Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Universitatea Craiova
09-23-2009, 07:23 PM
RE: Ştiri Universitatea Craiova
"Florin Costea este cel mai bun fotbalist din România"

Mijlocaşul Eugen Trică a declarat că victoria din meciul cu Gloria Bistriţa II a fost una muncită şi a venit într-un moment în care echipa avea nevoie de ea pentru un moral bun la meciul de la Timişoara, de sâmbătă.

"Este o victorie importantă, de moral, mai ales că veneam după o înfrângere cu Rapidul acasă. Am jucat şi în inferioritate numerică, echipa a dat dovadă de caracter, a alergat foarte mult şi am reuşit să marcăm patru goluri. Îl felicit pe «Geană» (n. r. - Eugen Neagoe) pentru această victorie. A debutat cu dreptul şi sperăm să o ţinem numai aşa. Toată lumea spune că Eugen Neagoe este un antrenor foarte bun. A avut rezultate pe oriunde a fost. Eu zic că am făcut o partidă foarte bună", a declarat Trică.

Acesta speră să ajungă cu Universitatea în finala Cupei României şi chiar să o câştige: "Să sperăm că voi juca a patra finală şi să o câştigăm. Este foarte uşor să ajungi în finală. Este simplu: le câştigăm, suntem în finală. Şi cum spunea şi domnul Mircea Lucescu: «Dacă ai ajuns în finală, automat trebuie să o şi câştigi»."

Eugen Trică a avut numai cuvinte de laudă la adresa fraţilor Costea, autorii celor patru goluri în partida de aseară din 16-imile Cupei României şi spune că Florin ar meritat trofeul pentru cel mai bun jucător din ţară.

"Florin Costea este cel mai bun fotbalist din România, dar trebuie să-şi bage minţile în cap şi să nu se mai ia cu suporterii, mai ales cu ai noştri. Să-i înjure pe ai Stelei, ai Rapidului, dar nu fanii Universităţii. Şi astăzi a demonstrat că este un jucător de mare valoare. Fraţii Costea sunt fotbalişti de valoare. Am jucat şi cu gândul la meciul de la Timişoara şi cu gândul la echipa naţională", a precizat Trică.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
09-24-2009, 10:04 PM (Acest mesaj a fost modificat ultima dată: 09-24-2009 10:05 PM de Sebi Raducu.)
"Eu nu am nicio treabă cu suporterii"

Preşedintele grupării alb-albastre, Adrian Mititelu, a declarat la GSP TV că nu se află în conflict cu suporterii şi a explicat de ce preţul biletelor este mai mare în acest sezon faţă de cel precedent.

"Eu nu am nicio treabă cu suporterii. Eu am o problemă cu acei ultraşi, cu acea galerie, una dintre peluze, care din totdeauna aşa s-au comportat ei cu mine şi este un trend acum în România să fii împotriva patronului. E la modă. Şi având în vedere că Universitatea face parte din categoria celor trei - patru cluburi de tradiţie din România şi care au un anumit tip şi de ultraşi, nici noi nu ne diferim. Este adevărat că preţul la bilete este puţin mai mare decât cel de anul trecut, dar, în schimb, preţul la abonamente este cel mai mic din ţară. De asta am încercat să ridic preţul la bilete, pentru a-i convinge să ia abonamente", a declarat Mititelu.

"Neagoe e mai al dracu’ decât ceilalţi antrenori"
Trei zile i-au trebuit actualului antrenor al Universităţii, Eugen Neagoe, pentru a-i intra la suflet preşedintelui grupării alb-albastre, Adrian Mititelu.

"Neagoe e mai al dracu’ decât ceilalţi antrenori pe care i-am mai avut! Se vede că are spirit oltenesc în el. Am încredere că va fi altfel cu el pe bancă, mai bine decât a fost până acum", a declarat Adrian Mititelu, aseară la GSP TV.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
09-24-2009, 10:05 PM
"Noi o să fim cei care vom ajunge în finală"

Aurică Beldeanu, fostul jucător al Craiovei şi actualmente component al Departamentului de Scouting la Universitatea, i-a înmânat marţi trofeul lui Florin Costea pentru cel mai bun jucător al partidei.

De asemenea, Beldeanu a afirmat că simte că gruparea alb-albastră va juca în finala Cupei României.

"Atât timp cât a jucat s-a descurcat foarte bine şi a marcat două goluri frumoase. Într-adevăr şi fratele lui a fost astăzi un jucător cu eficacitate la fel. După mine, jucătorul meciului era unul dintre fraţii Costea. S-ar putea ca cea de-a patra finală să fie cu noroc. Eu am fost la tragerea la sorţi a acestui joc şi după cum se vede am avut noroc. Sper să merg în continuare la tragerile care se vor efectua şi să întâlnim adversari mai modeşti. Am o presimţire, dacă Pandurii au ieşit din primul tur, noi o să fim cei care vom ajunge în finală", a declarat Beldeanu.

09-24-2009, 10:06 PM
Florin Costea, MVP şi din partea suporterilor

Suporterii Universităţii au întărit decizia de acordare a trofeului "Cel mai bun jucător al meciului", în partida cu Gloria Bistriţa II, din 16-imile Cupei României, lui Florin Costea, în urma voturilor lor de pe site-ul oficial a Universităţii.

Astfel, aşa cum v-a obişnuit după fiecare meci, site-ul fcuniversitatea.ro a dat posibilitatea suporterilor să-şi aleagă jucătorul preferat din confruntarea de marţi seara, cu Gloria Bistriţa II. În urma voturilor, decarul şi căpitanul acestei partidei din Cupa României, Florin Costea, şi-a adjudecat trofeul, primind 37 la sută din voturi. Pe poziţia secundă a ieşit Wobay, cu un procent de 29, iar locul trei i-a revenit lui M. Costea, cu 15 la sută.

Au mai fost votaţi: Trică - 10 la sută, Lung, Găman, Mitchell şi Badea, fiecare cu câte doi la sută, şi Dilevski, unu la sută.

09-24-2009, 10:07 PM
Marian Nicolae Bordean, la centru în meciul Timişoara - Universitatea

Comisia Centrală a Arbitrilor a făcut delegările pentru etapa a VIII-a a Ligii I.

Astfel, partida FC Timişoara - Universitatea Craiova îl va avea la centru pe Marian Nicolae Bordean (Sibiu). Acesta va fi ajutat de la cele două margini de Micloş Istvan Nagy (Cluj-Napoca) şi Eduard Crângaşu (Ploieşti). Arbitru de rezervă pentru acest meci a fost delegat Ovidiu Haţegan (Arad), iar observator Laszlo Sajtos (Sibiu).

Partida FC Timişoara - Universitatea Craiova se va disputa sâmbătă, de la ora 21, în direct pe GSP TV.

09-24-2009, 10:07 PM
Alb-albaştrii, în Banat cu avionul

Delegaţia Universităţii va părăsi mâine dimineaţă, la ora 7 Bănia , cu destinaţia Timişoara.

Alb-albaştrii vor face deplasarea în Banat cu avionul, urmând ca în oraşul de pe Bega să se cazeze la Hotel Perla 4. De asemenea, la Timişoara, tehnicianul Eugen Neagoe le-a programat elevilor săi o şedinţă de pregătire, ce va începe de la ora 19. Astăzi, alb-albaştrii au avut programat un antrenament de la ora 17, ce a avut loc pe Terenul "Zoltan Crişan".

Partida FC Timişoara - Universitatea Craiova se va disputa sâmbătă, ora 21, şi va fi transmisă în direct pe GSP TV.

09-24-2009, 10:08 PM
"Sperăm ca sâmbătă, la Timişoara, să fie un nou început pentru noi"

Noul team manager al Universităţii, Silvian Cristescu, speră ca, odată cu partida de sâmbătă, Ştiinţa să înceapă ascendenţa în campionat.

"Cum a avut Universitatea un vârf de formă, a venit ghinionul acela la Timişoara, când s-a ratat 11 metri, presa a luat toţi jucătorii şi i-a făcut varză. Acolo s-a rupt tot. S-au uitat prea repede rezultatele anterioare când au făcut 3-0 cu Farul Constanţa, 4-1 cu CFR Cluj, 2-0 cu Oţelul Galaţi şi 2-0 Dinamo. Sperăm ca sâmbătă, odată cu acest meci de la Timişoara, să fie un nou început pentru noi. Jucătorii au nevoie de sprijinul suporterilor şi al presei pentru a începe ascensiunea", a declarat Cristescu.

09-25-2009, 03:12 PM
"Rupt" o lună!

Accidentarea la genunchi a lui Michael Baird e mai gravă decît s-a crezut iniţial.

Eugen Neagoe nu se va putea baza pentru cel puţin o lună pe unul dintre cei mai buni marcatori ai Craiovei în ultimele trei meciuri pe terenul Timişoarei. Michael Baird a aflat că accidentarea la meniscul genunchiului drept i-a recidivat. "A suferit o leziune, recuperarea va dura în jur de şase săptămîni", au precizat craiovenii.

Vîrful australian a fost lovit de ghinion înaintea meciului cu Poli Iaşi, în etapa a 6-a, după ce runda anterioară reuşise o "dublă" contra Bistriţei. La începutul anului, Baird s-a operat în Australia de ruptură de menisc, iar trei luni mai tîrziu, la primul antrenament după ce se pusese pe picioare a suferit o ruptură fibrilară.

15 meciuri a ratat Baird în ultimul an din cauza accidentărilor

09-25-2009, 03:14 PM
"Batem şi vom fi de neoprit!"

Oltenii se montează înaintea duelului de sîmbătă din Banat, meci despre care spun că-i poate readuce cu şanse bune în cursa pentru primele poziţii.

Alb-albaştrii văd în meciul de la Timişoara punctul terminus al parcursului lor în acest sezon. "Jucăm la victorie, n-avem încotro, chiar dacă nici un egal nu ar fi rău. Batem în Banat şi nu ne mai opreşte nimeni în lupta pentru primele locuri! Un egal ar însemna că echipa e încă în căutări, dar că mai păstrează şanse reale la un loc de Europa", şi-au făcut calculele conducătorii Ştiinţei. Craiovenii au mai prins curaj şi după ce au primit semnale dinspre Timişoara că oamenii lui Sabău sînt preocupaţi de reacţia lui Costea şi compania după schimbarea de antrenor.

"Determinare, concentrare, seriozitate"
Dincolo de indicaţiile de ordin tactic, Eugen Neagoe a pus accentul la antrenamentele din această săptămînă îndeosebi pe factorul psihic. "Geană" a vorbit şi aseară, după antrenament, în faţa jucătorilor, încercînd să le optimizeze moralul şi să le dea încredere că pot scoate un rezultat pozitiv pe terenul trupei lui Sabău. "Vreau de la băieţi determinare, concentrare şi seriozitate în tot ceea ce facem. Dacă mă vor asculta, va fi greu să ne întoarcem învinşi în Bănie", a precizat antrenorul Universităţii.

"Atenţie la fraţii Costea!"
Timişorenii se pun în gardă în vederea meciului cu Universitatea. "Să nu creadă cineva că ne va fi uşor cu Craiova! Acum vor veni şi mai motivaţi, că şi-au schimbat antrenorul. Îi au pe fraţii Costea, doi fotbalişti foarte periculoşi", a spus fundaşul Ioan Mera. "Ştiinţa e o echipă bună, chiar dacă rezultatele ei de pînă acum nu spun asta. Sîntem conştienţi că vom avea un meci greu", a declarat şi portarul Costel Pantilimon.

"Totul s-a rupt anul trecut, la Timişoara"
"Juveţii" nu pot uita episodul din sezonul trecut de la Timişoara, cînd Dorel Stoica a ratat un penalty la 0-0, iar în cele din urmă craiovenii au pierdut 0-1 pe Bega. "La acel penalty s-a rupt tot! Jucătorii au fost făcuţi varză, s-a uitat tot ce fusese bun pînă atunci. Sperăm ca acum să fie un nou început pentru noi. Avem nevoie de sprijinul suporterilor pentru a începe ascensiunea", a anunţat team managerul Silvian Cristescu.

Ultimile noutăţi:
>> Alb-albaştrii vor face deplasarea la Timişoara cu un avion ce va părăsi Bănia în această dimineaţă, la ora 7:00.
>> Chiar dacă nu e încă la nivel optim din punct de vedere fizic, australianul Josh Mitchell e favorit să-l înlocuiască pe Valerică Găman, suspendat, în centrul defensivei.
>> Meciul de pe "Dan Păltinişanu" îl va avea la centru pe arbitrul sibian Marian Bordean. El va fi ajutat de asistenţii Micloş Nagy (Cluj) şi Eduard Crîngaşu (Ploieşti).
>> Dorel Stoica va bifa pe Bega meciul cu numărul 100 în Liga I, iar Spase Dilevski pe cel cu numărul 50. Partida îi va opune pe golgeterii Ligii I din sezonul trecut, Florin Costea şi Gigel Bucur.

09-25-2009, 04:56 PM
Neagoe crede că formaţia va obţine un rezultat bun la Timişoara dacă nu va primi gol

Tehnicianul Universităţii Craiova, Eugen Neagoe, a declarat vineri că în meciul cu FC Timişoara, atacanţii şi fundaşii săi trebuie să aibă o evoluţie bună pentru ca gruparea din Bănie să plece neînvinsă de pe Bega.

"Avem un meci foarte greu la Timişoara, contra unei echipe care evoluează în Liga Europa, dar Universitatea trebuie să joace oriunde la victorie şi să-şi impună jocul. De când am venit la club m-am concentrat asupra acestui joc, chiar dacă am debutat pe banca echipei în meciul de Cupă. Scopul nostru este să aducem lumea din nou la stadion şi nu o putem face decât prin rezultate, aşa că trebuie să obţinem un rezultat bun la Timişoara. E important să nu primim gol, pentru că ne vom crea ocazii şi sper să transformăm cel puţin una dintre ele", a spus Eugen Neagoe.

Pentru meciul cu FC Timişoara, Eugen Neagoe nu va putea conta pe Valerică Găman, suspendat, şi pe Michael Baird, care va absenta o lună şi jumătate din cauza unei recidive la genunchiul operat în vara aceasta.

Universitatea a plecat spre Timişoara vineri dimineaţa, cu avionul, iar după-amiază va susţine o şedinţă de pregătire.

Altfel, gruparea din Bănie a cerut CCA să facă demersurile necesare pentru schimbarea lui Marian Bordean, care este delegat să oficieze la centru partida de la Timişoara, din cauza faptului că acesta a arbitrat, joi, în 16-imile Cupei României, meciul FC Bihor-Rapid.

Universitatea Craiova va întâlni FC Timişoara, sâmbătă, în deplasare, la ora 21:00, în etapa a 8-a a Ligii I.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
23 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut