Ştiri Steaua Bucureşti
10-22-2009, 05:42 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Teia Sponte... Matusa-mea are o catea pe nume Teia.
http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-22-2009, 07:32 PM
|
|||
|
|||
"Fener nu mai e ce-a fost! Cu cinci puncte, Steaua se califică"
Se apropie războiul româno-turc! Viorel Moldovan spune că Dinamo va avea misiune mult mai grea decât Steaua în meciurile cu Galata şi Fener. Antrenorul Braşovului a declarat că Steaua se poate gândi serios la calificare dacă va câştiga meciul din Ghencea!
"Steaua are puterea să trecă de Fener! Joaca şi pe teren propriu. Fener nu mai este echipa de acum trei, patru ani, când aveau mulţi internaţionali în echipă. Rămâne totuşi un adversar interesant. Dar Steaua are potenţialul necesar să se impună. Victoria este obligatorie pentru Steaua! Fiecare meci este important, rămâne de văzut dacă mai şi pot. Cu cinci puncte sunt ca şi calificaţi", a declarat Viorel Moldovan la Sport.ro Moldo spune că şi CFR şi Timişoara pot trage la calificare! "Pentru Dinamo va fi mult mai greu împotriva lui Galata. Joacă în deplasare, au jucători care pot face diferenţa şi mai e şi atmosfera aia infernală. Nici CFR nu va avea meci usor la Praga. Cehii au tot timpul jucători valoroşi, sunt echipe pe stil nemţesc, dar CFR are şansa ei. Au potenţial să obţină calificarea. Timişoara trebuie să îşi ia revanşa după înfrângerea cu Zagreb. Nu ştiu unde sunt acum cei de la Anderlecht", a încheiat fostul jucător al turcilor la Sport.ro http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-22-2009, 07:35 PM
|
|||
|
|||
"Ne putem impune! Mizez pe tinereţea şi prospeţimea noastră!"
Dumitru Dumitriu s-a arătat încrezător în şansele Stelei, în perspectiva partidei cu Fenerbahce şi spune că tinereţea şi entuziasmul jucătorilor Stelei vor face diferenţa în confruntarea cu echipa turcă. Dumitriu a ţinut să felicite Unirea Urziceni pentru rezultatul obţinut în deplasarea de la Glasgow şi a afirmat că toate echipele româneşti angrenate în Europa League pot câştiga puncte importante în duelurile din această seară. Aflat la Casa Fotbalului, acolo unde preşedintele FRF şi-a sărbătorit ziua de naştere, Dumitriu a spus că "Naşul" va mai conduce destinele fotbalului românesc pentru încă două mandate după care se va retrage.
"Cred că ne putem impune în seara asta. Mizez pe prospeţimea şi tinereţea jucătorilor noştri. Adversarii noştri au câteva probleme. Ne bucurăm pentru Urziceni pentru că este o echipă românească la care s-a muncit foarte mult. Galatasaray este mai puternică decât Fenerbahce, dar toate echipele au şanse. Mircea Sandu cred că mai stă două mandate şi după aceia se retrage", a declarat Dumitru Dumitriu la sport.ro Partida Steaua - Fenerbahce se va disputa în această seară, cu începere de la ora 20:00 şi va transmisă în direct de ProTV. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-22-2009, 07:37 PM
|
|||
|
|||
"Sunt suporteri sau duşmanii lui Gigi?"
Fostul manager general al Universităţii, Ilie Balaci, actualmente antrenor al formaţiei Al Kazma din Kuweit, nu înţelege de ce suporterii Stelei sunt dispuşi să meargă atât de departe în războiul lor cu Gigi Becali încât să facă rău echipei.
"Mă uitam acum pe Sport.ro şi văd că oficialii din Ghencea se tem ca suporterii să nu producă incidente care să ducă la suspendarea echipei. Şi stau şi mă întreb: aceştia sunt suporterii Stelei sau duşmanii lui Gigi Becali? Ce au cu echipa? Aici au o parte de vină şi jucătorii, pentru că le e frică să vorbească de suporteri. Fotbaliştii ar trebui să se revolte împotriva suporterilor, să le explice că prin acţiunile lor fac rău echipei şi nu patronului. Ar trebui să le explice că asta e meseria lor, că au familii de crescut şi suporterii le strică munca. Dacă au ceva cu Gigi, să se ducă la palat sau în Pipera", a declarat Balaci în exclusivitate pentru Prosport. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-22-2009, 07:39 PM
|
|||
|
|||
Cum i-a luat Jay-Jay Okocha banii lui Sabin Ilie!
Sabin Ilie, care în prezent evoluează la Qingdao Hailifeng, în China, a înfruntat-o pe Steaua pe vremea când juca la Fenerbahce în "dubla" din Cupa UEFA din sezonul 1997-1998. Fost atacant al roş-albaştrilor, Sabin are câteva povești interesante din acea perioadă.
-Sabin, îţi mai aminteşti de "dubla" Steaua - Fenerbahce din 1997? -Cum să nu?! Chiar dacă nu e o amintire prea plăcută pentru mine. Echipa mea de atunci, Fener, a fost eliminată de Steaua după 0-0 la Bucureşti şi 1-2 la Istanbul. Îmi amintesc că la Bucureşti eu am fost primit cu ostilitate. Cu Steaua am câştigat un campionat, Cupa României, am ieşit golgheter, dar ei m-au fluierat... Ăsta e publicul românesc! -Cum a fost acel penalty pe care l-ai obţinut pentru Fener? -Un duel între mine şi Nagy, dar nu a fost fault. Am şi recunoscut după meci. A bătut Bolic şi a ratat. "Militaru confundase băncile de rezerve" -Cum a fost returul? -Surprinzător, Steaua ne-a bătut cu 2-1. Atmosfera a fost incendiară. Când a intrat echipa Stelei pe teren, organizatorii au pus la boxe marşul funerar. Militaru era atât de bucuros că a dat gol, încât nu mai ştia pe ce lume se află. Venise să se bucure la banca noastră de rezerve. -Ce crezi că va realiza Steaua cu Fener? -Un singur lucru pot să declar: Fenerbahce nu mai are echipa de atunci, nu mai e ce-a fost. Chiar dacă am stat doar şase luni la Fener, am jucat cu fotbalişti adevăraţi. Cum a pierdut pariul cu Okocha -Okocha e unul dintre ei... -Da, fabulos ca fotbalist. La un antrenament, am făcut pariu cu el că nu îmi dă gol din cinci încercări de la punctul cu var, eu făcându-mă că apăr. Înnebunise, cum să nu îmi dea el gol? -Şi? -Am pus banii la punctul cu var şi, când se pregătea să tragă, am fugit în poarta cealaltă. Încercam să-l păcălesc. Ca să nu piardă banii, s-a întors şi, când a dat o ştachie, mingea s-a dus tocmai în poarta cealaltă. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-22-2009, 08:43 PM
|
|||
|
|||
Argăseală: "Suporterii se vor sătura de proteste dacă echipa va juca bine"
Valeriu Argăseală, preşedintele Stelei, crede că nu măsurile luate împotriva suporterilor violenţi ar trebui judecate, ci comportamentul acestora.
"Este posibil ca să mai existe contestări şi în această seară. Dacă o vor face în mod civilizat, probabil că se vor sătura dacă echipa va juca bine. Nu cred că trebuie să judecăm mai mult măsurile luate, decît violenţa unor suporteri. Sper ca jocul echipei să aducă bucurie în tribune şi să nu mai fie problema", a spus Valeriu Argăseală la sportro http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-23-2009, 04:25 PM
|
|||
|
|||
Stoichiţă: "Sunt dezamăgit că băieţii nu au avut încredere, s-a văzut lipsa de experienţă"
Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a declarat, joi, după eşecul cu Fenerbahce, scor 0-1, că elevii săi au jucat de la egal la egal cu turcii, dar lipsa de experienţă şi de încredere a fost decisivă în acest meci, mai ales că adversarul a fost pragmatic.
