Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Steaua Bucureşti
10-19-2009, 08:59 PM
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
'Voi munci şi mai mult'

Mijlocaşul sud-american al Stelei a afirmat la finalul jocului cu Poli Iaşi că fotbaliștii roş-albaştri trebuie să uite cât mai repede această victorie, urmând a se concentra imediat pentru partida cu Fenerbahce. El a deschis scorul partidei de la Iaşi cu o reuşită de mare fotbalist.

Dayro, ești fericit că ai marcat?
Normal! Dar, totuşi, sunt mult mai fericit că echipa a reuşit să câştige acest meci. Nu contează cine a marcat, important era să obţinem toate cele trei puncte.

Crezi că în meciul următor vei fi titular?
O, mai e mult până departe, dacă putem spune aşa. Tot ce pot să afirm e că am de muncit mult mai mult ca să pot emite pretenţii să prind primul "11" al Stelei. Totul depinde numai de mine şi de modul în care mă voi pregăti pe viitor.

Sunt importante aceste trei puncte?
Da! Aveam neapărat nevoie de victorie, deoarece nu trebuia să pierdem contactul cu echipele fruntaşe ale clasamentului. Sunt sigur că o să facem meciuri din ce în ce mai bune.

Urmează Fenerbahce...
În mod sigur va fi o partidă extrem de grea, pe care trebuie să o câştigăm. Steaua este o echipă bună şi trebuie să obţină calificarea în primăvara europeană. Trebuie să ne concentrăm cu toţii pentru a putea să le aducem o mare bucurie suporterilor noştri, dacă vom reuşi să câştigăm partida cu Fenerbahce.

Evoluţia bună de la Iaşi îl recomandă pe Dayro Moreno să fie introdus pe teren şi în meciul următor, cel cu Fenerbahce. El are drept de joc în Europa League, pentru că Gigi Becali l-a introdus forţat pe lista UEFA, cu toate că antrenorul de atunci, Bergodi, s-a opus.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-20-2009, 02:33 PM
Panduru: "Dacă vom câştiga cu Fenerbahce, vom deveni una dintre favoritele la calificare"

Managerul general al Stelei, Basarab Panduru, a declarat, marţi, că în eventualitatea unei victorii în faţa lui Fenerbahce, în grupele Ligii Europa, echipa din Ghencea va deveni una dintre favoritele la calificare în primăvara europeană.

"Sper ca Mihai Stoichiţă să mai învingă din nou pe Fenerbahce, aşa cum a mai făcut-o şi în 1997. Vom avea un meci foarte greu, pentru că turcii au jucători buni, cum ar fi Alex, Emre, dar mai sunt şi alţii. Dacă ar fi să-i analizăm individual, ar trebui să ne fie frică de ei, dar să vedem cum vor evolua ca echipă. Nu cred că e un meci este decisiv, dar trebuie să ne rezolvăm problemele încă de acum, nu trebuie să pierdem, pentru a păstra şanse de calificare în primăvara europeană. Poate e cazul să spargem gheaţa şi să învingem în cupele europene, iar dacă vom câştiga cu Fenerbahce, vom deveni una dintre favorite la calificare", a spus Panduru.

Oficialul stelist îi îndeamnă pe fani să vină în număr cât mai mare la stadion şi le sugerează să încurajeze echipa si să lase la o parte scandalul cu conducerea clubului: "Sunt curios cum vor reacţiona spectatorii la meciul cu Fenerbahce, însă mă aştept ca ei să-şi încurajeze echipa. Cu aportul spectatorilor, alta era situaţia în clasament Ligii I, dar şi în Europa. Atenţia fanilor să fie captată de meci, nu de scandalul cu cei din conducere. M-aş bucura ca victoria de la Iaşi să-i aducă într-un numar cât mai mare la meciul cu turcii".

Panduru a mai precizat că Bogdan Stancu are şanse infime să evolueze împotriva lui Fenerbahce, însă Bicfalvi este apt din puncte de vedere medical: "Stancu nu s-a antrenat normal, Bicfalvi în schimb s-a pregătit cum trebuie. Stancu nu cred că va fi apt cu Fenerbahce, accidentarea de la gleznă se poate recupera mai repede, dar din ce am văzut, este greu să joace cu turcii".

Managerul echipei din Ghencea s-a referit şi la postura de rezervă pe care o are portarul Ciprian Tătăruşanu: "El trebuie să se antreneze în continuare, trebuie să-şi dea seama că Zapata este într-o formă mare. Îi va veni şi lui rândul, nu are de ce să fie supărat. Ne interesează ca acela care intră în poartă să apere bine, nu ne interesează numele lui. Tătăruşanu a fost adus pentru că Zapata a avut unele momente mai slabe anul trecut, dar columbianul a avut o serie foarte bună în acest sezon în care a apărat foarte bine".

Steaua va întâlni Fenerbahce, joi, de la ora 20:00, în etapa a 3-a a Ligii Europa.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
10-20-2009, 02:36 PM
Mihai Stoichiță: "NU UITAŢI ISTORIA!"

Antrenorul spune că stimulentul perfect va fi faptul că le va vorbi zilnic elevilor săi despre faptul că trecutul Stelei e mult peste cel al grupării turce.

Două zile şi jumătate mai are la dispoziţie Stoichiţă pentru a pregăti derby-ul grupei H din Europa League, confruntarea cu Fenerbahce, joi seară de la ora 20:00. Pe lîngă chestiunile tactice, antrenorul Stelei a dezvăluit metoda prin care să-i motiveze la maximum pe elevii săi.

1. "Conştientizaţi cît de mare e Steaua!"
"Ştiţi ce trebuie să fac pînă la ora meciului de joi pentru a avea 11 luptători adevăraţi? Să ştiu să-i fac pe băieţi să conştientizeze că istoria Stelei e cu mult peste cea a lui Fenerbahce. De multe ori, o astfel de responsabilitate care vine din trecut te poate motiva mai mult decît orice altceva, pentru că în general, dacă eşti bărbat adevărat, istoria te obligă" au fost argumentele lui Stoichiţă.

2. Riscul unei astfel de motivaţii
Stoichiţă nu lasă nimic la voia întîmplării. "Trebuie să fiu atent, pentru că dacă unii vor crede că Steaua, doar pentru că e o echipă mare ca istorie, va cîştiga sigur, atunci nu vom rezolva nimic", a adăugat antrenorul care este neînvins pe banca Stelei de cînd a preluat echipa.

Stoichiţă a răpus-o pe Fener acum 12 ani
Singurul duel Steaua - Fenerbahce a avut loc în septembrie 1997, în primul tur al Cupei UEFA. Pe atunci, roş-albaştrii erau antrenaţi tot de Stoichiţă. A fost 0-0 la Bucureşti şi 2-1 pentru Steaua la Istanbul, cu goluri Militaru şi Ciocoiu.

10-20-2009, 02:37 PM
Recuperaţi

Cei trei şi-au revenit după problemele medicale. Dacă Golanski şi Bicfalvi au deja OK-ul, Stancu urmează să îl primească azi din partea doctorilor.

Cîteva veşti bune pentru Stoichiţă înaintea confruntării de joi, cu Fenerbahce, în cel de-al treilea meci al grupei H din Europa League. Bogdan Stancu (22 de ani), Eric Bicfalvi (21 de ani) şi Pawel Golanski (27 de ani), trei piese grele în angrenajul Stelei, sînt apţi pentru meciul cu turcii de pe Ghencea.

"Bicfalvi este refăcut după problemele la inghinali, dar am preferat să nu îl forţez la Iaşi. Stancu va face azi un nou consult al cărui rezultat îl aşteptăm. Din cîte am văzut, poate fi şi el apt pentru Fenerbahce", a confirmat şi Stoichiţă.

În privinţa lui Golanski, antrenorul a răsuflat uşurat, în ciuda durerilor mari pe care fundaşul polonez le-a acuzat şi din cauza cărora a fost schimbat în meciul cu Poli Iaşi. "Au fost doar nişte crampe cauzate de perioada mai lungă în care nu a jucat!", a explicat "Lippi".

7 jucători sînt indisponibili: Petre Marin, Cr. Tănase, A. Ionescu (accidentaţi), Ov. Petre, Grzelak, Pleşan (neincluşi pe lista UEFA), Emeghara (nerefăcut 100%)

Audienţă 10% la Iaşi - Steaua
Ultima partidă a etapei a 10-a a fost şi cea mai urmărită. Meciul dintre Poli Iaşi şi Steaua, transmis duminică de Antena 1, a înregistrat 10 puncte de rating, peste 1,1 milioane de telespectatori din mediul urban urmărind revenirea cu gol a lui Dayro Moreno. Finalul întîlnirii a fost încins şi pe teren, şi în faţa televizoarelor, intervalul 21:30- 21:45 aducînd un vîrf de 12,9 puncte de rating. Topul audienţelor a fost completat de Rapid - CFR, 2,7% rating (GSP TV), şi de FC Braşov - Dinamo, 2,5% (DigiSport).

10-20-2009, 02:37 PM
Brigadă din Austria la derby-ul Steaua - Rapid!

Preşedintele CCA, Vasile Avram, a dezvăluit că derby-ul Steaua - Rapid din etapa a 11-a a Ligii I va fi arbitrat de o brigadă din Austria, numele "cavalerilor fluierului" urmînd a fi aflate joi sau vineri.

La U Craiova - FC Vaslui va oficia o brigadă din Spania, în timp ce pentru jocul dintre CFR Cluj şi Poli Timişoara, CCA nu a primit solicitări pentru arbitri străini din partea nici uneia dintre cele două cluburi.

"Nu am fost înştiinţaţi în mod oficial de Poli Timişoara că cer arbitri străini la jocul cu CFR Cluj, în urmă cu numai cîteva luni doar 6 cluburi au solicitat FRF, LPF şi CCA brigăzi din străinătate la partidele pe care urmau să le dispute în campionat. CFR nu s-a numărat atunci printre ele", a spus Avram.

10-20-2009, 02:38 PM
Palmele care l-au trezit pe Dayro!

Îmblînzit de antrenor, readus la realitate la Steaua II, încîntător în meciul de la Iaşi. Cele trei elemente esenţiale ale noului Moreno.

O muncă de aproape două săptămîni încununată cu un gol la Iaşi şi o evoluţie la înălţime. Este radiografia lui Dayro Moreno (24 de ani) de la revenirea la prima echipă. Şi asta, datorită lui Mihai Stoichiţă, omul care a avut încredere în columbianul "rebel".

ÎNAINTEA MECIULUI:
"Tu poţi face diferenţa!"

La Iaşi, a primit numărul 23 şi un loc pe bancă. În minutul 66 s-a dezechipat şi l-a înlocuit pe Kapetanos. Tabela arăta 0-0. "Dayro, haide! E momentul tău! Vreau să ţii cont de tot ce îţi spun! Simt că poţi marca!", l-a îmbărbătat Stoichiţă pe atacant. Iar după 20 de minute, Moreno înscria golul care avea să decidă meciul.

După meci:
"Să nu ţi se urce la cap!"
Imediat după meci, Stoichiţă l-a luat la o discuţie faţă în faţă. "Felicitări! Însă golul acesta nu trebuie să însemne nimic pentru tine. Doar un nou început! Cînd te vei trezi a doua zi, să nu uiţi ce ai făcut, dar să nu te entuziasmezi. Poţi fi şi mai bun de-atît şi trebuie să demonstrezi!", i-a comunicat în spaniolă antrenorul.

CE I-A SPUS STOICHIŢĂ CÎND L-A RECHEMAT LA ECHIPĂ:
"Eşti un jucător nou pentru mine!"

Pe 7 octombrie Dayro se echipa în vestiarul Stelei după aproape două luni în care s-a schimbat doar printre juniorii de la echipa secundă. "Pentru mine eşti ca un jucător de-abia transferat. Nu mă interesează prostiile din trecut. Avantajul tău e că te-am urmărit şi ştiu de ce eşti capabil! Restul depinde de tine! Ai toată încrederea mea!", l-a încurajat antrenorul.

CUM S-A COMPORTAT DAYRO ÎN CANTONAMENTUL DE LA BRAŞOV:
"Ai fost un exemplu!"

În semicantonamentul de la Braşov s-a produs reacomdarea cu prima echipă. "Nu s-a simţit că de abia ai revenit. Ai fost un exemplu, iar asta m-a mulţumit. Dar doar dacă vei asculta în continuare ce îţi voi cere va fi bine!", i-a spus Stoichiţă, care luase decizia ca pentru meciul cu Poli Iaşi să îl readucă în lotul Stelei.

2 goluri a marcat Dayro de la revenirea la prima echipă, unul în "amicalul" cu Snagov (3-0) şi unul cu Poli Iaşi (2-0)

8 a fost nota primită în GSP de columbian, cea mai mare în meciul de la Iaşi

12 zile au trecut de cînd Dayro se antrenează din nou cu Steaua

10-20-2009, 02:43 PM
Toja: "Vreau să joc la Liverpool!"

Columbianul mărturiseşte că vede Steaua ca pe o rampă de lansare către Premier League, unde visează să ajungă.Juan Carlos Toja Vega s-a născut pe 24 mai 1985. Bunicul său patern a jucat la Peñarol şi Independiente Medellín, în vreme ce celălalt bunic a evoluat la Millonarios şi Santa Fe.

"Adevărul": Crezi că a trecut perioada grea de la Steaua?
Juan Toja: Lumea s-a grăbit să tragă concluzii, în condiţiile în care sezonul este departe de a se fi încheiat. N-avem voie să mai pierdem puncte. Dacă vom avea continuitate, ne putem atinge toate obiectivele, mai ales că suntem implicaţi pe toate fronturile.

Voi, jucătorii, resimţiţi tensiunile existente între patron şi fani?
Este foarte complicat pentru noi. Tot ce putem face este să jucăm bine, să dăm totul pentru Steaua şi să câştigăm.

Cum l-ai caracteriza pe Gigi Becali în câteva cuvinte?
Este o persoană care spune ce simte. E un tip foarte direct, ăsta e felul lui de a fi!

Regreţi despărţirea de Bergodi?
Sigur! Aşa se întâmplă când ai apucat să petreci mult timp cu un antrenor sau cu un coleg, cu care ai şi împărţit multe lucruri, bune şi rele. Când pleacă e normal să-i simţi lipsa. Bergodi este un mare antrenor şi un caracter deosebit. În fotbal însă, antrenorii vin şi pleacă, la fel şi jucătorii şi conducătorii. Nu se întâmplă doar aici, ci peste tot în lume. Ne-a durut că a plecat Bergodi, dar Steaua merge înainte şi trebuie să ne vedem de treabă. Ne simţim bine cu Stoichiţă şi vrem să obţinem performanţe cu el.

Ce zici de revenirea lui Dayro?
Cu siguranţă, este spre binele lui. Suntem buni prieteni. E un mare jucător şi sper să demonstreze asta în acest sezon.

Oamenii de fotbal spun despre tine că nu-ţi foloseşti decât piciorul stâng.
Este adevărat că folosesc mai mult stângul. Ar fi mai bine pentru jocul meu să lovesc mai mult şi cu dreptul, dar ăsta este stilul meu.

Unde îţi place mai mult să joci. În centru sau pe stânga?
Mă simt comod în ambele poziţii, dar aproape toată viaţa am jucat pe stânga. Sunt mai obişnuit acolo, dar nu e o problemă dacă joc în centru.

Gigi Becali a spus că eşti unul dintre jucătorii care trebuie să accepte o micşorare a contractului. Ce părere ai de treaba asta?
Nu ştiu nimic despre asta şi nu pot comenta.

În ultima vreme ai cam pierdut contactul cu naţionala, la fel ca şi Zapata şi ca Dayro...
În cazul meu, este oarecum normal, fiindcă am fost accidentat în perioada în care erau meciurile din preliminarii. Nu eram apt sută la sută, aşa că e normal să nu fiu chemat. Totuşi, sper să mă reîntorc la lot pe viitor.

La ce echipă visezi să joci?
Liverpool. Visez să ajung acolo, mai ales că îmi place mult culoarea roşie.

Care e cel mai bun meci pe care l-ai făcut în cariera ta?
Am făcut un joc foarte bun cu naţionala sub 21 de ani a Columbiei, într-un egal cu Argentina, 1-1.

Cine este antrenorul tău preferat?
Îmi plac mult Guardiola şi Pellegrini. De asemenea, Marcelo Bielsa, fostul selecţioner al Argentinei şi actualul antrenor al naţionalei din Chile.

"Steaua poate bate şi Boca Juniors"
Cum ţi se pare fotbalul românesc în comparaţie cu ce se joacă în America, Argentina şi Columbia?

Dacă Steaua joacă împotriva uneia dintre echipele din aceste ţări, se poate întâmpla orice. De exemplu, Steaua poate învinge cu Boca Juniors şi invers. Fotbalul românesc este unul european, deci are vechime mai mare. Fotbalul argentinian este foarte puternic din toate punctele de vedere. Exportă cei mai mulţi jucători în Europa. Fotbalul din Columbia este asemănător cu cel românesc.

Cum decurge pentru tine o zi la Bucureşti?
Mă trezesc şi merg la antrenament, după care fac recuperare la stadion. Apoi, mănânc de prânz şi îmi fac siesta, dacă am timp. Îmi place mult să stau acasă, să intru pe net, să văd un film. Mă mai joc şi pe Playstation, ies prin oraş cu prietenii sau merg la cinema.

Ai fost acuzat că mergi în cluburi şi pierzi nopţile.
Nu mi-a plăcut ce s-a spus despre mine, fiindcă nu este adevărat. Stau liniştit însă, deoarece muncesc cu responsabilitate şi cu profesionalism.

Ziariştii din SUA au scris despre asemănarea ta cu legendarul rocker Jim Morrison. Eşti cumva şi fanul lui?
Da, îmi place mult.

Ce muzică asculţi?
Îmi plac toate genurile de muzică, dar acasă ascult salsa, tango, rock, electronică.

Este adevărat că la şcoală ai avut de suferit din cauza părului lung?
Da. Am fost la mai multe şcoli, iar unele nu acceptau elevii cu părul lung, aşa că am fost nevoit să mă tund.

Cum arată femeia ideală pentru tine? Când ai avut prima prietenă?
O persoană care să mă înveţe lucruri noi, să fie inteligentă, matură şi să aibă ceva care să mă atragă. Să fie diferită cumva. Prima prietenă am avut-o la 15 ani.

Care este mâncarea ta favorită? Dar băutura? Maşina?
Carnea, în orice combinaţie. În rest, îmi place să beau Coca-Cola şi să conduc un BMW.

În ce oraş stai în Columbia şi cum e acolo? E adevărat că sunt droguri peste tot?
Sunt din Bogota. Îmi place mult oraşul, fiindcă e situat în munţi. În Bogota există multe cinematografe, teatre, aşa că ai ce face. Cât despre droguri, ele există în toate oraşele din lume, dar despre Columbia s-a creat o legendă că ar fi patria drogurilor. De acolo se exportă, dar asta nu înseamnă că se şi consumă.

Unde îţi place să-ţi faci vacanţele?
Îmi place să călătoresc în diverse locuri prin lume. Totuşi, având în vedere că nu locuiesc în ţara mea, prefer să-mi petrec vacanţele la Bogota, cu familia. Mai merg şi la mare, la Santa Marta şi la Cartagena. E foarte frumos acolo, ceva de vis!

Care sunt jucătorii tăi preferaţi din Liga I?
N’Doye, Culio, Dubarbier.

10-20-2009, 02:52 PM
Mihai Stoichiţă: "Şi un egal este bun pentru Steaua contra lui Fenerbahce"

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichita, a afirmat in aceasta seara ca a studiat deja adversara de joi, din grupele Ligii Europa, Fenerbahce Istanbul, si a precizat ca si o remiza ar fi utila in perspectiva calificarii.

"Am vazut niste DVD-uri cu Fenerbahce. Astept acum sa imi spuna si Titi Dumitriu parerea lui, pentru ca i-a vazut la fata locului. Chiar daca facem un egal joi, nu este nici o problema. Cu Fener putem sa facem doua egaluri si apoi batem la Sherriff si pe Twente acasa si ne calificam cu 10 puncte acumulate", a zis Stoichita la GSP TV.

Cu referire la golul marcat de Dayro Moreno in meciul de la Iasi, Stoichita a spus: "După gol, a venit la banca si i-am zis in spaniola ca din acel moment nu trebuie sa-l mai preocupe faza de atac, pentru ca o facuse foarte bine, ci sa se axeze pe aparare, sa se puna in slujba echipei. Si m-a ascultat. Un gol marcat o data poate fi o intamplare fericita, daca insa va avea constanta, asta este egal cu valoare".

Apoi, tehnicianul de 55 de ani a mentionat: "Zapata este un baiat de mare caracter. Un tip sociabil, care e prieten cu toata lumea. Da incredere si e extrem de saritor. Este placut de toata lumea la Steaua! A acceptat postura de rezerva, desi e jucator de nationala. Nu stiu insa de ce nu mai este convocat nici el, nici Toja".

10-20-2009, 07:23 PM
Dumitru Dumitriu: "Istoria ne obligă să învingem pe Fenerbahce"

Fostul antrenor al Stelei, Dumitru Dumitriu, a declarat, marţi, că Fenerbahce poate fi învinsă de gruparea din Ghencea, mai ales că acest lucru a fost realizat şi de ocupanta locului 11 în Turcia, Gaziantepspor, grupare care nu are blazonul şi palmaresul roş-albaştrilor.

"Fenerbahce este o echipă bună, solidă, a câştigat opt meciuri în campionat şi asta spune multe despre forţa ei, dar cu toate acestea turcii pot fi învinşi, lucru demonstrat de Gaziantepspor. Steaua trebuie să fie tupeistă, să încerce orice, pentru că poate învinge pe Fenerbahce. Cum a spus şi Gigi Becali, pe turci i-am bătut mereu în războaie, o să-i batem şi acum, istoria ne obligă, plus că avem un palmares european mult mai bun ca ei", a spus Dumitriu.

Tehnicianul, care a fost trimisul Stelei la meciul Gaziantepspor-Fenerbahce, scor 2-1, a vorbit despre prima înfrângere din campionat a grupării pregătite de Christoph Daum: "Victoria gazdelor a venit pe final, dar a fost obţinută cu multă şansă, pentru că Fener a ratat două mari ocazii la 1-0. Dacă scorul devenea 2-0, altfel se scria istoria. Fenerbahce a avut meciul în mână 60 de minute, dar s-a crezut învingătoare prea repede şi spre final a făcut pasul înapoi, exact ca o echipă care are 1-0 în deplasare. Asta i-a costat".

În urma analizei evoluţiei lui Fenerbahce din acel meci, printre evidenţiaţii lui Dumitriu s-au regăsit fostul fundaş al grupării Universitatea Cluj, Fabio Bilica, dar şi mijlocaşul Cristian: "Cei doi m-au impresionat, şi nu numai pe mine. Bilica a ţinut apărarea, a avut apariţii la finalizare şi s-a mişcat foarte bine pe teren. De asemenea, acest Cristian este un mijlocaş cu reale calităţi tehnice şi percutant".

În ceea ce priveşte sistemul de joc al grupării Fenerbahce, Dumitriu a precizat: "Joacă 4-3-3 pe faza ofensivă şi 4-5-1 în apărare. Principala luptă care se va da va fi între cei doi antrenori, între aşezările lor tactice. Acest aspect va conta foarte mult în acest meci, pentru că o gândire tactică foarte bună îţi poate apropia victoria, dar în măsura în care jucătorii pun în practică ceea ce le-a cerut tehnicianul".

Întrebat ce impresie i-a lăsat evoluţia lui Roberto Carlos, Dumitriu a afirmat: "Cu Gaziantep s-a dat gol de lângă el şi chiar dacă nu era treaba lui să acopere zona centrală, asta nu-l scuteşte de vină. Scuza lui ar fi că a fost driblat de un brazilian, de Julio Cesar, care a jucat senzaţional. Carlos, care are 36 de ani, nu mai e la prima tinereţe şi s-ar putea să aibă şi probleme cu refacerea, dar rămâne un jucător de clasă".

Fostul tehnician al Stelei a dat de înţeles că gruparea din Ghencea este avantajată de anumite aspecte în meciul cu Fenerbahce: "Steaua a jucat foarte bine cu Poli Iaşi, a fost foarte ofensivă şi agresivă, a câştigat meciul într-o manieră categorică, în timp ce Fenerbahce a fost învinsă într-un meci care s-a jucat la 31 de grade Celsius şi care a presupus un consum mare de energie. În România se va juca la o temperatură scăzută, probabil maximum 10 grade, ceea ce va conta în ecuaţia finală a rezultatului".

Altfel, Dumitriu a rămas plăcut impresionat de evoluţia fostului mijlocaş rapidist Julio Cesar, care a reuşit o "dublă" contra lui Fenerbahce: "E rege acum, după ce a dat golurile contra lui Fener şi s-a mişcat foarte bine pe teren. Orice e posibil, poate se întoarce din nou în România, poate chiar la Steaua, de ce nu? Dar asta e cam greu datorită cotei speciale pe care o are în urma evoluţiei excepţionale pe care a avut-o cu Fenerbahce".

Steaua va întâlni pe Fenerbahce, joi, de la ora 20:00, în etapa a 3-a din Grupa H a Ligii Europa. Steaua şi Fenerbahce s-au mai întâlnit în primul tur al Cupei UEFA (actuala Liga Europa), ediţia 1997-1998, cu Mihai Stoichiţă pe banca tehnică. Roş-albaştrii s-au calificat în faza următoare a competiţiei datorită victoriei din deplasare, scor 2-1, şi a remizei albe obţinute la Bucureşti.

10-20-2009, 07:24 PM
Asociaţia suporterilor nu acceptă plata abonamentelor, deoarece le consideră valabile

Asociaţia Independentă a Suporterilor Stelişti a remis, marţi, un comunicat prin care atrage atenţia fanilor să nu dea curs invitaţiei clubului de a-şi recupera banii plătiţi pe abonamente, după scandalul de la meciul cu Gloria Bistriţa, întrucât, în opinia AISS, acestea sunt valabile.

"Rugăm toţi suporterii abonaţi la peluze, indiferent dacă au putut să-şi achiziţioneze bilete sau li s-a interzis acest lucru, să nu dea curs invitaţiei clubului Steaua de a-şi recupera banii plătiţi pe abonamente pentru că, potrivit legilor române în vigoare, abonamentele de la peluze sunt încă valabile, întrucât clubul Steaua nu a efectuat nicio formalitate cerută de lege pentru a înceta în mod unilateral contractul dintre club şi suporter", se arată în comunicatul AISS.

De asemenea, înştiinţarea oficială explică suporterilor Stelei de ce abonamentele sunt încă valabile: "Până la notificarea individuală a fiecărui abonat interzis - lucru ce trebuie efectuat prin scrisoare sau orice alt mesaj individualizat care să conţină numele acelui abonat - contractele sunt valabile, împreuna cu abonamentele aferente. Dacă suporterii sunt de acord să primească înapoi preţul abonamentelor, doar în acest caz Steaua ar putea susţine în mod legal că abonamentele au fost anulate prin acordul dintre suporteri şi club".

În urma înjurăturilor şi triviliatăţilor scandate împotriva sa pe parcursul meciului Steaua-Gloria Bistriţa, patronul Gigi Becali a anunţat că va anula toate abonamentele emise la începutul sezonului la peluze, iar pe viitor va scoate la vânzare abonamente care vor costa un leu şi vor putea fi achiziţionate doar de fanii care nu se află consemnaţi în baza de date a clubului pentru comportament huliganic.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
19 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut