Postează răspuns 

Evaluarea subiectului:
  • 0 voturi - 0 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Universitatea Craiova
10-05-2009, 06:42 PM
RE: Ştiri Universitatea Craiova
Cinci alb-albaştri, convocaţi la tineret

Selecţionerul Emil Săndoi a convocat cinci jucători ai Universităţii pentru partidele cu Letonia şi Insulele Feroe, contând pentru campania de calificare la turneul final din Danemerca, din 2011.

Lung, Bărboianu, Barbu, Găman şi Mihai Costea sunt fotbaliştii trimişi să reprezinte gruparea alb-albastră la naţionala de tineret în cele două confruntări ale tricolorilor. Universitatea are un jucător şi la reprezentativa Under 17, puştiul Primăverii Renato Bălan fiind selecţionat pentru următoarele partidele oficiale ce vor avea loc.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-05-2009, 06:43 PM
Deţinuţii au adus noroc

La partida de aseară dintre Universitatea şi Unirea Alba Iulia, într-unul dintre sectoarele Stadionului "Ion Oblemenco" au luat loc şi suporteri inediţi.

25 de deţinuţi de la Penitenciarul Craiova au urmărit partida şi i-au încurajat pe alb-albaştri în victoria cu 3-1 în faţa ardelenilor. În prima repriză, în sectorul în care se aflau deţinuţii a apărut şi o mireasă.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
10-05-2009, 06:45 PM
Conducerea Universităţii va ieftini biletele de la meciul cu Vaslui

Ţinând cont de criza economică care afectează în acest moment întreaga lume, conducerea Universităţii Craiova a decis să reducă preţul biletelor.

Astfel, noile preţuri sunt următoarele:
- peluze - 5 lei;
- tribuna a II-a - 10 lei;
- tribuna I - 15 lei;
- tribuna 0 - 30 lei.

Toţi abonaţii care şi-au achiziţionat abonamente în acest sezon vor primi reducere de 50 la sută la efectuarea unui abonament valabil pentru sezonul 2010 - 2011.

În acest tur de campionat, Universitatea va mai juca pe teren propriu cu FC Vaslui, Ceahlăul Piatra Neamţ şi Steaua Bucureşti.

10-05-2009, 06:46 PM
Universitatea întâlneşte sâmbătă Gloria Bistriţa într-un meci amical

După două zile libere, Stoica şi compania vor reveni de mâine la antrenamente.

Din cauza "dublei" României cu Serbia şi Feroe, tehnicianul Ştiinţei, Eugen Neagoe, le-a stabilit alb-albaştrilor un semicantonament cu două antrenamente pe zi, dar şi o partidă amicală. Meciul amical se va desfăşura sâmbătă, Universitatea urmând a întâlni, în Bănie, formaţia Gloria Bistriţa. Ora disputării partidei va fi stabilită în zilele următoare.

"Băieţii vor intra mâine într-un semicantonament, în care vor avea programate câte două antrenamente pe zi. Pentru sâmbătă a fost stabilit un meci amical în compania formaţiei Gloria Bistriţa. Încă nu s-a stabilit ora", a declarat Silvian Cristescu, team manager al Clubului Universitatea Craiova.

10-05-2009, 06:47 PM
"Ne dorim să fim mult mai în faţă, fiindcă ne obligă numele clubului, valoarea jucătorilor"

Invitat aseară în cadrul emisiunii "Recursul etapei", tehnicianul Universităţii, Eugen Neagoe, şi-a lăudat jucătorii, declarând că lotul alb-albastru este pe primul loc în clasamentul celor mai valoroşi fotbalişti.

"Suntem pe drumul cel bun! Ne dorim să fim mult mai în faţă, fiindcă ne obligă numele clubului, valoarea jucătorilor. Nu este nimic formal în ceea ce spun, fiindcă Universitatea Craiova beneficiază de fotbalişti foarte talentaţi. Luaţi individual, nu ştiu la echipă din România se găsesc alţii mai buni. Eu am mulţumit celor care m-au precedat la cârma formaţiei pentru toate lucrurile pe care le-au făcut acolo. Nu am calitatea să spun de ce nu s-au realizat şi unele performanţe", a afirmat Eugen Neagoe.

10-05-2009, 06:47 PM
Cupa României: Poli Iaşi - Universitatea Craiova, 28 octombrie, ora 18.30

Partida dintre Poli Iaşi şi Universitatea Craiova, contând pentru optimile de finală ale Cupei României - Timişoreana se va disputa, miercuri, 28 octombrie, ora 18.30 şi va fi transmisă în direct de sport.ro.

De asemenea, întâlnirea dintre Gaz Metan CFR Craiova şi CFR Cluj se va desfăşura tot miercuri, 28 octombrie, ora 16, pe Stadionul “Ion Oblemenco”, meciul fiind transmis tot în direct de sport.ro.

10-06-2009, 03:19 PM
Universitatea a solicitat arbitri străini în Cupa României

Sătul de erorile grave ale arbitrilor români făcute împotriva alb-albaştrilor în campionat, preşedintele Universităţii, Adrian Mititelu, a făcut o adresă prin care a solicitat şi în Cupa României arbitri străini, la partida de la Iaşi, însă clubul alb-albastru a fost refuzat.

"În Cupa României am făcut demersul ca la Iaşi să avem arbitri străini, însă am fost refuzaţi. Ni s-a transmis că sponsorul decide. Atunci înţeleg că noi la Iaşi nu avem nicio şansă. Vrem arbitri străini, nu vrem favoruri, nu vrem alte mingi, nu vrem să băgăm 12 pe teren. Vrem arbitraj corect! Vrem să participăm într-o competiţie în care să ni se asigure şanse corecte. Noi nu putem să jucăm împotriva arbitrilor, nu putem să jucăm împotriva tuturor acestor probleme. Nu suntem nici Real Madrid, nici Barcelona", a declarat Adrian Mititelu.

10-06-2009, 03:20 PM
"Nu mă mai interesează echipa naţională. M-am săturat să tot cerşesc"

Preşedintele Universităţii, Adrian Mititelu, a declarat la Telesport că va evita să mai discute despre prima reprezentativă a României, fiind dezamăgit de atitudinea Federaţiei şi a selecţionerului Răzvan Lucescu.

"Nu mă mai interesează echipa naţională. Îi doresc lui Răzvan Lucescu să califice naţionala peste doi ani de zile. Atunci când se va întâmpla asta o să vorbesc despre naţională. Eu nu mai cerşesc atenţia celor din Federaţie. Nu mai are rost să vorbesc despre aducerea echipei naţionale la Craiova. Acum nu mai vreau eu să vină. M-am săturat să tot cerşesc. Se pare că nimeni nu crede în munca noastră. De fiecare dată sunt considerat duşmanul", a declarat Adrian Mititelu.

10-06-2009, 07:23 PM
Stoica şi Baird s-au antrenat separat, Wobay - învoit

Alb-albaştrii au revenit astăzi după-amiază la antrenamente. Tehnicianul Ştiinţei, Eugen Neagoe, le-a programat elevilor săi o şedinţă de pregătire, care s-a desfăşurat de la ora 17, pe Arena "Petre Deselnicu".

De la antrenament au lipsit leonezul Julius Wobay, fiind învoit până joi, şi cei cinci jucători convocaţi la lot de Emil Săndoi: Silviu Lung Jr., Bărboianu, Barbu, Găman şi Mihai Costea. De asemenea, căpitanul Dorel Stoica şi atacantul australian Michael Baird s-au antrenat separat.

Sâmbătă, de la ora 15, Universitatea va susţine un meci amical în compania formaţiei Gloria Bistriţa. Partida se va desfăşura pe Stadionul "Ion Oblemenco", iar intrarea va fi liberă. Până atunci, alb-albaştrii se vor afla într-un semicantonament, având programate câte două antrenamente pe zi.

10-06-2009, 10:20 PM
Mititelu: "Bornescu o să joace sîrba cu CFR-ul"

Patronul Craiovei, Adrian Mititelu a negat zvonurile conform cărora Bornescu ar avea drept de joc pentru Rapid în partida cu CFR. Totodată, s-a arătat indignat de neconvocarea lui Florin Costea la prima reprezentativă. pentru partidele cu Serbia şi Insulele Feroe.

"Nu discut despre Bornescu. Nu va juca cu CFR-ul. Ce să joace cu CFR-ul? Sîrba? Bornescu e jucătorul Craiovei. Am bătut palma cu ei, însă nu au fost în stare să se ţină de cuvînt pentru 2 zile. Bornescu e într-o situaţie foarte grea. Ba unul, ba altul se găsesc sa îl "ajute". De fapt, Rapidul vrea să îl ia gratis", a declarat Mititelu.

"Nu vreau să fiu catalogat drept duşmanul reprezentativei. Din punctul meu de vedere, Florin Costea e primul jucător din campionatul intern care trebuie selecţionat la echipa naţională", a declarat patronul Craiovei la gsptv.

Postează răspuns 

Săritura forum:

Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
14 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut