi la Steaua, Renzo Rossi, a comentat situaţia lui Dayro Moreno şi spune că atacantul columbian poate reveni în lotul primei echipe dacă dovedeşte că merită încrederea coechipierilor şi a staffului tehnic.

"Dayro Moreno trebuie să demonstreze că merită atenţia lui Bergodi. Pînă acum Steaua i-a întins mîna, dar nu avem cum să-l includem în lotul primei echipe fără nici o pregătire. Ştim ce antrenamente am făcut, el nu poate să intre acum în planurile lui Cristiano pentru că nu a făcut antrenamente alături de restul coechipierilor pentru o perioadă îndelungată. E adevărat că domnul Becali a vrut ca Dayro să fie trecut pe lista UEFA, Europa League e o vitrină în care jucătorul poate fi văzut", a spus Renzo Rossi la Contraatac.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
59 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut