Ştiri Steaua Bucureşti
10-27-2009, 08:52 PM
|
|||
|
|||
RE: Ştiri Steaua Bucureşti
Petre Grigoraş: "Lui Szekely nu îi e frică de nimic. Se dă prea uşor vina pe el!"
Fostul antrenor al lui Janos Szekely de la Oţelul, Petre Grigoraş, este de părere că mijlocaşul era conştient că la Steaua îi va fi mult mai greu să se impună decît la Galaţi şi îi ia apărarea în faţa criticilor care i-au fost aduse în ultimul timp de patronul grupării din Ghencea.
"Nu mi se pare că Janos a jucat prost, la Iaşi a făcut chiar un meci foarte bun. E adevărat că se întîmplă să alternezi momentele bune cu cele în care nu-ţi iese totull, dar e firesc să fie aşa. O perioadă a carierei nu se compară cu alta, la Steaua nimeni nu te aşteaptă, presiunea e mare şi se vrea randament din prima. La cum îl ştiu, Szekely e un fotbalist ambiţios care nu renunţă atît de uşor, lucru dovedit de faptul că a fost de acord chiar şi cu micşorarea contractului pentru a continua în Ghencea. Dacă e contestat permanent îi e foarte greu să ajungă la potenţialul său maxim, e anormal să se dea mereu vina pe el la înfrîngeri. Şi-a dorit să ajungă la o echipă mare, e un băiat serios şi era gata să accepte lupta cu oricine pentru a se impune. Nu i-a fost frică nici de concurenţa cu Bănel Nicoliţi, care era atunci într-o formă foarte bună şi devenise titular în echipa naţională. Dacă i se dă încredere va reveni la prestaţiile din urmă cu un an şi jumătate", a spus Grigoraş pentru gsp.ro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-27-2009, 08:53 PM
|
|||
|
|||
Arbitri străini la Poli Timişora - Steaua
Cluburile FC Timişoara şi Steaua au trimis cereri către Comisia Centrală a Arbitrilor prin care solicită o brigadă de arbitri din străinătate la partida care va avea loc duminică, în etapa a 12-a a Ligii I, au declarat surse din cadrul CCA.
Membrii CCA au luat luni legătura cu mai multe federaţii străine, printre care cele din Italia, Spania, Franţa sau Germania, pentru a primi o brigadă pentru meciul FC Timişoara-Steaua, dar un răspuns le va fi dat în zilele următoare. Partida dintre FC Timişoara şi Steaua, din etapa a 12-a a Ligii I, se va disputa duminică, de la ora 21:45, pe stadionul Dan Păltinişanu. Un alt meci din etapa a 12-a care va fi condus de o brigadă din străinătate este cel dintre Unirea Urziceni şi Universitatatea Craiova, cererea celor două formaţii fiind mai veche. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-27-2009, 08:53 PM
|
|||
|
|||
Pedriel a marcat o "dublă" în Turcia
Împrumutat de Steaua pentru un sezon la Giresunspor, bolivianul Ricardo Pedriel a reuşit o "dublă" în partida susţinută de actuala sa formaţie în deplasarea de la Samsunspor, în ultima etapă a ligii secunde din Turcia.
Atacantul în vîrstă de 22 de ani a marcat în minutele 55 şi 67 ale partidei încheiate cu victoria echipei sale, scor 3-0. Giresunspor se află pe poziţia a 14-a în clasament, după 10 etape. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-27-2009, 08:57 PM
|
|||
|
|||
Belodedici: "E greu de crezut că vreo echipă românească va depăşi grupele în cupele europene"
Fost cîştigător al Cupei Campionilor atît cu Steaua, cît şi cu Steaua Roşie Belgrad, Miodrag Belodedici consideră că echipele din Liga I au şanse minime să depăşească faza grupelor în competiţiile europene şi spune că Glasgow Rangers, echipa învinsă categoric în grupele Champions League de Unirea Urziceni, nu a fost un club de top nici măcar pe vremea în care el era jucător.
"Nimeni nu se bucură în România după ultimele rezultate, chiar dacă Unirea a cîştigat în Scoţia. Ca să fiu sincer, Rangers nu a reprezentat o ameninţare nici cînd evoluam la Steaua sau Steaua Roşie. Ruşii şi ucrainienii sînt într-o altă situaţie, au bani mai mulţi şi îşi permit să cumpere jucători străini mai valoroşi. Doar datorită reuşitelor Stelei şi ale CFR-ului România are un loc asigurat în grupele Ligii. De la anul, rezultatele din urmă cu 5 ani nu vor mai fi luate în calcul, iar campioana din Liga I va avea nevoie să treacă de un tur preliminar. E greu de crezut că vreuna din formaţiile implicate în grupele competiţiilor europene se va califica în faza eliminatorie, deci situaţia e departe de a fi excelentă", a spus Belodedici într-un interviu acordat publicaţiei sîrbe Blic. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-27-2009, 08:59 PM
|
|||
|
|||
Mihai Stoichiţă: "Reparăm ce s-a stricat!"
Actualul tehnician consideră că echipa trage ponoasele unui start de sezon cel puţin pe jumătate ratat.
Fără înfrîngere în campionat, Mihai Stoichiţă a lansat un atac subtil la adresa fostului antrenor, Cristiano Bergodi. "Important este că ne menţinem în faţă. Ne aşteaptă derby-ul foarte important de la Timişoara, apoi partida dificilă cu FC Vaslui, de la finalul turului. Nu avem altceva de făcut decît să încercăm să reparăm cu ajutorul acestor meciuri tot ce s-a stricat în debutul de sezon", a ţinut să puncteze "Lippi", aluzie la faptul că roş-albaştrii n-au cîştigat decît un punct din cele 3 derby-uri disputate cu Cristiano antrenor, toate pe teren propriu. 4 schimbări majore Stoichiţă a încercat să joace mereu cu acelaşi "11", spre deosebire de Bergodi, care era adeptul sistemului rotaţiei. Cu toate acestea, actualul tehnician din Ghencea a schimbat aproape jumătate din echipa italianului: Zapata în locul lui Tătăruşanu, Rada în locul lui Baciu şi cuplul Toja-Bicfalvi în locul lui Onicaş-Ionescu. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-27-2009, 09:00 PM
|
|||
|
|||
Revine "Sîrmă"
Ovidiu Petre a suferit in urma unei operatii la meniscul genunchiului drept
"Sîrmă" revine pe teren în partida de la Bistriţa, după aproape 7 luni de absenţă. Calvarul lui Ovidiu Petre (27 de ani) a luat sfîrşit, iar mîine, în meciul din optimile de finală ale Cupei României împotriva Gloriei Bistriţa, mijlocaşul va reveni pe teren. "Este un nou început şi pentru tine! Lucrurile au decurs bine, astfel că vreau să mă bazez pe tine cu Gloria. Îmi doresc să joci într-una dintre reprize", i-a transmis Stoichiţă celui poreclit "Sîrmă". De asemenea, Lippi" a decis să lase cîţiva dintre titularii de drept acasă: Zapata, Golanski, Ghionea şi Nicoliţă, toţi trei cu probleme medicale, şi grecul Kapetanos. În schimb, din lotul deplasat în Ardeal vor face parte bulgarul Bibişkov şi juniorii chemaţi de la Steaua II: Alex Iacob, Albu şi Mustaţă. Stancu şi "Jair" revin pe Bega În ceea ce-i priveşte pe Bogdan Stancu şi Petre Marin, care din cauza accidentărilor au ratat ultimele meciuri, cei doi urmează să revină la echipă în perspectiva meciului de duminică, de la Timişoara. 6 luni şi 20 de zile au trecut de la ultimul meci al lui Ovidiu Petre la Steaua, în deplasarea cu Pandurii (0-2) http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-27-2009, 09:01 PM
|
|||
|
|||
Zenga: "Sunt mândru că am antrenat Steaua, nu aş da anii din cariera de antrenor pentru nimic"
Ex-tehnicianul Stelei, Walter Zenga, spune că este încântat că a pregătit trupa din Ghencea şi că acum visează să preia banca tehnică a campioanei Italiei.
"Nu aş da anii din cariera de antrenor pentru nimic. Sînt mîndru că am antrenat Steaua Bucuresti şi Steaua Roşie Belgrad, la fel de mult cum pot să spun că am apreciat să pregătesc o echipă calificată în Liga Campionilor Asiei. Am peste 250 de meciuri oficiale ca antrenor, doar acumulînd experienţă poţi să devii un meseriaş adevărat", a spus Walter Zenga. "E adevărat, e visul meu să antrenez Inter. Pentru a-mi realiza acest obiectiv, trebuie să lucrez cu dedicaţie şi să încerc să dau totul meseriei. Mourinho e numărul 1 în lume ca antrenor, dar aşa cum el vrea să bată tot, la fel fac şi eu. Obiectivul pe care mi l-am propus e Liga Campionilor!", a adaugat fostul tehnician al Stelei. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-27-2009, 09:02 PM
|
|||
|
|||
Stoichiţă: "Dayro Moreno mi-a spus că nu poate să facă faza defensivă"
Antrenorul Stelei, Mihai Stoichita, a declarat ca a purtat discutii cu atacantul Dayro Moreno, dar columbianul i-a spus ca nu poate face faza de aparare, pentru ca nu se pricepe.
"Eu am discutat cu Dayro Moreno si mi-a spus ca nu stie sa faca faza defensiva, ca nu poate acest lucru. I-am zis atunci ca nu este nici o problema, dar sa incerce sa coboare si sa isi sprijine colegii din defensiva cand se poate. Este o chestie de formare a jucatorului", a spus Stoichita la "Recursul Etapei". Dayro Moreno (23 de ani) a inscris aseara golul egalizator in meciul cu Rapid (min. 58), fiind la a doua etapa de campionat consecutiva in care izbuteste sa marcheze. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-27-2009, 09:03 PM
|
|||
|
|||
Interzişi şi la Istanbul!
Şefii din Ghencea i-au informat pe omologii lor de la Fenerbahce că nu au nevoie de nici un bilet pentru propria galerie şi le-au şi recomandat să nu ofere tichete românilor.
Situaţie fără precedent pentru Steaua. După ce a decis să interzică 3.000 de spectatori la meciurile de pe teren propriu, a luat hotărîrea de a nu le permite fanilor prezenţa nici măcar la jocurile din deplasare, din Europa League. Cum joia viitoare, pe 5 noiembrie, Steaua va întîlni la Istanbul pe Fenerbahce, mulţi români îşi planificaseră o deplasare pentru a fi alături de echipă. Conducerea din Ghencea a trimis însă o solicitare oficială pe adresa clubului turc şi a refuzat cele 2.000 de bilete pe care gruparea de la Istanbul le oferea. "Le-am spus celor de la Fener că nu ne vom asuma nici o răspundere dacă vor permite să intre români şi aceştia vor crea probleme", a declarat ieri Argăseală. Turcii răspund Mai mult, ca şi la Enschede, la meciul cu Twente, Steaua le-a recomandat turcilor să nu vîndă bilete suporterilor roş-albaştrilor pentru că aceştia au de gînd să producă incidente. Cum responsabilitatea nu va fi pe umerii celor din Ghencea, automat, ar fi sancţionată Fenerbahce dacă se va întîmpla ceva în interiorul arenei. Arbitri spanioli la Timişoara Meciul pe care Steaua îl va disputa duminică seara la Timişoara, împotriva lui Poli, va fi condus de o brigadă din străinătate. Cele două echipe au înaintat ieri la CCA adrese prin care solicită arbitri de afară, iar Vasile Avram a primit deja confirmare de la federaţia spaniolă, care va trimite pe Bega o brigadă iberică. "Emeghara nu e grav" Imediat după jocul cu Rapid, Stoichiţă a spus despre Emeghara că "eu nu sînt medic, dar la el e o problemă gravă". Ieri, Argăseală a ţinut să lămurească problema: "Chiar nu-mi dau seama la ce s-a referit deoarece Emeghara nu s-a reaccidentat, nu a păţit nimic, e în grafic cu recuperarea. Probabil s-a gîndit că a avut o problemă foarte gravă că n-a mai jucat de 20 de luni". De ce nu pleacă Bibişkov Deşi Steaua încearcă de aproape o lună de zile să îl convingă pe Krum Bibişkov (27 de ani) să îşi rezilieze contractul, lucrurile au rămas neschimbate. Astfel, atacantul bulgar, care a semnat în vară pe 3 sezoane, se antrenează în continuare la Steaua. Motivul? Bibişkov îşi cere banii pe contract pînă la finalul turului, în total 60.000 E, în vreme ce şefii încearcă să-l convingă să plece fără vreo pretenţie financiară. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
10-27-2009, 09:04 PM
|
|||
|
|||
Ochiroşii: "În Cupă am şansa de a arăta ce pot. Cred că putem lua trofeul!"
Mijlocaşul echipei Steaua, Răzvan Ochiroşii, a vorbit despre meciul din Cupa României, cu Gloria Bistriţa, spunînd că echipa sa are şanse reale de a ajunge în finală. Tînărul jucător spune că echipa din Ghencea are şanse în toate cele trei competiţii în care este implicată şi vrea să joace cît mai mult în acest final de an.
"În Europa League nu avem şanse foarte mari, dar în campionat şi în Cupă avem ocazia de a ne impune. Dacă vom trece de Bistriţa vom fi foarte aproape de a reuşi o performanţă importantă. E un meci important şi pentru mine, pentru că am şansa să arăt ce pot. Sperăm să învingem şi să mergem mai departe. Vrem să facem un meci bun. Toate meciurile din Cupă sînt dificile, dar noi putem să ajungem în finală. Acolo nu contează cu cine jucăm. Au rămas numai echipe puternice şi nu va fi deloc uşor", a spus Răzvan Ochiroşii la televiziunea Sportro. http://www.romaniansoccer.ro/ - Cel mai bun site de statistică şi istorie a fotbalului românesc. Intraţi şi vă minunaţi |
|||
|
Utilizator(i) care navighează în acest subiect:
16 Musafir(i)
16 Musafir(i)
Reîntoarce-te SusReîntoarce-te la conţinut