"A fost un joc cu foarte multe ocazii de gol, dar experienţa lui Fenerbahce şi-a spus cuvântul în faţa tinerilor mei jucători. Nu am speculat ocaziile pe care le-am avut, dar mi s-a spus că golul lor a fost înscris dintr-o poziţie suspectă de ofsaid. Îi felicit pe turci pentru succes, dar noi am fost egalii lor. La pauză, le-am spus la vestiar băieţilor că nu e nimic de pierdut, dar sunt puţin dezamăgit că nu au avut încredere, dar se vede lipsa de experienţă, suntem cruzi încă. Fener a fost superioară la ştiinţa jocului, a ştiut să joace economicos atunci când a trebuit", a spus Stoichiţă. Tehnicianul consideră că Steaua mai are şanse de calificare, deşi a acumulat doar două puncte după primele trei etape: "Calificarea este deschisă pentru toate echipele, această grupă este deschisă tuturor posibilităţilor. Prin victoria cu Twente, Şerif a ajutat toate echipele. Rezultatul din Moldova lasă lupta deschisă între noi, Şerif şi Twente, dar şi Fenerbahce trebuie să fie atentă până la final". Stocihiţă a explicat şi motivul pentru care a decis să-l înlocuiască pe Eric Bicfalvi cu Mihai Onicaş încă din prima repriză: "L-am schimbat pentru că deja primise un cartonaş, dar şi pentru că a fost depăşit de adversari, astfel că am vrut să-l menajez. Nu aveam altă posibilitate. Nici Bicfalvi şi nici Onicaş să nu fie supăraţi, să depăşească momentul din seara asta, pentru că pe ambii i-au copleşit emoţiile. Cu multă muncă se vor perfecţiona. Trebuia să aibă mai mult curaj, dar e de înţeles, pentru că au avut în faţă jucători precum Roberto Carlos sau Emre". Stoichiţă spune că a rămas plăcut surprins de faptul că în unele momente ale meciului, echipa a fost încurajată de fani, ceea ce nu se întâmplase în ultimele etape. "Mi s-a părut că în această seară, galeria s-a apropiat de echipă. Chiar dacă, în debut, au continuat războiul cu conducerea, apoi, când ne-am creat ocazii, am simţit că fanii s-au apropiat de noi. Ţin să le mulţumesc pentru asta. Mai sunt şi acele grupuri mici, care înjură din primul până în ultimul minut, dar care nu înţeleg că destabilizează clubul", a conchis tehnicianul. Steaua a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 de gruparea turcă Fenerbahce Istanbul, într-un meci din etapa a 3-a a Ligii Europa, şi se află pe ultimul loc în clasamentul Grupei H, cu doar două puncte acumulate şi fără vreun gol înscris. În celălalt meci al Grupei H, Şerif Tiraspol s-a impus, pe teren propriu, în faţa lui Twente Enschede, scor 2-0. Clasament: 1. Fenerbahce 6p, 2. Twente 4p, 3. Şerif 4p, 4. Steaua 2p. Etapa viitoare va avea loc la 5 noiembrie şi programează partidele Fenerbahce-Steaua şi Twente-Şerif. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-23-2009, 04:30 PM
|
|||
|
|||
Toja spune că Steaua e obligată să câştige restul meciurilor pentru a se califica
Mijlocaşul Stelei, Juan Carlos Toja, a declarat, joi, după înfrângerea cu Fenerbahce, scor 0-1, că formaţia din Ghencea trebuie să câştige toate cele trei meciuri care au rămas de disputat pentru a reuşi să se califice în 16-imile Ligii Europa.
"Fenerbahce este o echipă foarte bună, dar consider că şi noi am avut şansele noastre, pe care le-am ratat, din păcate. Încă mai sperăm la calificare, pentru că acest lucru este posibil. Mai avem trei meciuri de jucat şi trebuie să le câştigăm pe toate, că să reuşim să mergem mai departe. Va fi greu să ne impunem la Fenerbahce acasă, dar totuşi cred că se poate", a spus Toja. Steaua a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 de gruparea turcă Fenerbahce Istanbul, într-un meci din etapa a 3-a a Ligii Europa, şi se află pe ultimul loc în clasamentul Grupei H, cu doar două puncte acumulate şi fără vreun gol înscris. În celălalt meci al Grupei H, Şerif Tiraspol s-a impus, pe teren propriu, în faţa lui Twente Enschede, scor 2-0. Clasament: 1. Fenerbahce 6p, 2. Twente 4p, 3. Şerif 4p, 4. Steaua 2p. Etapa viitoare va avea loc la 5 noiembrie şi programează partidele Fenerbahce-Steaua şi Twente-Şerif. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-23-2009, 04:31 PM
|
|||
|
|||
Zapata: "Din păcate, am pierdut un meci important pentru noi, în care am fi avut nevoie de o victorie"
Portarul Robinson Zapata a fost la rândul său dezamăgit de rezultatul final şi speră ca Steaua să îşi poată lua revanşa în meciul retur, de la Istanbul: "Din păcate, am pierdut un meci important pentru noi, în care am fi avut nevoie de o victorie. Acum trebuie să câştigăm la Istanbul, iar acest lucru depinde doar de noi. Până la sfârşitul acestei faze a Ligii Europa, trebuie să câştigăm tot, dar este o grupă echilibrată. Dacă facem un rezultat pozitiv cu Fenerbahce în meciul următor, ne vor creşte mult şansele".
Columbianul i-a rugat pe fani să revină alături de echipă, aşa cum se întâmpla atunci când s-a transferat în Ghencea. "Aşteptăm ca suporterii să se schimbe radical, pentru că avem multă nevoie de ei. Aş vrea ca atmosfera să fie ca înainte, ca atunci când am venit eu la Steaua, iar ei cântau şi ne încurajau mereu", a afirmat Zapata. Steaua a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 de gruparea turcă Fenerbahce Istanbul, într-un meci din etapa a 3-a a Ligii Europa, şi se află pe ultimul loc în clasamentul Grupei H, cu doar două puncte acumulate şi fără vreun gol înscris. În celălalt meci al Grupei H, Şerif Tiraspol s-a impus, pe teren propriu, în faţa lui Twente Enschede, scor 2-0. Clasament: 1. Fenerbahce 6p, 2. Twente 4p, 3. Şerif 4p, 4. Steaua 2p. Etapa viitoare va avea loc la 5 noiembrie şi programează partidele Fenerbahce-Steaua şi Twente-Şerif. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-23-2009, 04:31 PM
|
|||
|
|||
Ionuţ Rada: "Am întâlnit o echipă foarte puternică şi cu o experienţă mai mare decât noi în cupele europene"
Fundaşul Ionuţ Rada crede că formaţia roş-albastră nu merită să fie pe ultima poziţie în grupă, deoarece ar fi putut să câştige atât jocul cu Twente, cât şi pe cel cu Fenerbahce.
"Am întâlnit o echipă foarte puternică şi cu o experienţă mai mare decât noi în cupele europene. Cred că puteam să câştigăm acest meci, la fel cum puteam şi în Olanda, cu Twente. Dar dacă în faţa unui astfel de adversar nu reuşeşti să fructifici şansele pe care le ai, eşti taxat imediat. Nu cred că ultimul loc în grupă e meritat, dar asta e situaţia şi trebuie să mergem înainte. Dacă ei au spus că va fi imposibil să câştigăm pe terenul lor, eu îi contrazic, pentru că în fotbal orice se poate", a declarat fostul rapidist. Steaua a fost învinsă, joi, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 de gruparea turcă Fenerbahce Istanbul, într-un meci din etapa a 3-a a Ligii Europa, şi se află pe ultimul loc în clasamentul Grupei H, cu doar două puncte acumulate şi fără vreun gol înscris. În celălalt meci al Grupei H, Şerif Tiraspol s-a impus, pe teren propriu, în faţa lui Twente Enschede, scor 2-0. Clasament: 1. Fenerbahce 6p, 2. Twente 4p, 3. Şerif 4p, 4. Steaua 2p. Etapa viitoare va avea loc la 5 noiembrie şi programează partidele Fenerbahce-Steaua şi Twente-Şerif. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
52 Musafir(i)
52 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut