Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Steaua Bucureşti
09-16-2009, 09:25 PM
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
"Mă deranjează spusele lui Becali, dar nu-l bag în seamă!"

Janos Szekely spune că îşi doreşte un succes în partida de debut a Stelei, în grupele Ligii Europa, contra moldovenilor de la Sheriff Tiraspol. Ex-gălăţeanul nu este încântat de criticile patronului stelist, dar este de părere că atenţia sa trebuie să fie asupra jocului prestat îm momentele în care Bergodi îl introduce pe teren.

"Jucăm acasă, vrem să începem bine acest sezon de Europa League şi cu siguranţă ne dorim să începem cu o victorie, pentru că ne este la îndemână. Mă deranjează ce spune patronul, normal, nu-ţi face plăcere, dar nu bag în seamă ceea ce spune el şi încerc să-mi văd de treabă şi să joc cât mai bine. Antrenorul dă încredere tuturor jucătorilor, inclusiv mie, şi ne motivează acest lucru pe toţi", a spus Szekely.

Steaua - Sheriff va fi transmis în direct şi în exclusivitate de către Pro TV, joi, de la ora 22:00.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-16-2009, 09:29 PM
Gabi Balint: "Steaua poate să aibă surprize neplăcute cu Sheriff"

Fostul antrenor al lui Sheriff, Gabi Balint, atrage atenţia asupra potenţialului echipei moldovene şi rememorează momentele pe care le-a petrecut la conducerea grupării din Tiraspol.

"E o mare performanţă pentru Sheriff să fie acolo. E un campionat cu numai 8 echipe, e bine pentru ei să fie printre oamenii care contează în fotbalul european. Patronul de acolo a investit foarte mult, îi plac antrenorii cu personalitate, care îşi susţin punctul de vedere. Tot ce există în Tiraspol se numeşte Sheriff! Nimeni nu se ia de tine dacă lucrezi pentru ei. Nu am avut nici o problemă nici să comunic cu cei de acolo, am primit şi o decoraţie de la şeful republicii cînd am cîştigat cupa . Steaua e peste ei, dar pot să apară şi surprize neplăcute", a spus Balint la Sportro.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
09-16-2009, 09:30 PM
Panduru a supervizat antrenamentul Stelei dinaintea meciului cu Sheriff!

Componenţii echipei Steaua Bucureşti au efectuat antrenamentul oficial înaintea meciului cu Şerif Tiraspol, pe terenul 6 din cadrul Complexului Sportiv din Bulevardul Ghencea.

Polonezul Pawel Golanski, care nu a fost inclus în lot pentru această întâlnire, a efectuat alergări uşoare în jurul terenului. Atacantul Romeo Surdu, care era incert pentru partida cu moldovenii, a efectuat antrenamentul normal alături de ceilalţi colegi.

Fundaşul Eugen Baciu s-a pregătit şi el normal, deşi se credea că nu va fi apt pentru primul joc din grupele Ligii Europa.

Antrenorul italian Cristiano Bergodi a reţinut 19 jucători în lot, urmând să renunţe la unul dintre ei până joi. Antrenamentul steliştilor a fost urmărit de pe margine şi de managerul general Basarab Panduru.

Meciul Steaua - Sheriff Tiraspol va avea loc, joi, de la ora 22.05, şi va fi transmis de Pro TV. Partida se va disputa fără spectatori.

09-16-2009, 09:32 PM
Romeo Surdu: "Fenerbahce mi se pare cel mai tare adversar"

Romeo Surdu, atacantul Stelei, crede că Fenerbahce este cel mai dificil adversar din grupa "roş-albaştrilor"

"Fenerbahce mi se pare cel mai tare adversar, dar sa nu uitam nici de Twente. Esenţial e să ne propunem să luăm Europa League. După aceea o să vedem cît de departe o să ajungem. Europa League, titlul, Cupa, toate sînt importante. Cum a zis şi mister, şi patronul, toate-s importante", a declarat Romeo Surdu la sportro.

09-17-2009, 03:32 PM
Frica lui Bergodi

Antrenorul Stelei se teme că elevii săi o vor subestima pe Sheriff şi vor intra relaxaţi pe teren.

Contrar aparenţelor, disputa cu Sheriff Tiraspol îi dă mari bătăi de cap lui Cristiano Bergodi. La ultimele şedinţe de pregătire, tehnicianul italian a lucrat în special la psihicul jucătorilor. Cauza? "S-a creat impresia că Sheriff este un adversar foarte slab, dar nu e deloc aşa. Fotbaliştii români se relaxează cînd ştiu că sînt favoriţi. Eu nu-i văd pe moldoveni drept cei mai slabi adversari din grupă. Veţi vedea că vom avea un meci foarte greu, mai ales că jucăm şi fără spectatori", a atenţionat Bergodi.

"Sînt tari la fazele fixe"
Alt aspect care îl îngrijorează pe antrenorul roş-albaştrilor este masivitatea jucătorilor lui Sheriff: "Mulţi dintre ei sînt foarte înalţi, puternici şi, implicit, extrem de periculoşi la fazele fixe. Nu ne permitem nici un moment de relaxare, s-ar putea să ne coste. De altfel, nu ne va fi uşor nici să le desfacem apărarea. Au fundaşi valoroşi, care cu greu pot fi depăşiţi".

"Mister ne-a spus să fim foarte concentraţi, mai ales că nu ne cunoaştem suficient adversarul. Sper să începem cu dreptul" - Ionuţ Rada, fundaş Steaua

09-17-2009, 03:45 PM
Steaua nu va avea nici o rezervă de fundaş central la meciul cu Sheriff!

Rămas doar cu Ghionea şi Rada, Cristiano Bergodi nu va avea la acest meci nici o soluţie de fundaş central, în condiţiile în care Ninu va fi folosit fundaş dreapta în locul lui Golanski (accidentat), iar Tudose şi Alex Iacob nu au fost incluşi pe lista UEFA.

De aceea Baciu, care de-abia şi-a scos umărul stîng după luxaţia suferită la 0-1 cu Dinamo, a fost păstrat în lotul de 19. Dacă Surdu nu va putea completa banca, el va prinde lista de rezerve, fără a avea însă vreo şansă să joace.

09-17-2009, 03:52 PM
Belodedici: "Meciul cu Sheriff trebuie pregătit ca un derby, e foarte important pentru calificare!"

Fostul jucător al Stelei Miodrag Belodedici vorbeşte despre şansele echipelor româneşti de a ajunge în primăvara europeană şi spune că Sheriff Tiraspol este un adversar pe care roş-albaştrii trebuie să-l ia în serios.

"Nu avem cum să ştim de acum ce se va întîmpla pînă la finalul fazei grupelor, putem să facem doar speculaţii. De exemplu, Ajax e favorită contra Timişoarei, dar asta poate să nu se vadă în jocul din această seară. Bănăţenii s-au descurcat foarte bine cu Şahtior, au demonstrat că sînt capabili de o surpriză. Din păcate, ne lipseşte continuitatea, anul trecut am ieşit cu toate echipele din primul tur, acum situaţia e alta, însă nu puteam să prevedem evoluţia lucrurilor", a spus Belodedici pentru gsp.ro, referindu-se apoi la jocul pe care Steaua îl va disputa în faţa lui Sheriff Tiraspol.

"Jocul cu moldovenii trebuie pregătit ca un derby pentru că e extrem de important în vederea calificării. Diferenţele de valoare din Europa League sînt mai mici decît cele din Liga Campionilor, aşa că surprizele pot să apară mult mai uşor. Şi la Tiraspol evoluează mulţi jucători străini, se investeşte şi poţi să fii păcălit dacă nu-i iei în serios. E un meci internaţional, trebuie tratat cu profesionalism, nu contează că se joacă fără suporteri în tribune", a concluzionat "Belo".

09-17-2009, 04:08 PM
Obiectiv: Primăvara!

Primul meci în Europa League, şi steliştii trebuie să-l depăşească cu dreptul. Chiar dacă este considerat a fi cel mai slab adversar din urnă, Cristiano Bergodi nu concepe un eventual insucces, iar în ultimele două zile, la şedinţele de pregătire, s-au exersat foarte mult posesia balonului şi fazele fixe.

"Au apărare bună!"
Cu un calm debordant şi ponderat în declaraţii, Cristiano Bergodi îşi atenţionează fotbaliştii: "Sheriff este o formaţie bună din punct de vedere fizic, cu jucători destul de înalţi. Din această cauză trebuie să avem grijă mai ales la fazele fixe. Sunt trei, patru jucători de la Sheriff care ne pot pune probleme. În plus, au o apărare bună, nu prea primesc multe goluri".

"Să nu-i subestimăm"
Încă euforic după victoria de la Mediaş, antrenorul afirmă că nu se teme de această confruntare: "Băieţii sunt pregătiţi psihic pentru un meci tare. Sperăm să obţinem victoria la final. Eu nu consider că Sheriff este cea mai slabă echipă din grupă. Noi suntem pregătiţi pentru un meci greu, fără ca asta să însemne că mi-e frică. Trebuie însă să nu-i subestimăm".

"Sheriff nu e echipă slabă"
Speranţele steliştilor se aprind încă de la prima partidă. Italianul speră ca elevii săi să iasă învingători după finalul confruntării. Mai mult, după ce patronul îşi exprimase dorinţa de a câştiga chiar trofeul, Cristiano Bergodi şi-a trasat şi el obiectivul pentru competiţia europeană "Începem parcursul în Europa şi am emoţii. Avem ambiţia să ajungem în primăvara europeană. Meciul de debut va fi foarte greu din două motive. În primul rând jucăm fără spectatori şi în al doilea rând, Sheriff nu este o echipă slabă, aşa cum s-a scris în presă".

"Terenul este acum foarte bun şi mă bucur pentru asta. Noi suntem o echipă tehnică, care joacă în viteză şi ne va avantaja acest lucru" - Cristiano Bergodi, antrenor Steaua

"Tănase face şi el parte, pentru prima dată, din lotul Stelei. S-a pregătit şi e normal să intre în lot. Vom vedea dacă va juca şi cât va juca" - Cristiano Bergodi, antrenor Steaua

6 milioane de euro este valoarea de piaţă a titularilor lui Sheriff din meciul de azi

15,8 milioane de euro valorează primul "11" al Stelei pe site-ul de specialitate transfermark.de

09-17-2009, 04:17 PM
"Nu vă speriaţi de mine!"

Ales de patronul Becali pentru a întări conducerea clubului Steaua, Basarab Panduru a intrat repede în pâine şi, în urmă cu două zile, a mers la antrenament pentru a face cunoştinţă cu elevii lui Bergodi.

La şedinţa de pregătire de marţi, şi-a făcut apariţia şi noul manager sportiv. Li s-a alăturat lui Bergodi şi Renzo la mijlocul terenului, unde le-a ţinut un scurt discurs fotbaliştilor. "Să nu credeţi că sunt ca la televizor sau cum eram ca antrenor! Nu vă speriaţi de mine! Lucrurile se schimbă acum. Am venit să ajut clubul şi, implicit, pe voi", a început Panduru.

Panduru: "Să fim uniţi!"
"Pandi" le-a explicat că nu se va băga peste Bergodi şi că venirea sa nu trebuie să afecteze jocul echipei: "Dacă am fost instalat, asta nu înseamnă că jocul vostru se va schimba în vreun fel. Îmi doresc mult să reuşim la Steaua. Toţi ţintim sus! Suntem o familie şi trebuie să fim uniţi. Eu, împreună cu Renzo şi Cristiano, vă voi ajuta în orice privinţă".

Jucătorii: "E super băiat!"
Elevii lui Bergodi şi-au exprimat prima impresie după încheierea antrenamentului. "E super-băiat. Aveam nevoie de un astfel de om! Se pricepe şi la fotbal, a mai lucrat cu fotbaliştii, e şi tânăr, apropiat de vârsta noastră, suntem siguri că ne va fi alături. El, Mister şi Renzo ne vor proteja! Pentru a obţine rezultate, trebuie să ai o atmosferă bună, cum avem acum. E imposibil să nu reuşeşti când toţi îţi sunt alături", au spus câţiva jucători ai Stelei.

"Nu sunt sperietoare pentru jucători, să stea liniştiţi în privinţa asta" - Basarab Panduru, manager sportiv Steaua

09-17-2009, 06:13 PM
Argăseală: "Sper ca ora tîrzie să nu ne afecteze evoluţia. Sheriff nu e cea mai slabă din grupă!"

Preşedintele Stelei, Valeriu Argăseală, a prefaţat jocul cu Sheriff Tiraspol din Europa League, fiind de părere că roş-albaştrii trebuie să-şi demonstreze superioritatea în faţa unui adversar considerat inferior.

"Aşteptăm meciul, sper că ora tîrzie la care se dispută să nu afecteze jocul echipei. Organizăm o partidă la nivelul Champions League, aşa e normal să se întîmple la un club de talie europeană. Nu considerăm că Sheriff e cea mai slabă echipă din grupă, vrem să arătăm pe teren că sîntem mai buni decît ei. Toată lumea e supărată că se joacă fără suporteri, dar nu am avut ce să facem. Terenul arată din ce în ce mai bine, aşteptăm ca în cel mult două săptămîni să fie perfect. Nu ştiu ce echipă intră diseară, Cristi Tănase e apt şi poate fi folosit dacă antrenorul consideră că e nevoie de el", a spus Argăseală.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
63 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut