Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Steaua Bucureşti
10-05-2009, 03:50 PM
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Aron Huzu: "A fost penalty pentru Steaua, totul a depins de experienţa lui Balaj"

Fostul şef al CCA, Aron Huzu, i-a dat credit arbitrului Cristi Balaj, considerînd că acesta a acordat corect penalty-ul pentru Steaua în partida cu Gloria Bistriţa (1-1).

"După părerea mea, a fost penalty la acea fază, totul a depins de experienţa lui Balaj, de ceea ce a văzut el. pentru mine este foarte uşor să îmi dau cu părerea dacă a fost penalty sau nu, dar mai greu este să fii pe teren şi să iei decizia pe moment", a spus Aron Huzu la GSPTV.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-05-2009, 03:50 PM
Anghel Iordănescu: "Sînt convins că se va ajunge la o înţelegere între fani şi Gigi Becali"

Fostul antrenor al Stelei, Anghel Iordănescu, crede că ar trebui ca între Gigi Becali şi suporteri să se producă o reconciliere, deoarece starea de comflict dintre cele două părţi dăunează echipei.

"Eu sînt convins că se poate ajunge la o înţelegere între conducere şi fani, dar trebuie înţelegere şi bunăvoinţă. Echipa are de suferit. Referitor la joc, s-a văzut în jocul Stelei lipsă de clarviziune şi o anumită pripeală. Probabil asta s-a datorat şi dorinţei foarte mari de a înscrie repede în faţa propriilor suporteri", a spus Anghel Iordănescu la televiziunea sportro.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
10-05-2009, 03:51 PM
Valeriu Argăseală: "Mediul din Ghencea nu a fost propice obţinerii unui rezultat bun"

Preşedintele stelist Valeriu Argăseală este convins că trupa lui Mihai Stoichiţă ar fi reuşit mai mult de o remiză în faţa Bistriţei dacă jucătorii nu ar fi resimţit oboseala după deplasarea de la Twente şi dacă suporterii ar fi susţinut echipa.

"Singura explicaţie pentru remiza de astăzi cu Gloria Bistriţa este faptul că sîntem obosiţi după meciul din Europa League, dar şi atmosfera de pe stadion, care nu a fost una propice obţinerii unui rezultat bun. Şi adversarele noastre sînt obosite, drept dovadă Rapidul e pe primul loc, iar ei nu evoluează în cupele europene", a spus Valeriu Argăseală la Recursul Etapei, pe GSPTV.

10-05-2009, 03:52 PM
Ionuţ Rada: "Bine că n-am pierdut!"

Ionuţ Rada spune că steliştii ar trebui să se mulţumească şi cu un punct din meciul cu Bistriţa, avînd în vedere cum a decurs jocul.

- Ionuţ, cum aţi reuşit să vă împiedicaţi tocmai de "lanternă"?
- E greu să joci într-o astfel de atmosferă. Bistriţenii cunoşteau faptul că suporterii vor scanda împotriva noastră şi au profitat. În plus, s-au apărat foarte bine, au ştiut să speculeze faptul că noi am venit obosiţi din Olanda. Ne pare rău că nu am cîştigat. Ar fi trebuit să facem tot ce ne stătea în putinţă să învingem... Bine măcar că n-am pierdut!

- Au contat absenţele din lot?
- Din păcate, indisponibilităţile au făcut să apară modificări pe posturi, iar asta ne-a dereglat jocul.

- Ce e de făcut în continuare?
- Plecăm la munte în cantonament şi sperăm să ne fie bine acolo. Vrem să ne regăsim liniştea la Braşov. La Steaua întotdeauna se joacă sub presiune, sperăm să trecem repede peste acest moment dificil.

10-05-2009, 03:52 PM
Surdu a jucat fundaş dreapta cu Gloria

După episodul Braşov, Emil Ninu şi-a exasperat antrenorul şi contra Bistriţei. Stoichiţă n-a mai suportat şi l-a schimbat pe fundaşul dreapta cu 20 de minute înainte de final, aruncîndu-l în luptă pe polonezul Grzelak.

Din acel moment, Romeo Surdu a trecut pe postul lui Ninu, după ce începuse meciul pe banda stîngă a liniei mediane

10-05-2009, 03:53 PM
Steliştii au două zile libere, iar de miercuri, Stoichita ii va baga în cantonament la Braşov

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, le-a dat elevilor săi două zile libere după confruntarea de ieri seara cu Gloria Bistriţa (1-1). Miercuri, roş-albaştrii vor pleca la Braşov, într-un mini-cantonament.

Va fi pentru prima dată, după mai bine de 5 ani, cînd jucătorii Stelei vor fi din nou duşi pentru a se antrena la altitudine. Ultimul antrenor care făcuse acelaşi lucru a fost Piţurcă, în vara lui 2004, înaintea sezonului în care trupa din Ghencea avea să cucerească titlul.

10-05-2009, 03:55 PM
Emerich Ienei: "Ma bucur pentru Stoichita ca s-a intors, insa ma gandesc cu groaza la ce-l asteapta"

Fostul antrenor Emerich Ienei a vorbit pentru ascultatorii Sport Total FM, despre reintalnirea cu trofeul Ligii Campionilor, fosta Cupa Campionilor, trofeu care a fost in Romania, zilele trecute.

Fostul antrenor al Stelei a vorbit si despre situatia actuala a Stelei, fiind de parere ca totul ar trebui reglat de la atitudinea patronului fata de oamenii din jurul sau si fata de suporteri.

"Am fost la Arad unde am revazut Cupa Campionilor. Eu o am in miniatura si ma uit in fiecare zi la ea. Toti jucatorii care au evoluat atunci au aceasta cupa in miniatura. Am vazut-o numai prin geam si parca doream sa mai puna mana pe ea inca odata. Generatia din 86' am fost si suntem niste oameni. Din pacate ne-am nascut mai devreme si nu am castigat asa cum se castiga in ziua de azi. Sunt de nationalitate maghiara desi m-am nascut in Romania si sunt cetetean roman si nu cred ca este vreo deosebire intre mine si Boloni, Piturca, Iordanescu si restul Am vazut meciul cu Bistrita si nu mi-a placut ceea ce am vazut. Nu este normal ca un patron sa pateasca ceea ce pateste domnul Becali si nu sunt de acord ca antrenorul sa fie sclavul patronului. Cand eu eram la Steaua, domnul Becali era mai mereu pe langa Hagi si prieten cu jucatorii. Chiar daca a facut enorm pentru Steaua, asta nu-i da dreptul sa se comporte ca un tiran. Mi-a placut ca Stoichita a revenit la Steaua, insa ma gandesc cu groaza la ce il asteapta. Azi e antrenor si maine poate sa numai fie. De mult ma gandesc care este rezolvarea la Steaua. Cred ca ar trebui inceput de la patron care ar trebui sa-si schimbe atitudinea fata de cei din jurul lui si fata de suporteri. Una peste alta, suntem mici in ce priveste cupele europene. Luam jucatori straini si ii neglijam pe ai nostri.", a declarat Emerich Ienei.

10-05-2009, 05:31 PM
"Presa are o influenţă fantastică, Gigi Becali ar trebui ignorat!"

Fostul tehnician si selectioner Emeric Ienei a comentat initiativa site-ului stelisti.ro, aceea de a lasa la latitudinea fanilor daca vor sau nu ca numele lui Gigi Becali sa mai fie sau nu mentionat pe site.

"Si ziaristii au o vina. Presa greseste prin faptul ca il suna permanent pe Gigi Becali. S-ar putea ca echipele noastre de club sau cea nationala sa joace bine si sa piarda, iar critica lui Gigi Becali normal ca nu cade bine. De ce sa il sunam dupa orice intamplare? El este patronul care trebuie sa asigure buna functionare la echipa lui. Sigur ca cea mai buna idee ar fi sa fie ignorat", a explicat Ienei, acum in varsta de 72 de ani, pentru site-ul stelisti.ro.

Apoi a continuat: "Eu il stiu de mult pe Gigi Becali, dinainte de '90. El era prieten bun cu Hagi, Balint si Belodedici. Va spun eu ca este un stelist extraordinar! Stiti care este problema? Fanii care il contesta acum sunt suparati pentru ca nu le mai da bani pentru deplasari. Cand a gresit? Cand a dat bani, la inceput, sau acum, cand nu mai da? Interzice acum regulamentul acest lucru? In Romania nu exista regulamente care sa nu poata fi incalcate".

"Gigi Becali are doua variante: ori se retrage, ori se schimba. Eu fac un apel prin stelisti.ro la fanii care sunt suporteri adevarati sa ramana langa echipa. Revenind, presa are o influenta fantastica, dar si Gigi Becali a facut niste greseli fantastice, cum ar fi despartirea de pionierii devenirii Stelei o formatie europeana", a incheiat Emeric Ienei.

10-05-2009, 10:29 PM
Argăseală: "Bergodi va fi chemat la Consiliul de Administraţie pentru a da explicaţii"

Presedintele Stelei, Valeriu Argaseala, a comentat absenta de la echipa a fostului antrenor principal Cristiano Bergodi, care nu s-a mai prezentat in Ghencea de aproape trei saptamani.

"L-am convocat pe Cristiano saptamana aceasta la Consiliul de Administratie. Trebuie sa dea explicatii pentru absenta sa indelungata. Este o procedura uzuala pentru orice angajat al oricarei societati, nu este nimic anormal. Vrem sa stim motivul pentru care nu s-a mai prezentat la club. Foarte probabil, masura finala va fi aceea a rezilierii contractului de munca", a explicat Argaseala la "Recursul Etapei".

Ultimul meci pentru Bergodi ca antrenor principal la Steaua a fost cel cu Sheriff Tiraspol, scor 0-0, din grupele Ligii Europa, programat pe 17 septembrie. Dupa acel joc, in urma unui conflict in vestiar, italianul a fost anuntat de finantatorul Gigi Becali ca nu mai are ce cauta la echipa.

10-05-2009, 10:29 PM
Tănase e la Bologna pentru un control medical, Petre Marin e suspect de leziune musculară

Mijlocasul stelist Cristian Tanase se afla, azi si maine, in Italia, unde va efectua un control medical amanuntit la clinica Isokinetic, din orasul Bologna.

Jucatorul va reveni in tara miercuri, cand se va alatura lotului si va face deplasarea la Brasov, unde Steaua va sustine un cantonament de pregatire de cinci zile, a informat site-ul oficial al ros-albastrilor.

In alta ordine de idei, Petre Marin este suspect de leziune musculara la muschiul posterior al piciorului stang. Acesta va efectua investigatii complementare in cursul zilei de marti, cand se va releva gravitatea accidentarii suferite si se va preconiza perioada de indisponibilitate a fundasului.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
57 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut