Postează răspuns 
 
Evaluarea subiectului:
  • 1 voturi - 5 în medie
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ştiri Steaua Bucureşti
10-25-2009, 03:58 PM
Mesaj: #661
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Iordanescu: "Ion Alexandrescu, unul dintre cei mai mari conducatori ai fotbalului nostru"

Anghel Iordanescu considera ca Ion Alexandrescu, legendarul conducator al echipei Steaua Bucuresti, este unul dintre cei mai de succes oameni care au activat vreodata in fruntea unui club de fotbal din Romania.

Fostul jucator si antrenor al formatiei din Soseaua Stefan cel Mare a declarat, in exclusivitate pentru Sport Total FM, ca ii poarta o mare stima "Sfinxului", caruia ii datoreaza tot ce a realizat in fotbalul romanesc.

"Vreau sa fac o mica precizare. Mihai Alexandresuc este mult prea modest cand vorbeste de tatal domniei sale. Eu pot spune ca l-am cunoscut foarte bine si am lucrat foarte multi ani cu dansul. Sunt un admirator al celui care a fost unul dintre cei mai mari conducatori ai fotbalului nostru. Ion Alexandrescu a fost un om deosebit de inteligent, un om de o modestie rara si care a stiut sa conduca destinele Stelei, a condus o perioada si Federatia Romana de Fotbal si am avut marele privilegiu de a ma naste - ca sa zic asa - intr-o perioada in care domnia sa ne indruma pasii la echipa nationala de juniori, mai tarziu la Steaua si mult mai tarziu am ajuns chiar sa fiu chiar colaborator cu domnia sa, cu regretatul domn Alexandrescu. Era un om care, pe langa faptul ca a fost un mare fotbalist, un om care avea o inteligenta innascuta, un ochi deosebit, un caracter curat, care a stiut intotdeauna sa lucreze cu oamenii si nu in mod special cu fotbalistii. A facut enorm pentru fotbalul romanesc, pentru Steaua, e cel care a cladit, impreuna cu domnul Ienei, marea echipa care a adus bucuria in fotbalul nostru, si-a adus contributia in multe performante la nivelul echipelor nationale de fotbal ale Romaniei, indiferent ca era vorba de juniori, tineret sau chiar si despre echipa nationala A si din acest punct de vedere zic eu ca Mihai Alexandrescu vorbeste cu prea multa modestie despre ce a reprezentat tatal domniei sale vizavi de fotbalul romanesc. La final, imi scot palaria si fata de Mihai Alexandrescu, iar domnului Ion Alexandrescu ii multumesc si acum si si ma rog pentru domnia sa pentru ca m-a ajutat foarte mult in fotbalul romanesc", a declarat Anghel Iordanescu, in cadrul emisiunii "Gol dupa gol".

"Acum nu mai sunt asemenea conducatori in fotbalul romanesc pentru ca e greu sa ai oameni de calibrul lui Ion Alexandrescu. Nea' Ion, in afara faptului ca a jucat fotbal la un nivel inalt, a fost unul dintre marii atacanti din fotbalul romanesc, un om deosebit - asa cum am mai spus - din toate punctele de vedere si ma refer in mod special al caracterului, al educatiei, al bunului-simt, un om priceput si un om cu un ochi format. E greu in ziua de astazi, cu atatia patroni, cu atatia conducatori, cu atatia oameni care alearga dupa imagine. Domnul Alexandrescu era un tip total opus, modest, intotdeauna retras si intotdeauna cu un gand bun si un sfat bun pentru oricare dintre cei care am crescut pe langa dansul", a mai spus fostul selectioner al echipei nationale de fotbal a Romaniei.

Ion Alecsandrescu şi-a început cariera de fotbalist la formaţia Juventus Bucureşti, în anul 1947. A evoluat la această echipă până în anul 1949, când a trecut la Partizanul Bucureşti, iar apoi s-a transferat la CCA-Steaua. A evoluat la Steaua până în anul 1962, an în care s-a retras din fotbal.

Imediat, a fost numit secretar general al Federaţiei Române de Fotbal, funcţie pe care avea să o onoreze timp de 20 de ani, până în anul 1982, când a fost chemat de către comandantul Ion Aurel la Steaua.

A fost mai întâi vicepreşedinte la Steaua, dar apoi, din funcţia de preşedinte al echipei, a reuşit să formeze o echipă redutabilă care în anul 1986 avea să câştige Cupa Campionilor Europeni.

Această echipă, formată de către Alecsandrescu, avea să fie neînvinsă pe plan intern între 1985 şi 1989. A rămas la Steaua şi după 1990, fiind unul din artizanii formaţiei care a cucerit Liga 1 timp de 6 ani la rând, din 1993 şi până în 1998. A decedat în 2000, la data de 17 iulie 1928.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-25-2009, 06:22 PM
Mesaj: #662
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Renzo Rossi: "Rapid are o deplasare ipotetică în Ghencea. Fanii erau vitali la acest joc"

Fost colaborator al lui Cristiano Bergodi atît la Steaua, cît şi la Rapid, Renzo Rossi vorbeşte despre importanţa derby-ului din această seară şi mărturiseşte că se aşteaptă la o confruntare tacticizată, în care spectacolul va fi afectat de lipsa suporterilor.

"E un meci foarte important, e păcat că se joacă fără fani, îmi pare rău şi la fel ar trebui să simtă toată lumea. Derby-urile sînt între Dinamo, Steaua şi Rapid pentru că sînt echipe din acelaşi oraş, restul sînt doar meciuri importante, dacă e să ne referim la definiţia strictă a termenului. E o problemă pentru România că jocuri care pot produce spectacol se dispută cu porţile închise. Fanii sînt vitali, e esenţial să-i ai alături în momente cum e acesta. Ambele echipe sînt valoroase, am văzut-o la ultimul meci şi cred că s-a mişcat bine în ciuda proporţiilor rezultatului înregistrat contra CFR-ului. Au o deplasare ipotetică în Ghencea, şansele lor de a se impune sînt la fel de mari ca ale Stelei. Se porneşte de pe aceleaşi poziţii, cred că jocul va fi tacticizat, mă aştept ca şi gazdele să fie prudente. Nu-mi place să vorbesc despre jucători în mod individual, cred că echipa contează cel mai mult. Steaua - Rapid e cu siguranţă un meci de 1x2", a spus Renzo Rossi pentru gsp.ro.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-27-2009, 05:52 PM
Mesaj: #663
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Stoichiţă şi-ar fi dorit ca derby-ul cu Rapid să se joace cu fani, chiar dacă ar fi fost contestat

Antrenorul Stelei, Mihai Stoichiţă, a declarat duminică, după derby-ul cu Rapid, că meciul a fost unul frumos, cu un ritm bun, dar şi-ar fi dorit să se joace cu tribunele pline, chiar dacă ar fi fost nevoit să suporte invective de la unii sau alţii.

"Îmi pare tare rău că nu au fost suporteri. Chiar dacă aş fi suportat anumite invective din partea unora sau altora, aş fi preferat să fie oameni în tribune. E trist. E ca la amicalele alea fără spectatori din Cipru. Asta e situaţia, nu avem ce face. Nu ştiu ce va aduce linişte la Steaua. Încercăm orice, dar nu am drumul liniştii pe GPS, nu este băgat pe harta Europei", a spus Stoichiţă.

Referitor la desfăşurarea partidei cu Rapid, Stoichiţă a opinat: "A fost un meci frumos, în care parca ei au fost mai siguri şi mai stăpâni pe prima repriză, iar noi am fost statici. Am schimbat sistemul de joc pentru că nu mergea. În a doua repriză am trecut într-un 3-4-3 şi am jucat mult mai bine. Am avut o grămadă de ocazii şi i-am pus de multe ori pe picior greşit, dar mă îngrijorează lipsa de claritate în finalizarea acţiunilor. Felicit şi Rapidul, pentru că am avut un meci fair-play fără probleme".

Mihai Stoichiţă a avut un mic conflict cu portarul giuleştenilor, Mircea Bornescu, dar a afirmat că totul s-a rezolvat după meci: "A venit după şi şi-a cerut scuze şi i-am spus să stea liniştit. Nu trebuie să ne pupăm acum cu toţii, că se înţelege altceva. E şi el sub presiune, e de înţeles".

Tehnicianul este de părere că jocul roş-albaştrilor este în creştere, iar odată cu revenirile lui Pleşan, Ov. Petre, Petre Marin sau Bogdan Stancu, echipa va arăta din ce în ce mai bine. "Nu trebuie să uităm că noi am evoluat şi joi în Liga Europa cu Fenerbahce, iar Rapid vine după o săptămână de pauză în care a avut timp să pregătească meciul", a precizat Stoichiţă, care a dezvăluit că Gigi Becali a fost după meci la vestiar şi i-a felicitat pe jucători pentru prestaţia din repriza secundă.

Patronul Stelei a comentat în timpul meciului din loja sa desfăşurarea partidei, iar una dintre nemulţumirile sale, mai ales în prima repriză, a fost prestaţia flancului drept. Întrebat ce părere are despre criticile patronului, Stoichiţă a spus: "Pe partea dreaptă am avut cele mai bune acţiuni, de acolo ne-au venit majoritatea ocaziilor. Nu ştiu ce a zis din lojă, dar la final ne-a felicitat. Pe Szekely nu l-am schimbat pentru că aş fi auzit ceva de la el, ci pentru că în minutul 85 sau cât era avea crampe. Cred că după meci, Szekely şi domnul Becali chiar au dat mâna".

În altă ordine de idei, Mihai Stoichiţă susţine că partida din Cupa României cu Gloria Bistriţa este importantă pentru stelişti, pentru că şi cupa este un obiectiv: "Trebuie să mergem la Bistriţa să îi mai amărâm, pentru că şi ei ne-au amărât pe noi de multe ori. Nu o să folosesc o echipă clasică, voi menaja unii jucători şi le voi da altora o şansă".

Steaua şi Rapid au încheiat duminică la egalitate, scor 1-1, derby-ul din etapa a 11-a, rezultat în urma căruia Mihai Stoichiţă rămâne neînvins în Liga I pe banca steliştilor, în timp ce giuleştenii au înregistrat prmia remiză din actuala ediţie a primului eşalon. În urma acestui rezultat, Steaua şi Rapid au rămas la egalitate în clasament, cu câte 19 puncte, pe locurile 3 şi 4, giuleştenii fiind avantajaţi de golaverajul net superior.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-27-2009, 05:53 PM
Mesaj: #664
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Zapata: "Cred că a fost un derby adevărat, în care s-a băgat bine piciorul şi toţi am jucat la victorie"

Portarul roş-albaştrilor, Robinson Zapata, a declarat că formaţia sa ar fi meritat victoria, pentru că a arătat mult mai bine: "Rapid are o echipă bună, iar în prima repriză a evoluat bine şi a dominat. Noi am schimbat sistemul şi după cum am arătat în partea a doua am fi meritat să ne impunem. Cred că a fost un derby adevărat, în care s-a băgat bine piciorul şi toţi am jucat la victorie".

Steaua şi Rapid au încheiat duminică la egalitate, scor 1-1, derby-ul din etapa a 11-a, rezultat în urma căruia Mihai Stoichiţă rămâne neînvins în Liga I pe banca steliştilor, în timp ce giuleştenii au înregistrat prmia remiză din actuala ediţie a primului eşalon. În urma acestui rezultat, Steaua şi Rapid au rămas la egalitate în clasament, cu câte 19 puncte, pe locurile 3 şi 4, giuleştenii fiind avantajaţi de golaverajul net superior.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-27-2009, 08:08 PM
Mesaj: #665
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Ienei: "Remiza este echitabilă, Steaua şi Rapid s-au anulat una pe cealaltă"

Ex-tehnicianul roş-albaştrilor, Emerich Ienei, spune că derby-ul Steaua-Rapid a fost unul foarte tacticizat şi remarcă evoluţia bună a lui Dayro Moreno, respectiv Mihăiţă Pleşan.

"Au fost doua reprize diferite. In prima, Rapid a facut un joc bun, dar Steaua si-a revenit in repriza a doua si putea chiar sa castige. Jocul a fost destul de ritmat, destul de alert, s-au intalnit doua echipe redutabile care s-au anulat una pe alta. Cred ca rezultatul este echitabil. Revenirile lui Plesan si Dayro sunt de bun augur. Dayro Moreno are 24 de ani si are calitati tehnice foarte bune, iar Plesan a demonstrat ca este un jucator foarte bun", a spus Emerich Ienei.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-27-2009, 08:28 PM
Mesaj: #666
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Onicaş: "Am avut ocazii mai mari, am fi meritat victoria"

Mijlocaşul echipei Steaua, Mihai Onicaş, a comentat meciul cu Rapid, încheiat la egalitate, scor 1-1, spunînd că formaţia sa ar fi trebuit să cîştige, pentru că a dominat în marea majoritate a timpului.

"Trebuia să cîştigăm azi, dar nu am reuşit. Am făcut un meci bun, am avut acţiunile mai importante, am avut ocazii mai mari. Cred că am fi meritat victoria. Îmi pare rău că s-a ajuns aici, să se joace meciurile fără spectatori, dar ne merităm soarta", a spus Onicaş la finalul meciului.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-27-2009, 08:31 PM
Mesaj: #667
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Anii cînd Steaua a schimbat fotbalul

După temporizarea lui Angelo şi posesia lui Lucescu, Ienei a venit cu un element novator, progresia adîncă în terenul advers. Aceasta împreună cu începuturile zonei în defensivă au creat "stilul Steaua".

Steaua vitezistă. Steaua exuberantă. Steaua superofensivă. Acestea erau caracterizările lapidare ale echipei care avea să uimească Europa anilor '80. O forţă adînc implantată în terenul advers, o permanentă ameninţare pentru cealaltă poartă. Un foc de artificii, care pleca însă de la o modificare esenţială în cealaltă parte de teren, zona defensivă. Acolo unde marcajul om la om a fost treptat înlocuit cu zona, operă de artă desăvîrşită de maestrul Arrigo Sacchi şi al său ucigător Milan.

Marea schimbare în apărarea echipelor a apărut pe la jumătatea anilor '80, exact atunci cînd Steaua începea să prindă aripi. Pînă atunci mai fuseseră ceva încercări de succes. Brazilia în 1958 cîştiga titlul mondial folosind 4 apărători în linie. Nu era o strategie, ci o necesitate cromozomială a fundaşului brazilian de a juca şi în atac. Aşa că apărătorii laterali au fost lăsaţi să urce, dar a fost coborît un central.

Revoluţionarul Sacchi
Apoi, în anii '70, Olanda lui Michels ş Ajaxul lui Pişti Covaci inovau dînd posibilitate fundaşilor de a alterna marcajul cu zona. Desăvîrşirea a venit din partea Milanului lui Arrigo Sacchi. "Ei au revoluţionat fotbalul italian şi european. Modul în care liniile lui Milan se deplasau şi totuşi rămîneau compacte a fost determinant pentru surprinderea adversarului", susţine Daniel Jeandupeaux, unul dintre cei mai cunoscuţi teoreticieni francezi.

Diferenţa fundamentală între cele două stiluri de apărare o constituie modul de abordare. În marcajul om la om important e adversarul, în celălalt mingea. Apărarea în zonă presupune, grosier vorbind, împărţirea zonei de fund în 4 careuri de responsabilitate. Cînd unul dintre fundaşii laterali iese din zonă, ceilalţi 3 execută o mişcare de translaţie către zona descoperită. Astfel, spaţiile din proximitatea mingii se reocupă. Mai departe, la fel se petrece şi cu celelalte zone.

Steaua în trend
Succesul Stelei în campania '86 se datorează şi faptului că oamenii lui Emeric Ienei au fost în trendul timpului. Enzo Scifo, liderul Anderlechtului din acea vreme, povestea după şocul, 0-3, de pe Ghencea. "La un moment dat, m-am oprit pe teren şi am început să număr adversarii. Aveam impresia că sînt 13, 14 sau Dumnezeu ştie cîţi! Pînă să primesc mingea, cel puţin doi adversari apăreau lîngă mine".

Aceeaşi senzaţie o trăise şi echipa neamţului Ralf Rangnick, cînd a întîlnit, într-un meci amical, Kievul lui Valery Lobanovski. Nu întîmplător, Dinamo Kiev a cîştigat în '86 Cupa Cupelor, Steaua Cupa Campionilor Europeni şi, peste toate, Milanul lui Sacchi a dominat fotbalul european în acei ani. Iar Rangnick a primit porecla pe care o are şi acum, "Profesorul", după ce a explicat la un post TV marea revoluţie adusă în fotbal de apărarea în zonă, pe care o văzuse la Lobanovski.

La ora meciului cu Anderlecht, Steaua nu trecuse definitiv la jocul în zonă. Bumbescu, spre exemplu, făcea de cele mai multe ori marcaj om la om la cel mai avansat vîrf, iar Belodedici "curăţa" zona, asigurînd dublajul din postură de libero. La mijloc însă, Boloni şi Stoica, motoarele echipei, asigurau, pe de o parte, spatele şi, pe de alta, dădeau tonul jocului ofensiv. Erau şi fundaş dreapta, şi vîrf de atac. Ca dovadă, golurile marcate de ei în toată campania, dar şi fazele memorabile cînd reuşeau deposedări de ultim apărător, precum cea a lui Boloni din finala cu Barcelona.

Mingea "alerga" mai mult decît jucătorii
Cu ei în spate, orice risc putea fi asumat. De aici înainte intervenea clasa atacanţilor. Viteza lor. Nu doar de deplasare, precum cea a lui Balint sau Lăcătuş, ci şi cea de execuţie, ca în cazul lui Bălan, Majearu şi Piţurcă, sau cea de gîndire, valabilă pentru toţi cei ce îmbrăcau tricoul roş-albastru. Din dinamica lor, din faptul că mingea circula mult mai mult decît jucătorii, a rezultat echipa de club care a făcut, poate, cel mai bun meci din istorie: Steaua - Anderlecht 3-0! Luaţi DVD-ul de mîine şi vă veţi convinge!

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-27-2009, 08:45 PM
Mesaj: #668
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Pantomimă de calitate

De cînd i s-a redus contractul de la 180.000 de euro la 60.000 de euro, Dayro a devenit fotbalistul fundamental al Stelei. Odată întors la prima echipă, columbianul a contribuit decisiv la cele 4 puncte scoase de riş-albaştri: 3 la iaşi şi unul aseară.

Cele două mari rivale au jucat mai spectaculos pe tăcute decît o făcuseră în meciurile trecute.

Echipele româneşti s-au obişnuit într-atît să dispute meciuri fără spectatori, că a ajuns să li se pară o situaţie firească. Steaua şi Rapid au jucat bine aşa, cu aproape tot stadionul dat pe silent. Doar din loja giuleşteană mai răsuna, din cînd în cînd, un "Ale, Rapidule, ale, Realule!" strigat de 20 de oameni.

Marcator sacrificat
Ca să se trezească de-a binelea, roş-albaştrii au admirat întîi cu toată apărarea cum Herea marca probabil cel mai simplu gol pe care l-a reuşit în carieră, de la 6 metri de Zapata (26). Ex-"bancarul" a avut un meci mai greu cu propriul antrenor decît cu adversarii. "Dulăul" coleric de pe bancă l-a certat nonstop o repriză întreagă şi l-a înlocuit la pauză.

Dayro risipitorul
Stoichiţă a mai aşteptat aproape un sfert de oră pînă să schimbe şi a ales o mutare de gambler: Kapetanos, singurul atacant de pe bancă, în locul fundaşului Golanski. Spectatorii ar fi aplaudat mutarea ofensivă. Şi eficientă! Fiindcă imediat a egalat Steaua. Dayro Moreno iar nu a alergat, iar a provocat isterie pe bancă la mingile pierdute, dar columbianul are lipici la gol! L-a executat sub bară pe Bornescu, goalkeeperul care a debutat la Rapid nu în vişiniu, ci în violet de Fiorentina (59).

Giuleştenii l-au mai scăpat o dată pe Dayro, dar sud-americanul, singur cu portarul pe jumătate de teren, a finalizat iresponsabil, cu un lob peste transversală (78). Steaua şi-a simţit adversarul sleit şi a continuat să forţeze pînă în ultima secundă. S-a ales cu un punct, dar rămîne fără victorii acasă împotriva rivalelor.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-27-2009, 08:48 PM
Mesaj: #669
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
S-a executat!

Stoichiţă l-a schimbat pe Szekely la doar cîteva minute după ordinul de la "oficială" al lui Gigi.

"De cînd sînt eu la Steaua, telefonul încă n-a sunat pe bancă", spunea Mihai Stoichiţă în urmă cu ceva vreme, aluzie la "sfaturile" pe care patronul le tot dă antrenorilor din Ghencea. Iar dacă legătură telefonică a fost întreruptă, Gigi Becali a profitat aseară de faptul că s-a jucat fără spectatori şi a urlat indicaţia tactică de la înălţimea tribunei oficiale: "Bă Mihai, nu vezi că Szekely ne omoară?! Nu mai poate! Schimbă-l odată!".

După numai cîteva minute, "Lippi" l-a chemat pe bancă pe Janos. La conferinţa de presă, Stoichiţă a încercat să evite subiectul: "Nu l-am auzit pe Gigi din tribună... L-am schimbat pentru că acuza crampe. Patronul a venit în vestiar şi chiar şi-au dat mîna".

faza, Marius Constantin
Marius Constantin trebuia eliminat!
Folosit aseară pe postul de mijlocaş la închidere, Marius Constantin a fost iertat de două ori de eliminare de "centralul" Messner. În minutul 63, giuleşteanul i-a aplicat un cot în figură lui Pleşan, însă austriacul i-a acordat doar "galben". După 10 minute, Constantin a intrat dur la Surdu, dar Messner l-a iertat de al doilea avertisment.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
10-27-2009, 08:51 PM
Mesaj: #670
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Stoichiţă: "Problema e gravă, e foarte rău de el!"

Antrenorul echipei Steaua, Mihai Stoichiţă, nu ştie cînd şi dacă va mai putea miza pe nigerianul Ifeanyi Emeghara. "Nu sînt medic, dar problema e gravă! Nu am habar cînd va fi rezolvată... E foarte rău de el", a spus antrenorul stelist, care-l aşteaptă în schimb în echipă pe fostul piteştean Cristian Tănase
.

http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi Wink
Găseşte toate mesajele acestui utilizator
Citaţi acest mesaj într-un răspuns
Postează răspuns 


Săritura forum:


Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
24 Musafir(i)

Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut